Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Yonetimin burda çok ama çok büyük bir hatası var. Yönetimi bu konuda çok eleştirdik. Fakat simdi sıra hocada. Bir yozum bulması gerekiyor. Quaresma'li oyun yapısıyla da bir yozum bulabileceğini hiç zannetmiyorum. Gomez deniyor, Abou deniyor ama onlar olsada sorunumuzu cozemezlerdi. Cunku Quaresma takimin super yildizi modunda 2 senedir ve butun kritik anlarda insiyatifi o kullanıyor ve icine ediyor malesef.

Yahu istediğimiz çok şey degil: hoca 3 veya 4 mac su kadroyla ciksin ligi domine ederiz.

Karius
       Gokhan  Pepe   Vida (Medel)   Adriano

Medel (Oguzhan)    Atiba

Lens (Tore)        Ljajic         Babel

Love

Ya Allah askına su kadroyla bir 4 mac üst üste oynayalım. Bir çok sorunumuz çözülmezse hiç bir şey bilmiyorum.

Love konusunda cekincelerim var ama bu kadro oynar/oynatir. Zaten herkes az cok bu noktaya geliyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Librarius

Takımdaki oyuncularda artık bunu goruyor ve takima zarar verdigine inaniyor.Abuabakar bir mac bitimi hakemden topu alıp Quaresma'ya uzattığı gòruntü her seyi anlatıyordu aslinda.O zaman skorlar yolunda gittiginden fazla goze batmiyordu.Artık oyle degil.Oyuncuların takimda adalet olduguna inanadığını zannetmiyorum.Çogu mac yanlıs yerde oynattıgın,takim kaptanın Oguzhan'in ezbere 60. dakilarda sahada Quaresma varken çikmasını ben kabul etmiyorum,oyuncularda etmiyordur

PAs vermeyip sacmaladigi her pozisyonda diger oyuncuların nasıl tepki gösterdiğine bakin anlarsınız huzursuzluğu. Dun Oğuzhan, Atiba ve Ljajic açık açık el kol hareketleriyle protesto ettiler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

+Dünkü maçta paralize olunan küçük bir bölüm var. Direkten dönen pozisyon öncesi bekin felaket bir çıkış pası var. Ondan önce stoperlerin arasına giren orta sahanın tembel bir pası, ondan önce topla titrek buluşan stoperlerin pas opsiyonu varken anlamsız tercihleri.   

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bizde ne fazla 2 sene oynar. Adam bildigin top class bir seviye. Zaten bizde rehabilitasyondan geciyor. Rehabilitasyon surecinden sonra yine büyük bir takıma gider. Allah Besiktasla birlikte yolunu açık etsin.

Bizde her maç böyle goller yemeye devam ederse hiç rehabilite olamaz  :lol: Adam süper ama saolsun defans ne yapıp edip bi tane yediriyor adama.

Çevrimdışı Librarius

talikanın yerine gelen layiç daha dün bir bugün iki hele biraz daha seyredelim neler verecek konuşmak için erken talişka ozziyi oyunun dışına itiyordu layiç içeride tutabilecek bir profil gibi duruyor bekleyip görelim ama daha ikisi 2 maç 11 çıkamadılar. neden? çünkü yönetim çok geç aldı layiçi. aynı şekilde karius adam gelene dek antalya maçında 3 puan kaybı yaşadık zamanında alınsa idi şuan 14 puandaydık. hocada eksen kayması yok hoca zaten buydu eldeki uyumlu oyuncu grubununda katkısı ile ilk sene şampiyon olundu sonra kadro dağıldıkça yerlerine gelenler gidenlerin yerini dolduramadı...

Abi bekleyip görelim de hoca adami oynatmıyor ki. Yemin bile edebilirim ki Quaresmayla uyumlu olmaz diye korkuyor. Adam Quaresmayla yapamıyor. 2 maçta bunu gorduk. Ljajic'in videolarını izleyin ceza sahası on çizgisinden çok gol atmış hem de gelen paslara tek vuruş yaparak. 2 kez bomboş pozisyonda Quaresma'dan pas bekledi Quaresma saçma sapan ortalar denedi. Halbu ki o adam o paslara çok iyi vuruşlar yapıyor. Malatya maçında duran top organizasyonunda cezasahasi on çizgisinde bekleyen Adem'e bir pas attı Quaresma adam muhteşem vurdu çok az farkla auta cikti. Ljajic büyük bir oyuncu ve butun korkum Quaresma askından adami cope çevirme ihtimalimiz.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:21:02 Librarius ]

Çevrimdışı mylife1903

Yahu nerede atiyorlar, iste deplasmanda atamadilar 2 mactir, 7 gol yiyip 0 gol attilar. Biz iki macta 7 gol yiyip 0 atsak herhalde tesisleri basip, Senol Gunes'i antreman sahasinda asardi bizim taraftar. Dunden beri kopartilan gurultuye bakinca pek de uzak bir ihtimal gibi gelmiyor.

gsnin tek bir stratejisi var, kanattan hizli bir oyuncuyu rakibin beklerinin arkasina hava topuyla sokup ceza sahasi icine pas acmak, ters kanattan ve ortadan ceza sahasi icine giren oyuncularla baskin gol aramak. Rakip ortasaha rahatsiz etmezse pas trafigini engellemezse, rakip defans uyursa bu strateji isler onun disinda islemez ve islemiyor. Hucum pres goy goyu yapildi kac hafta burada, hucum pres flan yaptiklari yok. Gostermelik yuruyorlar, gecen sezonun basinda Tudor biraz gegen press gostermisti orada onun ekmegini yediler o gunlerden beri adam gibi pres yaptigi da yok oyun kurdugu da yok adamlarin. Bireysel yeteneklere bagli gol girisimleri var tamamen, rodrigues kacacak gececek atacak veya onyekuru arkaya sarkacak bilmemne. rakibi bu kadar konusmanin pek bir anlami da yok aslinda.

Bizim oyunumuz yavas da olsa ilerliyor, Atiba dondu, Ljajic'in yeri az cok belli oldu. Bazi isleri daha olumlu yapmaya basladi takim ama hersene basi yasadigimiz yap bozu yine yasadik. Oyun-oyuncu tercihi birlikte gidiyor tabi. 

Oguzhan'in 10 numara oynamasi hatali evet, evet de Ljajic de oyuna girdikten sonra Oguzhan'i aratti bir iki pozisyonda alsin versin takimi oynatsin diye bekledigimiz, diri giren adam toptan kacti. Ne yapalim simdi? Tolgay'in 65te oyundan dusmesinin mantikli bir nedeni var mi onu da bilemiyorum. Quaresma ayri bir kafada oynuyor zaten.

Quaresma demisken, Quaresma kesilsin diyen adamlar yarin stada gidip Quaresma Quaresma diye tempo tutacak mesela. Hoca ilk geldigi sezon Quaresma'yi kac mac erken cikartti, eleman trip atti ama gitti oturdu yerine. Fakat ne zaman ki stad acildi taraftar 40 bin kisiyle Quaresma tarikatina uye oldugunu belli etti, hoca da ona gore davranmaya basladi. Sen 'Quaresma efendi' nin muridi gibi davranirsan hocayi da bu durumda birakirsin. Sonra ayni adamlar geliyor manevi evladiydi bilmem ne diyor. Taraftar cok bildigi icin Olcay Sahan'i islikladi gondertti mesela. Su an bu takimda Olcay rahat rahat oynardi. Hem de istenilen ozlenilen pas oyununu Oguzhan'la Babel'le kurgulayarak oynar en az 3 asist yapardi su gectigimiz 6 haftada. Butun alternatifleri gondert, rakip takimda oynayan oyuncular ve alakasiz gencler icin FM kafasiyla fantaziler kur hala da bu fantaziler uzerinden yorum yap, iste Besiktas taraftarinin durumu bu. Lens-Quaresma-Gokhan Tore uclusunden 2 kanat sececek hoca, yok Babel forvet oynamasin dersen de bu sefer bir forvet yaratacak Larin mi olur Love mi olur artik piyangodan kim cikarsa. Eldeki kadro bu, yazanlar oyuna gore yazsa yine birsey demeyecegim. Oyunda bariz eksiklikler de var, duzelmesi gerekli ama bir iki kisi haric kimse buna gore yazmiyor, sadece sonuca gore yaziyor. Ayrica oyun ve oyuncu tercihi planlama asamasindan itibaren birlikte yapilmasi gereken bir tercih, Besiktas'ta planlama varsa ben gormedim. Transfer doneminde secim yapip, son gun transfer hallettik. Transfer donemi kapandi hala oyuncu satiyoruz. Iste klubun finansal gerceklerine gore gidiyor isler.

Sen duzgun bir hazirlanma, planlama yap, takimla calisma imkani sun ondan sonra takim niye oturmadi, niye yerli yerinde oynayamiyor istedigimiz hucum varyasyonlarini yapamiyoruz de buna lafim olmaz. Ama 1 Eylul'de takimi kur (giden oyunculari da sayarsak) hatta hala tam kadron belli olmasin, sonra niye boyle oynuyoruz diye yuklen, bu pek mantikli degil. Besiktas yonetimi zaten buna gore yapiyor hesabi. Maliyet hesabi, kis donemi transferine birakabilir miyiz bazi mevkileri vs. Eldeki madde az cok bu, biraz daha takim oyunuyla birlikte verimi artacak ideal duzenini buldukca.
Abi hep yaziyorum
Birinden hesap soracaksan adama uygun calisma ortami vermen lazim
Senol gunes senelerdir burda sezon bitiyor adam ne diyir
Kadroyu koru
Maaslari vaktinde ode
Tiransferler kampa yetissin
Satilan olursa yerine adam al
Bu sene mevki soyledi sagbek onnumero santrafor

Saha mahvolmus antreman sahasi tarla olmus falan daha o konular var. sahadaki daginik goruntu aslinda yonetimin de aynasidir.
Lig baslamis secime gitmeler falan mayis ayinda dedik fikret orman daha guclu yonetim toplasin secime gitsin diye 3 ayini cope attilar

Çevrimdışı Librarius

hafta içi olsun maç günü olsun oyuncu grubu ile birlikte olan biz değiliz hoca, adam ne dedi layiçi istekli görmedim vbvb...

ben geçen sene lens olsun aras olsun vbvb hoca oynatmadığında eleştirmeyi bıraktım hafta içi oyuncu grubunun yanında değilim çünkü...

Tamam biz de hafta sonları o hafta ici iyi olanların performansını begenmiyoruz. Aslolan hafta ici idmanları degil resmi maclar. Necip'i de çok calisiyor diye ödüllendiriyor ama bu çok saçma bir düşünce.

Çevrimdışı f_madida

Bizde her maç böyle goller yemeye devam ederse hiç rehabilite olamaz  :lol: Adam süper ama saolsun defans ne yapıp edip bi tane yediriyor adama.

Bence tam rehabilite olacagi takim. Adam gol yiyor yemesine de herkes suclunun kaleci olmadigini biliyor. Gol yeme rahatligi/luksu mu desek oyle bir durum var.

Vallahi dun Karius olmasa, o Atif'in kafasiyla ilk golu yer, bir kkla birlikte o maci kaybeder gelirdik. Adam ucani kacani tutuyor.

Çevrimdışı Librarius

şampiyon olduğumuz sezon ersan rodolfo marcelo oynadı bu defansta. Onlar çok mu hızlı çok mu iyi defans oyuncuları idi ? Takım savunmamızda sorun var. Topu geri kazanma süremiz uzun. Alan paylaşımlarımız yanlış ve iyiye gidiş hala yok. Sabırla bekliyoruz 2 hafta daha kaldı. 2 hafta sonunda hoca ile ilgili net tavrımı ortaya koyucam

Gecen yila oranla Babel, Quaresma, Caner ve forvet bölgesi defansif anlamda hiç yoklar. Ortasahamizda Atiba'da olmadıgı icin bir tek Medel, Gökhan, Pepe ve Vida canla basla savunma yapıyor ama yetmiyor.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:22:00 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Quaresmanın kaçıncı sarı kartı oldu? 10. haftaya kadar cezalı duruma düşer sanırım. Başakşehir maçında cezalı duruma düşse? :pray:

Yani artık bu duruma dusurdu hoca taraftarı.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:22:16 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

maç başlangıcında da hata vardı. lens solda yapamıyor bu 1, tolgayı ben okeye dördüncü yapmam hoca ilk 11e koyuyor bu 2, ozziyi zorla 10 numara yapmaya çalışıyor bu da 3.

layiçe her türlü şans vermeliydi ilk 11de,  atiba ozzi yap önlerine koy layiçi bundan kötüsü olmazdı bence babel solda lens/q7 sağda önlerinde de pepe  :D

:claps:  Aynen katılıyorum.  Ilk yarıları cope atıyoruz mütemadiyen.

Çevrimdışı mylife1903

Abi bekleyip görelim de hoca adami oynatmıyor ki. Yemin bile edebilirim ki Quaresmayla uyumlu olmaz diye korkuyor. Adam Quaresmayla yapamıyor. 2 maçta bunu gorduk. Ljajic'in videolarını izleyin ceza sahası on çizgisinden çok gol atmış hem de gelen paslara tek vuruşta yaparak. 2 kez bomboş pozisyonda Quaresma'dan pas bekledi Quaresma saçma sapan ortalar denedi. Halbu ki o adam o paslara çok iyi vuruşlar yapıyor. Malatya maçında duran top organizasyonunda cezasahasi on çizgisinde bekleyen Adem'e bir pas attı Quaresma adam muhteşem vurdu çok az farkla auta cikti. Ljajic büyük bir oyuncu ve butun korkum Quaresma askından adami cope çevirme ihtimalimiz.
Adem oynamaya baslasin uyum sagladiginda quaresmayi da oynatir babeli de lovu da herkesi oynatir, malatya macinda kacirmadi mi quaresmayi 4 kisinin arasindan, cok goruruz oyle pozisyonlari da yamuk ayaylan quaresma o golleri atamaz iste
Oraya hasirt diye sokan bir santrafor lazim demba ile olaydi mis gibiydi yanina da taliska gol sov yapardik

Çevrimdışı Librarius

Haha, toplu illüzyon yaşanıyor bu topraklarda.

Galatasaray 6 maçta 14 gol atmış, ortalaması kaç?

O 14 golün 10 tanesini de 2, daha fenası 13 tanesini 3 takıma atmış.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS gecen sene olduğu gibi bu senede cop. Beni sinirlendiren şey karsimizda rakip yokken ligi domine edemememiz. Gecen senenin kaybedilmesi direk hocaya yazar. Bu sene kacarsa yönetim ve hocaya yazar.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:25:30 Librarius ]

Çevrimiçi annoca

aga bana lens güzellemesi yapma gözünü seveyim yav... q7 ye top eziyor diye sövüyoruz da lens aynısını yapmıyor sanki...
abi iktisatta fırsat maliyeti dediğimiz bir kavram var. fırsat maliyeti bir şeye yatırım yaparken başka bir şeye yatırım yapmadığımız için ondan vazgeçtiğimiz gelirdir. yani büfe açıp gelen para kazanabiliriz veya parayı bankaya yatırıp faiz geliri elde ederiz. hangisi yaparsak diğeri fırsat maliyeti olacak.

şimdi gelelim q7 ve lens olayına. evet q7 topu iyi tutuyor ve duran toplarda özellikle pepeyle anlaşmalarından dolayı çok etkili ve hiç beklenmeyen bir anda sürpriz bir gol veya asist yapma özelliği. gol atması özellik çok büyük bir sürpriz oluyor zaten  :D
lense gelirsek, pas ve takım oyununa yatkın, gol koklama özelliği, arkaya sarkma ve şut özelliği. bu kıyaslamaları kendi aralarında yapıyorum.
negatif bir de bu durumun negatif yönleri var. q7'nin takımı hiç beklenmedik anda yalnız bırakabilmesi, bencilliği, şut atacağı yerde pas vermesi, pas atacağı yerde şut atması vs. vs. 

amaç lens güzellemesi yapmak değil amaç q7 mi yoksa lens mi. q7 oyun tarzına değil lense ihtiyacımız var. gerçek bir gökhan töre olsa bu ikisini de cebinden çıkarır ama onunda takımı yalnız bırakıp başka takıma gitme veya parasını alamadığı zaman oynamaması gibi kötü bir özelliği var.

Çevrimdışı f_madida

Abi hep yaziyorum
Birinden hesap soracaksan adama uygun calisma ortami vermen lazim
Senol gunes senelerdir burda sezon bitiyor adam ne diyir
Kadroyu koru
Maaslari vaktinde ode
Tiransferler kampa yetissin
Satilan olursa yerine adam al
Bu sene mevki soyledi sagbek onnumero santrafor

Saha mahvolmus antreman sahasi tarla olmus falan daha o konular var. sahadaki daginik goruntu aslinda yonetimin de aynasidir.
Lig baslamis secime gitmeler falan mayis ayinda dedik fikret orman daha guclu yonetim toplasin secime gitsin diye 3 ayini cope attilar

Iste aynen bunlar, tek tek yazmadim ama sen yazmissin iyice.

Bir de bu takim yavas yavas oturacak, transferi gec yapmissin, oyuncular Ljajic dahil 2 hafta once birlikte oynamaya baslamis. Pas tercihleri vs calistiracak tabi de daha ideal dizilisi, kadrosu yeni yeni sekilleniyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

GS gecen sene olduğu gibi bu senede cop. Beni sinirlendiren şey karsimizda rakip yokken ligi domine edemememiz. Gecen senenin kaybedilmesi diger hocaya yazar. Bu sene katarsa yönetim ve hocaya yazar.
Geçen sene 6. haftadaki Fenerbahçe derbisi dünkü gibi yönetilseydi, şampiyon olurduk.

Hatta kupadaki 2. Fenerbahçe maçı da dünkü gibi olsaydı (elensek de farketmez), bence yine şampiyon olurduk.

Geçen seneki kaçan şampiyonluğu ben birisine yazdım, ama futbol camiasından değil.

Çevrimdışı Librarius

Lig biraz kizissin hele kis gelsin gs santraforsuzlugun zorlugunu gorecek ayni bizim gibi
Ahlar vahlar icinde berabere kalacak falan
Sakatligi var cezasi var
Adamlari guzel itiyorlar ama
Ayrica o akbabaya da gozum takildi cok kolay dusuyor

Emre Akbaba fiyasko bir transfer (fiyat-performans). GS'liler de baya sitem etmiş, çok zayıf, hep yere dusuyor diyorlar. Adami yilin transferi ilan ettiler bir de. :) 

Saka maka su GS defansını Marega, Brahimi ve Abou karsisinda görmeyi sabirsizlikla bekliyorum.  :D

Çevrimdışı Necmi

peki bizim ümraniye denize kaç metre? denizden buharlaşan su ümraniyeye ne kadar sürede iniyor? ümraniyenin zemini de yapamamışlar, SIS çuvallıyor işte... peki eskiden stadımız denize çok mu uzaktı? inönü zamanı neden denizden buharlaşan sular zemini bu denli bozmuyordu?
iyi çuvallıyorda örnek verdiğiniz stad ülker ülkerin çimleri iyi bizimki kötü sis çuvalladı
ama ülkerin çimleride sis yaptı.
çuvallayan sismi yoksa yeni ekilen çimin üstünde konser yaptıran yönetimmi yoksa kimse çuvallamadı
bir hastalıkmı söz konusu gerçekten yada kullanılan tohumdamı sorun var. bana en mantıklısı tohum sorunu
gibi geliyor. geçen yazda çim ekimi yapıldı yazın sıcaklığı ve nem yüzünden gene sıkıntı yaşandı
havalar serinleyince toparlanmışdı bana göre bu sene özellikle yeni açıkta cetvelle çizilmiş gibi olan
bozukluk hastalıkla falan açıklanmaz
antrenman sahasına gelince hoca toplantıda antrenman sahasıda bozuk dedi ama o zamandan beri antrenman fotolarına bakıyorum hocayı doğrulayacak bir foto görmedim saha gayet iyi duruyor. Bana o biraz işi konserden uzaklaştırıp hastalık var deyip olayı hafifletme eylemi gibi geldi bak işde nevzat demirde konser vermedik ama orasıda bozuk nitekimde ondan sonra konser tepkileri duruldu.
sen nemin ve su buharlaşmasının en yoğun olduğu mevsimde çimlerde yeni ekilmişken platformu kurar onbinlerce kişiyi çimin üstüne alırsan sonrasında kendini toparlayacak sağlıklı ortamı bulamaz.
kasımpaşa toki ülker hep sisin yaptığı sahalar bunlarda sorun yok bir bizde var bunu sisin yetersizliği olarak açıklamak yanlış olur.
 bu arada eski inönü stadı zemini deniz seviyesinden yukardaydı şimdi deniz seviyesinin 7 metre altında
eski stadı örnek vermek pek doğru yaklaşım değil inönü açık bir staddı sürekli havalanıyordu vodafone hava akımına maruz kalmıyor. inönüde boğazdan esen rüzgarla donardık şimdi yaprak kıpırdamıyor
kaldıki burda sisi savunmuyorum yönetimide savunmuyorum ortada bir mefta var bunu inkar edecek değiliz
ama onu mefta yapan kim bu tartışılır. birine suç atıp işin içinden sıyrılmak kolay ama suç attığın kişi masumsa
onu harcamış olursun. söylediğim nem deniz olaylarıda sisin doğu avrupa bölüm başkanıyla yaptığım sohbette konuşulan şeylerdi en büyük korkuları buydu. stadın deniz seviyesinin altında olması ve nem oranının çok yüksek olduğu bir bölgede olması neminde iyot ve tuz içeren deniz nemi olması büyük handikap olarak görünüyordu aslında iyi hatırlıyorum arapların stadını yapıyorlardı dedim orda çimin sıcak sorunu olmazsa burda neden olsun yok dedi istanbuldaki ortam en zorlu ortamlardan biri bir kere dört mevsimi birden yaşıyor ve sıcaktan daha önemlisi burda nem var bu nemde çok yüksek oranda demişdi. dereağzında ciddi sorun yaşamışlar zaten ülkerin çimleri bir dönem çok kötüydü orda sanırım dereden kaynaklı sorun yaşanmış sonra çimi kaldırıp izole ettik önlemini aldık şimdi 5-6 senedir orda sorun yaşanmıyor demişti tokide yaşanan çim sorunlarının tamamen bütçe kaynaklı olduğunu söylemişdi sahibinin belli olmadığı bir yer dedi bir bakıyorsun devlet bir etkinlik düzenliyor tamamen kontrol dışı çimler yeterli ışık alamıyor güçlenemiyor elektrik masrafı sorun oluyor orda vs bir sürü röportaj dışı konu konuşduk
bizde yaşanacak tek sorunun nem kontrolü olduğunu söylemişlerdi bunlar aldığımız bilgilerdi sebep bu demiyorum zaten defalarcada bu olduğuna inanmadığımı söyledim. saha basbas bağırıyor konserden oldu diye yeni açık tarafı cetvelle cizilmiş gibi kahverengiydi çimler hastalık kendine sınırmı çizmiş besbelliydi platformun konduğu yerler olduğu
ha tohum sorunlu olur bunun üstüne konser mum diker belki hastalık sorununu bakımla çözeceklerdi konser bunu terse çevirdi. yada gerçekten çimler hastaydı konser rast geldi sebep gibi göründü. dediğim gibi bilemeyiz bilmeden birilerini suçlamak yanlış. Bilinen tek gerçek çimler ölmüş ve bunu en kısa sürede çözmeleri gerekiyor. firmanın yetkinliğide burda belli olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Her şey bu yana, sadece Aziz Yıldırım kanserinin gitmiş olması bile futbolu ve derbilerin gerilimini insani boyutlara indirdi.

Büyük bir ferahlık.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene 6. haftadaki Fenerbahçe derbisi dünkü gibi yönetilseydi, şampiyon olurduk.

Hatta kupadaki 2. Fenerbahçe maçı da dünkü gibi olsaydı (elensek de farketmez), bence yine şampiyon olurduk.

Geçen seneki kaçan şampiyonluğu ben birisine yazdım, ama futbol camiasından değil.

Hakemler üzerinde bu sefer iyi baskı kurdu taraftar. Geçen hafta da yazmıştım bizi bitirecekler diye veryansın etmesek belki yine her zamanki tarifeyi uygulayacak ve kıyım yapacaklardı. Yönetimin yapamadığını taraftar olarak biz yapıyoruz. Yakında da hocanın yapamadığını yapıp quaresma'yı hamle oyuncusuna çeviricez inşallah  :D

Çevrimdışı Librarius

Babel'e bıraksa %99 gol ama beyimiz gol olmayacağını bile bile kendini tatmin etmek için kaleye vuruyor.

Quaresma'yi en çok eleştirenlerden biri olarak bu eleştiriye katılmıyorum. Burda kim olsa o sutu denerdi ki doğru olanda oydu. Quaresma iceri girsin cogunda sut atsin yine razıyım. Ama adam nadiren iceri giriyor, nadiren adam eksiltiyor, 30 metreden 4 rakip arasında bekleyen oyuncumuza orta yapıyor. Ustelik etrafında pas opsiyonu varken. Iste bu yüzden Quaresma oynamasın diyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 18:27:10 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

O Bursaspor maçının eleştirisi, onu beraber eleştiririz.

Dünkü oyun şablonu doğruydu.

Rakibi ne kadar kötü görsek de, Benzia, Ayew ve Slimani gibi tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken adamları var. Neden bunlara küme düşme namzeti bir takım muamelesi yapıldığını anlamadım.

Galatasaray bu sene 2 maç kaybetti. Galatasaray'ı yenen bu 2 takımın 6 haftada toplam 3 galibiyeti var. Yani Galatasaray dışında tek bir takım yenebilmişler.

Bunu neden yazdım? Bur kaç mesaj önce 3.4 gol ortalaması ile oynadıklarını söylediğin için.

Bu biraz da FB ve GS medyasının algisi malesef. Hocanın butun fiyasko kararlarına ragmen, galip gelebilme ihtimalimizin heba edilmesine ragmen derbi deplasmaninda alinan 1 puan misafir takim icin iyidir. Fakat öyle bir atmosfer oluştu ki sanki FB 3 puan almış Beşiktaş rezil olmuş.  Burda sana katılıyorum.

Fakat biz dun yenebilirdik. Bizim öfkemiz buna.

Çevrimdışı Librarius

Hiç yoktan sevindirici haber verelim. Caner kart cezalısı yani Adriano oynayacak bu hafta. Quaresmadan kurtulamıyoruz bari Canerden kurtulalım 1 haftalığına da olsa. Keşke raporda 2,3 maç yazılsa  :bandit:

Buna amin diyeceğim malesef.

Çevrimdışı atalay

+Oyuncudan geri dönüş beklemiyorum. Ve dediğim gibi ivedilikle menajerine kulüp bulması için talimat vermeli. Oyuncu ile alakası yok ama devamı gelmeyecek. @mrred

Çevrimdışı Librarius

yapma gözünü seveyim üstadım...ouzan dün rezaletti... ilk çıkması gereken adam oydu... kartı da vardı...

öndeyken lens le oynamak ise bence hem çok avantaj hem de çok dezavantaj... eğer gerideki adamların diri, kuvvetli ise ve bölgelerini terketmeyen defans adamları ise lens avantaj.... ama bizdeki gibi gerideki adamaların hücum ağırlıklı ise (gg,caner,ouzan, tolgay(defans özelliği zayıf) gibi...) lens le oynamak dezavantaj...çünkü adamın top kontrolü, pas yüzdesi, topu saklama özelliği falan çok zayıf... topu atıp adama atağa çıkıyosun ne olduğunu anlamadan topu kaybediyor... tuaf bi adam...

böyle deplasmanlarda ileride top saklayacak, faul alacak, topu eveleyip geveleyecek adam da lazım... takımı baskıdan çıkarmak için... lens de bunların hiçbiri yok...

Oğuzhan'ı oynayamadigi yerde oynat sonra "Oğuzhan berbattı, cikmasi doğru karar." Yahu Adam bu ligin en akilli ve teknik 8 numarası. Adam orda çok iyi organizatör ve 10 numarada oynayamıyor. Sen adami oynayamadigi yerde oynatıyorsun yapamayınca da direk cikariyorsun.