Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736999 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bursaspor maçında penaltımız verilse, gol ortalamamız 2'ydi.

Ben sana başka bir yeri gösteriyorum, esas yediğimize bakın.

6 maçta 8 gol yemişiz, üstelik kalecimiz her maç takdirlere mazhar oluyor.

34 maçta 45 gol demek bu, belli ki esas sıkıntı savunmada.

Hocanın bir kaç maç orta sahada Atiba - Medel'i kullanması daha iyi olabilir. İleride Ljajic, Babel, Larin, Lens dörtlüsü ile gol buluruz, gol yeme sorununu çözmek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Atiba-Medel kesinlikle gol yeme sorunumuza derman olur. Babel-Lens-Ljajic ve bence Love ile de gerekli golleri buluruz. Yeterki hoca Quaresma'dan kurtarsın takimi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı WOTGATE

35 alırsak öp başına koy

75 puan şampiyon yapıyor. şimdi 37 alsak ikinci yarıda 38 biter bu iş

Çevrimdışı Librarius

Oğuzhan 10 numarada oluyor mu? Olmuyor
Adem ile en iyi anlaşacak oyuncu kim? Oğuzhan
Oğuzhan'ın yeri neresi? Atiba'nın yanı
Takımda hızlı hücuma hangi kanat çıkar? Lens
Takımda direkt hücumda en çok basit hatayı kim yapar? Quaresma
Kadıköydeki zemin nasıldı? Güzel

Oğuzhan inatla 10 numarada başlatılıyor, Adem giriyor Ozi çıkıyor, Atiba-Oğuzhan ikilisinin ahengi bozuluyor, rakip risk almış hızlı ataklarla gol bulma şansın varken oyunda bir şey yapmayan Quaresma duruyor Lens çıkıyor, Quaresma 4 basit tercihte oyundan uzak artistik tercihlerde bulunuyor, ambiyans-zemin-pas-yere inmeyen top-basit baskıları aşamama-pres yapmama-dinamizm bir dolu hikaye.

En can SIKICI nokta ne biliyor musun abi. Bu hataları yapabilmek icin bu gerceklerden haberdar olmak lazım. Hoca bilerek birşeyler deniyor.  Sanki doğru kurguyu kurmaktan korkuyor. Bunun nedeni de Quaresma'nin dışarda kalacak olması. Belkide yedek kalan bir Quaresma'nin cikaracagi huzursuzluğun daha tehlikeli ve zararlı olabileceğini öngörüyordur. Bilemiyorum.

Çevrimdışı Librarius

Oğuzhan'ın reaksiyonunu görüyor musun? Gayet net bir pas opsiyonu var. Fakat pası atacak oyuncunun yazılımında yok. İki yıl önce dominant olan diğerini bertaraf ediyor yazdım. Örnek pozisyonlardan biri. Aynı maçta üç kez Atiba hem onu hem de yanındaki diğer ikiliyi fırçaladı. Bu reaksiyonları sadece Atiba-Oğuzhan'ın vermesi de tesadüf değil. @Librarius

Oguzhan cildiriyor. Adam hakli. Caner ve Quaresma iki büyük top musrifi bizim takımda. Neden çok gol yiyoruz diyoruz. Defans oyuncuları helak oluyor.  Bu ikilinin her top kaybı ekstra efor olarak defansif oyunculara geri donuyor. Hoca maclari analiz etmiyor sanırım. Sanmiyorum bunun kesinlikle boyle oldugunu düşünüyorum artık.

Çevrimdışı Librarius

Biraz da para alabilsek iyi olur, verdigimizi kurtarip azicik da cebimize kalir insallah
Soyle bir tiransfer de santrafor bolgesine kondursalar dadindan yenmez

Ljajic ve Karius transferleri harika gercekten. Forvete de boyle bir adam alabilselerdi alıp besimizi giderdik. Seneye forvete, Atiba'nin yerine ve Quaresma'nin yerine 3 adam şart bize.

Çevrimdışı Librarius

Evlendirek bunu bir turk kiziyla vatandasliga alalim

Abi kizla gonuyl eğlendirip kacar, benden söylemesi. Namissiz çok çapkın cikti.  :D

Çevrimdışı Librarius

Adem oynamaya baslasin uyum sagladiginda quaresmayi da oynatir babeli de lovu da herkesi oynatir, malatya macinda kacirmadi mi quaresmayi 4 kisinin arasindan, cok goruruz oyle pozisyonlari da yamuk ayaylan quaresma o golleri atamaz iste
Oraya hasirt diye sokan bir santrafor lazim demba ile olaydi mis gibiydi yanina da taliska gol sov yapardik

Tamam da dun maçın sonlarında yine benzer bir pozisyon vardi. Pasi verip iceri kacsa Adem atar pasi veya sut çeker kaleye en kotu ihtimalle. Adam Quaresma saçma sapan bir orta cikardi yine.

Çevrimdışı Librarius

Adem oynamaya baslasin uyum sagladiginda quaresmayi da oynatir babeli de lovu da herkesi oynatir, malatya macinda kacirmadi mi quaresmayi 4 kisinin arasindan, cok goruruz oyle pozisyonlari da yamuk ayaylan quaresma o golleri atamaz iste
Oraya hasirt diye sokan bir santrafor lazim demba ile olaydi mis gibiydi yanina da taliska gol sov yapardik

Sezon basi Demba BA geliyor diye taraftar isyan cikardi. Bu kadar talihsiz bir kulubuz iste.  :D

Çevrimdışı sEuL

Icerde oynadigimiz nispeten kolay sayilabilecek maclarda Oguzhan oynayabilir. Lakin zorluk derecesi yuksek olan maclarda kesinlikle hamle oyuncusu olarak bencten oyuna girmesi gerekiyor Oguzhan'in.
Orta sahayi Atiba - Medel - Ljajic uclusu ile kurmaliyiz. Atiba - Medel orta sahasi ile topu rakipten geri alma suremizde dusecektir ve orta alanimiz kolay kolay gecilmeyecektir. Atiba ve Medel ayaga tek top oynayabilen teknik oyuncular, yanyana oynamalari durumunda birbirlerinin performanslarini da arttiracaklarini dusunuyorum. Ne Atiba Medel'in arkasini toplamak zorunda kalir nede Medel Atiba'nin aciklarini kapatmak zorunda kalir. Bu durumda bu ikiliyi rakip ceza yayi cevresinde daha sik gorebilir ofansif anlamdada katki alabiliriz.

Bu arada Atiba'yi tekrar sahada gormeyi cok ozlemisim. Siyah beyaz forma en cok ona yakisiyor!

Dip not: Unutmadan, aylardir dalga konusu olan HAK'in sutu bizim superstar Oguzhan'dan kat be kat daha iyi diyor ve kaciyorum   :)
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:44:55 sEuL ]

Çevrimdışı Necmi

Bizim Türk insanının empati noksanlığı var abi.

"Fenerbahçe formsuzdu, nasıl yenemeyiz" vs. Karşı tarafın durumunu düşünen yok, heriflerin taraftarla barışma ve lige tutunma maçıydı. Karşımızda kazanmak için her şeyi yapan bir takım vardı.

Ve bence, Galatasaray'ın Akhisar yenilgisini de düşünürsek, beraberlik kabul edilebilir bir sonuç. Ligin en zor 3-4 deplasmanından biri neticesinde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elbette beraberlik bizim için iyi fener için çok kötü bir sonuç
bu inkar edilemez ama sonuçtan geçtik çok rahat alabileceğimiz bir maçı alamadık ve bunun nedenleri
hocanın yaptığı hatalar. Biz gelen bir puan bizi öldürdü bitirdi demiyoruz allah bereket versin
bir derbi deplasmanı rakibine yara vererek hiç bir şey kaybetmeden tersine rakiplerine bir puan yaklaşarak atlatıldı
düşün işde fenerin tutunma maçıydı herşeylerini ortaya koydular bizim en vasat halimizle başedebilecek durumları yoktu
biz ne yaptık lakayt bir gol yedik 90 dakika oynamadık sadece idare ettik maçta pozisyonumuz yok iki oyuncu sahada hiç yoktu ama 90 dakika oyunda kaldı. oyuncu değişiklikleri yanlıştıkenar yönetimi kazandığın 3 puanı vermek için elinden geleni yaptı başarılıda oldu.
Ljaiç ambiyansı bilmiyor diye oynatmadım demiş bunu biz mozambiktenmi aldık italya seri A dan geldi ambiansında olduğu sertliğinde olduğu belkide şu anda avrupanın en iyi liginden getirdik bu oyuncuyu ne ambiansı birde adam sırbistan oyuncusu ambiansın en iyilerden olduğu partizan tribünü önünde yetişmiş

Çevrimiçi murat

hangi golcü  :alala:

duyanda takımda gomez var sanacak.

evet hoca dün saçma bir kadro saçma bir oyunla sahaya çıktı ama normalde bir takım 11i yazılırken önce kaleciyi sonra en öndeki adamı yazarsın bu ikili sakatlık ceza yoksa sabittir değişmez. senin santraforun yok babeli yazıyorsun en öne sonra onun yerine solda yapamayan lensi ya da varlığı tartışmalı quaresmayı yazmak zorunda kalıyorsun.

hoca hatalarla dolu doğru ama yönetim hatasını da sürekli hocaya yüklemek de doğru değil.
@tangaz sen yanlış anlamışsın golcüye pas atacak adamı bulduk şimdi golcü bulmak lazım diyorum birde layiçi besleyecek oyun kurgusu için teknik direktör lazım diyorum.

Çevrimdışı onurturan

sen yanlış anlamışsın ama :alala:
orda yazar diyorki larin bile yaldır yaldır koşunca biz bütün maç ne yapmışız diye sordum kendime
diyor hani bu rakip karşısında larin bile lewis gibi kanatlanmış göründü ya demek diğer oyuncular
orta sahada okey oynamışlar o koşu içlerinden bir tanesinden gelmedi diyor yazar
pepe hariçde diyor yazar :bandit:  @onurturan
Necmi abi..Rakip de yoruldu da ondan onbir başlasın koşsun da görek..

Çevrimdışı mrred

Kime gore neye gore dogru
Tek dogru var gibi anlatiyorsun
Topa sahip olmaya ilerde top tutmaya çalışıyoruz diyor. Bu demek oluyor ki hoca için doğru oyun top tutmak pas yapmak. Bu pas oyununu oynayacak adamı çıkarıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı f_madida

Icerde oynadigimiz nispeten kolay sayilabilecek maclarda Oguzhan oynayabilir. Lakin zorluk derecesi yuksek olan maclarda kesinlikle hamle oyuncusu olarak bencten oyuna girmesi gerekiyor Oguzhan'in.
Orta sahayi Atiba - Medel - Ljajic uclusu ile kurmaliyiz. Atiba - Medel orta sahasi ile topu rakipten geri alma suremizde dusecektir ve orta alanimiz kolay kolay gecilmeyecektir. Atiba ve Medel ayaga tek top oynayabilen teknik oyuncular, yanyana oynamalari durumunda birbirlerinin performanslarini da arttiracaklarini dusunuyorum. Ne Atiba Medel'in arkasini toplamak zorunda kalir nede Medel Atiba'nin aciklarini kapatmak zorunda kalir. Bu durumda bu ikiliyi rakip ceza yayi cevresinde daha sik gorebilir ofansif anlamdada katki alabiliriz.

Bu arada Atiba'yi tekrar sahada gormeyi cok ozlemisim. Siyah beyaz forma en cok ona yakisiyor!

Dip not: Unutmadan, aylardir dalga konusu olan HAK'in sutu bizim superstar Oguzhan'dan kat be kat daha iyi diyor ve kaciyorum   :)

THOR iyi kurtardi vallahi, koseye dogru kavisle gelen topu baska kaleci olsa yemisti. Oguzhan kardesim de bu kadar yetenege ragmen hicbir isi tam yapamiyor cunku fizigi el vermiyor. Her sene ayni seyleri yazmaktan biz yorulduk artik, forum acildigi seneden beri her yaz gitsin fizik calissin, bireysel calissin bilmemne diyoruz her sezon acilisinda ayni tuy siklet goruntuyle geliyor. Oglum yemek mi vermiyorlar, kosmani mi yasakliyorlar, nedir derdin? Bir yaz donemi de git kendini daglara ver, Rocky turkuleri cigirarak calis da gel soyle bir oh bu adam olmus diyelim.

Atiba-Medel ortasahasi konusunda hem fikirim. Ortasahayi tuttugumuz, hakimiyeti kurdugumuz vakit diger mevkilerin destek vermesi de kolaylasacak. Hem Atiba-Medel-Ljajic'le topu yeniden kazanma suremiz azalir burasi da kesin. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

Bu arada yönetim hocanın istediği tüm transferleri yapmadı doğru fakat az ve öz transfer yaptı. Beşiktaş takımı sağ bekte tek oyuncu olduğu için şampiyon olamıcaksa ve bu bahane ediecekse kimse kusura bakmasın ben hocanın ne olursa olsun asla vazgeçmeyi düşünmediği q7 tercihi ile ilgili her maç konuşurum.
+1903

Çevrimdışı Karabay

Pekte ışık vermediğimiz 6 haftanın sonunda zirvenin sadece 2 puan gerisinde olmak ve bu arada en zor deplasmanı hasarsız atlatmış olmamız büyük şans. Umarım bundan sonra rüzgarı arkamıza alırız.

Çevrimiçi murat

yapma gözünü seveyim üstadım...ouzan dün rezaletti... ilk çıkması gereken adam oydu... kartı da vardı...

öndeyken lens le oynamak ise bence hem çok avantaj hem de çok dezavantaj... eğer gerideki adamların diri, kuvvetli ise ve bölgelerini terketmeyen defans adamları ise lens avantaj.... ama bizdeki gibi gerideki adamaların hücum ağırlıklı ise (gg,caner,ouzan, tolgay(defans özelliği zayıf) gibi...) lens le oynamak dezavantaj...çünkü adamın top kontrolü, pas yüzdesi, topu saklama özelliği falan çok zayıf... topu atıp adama atağa çıkıyosun ne olduğunu anlamadan topu kaybediyor... tuaf bi adam...

böyle deplasmanlarda ileride top saklayacak, faul alacak, topu eveleyip geveleyecek adam da lazım... takımı baskıdan çıkarmak için... lens de bunların hiçbiri yok...

bu topu saklamayıda çok abartıyoruz.atılan gollerin büyük çoğunluğu duran topları saymazsak rakipten top çalıp  hızlı hücum 2-3 pas şeklinde .kenarda top bekleyeyim ayağıma gelsin ,takım bir yerleşsin  orta yapayım gol atayım çok eskilerde kaldı.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şişeside kapağıda fenere girdi merak etme
onların bütün yarattığı imajı sildi attı adamlarda resmen deprem oldu
kendini kulübe asetilen kaynağıyla kaynaklamış başkanlarını söküp attılar.
o fener istediğini alır kimse fenerden oyuncu alamaz imajı yerle bir oldu.
bütün camiaları Beşiktaşa neden saldırıyor sanıyorsun. eskiler bizi biliyordu
zaten yenilerde öğrenmeye başladı. evet belki biraz para harcadık ama bunun
karşılığında yıpranan büyüklüğümüzü sağlamlaştırdık sen kaç yıldır hiç kimsenin ağzından duyuyormusun
üçüncü büyük lafını basın kesti tamamen renklilerde kesti bir kaç ergen renkli arada bir dile getiriyor
o kadar bir anda bıçak gibi kesildi. bütün balonları patladı havaları söndü.
adamlar harun alıyor mutlu olacak sen gidip karius alıyorsun. seninle sahalarında
berabere kaldıkları için mutlu olacak duruma geldiler bundan sonraki durak az farkla yenildiklerinde mutlu olmaktır.
emin ol atılan adımlar yanlış değildi. adamların nerdeyse senin bütün yıldızlarınla denk tuttukları lens
görüyorlar Beşiktaşda kadroya giremiyorlar o zaman kendilerini kandırıyorlardı ama gördükçe o gerçekler
yüzlerine çarpıyor. lensi alamadılar taraftarlarına yalan söylediler sen gittin aldın yalanları ortaya çıktı
emin ol değerdi buna lens kötü oyuncu değil sadece quaresmaya yem ediliyor bu akşam orta sahaya verdiği desteği göremedi hoca
lens ozi çıkınca orta saha çöktü. bunu aslında bir çok taraftarda göremiyor. geçen sene taliscayı göremedikleri
gibi ne demişdim gittiği zaman değeri anlaşılır dün derbi özetlerini izliyordum geçtiğimiz iki senenin
talisca en etkili oyuncumuzmuş. bizim taraftarın saplanıp kalmak gibi bir huyu var gerçekleri görmemekte
ısrar ediyor
hep ne zaman elinden gidiyor o zaman değeri artıyor talisca için zor takım kolay takım yoktu önüne gelene atardı golü şimdi çinde
kolay atıyor diyorlarda attığı goller kolay değil sadece bizdeki gibi kullanmıyorlar onu tam benim söylediğim tarzda kullanıyorlar.
quaresmaya 400 top atarsın 400 orta açar bundan 10 asist çıkar sen o 400 topu taliscaya atsan 40 tane gol çıkardı.
neden lens önemli biliyormusun bencil değil sen ljajic gibi bir oyuncuyu hücumun merkezine koyduğunda solunda babel sağında quaresma ile oynuyor ikisinede attığı top geri gelmez ve sen ademden talisca katkısı bile alamazsın. taliscanın başına gelen gelir bir süre sonra
top gelmeyeceği için orda pasifize olacak. ondan sonrada iyi bilen arkadaşlar ademi işe yaramaz ilan edecekler.
işde ljaijcin işe yaraması için en azından kanatlardan biri lens olmak zorunda hiç istemesemde töre bile quaresmadan iyidir.
yoksa orta sahayı hepten kaybedeceğiz bir tek oyuncu bütün orta sahamızı ve hücum hattımızı yok ediyor.
iyi oyuncu sizin standartınızda gol atan oyuncu ama işin aslı öyle değil bu akşam ozi çıktı ljajic onun yerini doldurdu ama lensin yerini larin dolduramadı o nedenle orta saha çöktü. çünkü dikkat edin lens kanattan çok orta sahada çalıştı quaresma bile ota sahaya geldi sürekli aslında ama sadece fren oldu lensde talisca gibi ayağında top tutmuyor al ver yapıyor taliscada böyleydi kimse oynamıyor sanıyordu ama tek topla hücum başlatıyordu açın derbi özetlerini izleyin bakın özetlerdeki bütün pozisyonlarda talisca imzası görürsünüz.
tabi bunlar topu alıp sahayı enlemesine baştan başa geçmeye çalışmadıkları için oynamıyor görünüyor. tek baktığınız şey gol atamıyor
skor yapamıyor aslında geldiğinden beri 6 gol 10 asist katkısı var quaresmanında bu sürede 6 gol 19 asist katkısı var
aldıkları sürelere bakılırsa quaresmadan daha verimsiz olmamış aslında diğer taraftan çevresindeki oyunculara zararı dokunmuyor tersine onları oynatan bir oyuncu.

fb yi ezme konusunda haklısın katılıyorum ama lens e hiç gerek yoktu o paraya şampiyon takım kuran adam hala başkanımız ben hala dediğimin arkasındayım hatta şöyle diyeyim keşke aziz yıldırım q7 yi alsaydı elimizden de yedek otursaydı hatta orada oynatsaydı  :evillol: fb taraftarı sabaha kadar geçsin dalgasını kim ki onlar takalım kafaya laflarına bakalım biz lens yerine iyi bir golcü alsaydık negredo love masrafından kurtulsaydık 100 m euro yu cebimize koysaydık da bırak fb nin ergenus tayfası makara yapsaydı sen zaten o dediklerini ve katılıyorum hepsine adamların kaptanını daha az paraya kadrona kattın. öbür beklerine dolaylı çöküp bir de i.k yi kilitledin bundan büyük ezme mi olur  :D

hep gole bakıyorsunuz diyorsun ya abi senle Talisca konusunda niye aynı fikirdeyiz adam bulduğu yerden sokuyordu yok defansa gelmiyormuş yok zayıfmış her maç bizim en çok koşan 5 oyuncumuzdan biriydi 1-2 olduğu da maçlar hatırlıyorum. dünya da kaç oyuncudan onun mevkisinde bu kadar skor katkısı alabiliyorlar. gitmesinde bir suçu yok yönetimin alınan adam geç de olsa iyi oyuncu ve iş yapacaktır ama Talisca dan zaten darbe yedik gidince gol olarak e sen koca dönem 1 tane Golcü alamıyorsan böyle hoca da oyuncular da taraftar da yönetim de komple camia huzursuz güvensiz oluyor. Lens e kötü oyuncu demedim o paraya gereksiz transfer yerine lazım ve en öncelikli yer olan en ileri uca adam alsaydık laf etmezdim ama oraya da yine benzer mantıkla isim oyuncu aldılar çok yüksek paraya ama hesap edemedikleri ya da anlayamadıkları Gomez nere Negredo nere biri kariyerinde 2 maçta 1 gol katkısı veren 1. sınıf topçu diğeri bobo ortalamalı ama isimli kariyerli bir oyuncu negredo yu Gomez gibi küllerinden doğursak kaç yazacaktı +3 en fazla ki o 3 gol bile yeri gelir seni şampiyon yapar.

devre arasına kadar oynayacağımız en mantıklı kadro Karius-GG-Pepe-Medel-Adrii-Ozi-Atiba-Ljacic-Lens-Töre-Babel olur. E bir de buraya adam gibi golcü koyup formsuz kanadın tekini kes Babel i koy azıcık veteran da olsa Süper lig karması gibi takım her şey var arabada iyi kötü  lastik (Golcü) yok bizim durum o şuan  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı worns

Söylediğine oyuncunun geleceği için katıldığımı söylemiştim. Son dönemde ciddi bir körelme de yaşamaya başladığını düşünüyorum. Eskiden çok fazla önceden kafasında çizdiği hissedilen ve tahmin edilemez pas atardı. Şimdi sıkça uygun anlarda bile top kaybı korkusundan basit ve etkisiz şekilde topla vedalaşmaya başladı. Onu bu noktaya getiren kendi dışında bir sürü faktör var elbette.  Ama, o yeni kulüp bulmasa da biz yeni hoca bulsak daha iyi bir senaryo olurdu. @atalay

Çevrimdışı Librarius

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Medyada çok fazla Şenol Güneş güzellemesi görünce hafiften bir ürperti hissettim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/EAGLELORD1903/status/1044457627835662336
Şu hareketleri bana yapsa ben döverim bu adamı. Takım arkadaşın sana gayet üsturuplu bir eleştiri yapıyor sen topu fırlatıyorsun. Bizim takıma gerçekten çok efendi adamlar geliyor ve bu adamın kaprisini çekiyorlar.
Bu efsaneydi ama ya , yüzyılın en büyük trolü olabilir

Al eve götür senin olsun istedigin kadar oyna  :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayserispor'dan açıklama:

"Beşiktaş tarafından Kadir Has Stadyumu’nda oynama talebi TFF Yönetim Kurulu tarafından kabul görmemiştir. Müsabaka İstanbul'da oynanacaktır."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Devre arasına kadar bizi sag salim götürecek kadro kesinlikle assagida ki kadrodur.

Karius

Gokhan     Pepe     Vida (Medel)     Adriano

Medel (Oguzhan)  Atiba

Lens (Tore)    Ljajic      Babel

Love

Bu kadroyu mutlaka ama mutlaka denemeliyiz. Aksi takdirde mevcut kadro secimiyle çok yakin zamanda havlu atarız yarışta. Evet Love istediğimiz gibi degil ama Larin'den çok onde bir golcu. Ljajic'le kendisine gelmesini ummaktan baska caremiz yok.