Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel'e bıraksa %99 gol ama beyimiz gol olmayacağını bile bile kendini tatmin etmek için kaleye vuruyor.
Quaresmanin takımdan kesilmesi taraftarıyım , son zamanlarda çok da kızıyorum ama cimbizlamaninda bir anlamı yok o pozisyonda DUNYADA kaleye vurmayacak oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez o aksiyonla görmeme ihtimali de yüksek

Ama Mesela örnek vereceksek Ademe vermedigi pası yazabiliriz görüyor ısrarla vermiyor , o pozisyonda pas vermemesinden hiç bir izahı yok !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

aga bana lens güzellemesi yapma gözünü seveyim yav... q7 ye top eziyor diye sövüyoruz da lens aynısını yapmıyor sanki...
Lens dün iyiydi ama top ezme kısmına %100 katiliyorum en az Quaresma kadar top eziyor bunun nedeni de Top kontrol yeteneği ve top istop etme yeteneğinin sıfırın altında Eksi (-) 5 ler de olması

Yoksa pas oyununa yatkınlığı , çabası ve hızı iyi

Bitiriciliği de acayip körelmiş durumda malesef her maç illa ki Bir gün atacak :D demekten ciğerimiz soldu yav :bandit:

Çevrimdışı yoruk

Atiba hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar?

Çevrimdışı ozankarakoc

Atiba hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar?

Yaşı dolayısıyla ayakta duracak hali kalmayana kadar ilk onbirin değişilmezidir benim için.

Ayrıca ben Atiba-Medel ikilisini çok defansif bulmuyorum. Tolgay-Oğuzhan ofansif de ne oluyor, koca bir hiç... İç sahadaki Erzurumspor ya da Sarpsburg gibi maçlar dışında banko yan yana oynatırım ikisini. Ozi'yle Tolgay da, yabancı sınırı yeniden gelip ülke futbolunun içine edene kadar kenarda otursunlar, sonra bol bol oynarlar...

Nerden buluruz su susten super bisi ya
Class petrol lerde var abi orası da Demirorenin :D

Benim arabada da vardı aynısından oradan almıştım :utan

Çevrimdışı ozankarakoc

6. haftalar itibarıyla puan durumları:

2015-2016
1. Beşiktaş  13 puan
2. Fenerbahçe  13 puan
4. Galatasaray  11 puan
10. Başakşehir  9 puan

(Devre arasında Beşiktaş 41 puanla lider, sezon sonunda 79 puanla şampiyon)

2016-2017
1. Başakşehir  16 puan
2. Beşiktaş  14 puan
3. Galatasaray  14 puan
9. Fenerbahçe  8 puan

(Devre arasında Beşiktaş 38 puanla ikinci, sezon sonunda 77 puanla şampiyon)

2017-2018
1. Galatasaray  16 puan
2. Beşiktaş  13 puan
4. Fenerbahçe  11 puan
6. Başakşehir  10 puan

(Devre arasında Beşiktaş 30 puanla dördüncü, sezon sonunda da 71 puanla dördüncü)

2018-2019
1. Başakşehir  13 puan
2. Galatasaray  12 puan
4. Beşiktaş  11 puan
13. Fenerbahçe  7 puan
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 22:56:08 ozankarakoc ]

iyi çuvallıyorda örnek verdiğiniz stad ülker ülkerin çimleri iyi bizimki kötü sis çuvalladı
ama ülkerin çimleride sis yaptı.
çuvallayan sismi yoksa yeni ekilen çimin üstünde konser yaptıran yönetimmi yoksa kimse çuvallamadı
bir hastalıkmı söz konusu gerçekten yada kullanılan tohumdamı sorun var. bana en mantıklısı tohum sorunu
gibi geliyor. geçen yazda çim ekimi yapıldı yazın sıcaklığı ve nem yüzünden gene sıkıntı yaşandı
havalar serinleyince toparlanmışdı bana göre bu sene özellikle yeni açıkta cetvelle çizilmiş gibi olan
bozukluk hastalıkla falan açıklanmaz
antrenman sahasına gelince hoca toplantıda antrenman sahasıda bozuk dedi ama o zamandan beri antrenman fotolarına bakıyorum hocayı doğrulayacak bir foto görmedim saha gayet iyi duruyor. Bana o biraz işi konserden uzaklaştırıp hastalık var deyip olayı hafifletme eylemi gibi geldi bak işde nevzat demirde konser vermedik ama orasıda bozuk nitekimde ondan sonra konser tepkileri duruldu.
sen nemin ve su buharlaşmasının en yoğun olduğu mevsimde çimlerde yeni ekilmişken platformu kurar onbinlerce kişiyi çimin üstüne alırsan sonrasında kendini toparlayacak sağlıklı ortamı bulamaz.
kasımpaşa toki ülker hep sisin yaptığı sahalar bunlarda sorun yok bir bizde var bunu sisin yetersizliği olarak açıklamak yanlış olur.
 bu arada eski inönü stadı zemini deniz seviyesinden yukardaydı şimdi deniz seviyesinin 7 metre altında
eski stadı örnek vermek pek doğru yaklaşım değil inönü açık bir staddı sürekli havalanıyordu vodafone hava akımına maruz kalmıyor. inönüde boğazdan esen rüzgarla donardık şimdi yaprak kıpırdamıyor
kaldıki burda sisi savunmuyorum yönetimide savunmuyorum ortada bir mefta var bunu inkar edecek değiliz
ama onu mefta yapan kim bu tartışılır. birine suç atıp işin içinden sıyrılmak kolay ama suç attığın kişi masumsa
onu harcamış olursun. söylediğim nem deniz olaylarıda sisin doğu avrupa bölüm başkanıyla yaptığım sohbette konuşulan şeylerdi en büyük korkuları buydu. stadın deniz seviyesinin altında olması ve nem oranının çok yüksek olduğu bir bölgede olması neminde iyot ve tuz içeren deniz nemi olması büyük handikap olarak görünüyordu aslında iyi hatırlıyorum arapların stadını yapıyorlardı dedim orda çimin sıcak sorunu olmazsa burda neden olsun yok dedi istanbuldaki ortam en zorlu ortamlardan biri bir kere dört mevsimi birden yaşıyor ve sıcaktan daha önemlisi burda nem var bu nemde çok yüksek oranda demişdi. dereağzında ciddi sorun yaşamışlar zaten ülkerin çimleri bir dönem çok kötüydü orda sanırım dereden kaynaklı sorun yaşanmış sonra çimi kaldırıp izole ettik önlemini aldık şimdi 5-6 senedir orda sorun yaşanmıyor demişti tokide yaşanan çim sorunlarının tamamen bütçe kaynaklı olduğunu söylemişdi sahibinin belli olmadığı bir yer dedi bir bakıyorsun devlet bir etkinlik düzenliyor tamamen kontrol dışı çimler yeterli ışık alamıyor güçlenemiyor elektrik masrafı sorun oluyor orda vs bir sürü röportaj dışı konu konuşduk
bizde yaşanacak tek sorunun nem kontrolü olduğunu söylemişlerdi bunlar aldığımız bilgilerdi sebep bu demiyorum zaten defalarcada bu olduğuna inanmadığımı söyledim. saha basbas bağırıyor konserden oldu diye yeni açık tarafı cetvelle cizilmiş gibi kahverengiydi çimler hastalık kendine sınırmı çizmiş besbelliydi platformun konduğu yerler olduğu
ha tohum sorunlu olur bunun üstüne konser mum diker belki hastalık sorununu bakımla çözeceklerdi konser bunu terse çevirdi. yada gerçekten çimler hastaydı konser rast geldi sebep gibi göründü. dediğim gibi bilemeyiz bilmeden birilerini suçlamak yanlış. Bilinen tek gerçek çimler ölmüş ve bunu en kısa sürede çözmeleri gerekiyor. firmanın yetkinliğide burda belli olur
Abi dedigin gibi Sisin bir ihmali olduğunu bende sanmıyorum

Ya gerçekten hastalık oldu yada Konserden çünkü Rize - Ts - Toki - Ülker bu stadların zeminlerinı de Sis yapıyor

Nem vs diyoruz da Ts stadı da denizin üstünde , dolgu alana yapıldı o stad Sorun asiri nem olsa orada da sorun olurdu gibi geliyor bana :alala:

Çevrimdışı ozankarakoc

İçimden gıcık bir ses, Başakşehir'in son yıllarda aradığı sezonun bu sezon olduğunu söylüyor.

iyi çuvallıyorda örnek verdiğiniz stad ülker ülkerin çimleri iyi bizimki kötü sis çuvalladı
çuvallayan sismi yoksa yeni ekilen çimin üstünde konser yaptıran yönetimmi yoksa kimse çuvallamadı
bir hastalıkmı söz konusu gerçekten yada kullanılan tohumdamı sorun var. bana en mantıklısı tohum sorunu
gibi geliyor. geçen yazda çim ekimi yapıldı yazın sıcaklığı ve nem yüzünden gene sıkıntı yaşandı
havalar serinleyince toparlanmışdı bana göre bu sene özellikle yeni açıkta cetvelle çizilmiş gibi olan
antrenman sahasına gelince hoca toplantıda antrenman sahasıda bozuk dedi ama o zamandan beri antrenman fotolarına bakıyorum hocayı doğrulayacak bir foto görmedim saha gayet iyi duruyor. Bana o biraz işi konserden uzaklaştırıp hastalık var deyip olayı hafifletme eylemi gibi geldi bak işde nevzat demirde konser vermedik ama orasıda bozuk nitekimde ondan sonra konser tepkileri duruldu.
sen nemin ve su buharlaşmasının en yoğun olduğu mevsimde çimlerde yeni ekilmişken platformu kurar onbinlerce kişiyi çimin üstüne alırsan sonrasında kendini toparlayacak sağlıklı ortamı bulamaz.
kasımpaşa toki ülker hep sisin yaptığı sahalar bunlarda sorun yok bir bizde var bunu sisin yetersizliği olarak açıklamak yanlış olur.
 bu arada eski inönü stadı zemini deniz seviyesinden yukardaydı şimdi deniz seviyesinin 7 metre altında
eski stadı örnek vermek pek doğru yaklaşım değil inönü açık bir staddı sürekli havalanıyordu vodafone hava akımına maruz kalmıyor. inönüde boğazdan esen rüzgarla donardık şimdi yaprak kıpırdamıyor
kaldıki burda sisi savunmuyorum yönetimide savunmuyorum ortada bir mefta var bunu inkar edecek değiliz
ama onu mefta yapan kim bu tartışılır. birine suç atıp işin içinden sıyrılmak kolay ama suç attığın kişi masumsa
onu harcamış olursun. söylediğim nem deniz olaylarıda sisin doğu avrupa bölüm başkanıyla yaptığım sohbette konuşulan şeylerdi en büyük korkuları buydu. stadın deniz seviyesinin altında olması ve nem oranının çok yüksek olduğu bir bölgede olması neminde iyot ve tuz içeren deniz nemi olması büyük handikap olarak görünüyordu aslında iyi hatırlıyorum arapların stadını yapıyorlardı dedim orda çimin sıcak sorunu olmazsa burda neden olsun yok dedi istanbuldaki ortam en zorlu ortamlardan biri bir kere dört mevsimi birden yaşıyor ve sıcaktan daha önemlisi burda nem var bu nemde çok yüksek oranda demişdi. dereağzında ciddi sorun yaşamışlar zaten ülkerin çimleri bir dönem çok kötüydü orda sanırım dereden kaynaklı sorun yaşanmış sonra çimi kaldırıp izole ettik önlemini aldık şimdi 5-6 senedir orda sorun yaşanmıyor demişti tokide yaşanan çim sorunlarının tamamen bütçe kaynaklı olduğunu söylemişdi sahibinin belli olmadığı bir yer dedi bir bakıyorsun devlet bir etkinlik düzenliyor tamamen kontrol dışı çimler yeterli ışık alamıyor güçlenemiyor elektrik masrafı sorun oluyor orda vs bir sürü röportaj dışı konu konuşduk
bizde yaşanacak tek sorunun nem kontrolü olduğunu söylemişlerdi bunlar aldığımız bilgilerdi sebep bu demiyorum zaten defalarcada bu olduğuna inanmadığımı söyledim. saha basbas bağırıyor konserden oldu diye yeni açık tarafı cetvelle cizilmiş gibi kahverengiydi çimler hastalık kendine sınırmı çizmiş besbelliydi platformun konduğu yerler olduğu
ha tohum sorunlu olur bunun üstüne konser mum diker belki hastalık sorununu bakımla çözeceklerdi konser bunu terse çevirdi. yada gerçekten çimler hastaydı konser rast geldi sebep gibi göründü. dediğim gibi bilemeyiz bilmeden birilerini suçlamak yanlış. Bilinen tek gerçek çimler ölmüş ve bunu en kısa sürede çözmeleri gerekiyor. firmanın yetkinliğide burda belli olur
+ olarak Akhisarin sahası da hibrit orayı da Sis yaptı gecen sene orası da yağ gibiydi ama bu sene orada da sıkıntı var :tabe:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oğuzhan'ı oynayamadigi yerde oynat sonra "Oğuzhan berbattı, cikmasi doğru karar." Yahu Adam bu ligin en akilli ve teknik 8 numarası. Adam orda çok iyi organizatör ve 10 numarada oynayamıyor. Sen adami oynayamadigi yerde oynatıyorsun yapamayınca da direk cikariyorsun.

Oguzhan fetisiziminden vazgecin artik. Futbol sirf teknik ve vizyonla oynanmiyor. Oyle olsaydi Yusuf Simsek tarihimizin en buyuk efsanesi olurdu. Bu fizikle Oguzhan birilerinin defolarini kapatmasi gereken bir oyuncu olur en fazla, ki oyle. Su an Medel ve Ljajic Oguzhan'in defolarini kapatabilecek adamlar, bu Oguzhan'i super 8 numara yapmaz. Dedigim gibi tek beklentim Tolgay ve Oguzhan'dan 8 numarayi idare etmeleri, iki kisi yapabilecekleri en fazla o. Sozlesmeleri bitince ya da bitmeden talipleri varsaTolgay'la beraber yol verilmeleri dogru olur. Bosa Oguzhan guzellemeleri yapiyorsunuz. Adam defansif oynamamasina ragmen son lig golunu iki sezon once atmis. Neymis cok akilliymis cok vizyonu varmis o zaman sozlesme imzalayalim Sergen oynasin bari. Laf iste sizinkisi.

Her şey bu yana, sadece Aziz Yıldırım kanserinin gitmiş olması bile futbolu ve derbilerin gerilimini insani boyutlara indirdi.

Büyük bir ferahlık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan dahil yönetim kurulumuz tam kadro Ülker stadindaydi dün akşam

Başkan ve Ali Koç maç boyu sohbet ettiler , bir tek Candas tolga ışık protokol tribünde yoktu o taraftarlarla birlikte Deplasman tribününde izledi maçı :claps: :claps:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İçimden gıcık bir ses, Başakşehir'in son yıllarda aradığı sezonun bu sezon olduğunu söylüyor.
Biz ikinci olursak ve şl ye gidebiliyorsak bana uyar. Elbette biz şampiyon olalım başak ikinci olsun istiyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Arsene Wenger : "Bir takımda 1 Brezilyalı fayda sağlar. 2 Brezilyalı gruplaşma yaratır. 3 Brezilyalı kaos ortamı yaratır. 4 Brezilyalı ise Hoca gönderir. "

Haklı vallaha

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir , Hıncal sağlam sokuşturmus imPARAtora :D

Hıncal Uluç :

Geçen sene Igor Tudor 17 maçta 39 puan topladı. Fatih Terim 17 maçta 36 puan topladı. Şampiyonluk Fatih Terim'e yazıldı. Adalet bunun neresinde?

Ulan şu imPARAtor a şampiyonluk verdik yaa :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 23:23:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Q7'nin cikarken attigi tripleri baska bir oyuncumuz denesin bakalim bir daha forma yüzü görüyor mu :bandit:

Çevrimdışı mellfred

maçlarını iki senedir izliyorum bu sene isteksizler
öğrenilmiş çaresizlik sendromu halindeler

Çevrimdışı tangaz

kadıköyde iyi çünkü serme çim bize de serdiklerinde iyiydi 2 senedir ekme yapıyorlar ve sonuç negatif işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kadıköyde iyi çünkü serme çim bize de serdiklerinde iyiydi 2 senedir ekme yapıyorlar ve sonuç negatif işte.
İlk açılışta toplam 5 günde hallettiler çimi, ben mi yanlış hatırlıyorum. İki gün serip iki gün overlok yapmışlardı. Bu arada nabız yokladığım kişi bizim han ın görevlisi. Grup olarak kombine alıyorlar ve dediği doğru çıktı. Adamlar bir puana sevinmişler @tangaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

İlk açılışta toplam 5 günde hallettiler çimi, ben mi yanlış hatırlıyorum. İki gün serip iki gün overlok yapmışlardı. Bu arada nabız yokladığım kişi bizim han ın görevlisi. Grup olarak kombine alıyorlar ve dediği doğru çıktı. Adamlar bir puana sevinmişler @tangaz

abi yokladım falan deyince hanımefendi fenerli arkadaşlarını yokladın sanmıştım  :utan

çok hızlı bi şekilde yapmışlardı abi serelim geçelim belli ki ekme işinde sıkıntı var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Çimler , konserde sahaya girenlerin ayakkabılarından kapmış olabilir hastalığı .. herkeste farklı bakteri var ve biz binlercesini stada soktuk. Dolayisiyla antreman sahasinda hastalik olmamasini aciklar @Necmi .

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi yokladım falan deyince hanımefendi fenerli arkadaşlarını yokladın sanmıştım  :utan

çok hızlı bi şekilde yapmışlardı abi serelim geçelim belli ki ekme işinde sıkıntı var.
Zemin ne kadar zamanda temizlenir, kum serme vs ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama 10 günü geçmez sanırım. Ayrıca serme hibrit olmuyor mu?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

bu topu saklamayıda çok abartıyoruz.atılan gollerin büyük çoğunluğu duran topları saymazsak rakipten top çalıp  hızlı hücum 2-3 pas şeklinde .kenarda top bekleyeyim ayağıma gelsin ,takım bir yerleşsin  orta yapayım gol atayım çok eskilerde kaldı.
top saklama olayı aslında top bende olsun gol yemeyim olayı
bu büyük takım taktiği falan değil
bu ligde sana bir golden fazla atacak takım sayısı üçü dördü geçmez
ikiden fazla gol attığın her maçı kazanırsın ama hoca iki yıldır bir tane atıp
üstüne yatma derdinde gol falan aramıyoruz bir tane attıysak savunma oyuncularını almaya başlar oyuna
mazerete bak quaresmayı top tutuyor diye oyunda tuttum diyor hoca quaresmanın takımın en fazla
top kaybeden oyuncusu olduğunu bilmiyor sanırım onu sahada tutmak kaç topu rakibe teslim etmek demek oluyor. tabi top ondayken diğer oyuncularımızın ellerini açmış top beklediğinide görmüyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çimler , konserde sahaya girenlerin ayakkabılarından kapmış olabilir hastalığı .. herkeste farklı bakteri var ve biz binlercesini stada soktuk. Dolayisiyla antreman sahasinda hastalik olmamasini aciklar @Necmi .

Saha tamamen plastik döşemelerle kaplandı, çime temas edilmedi. Ayrıca hem antreman sahasında hem de statta hastalık var. İkisinin de zemini berbat durumdaymış.