Abi ayni seye benzedi bu abu ike taliskanin geldigi seneye
O sezonda da oyuncu degisikligi yetmiyordu
Dun ciksrtmaya baslasak mesela tolgay lens quaresma caner ozzi gibi giderdi 5 adam oldu
Vida pepe gg atiba babel bi de karyus kalirdi zaten buraya ademi koy adriyi koy bir tane de santrafor al kalanlari paftan koysan bundan iyi oynarlar omurga diyoz iste
oyuncu değişikliği yetmiyorsa o zaman bu yanlış kadro kurulumu yapıldığını gösterir
sen ozi tolgay başlayıp daha 30. dakikada birini çıkartmak zorunda kalıyorsan ve hala bu şekilde çıkmayı
düşünüyorsan sorgulanacak başka şeyler var demektir
sadece o değilki bu takım koşamıyor kondisyon yok takımda biz sezonu ilk açan takımız şu anda
oyuncuların mermi gibi olması lazım 35 yaşındaki pepenin maçın sonunda attığı depara bir bak
birde canerin koşusuna 205 beş metre boyunda sahada 70 metre geriden çıkıp tur bindirdi.
atiba ilk maçını oynuyor yaz kampını kaçırdı maçın sonuna kadar dimdik ayaktaydı sahadaki 35 yaşında
iki oyuncu ayakta diğerleri dökülüyor demek sorun yaşda değil
gerçi fener daha kötüydü 30. dakikadan sonra nefeslerini başka yerden alıyorlardı

daha ilk yarı kondisyon olarak biten fenere karşı pozisyonsuz oyun bitirdik hocada o pozisyonu
yaratacak oyuncuları kulübede yanında tutmayı tercih etti ama beni şaşırtmadı değil
ben golü bulduktan sonra hemen necip sokar diye düşünmüşdüm