Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Bende diyorum ki , ilerde topu neden tutuyorsun 2.golü atmak için kurgunu yapsana. Geniş alanlar var arkada neden topu tutasın ?

ileride topu tutmaktan gol atılmayacağı anlamımı çıkaralım buradan... topu ileriye taşımaktaki amaç ne sence... adam oyunu rakip sahada oynamak istedi... ona göre oyuncu aldı... tuttumu tutmadı... tercih meselesi..

Çevrimdışı mylife1903

Fırat, Aziz Yıldırımdan sonra rahatladı mı dersiniz?
Seri kartlarina basvurdu gene abi ustelik penaltiyi da vermedi gene
Vodafoneda olsa hasort diye verirdi fbye o penaltiyi
Alistigimiz icin ses edilmiyor
Bi de biliyoruz bize calinmaz o penalti

Çevrimdışı tuncaboylu

Kayserispor maçının Kayseri'de oynanması, eğer bu 1 hafta zeminin düzelmesi için çok hayati değilse, bence doğru olmaz.

Çünkü ondan sonraki 2 maç daha deplasmanda.

Tamam, ligin ikinci yarısında 4 maç üst üste içeride oynamak da cazip görünüyor. Ama takım daha tam rayına oturmadan üst üste 4 deplasman oynamak dezavantajlı olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/EAGLELORD1903/status/1044457627835662336
Şu hareketleri bana yapsa ben döverim bu adamı. Takım arkadaşın sana gayet üsturuplu bir eleştiri yapıyor sen topu fırlatıyorsun. Bizim takıma gerçekten çok efendi adamlar geliyor ve bu adamın kaprisini çekiyorlar.
Sen galiba askerligini yapmadin takim siporu da yapmadin herhalde
Kidemliye oyle lagaluga yapilmaz kidemi birak aralarinda 10 yas fark var
Yasca buyugune bi hareket yapiyorsan karsiliginda her turlu tepkiye hazir olacaksin

Çevrimdışı mylife1903

Maç başlangıcında sorun yok. Maçın devamı değişiklikleri özellikle yersiz. Zamanlamayı anlarım ama çıkan oyuncuların oyunda kalması gerekiyordu . Adam ilk fırsatta oğuzhan ve lensi nasıl çıkarırımın hesabını yapıyor. Ne caner ne de q7 oyundan alamıyor.
Kime gore?

Çevrimdışı worns

Takımın çıkmaza doğru sürüklendiğini düşünüyorum. Maçtan önce uzun uzun Fb'nin maçın içinde kalmak için tek şansının tempoyu, pres derecesini arttırmak ve oyunu fiziksel mücadeleye dönüştürmek olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Bu oyunun bir parçası olmaktan olabildiğince kaçınmamız gerekiyordu. Mücadele topu kontrol etmeye yöneltilmeli, takımın boyu kısaltılmalıydı. Hiç birini yapmadık ve oldukça problemli bir takımı iyi göstermeyi başardık. İyi oynadıkları zannedilen bölümlerde bile orta sahada 3 akılcı pas yaptığımızda hücumcularımızı rakip stoperlerle karşı karşıya bırakabiliyorduk. Ama biz rakibin kopuk göründüğü bölgede etkisini arttırabilecek Ljajic'i kulübeye hapsetmeyi seçtik. Maç boyuncu hiç bir pozitif katkısı olmayan Quaresma'yı maç boyu sahada tutup geometrinin iyiden iyiye bozulmasını izlerken zaten eksik kaldığımız rakip ceza sahasına sızmaya çalışan ender oyunculardan Lens'i çıkartmayı tercih ettik. Bir kontrol oyununun başlıca prensibi defanstan doğru top çıkartma becerisini hiç gösteremedik. Zaten bunu yapacak düzende 4 defans oyuncusunu bile dizmeyi başaramadık. Kadro kalitesi, eldeki seçenekler anlamında çok daha iyi olduğumuz rakiple, hem de öyle aman aman oyun içi gerginliğinin de yaşanmadığı bir ortamda atanın elinde kalacak bir kör dövüşü oynamayı tercih ettik. Hem de kör dövüşünü seçecek olsak yine hiç bir işe yaramayacak oyuncuları sahada tutmaya devam ederek. Deplasmandan alınan bir puan falan diye pozitif yönünden bakamıyorum bu maça. Zaten kaybetmeye de daha yakın taraftık zaten bu tarz bir oyunda maçın %51 Fb'ye yaklaşacağını ön görüyordum. Pozisyon sayısı bakımından öyle de oldu. Rakibin yeterli beceriyi gösterememesi ve Karius'ın güvenli oyunu 1 puanı getirdi diye de bakılabilir. Buradan takım adına çıkarılacak pozitif bir şey gözükmüyor.

Şenol Güneş'le yollar ayrılana kadar boğazın bu yakasında değişen bir şey olmayacak. Bunu iyiden iyiye görüyoruz. Tüm zaaflarına karşın ligin üstünde olmayı sürdüren kadroya da böyle giderse yazık olacağını ekleyeyim.

Biraz geleceği öngörmeye çalışmak gerekiyor. Daha da bozulma potansiyeli olan mali yapı, yaşlanan oyuncular vs derken takım enkaza döndüğünde her şeyin kendisi için oldukça zor olacağı bir dönemde yeni teknik direktörle sözleşme imzalayacağız muhtemelen. Bu öngörüyü yanlışlamanın tek koşulu var. İşlerin o hale gelmesini beklemeden ve halen yerel düzeyde bir çok şey kazanabilecek olan kadroyu daha rasyonel bir teknik ekibe teslim etmek ve tekrar yarışın güçlü adayına dönmeye çalışmak. Etkin oyun oynar ve kazanmayı sürdürürseniz geçiş sürecini de daha doğru ve hasarsız geçirebilirsiniz. Kötü oyun ve kayıplar alışkanlığa dönüşürse bir dönemin oyun ezberlerinden ve prestijinizden de olacaksınız, yeniden kuruluş süreci çok daha zorlu olacak.

Yönetimde söz sahibi olsam şu an tek yapacağım iş kadro yapısını masaya koyup bununla bağlantı içerisinde yeni teknik direktör alternatiflerine yoğunlaşmak ve adım atmak için zaman kaybetmemek olurdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kayserispor maçının Kayseri'de oynanması, eğer bu 1 hafta zeminin düzelmesi için çok hayati değilse, bence doğru olmaz.

Tamam, ligin ikinci yarısında 4 maç üst üste içeride oynamak da cazip görünüyor. Ama takım daha tam rayına oturmadan üst üste 4 deplasman oynamak dezavantajlı olabilir.

bana çok saçma geldi zaten niye deplasman da oynayıp handikap yaratalım kendimize ?

paşa bu hafta deplasmanda oynuyoruz 1 maçlığına rica ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

maç başlangıcında da hata vardı. lens solda yapamıyor bu 1, tolgayı ben okeye dördüncü yapmam hoca ilk 11e koyuyor bu 2, ozziyi zorla 10 numara yapmaya çalışıyor bu da 3.

layiçe her türlü şans vermeliydi ilk 11de,  atiba ozzi yap önlerine koy layiçi bundan kötüsü olmazdı bence babel solda lens/q7 sağda önlerinde de pepe  :D
Afaki konusuyoz abi mac oynandi bitti ama sanki nejiple baslasa ilk 25 dakikayi daha bi rahat gecerdik, tolgay aksadi cocuk. 4312 yapaydi bari ortayi saglam tutardi nejip ozzi atiba onlerinde adem en onde babel lens gibi gene hocaya kiyak 4231ine dokanmadim

Çevrimdışı Necmi

Abi ayni seye benzedi bu abu ike taliskanin geldigi seneye
O sezonda da oyuncu degisikligi yetmiyordu
Dun ciksrtmaya baslasak mesela tolgay lens quaresma caner ozzi gibi giderdi 5 adam oldu
Vida pepe gg atiba babel bi de karyus kalirdi zaten buraya ademi koy adriyi koy bir tane de santrafor al kalanlari paftan koysan bundan iyi oynarlar omurga diyoz iste
oyuncu değişikliği yetmiyorsa o zaman bu yanlış kadro kurulumu yapıldığını gösterir
sen ozi tolgay başlayıp daha 30. dakikada birini çıkartmak zorunda kalıyorsan ve hala bu şekilde çıkmayı
düşünüyorsan sorgulanacak başka şeyler var demektir
sadece o değilki bu takım koşamıyor kondisyon yok takımda biz sezonu ilk açan takımız şu anda
oyuncuların mermi gibi olması lazım 35 yaşındaki pepenin maçın sonunda attığı depara bir bak
birde canerin koşusuna 205 beş metre boyunda sahada 70 metre geriden çıkıp tur bindirdi.
atiba ilk maçını oynuyor yaz kampını kaçırdı maçın sonuna kadar dimdik ayaktaydı sahadaki 35 yaşında
iki oyuncu ayakta diğerleri dökülüyor demek sorun yaşda değil
gerçi fener daha kötüydü 30. dakikadan sonra nefeslerini başka yerden alıyorlardı :naughty:
daha ilk yarı kondisyon olarak biten fenere karşı pozisyonsuz oyun bitirdik hocada o pozisyonu
yaratacak oyuncuları kulübede yanında tutmayı tercih etti ama beni şaşırtmadı değil
ben golü bulduktan sonra hemen necip sokar diye düşünmüşdüm

Çevrimdışı mrred

ileride topu tutmaktan gol atılmayacağı anlamımı çıkaralım buradan... topu ileriye taşımaktaki amaç ne sence... adam oyunu rakip sahada oynamak istedi... ona göre oyuncu aldı... tuttumu tutmadı... tercih meselesi..
Topu tutmasını istediği oyuncu topu eveleyip geveliyor. Kontrollü oyunda da gol atarsın ama maç kontra atak futboluna uygun hale gelmiş sen hala neden kontrollü oyun istiyorsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Haha, toplu illüzyon yaşanıyor bu topraklarda.

Galatasaray 6 maçta 14 gol atmış, ortalaması kaç?

O 14 golün 10 tanesini de 2, daha fenası 13 tanesini 3 takıma atmış.

Lig biraz kizissin hele kis gelsin gs santraforsuzlugun zorlugunu gorecek ayni bizim gibi
Ahlar vahlar icinde berabere kalacak falan
Sakatligi var cezasi var
Adamlari guzel itiyorlar ama
Ayrica o akbabaya da gozum takildi cok kolay dusuyor

Çevrimdışı mylife1903

sorun savunmada değil bence hücumda pozisyon yok gelen pozisyonu gole çevirecek santraforun yok takımı öne taşıyacak top saklayacak elemanın da yok ki takım boyu kısalmasına katkısı olsun. biz burada pepe ramos oynasa 30değil 26 gol yersin 15 gole düşmez sayı derken boşuna demedik. gol atacak adam yok takımda babelden başka şimdi bu babelde makina değil formsuz maçları da olacak o zaman golü kim atacak larin mi ozzi mi layiç mi lens mi q7 mi?
Tolgay atacak abi
4 gol atarim dedi
Atiba olmayinca rakipler darbesiz geliyor defansin ustune ilk direnc olmuyor
Atiba topu alamiyorsa rakibi suruyor tehlikesiz bolgeye
Tayfur kaptan yapardi ayni isi
Tolgay ile ozzi ortada direnc vermiyor
Ozzi gene pas arasi yapiyor oyun takip ediyor tilki gibi kapiyor
Tolgay tosicten beter bombaci dun bi top iskaladi u15 oyuncusu iskalamaz o topu

Çevrimdışı mrred

Sen galiba askerligini yapmadin takim siporu da yapmadin herhalde
Kidemliye oyle lagaluga yapilmaz kidemi birak aralarinda 10 yas fark var
Yasca buyugune bi hareket yapiyorsan karsiliginda her turlu tepkiye hazir olacaksin
Her ikisini de yaptım denizci asteğmendim . Spor yapmaya da devam ediyorum mevzu o değil. Kıdemlilik yaşla ilgili ise en yaşlı insanların her yaptığı ve her dediği doğru olsun o zaman. En kıdemlisi eleştiriye açık değilse onun sorunu . Madem q7 beyimiz için kıdem önemliyse hocaya attığı tripler bunun neresinde kalıyor ? Benim dünyamda en bilgili en çalışkan en yetenekli her zaman en kıdemlidir. Yaşa bakılmaz. Ben bunu savunuyorum. Sen yaşlılığı savunuyorsa onu bilemem.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

şu durumda takımın iç saha maçı oynamaması en iyi seçenek bana kalırsa. takım rayına oturana kadar, o zemin ve taraftar katkısı, sayısı ile vodafone park'ın avantajı yok. ben parayı deplasmana yatırırdım.

Çevrimdışı mylife1903

Haha, toplu illüzyon yaşanıyor bu topraklarda.

Galatasaray 6 maçta 14 gol atmış, ortalaması kaç?

O 14 golün 10 tanesini de 2, daha fenası 13 tanesini 3 takıma atmış.

6 macta 14 gol iyi rakam sampiyonluk ortalamasina yakin

Çevrimdışı Necmi

Senin bu larini nefessiz gömmen lazım abi nasıl kaçırıyorsunuz bu adamı..
Etrafında markaj yokken en yakın adam 7 metre uzaktayken bile top sürerken korkan,
Kendisine orta yapılacağını hissettiğinde stoğerin arkasına sıvışan,
Bu kadar gözüme batan Beşiktaş topçusu olmadı yahu..
Hızlı çıktık, yaldır yaldır gittiğini gördüm falan demiş necmi abi öyle bir şey de yok aslında  adam yeni girmişti oyuna ilk koşusuydu onu ben de yapıyom evden fırına kadar kpşuyom sonra orda dinleniyom..
Onın o yaptığı koşuyu gökhan gönül dedesi yaşında pn defa yapmıştı o maçta zaten herkes yorgundu rakip denaaaa larin hızlı atağa çıktı oldu..
sen yanlış anlamışsın ama :alala:
orda yazar diyorki larin bile yaldır yaldır koşunca biz bütün maç ne yapmışız diye sordum kendime
diyor hani bu rakip karşısında larin bile lewis gibi kanatlanmış göründü ya demek diğer oyuncular
orta sahada okey oynamışlar o koşu içlerinden bir tanesinden gelmedi diyor yazar
pepe hariçde diyor yazar :bandit:  @onurturan

Çevrimdışı Koa_lAA

Topu tutmasını istediği oyuncu topu eveleyip geveliyor. Kontrollü oyunda da gol atarsın ama maç kontra atak futboluna uygun hale gelmiş sen hala neden kontrollü oyun istiyorsun

ne kontrollü oyunu arkadaş... adam ouzan-layiç değişikliği yapmış..dikine top atsın diye... lens-larin değişikliği yapmış babeli kendi mevkisine almak için+ forvet sokmuş larin... hangi kontrollü oyun... adam biz 1-0 galipken iki tane savunma özelliği çıkan oyunculardan daha az olan safi hücumcu adam almış... necip le roco yu alıp lensi forvete atsa daha mutlu olacaktın sanırım... otobüsü çekip kontraya... emin ol berabere bile kalamazdık o durumda...

he şuna bişey demem tercihtir... keşke vagner i alsaydı larin yerine diyene laf etmem... ama vagner de arkadaş bikere de verilen şansı kullan.. yok maalesef...

Çevrimdışı mylife1903

Iki stoper alip bir de nejipi soksa kazanirdi belki
Roko cikar vururdu kafayi ayevden once
Adam ofsnsif defisiklik yapti korkak deniyor
Tolgayi tutmasi hata onu hala anlamis degilim mesela
Ama tolgay ozzi quaresma lens bu 4unden 3unu cikarip kurayla roko nejip fatih falan artik kim varsa koysaydi guzel gomu yapardi ortamlar

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

7 numarayi savunan kisiler şöyle savunuyor. 7 numara aslinda cok iyi efsane ortalar kesiyor ama takimin geri kalani futbolcu degil o toplara vuramiyorlar :( o yuzden takimin geri kalani suclu. Ulan boyle bi sacmalik olabilir mi???

Ayrica 7 numaranin gorevi zaten gol atmak calim atmak dribbling yapmak degilmis ki orta acmakmis. O yuzden onun kotu oynadigini dusunuyormusuz halbuki gorevi buymus :(

Ben bunlarla ayni takimi mi tutuyorum simdi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

ne kontrollü oyunu arkadaş... adam ouzan-layiç değişikliği yapmış..dikine top atsın diye... lens-larin değişikliği yapmış babeli kendi mevkisine almak için+ forvet sokmuş larin... hangi kontrollü oyun... adam biz 1-0 galipken iki tane savunma özelliği çıkan oyunculardan daha az olan safi hücumcu adam almış... necip le roco yu alıp lensi forvete atsa daha mutlu olacaktın sanırım... otobüsü çekip kontraya... emin ol berabere bile kalamazdık o durumda...

he şuna bişey demem tercihtir... keşke vagner i alsaydı larin yerine diyene laf etmem... ama vagner de arkadaş bikere de verilen şansı kullan.. yok maalesef...
Lens ile mi direkt oyun q7 ile mi ? Son sarsburg maçı 3.gole bakalım. Söyleyeceklerim bu kadar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Lens ile mi direkt oyun q7 ile mi ? Son sarsburg maçı 3.gole bakalım. Söyleyeceklerim bu kadar.
Gecen seneki manisa macina bakalim
Negro mesela superdi

Çevrimdışı Orhan_

Takımın çıkmaza doğru sürüklendiğini düşünüyorum. Maçtan önce uzun uzun Fb'nin maçın içinde kalmak için tek şansının tempoyu, pres derecesini arttırmak ve oyunu fiziksel mücadeleye dönüştürmek olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Bu oyunun bir parçası olmaktan olabildiğince kaçınmamız gerekiyordu. Mücadele topu kontrol etmeye yöneltilmeli, takımın boyu kısaltılmalıydı. Hiç birini yapmadık ve oldukça problemli bir takımı iyi göstermeyi başardık. İyi oynadıkları zannedilen bölümlerde bile orta sahada 3 akılcı pas yaptığımızda hücumcularımızı rakip stoperlerle karşı karşıya bırakabiliyorduk. Ama biz rakibin kopuk göründüğü bölgede etkisini arttırabilecek Ljajic'i kulübeye hapsetmeyi seçtik. Maç boyuncu hiç bir pozitif katkısı olmayan Quaresma'yı maç boyu sahada tutup geometrinin iyiden iyiye bozulmasını izlerken zaten eksik kaldığımız rakip ceza sahasına sızmaya çalışan ender oyunculardan Lens'i çıkartmayı tercih ettik. Bir kontrol oyununun başlıca prensibi defanstan doğru top çıkartma becerisini hiç gösteremedik. Zaten bunu yapacak düzende 4 defans oyuncusunu bile dizmeyi başaramadık. Kadro kalitesi, eldeki seçenekler anlamında çok daha iyi olduğumuz rakiple, hem de öyle aman aman oyun içi gerginliğinin de yaşanmadığı bir ortamda atanın elinde kalacak bir kör dövüşü oynamayı tercih ettik. Hem de kör dövüşünü seçecek olsak yine hiç bir işe yaramayacak oyuncuları sahada tutmaya devam ederek. Deplasmandan alınan bir puan falan diye pozitif yönünden bakamıyorum bu maça. Zaten kaybetmeye de daha yakın taraftık zaten bu tarz bir oyunda maçın %51 Fb'ye yaklaşacağını ön görüyordum. Pozisyon sayısı bakımından öyle de oldu. Rakibin yeterli beceriyi gösterememesi ve Karius'ın güvenli oyunu 1 puanı getirdi diye de bakılabilir. Buradan takım adına çıkarılacak pozitif bir şey gözükmüyor.

Şenol Güneş'le yollar ayrılana kadar boğazın bu yakasında değişen bir şey olmayacak. Bunu iyiden iyiye görüyoruz. Tüm zaaflarına karşın ligin üstünde olmayı sürdüren kadroya da böyle giderse yazık olacağını ekleyeyim.

Biraz geleceği öngörmeye çalışmak gerekiyor. Daha da bozulma potansiyeli olan mali yapı, yaşlanan oyuncular vs derken takım enkaza döndüğünde her şeyin kendisi için oldukça zor olacağı bir dönemde yeni teknik direktörle sözleşme imzalayacağız muhtemelen. Bu öngörüyü yanlışlamanın tek koşulu var. İşlerin o hale gelmesini beklemeden ve halen yerel düzeyde bir çok şey kazanabilecek olan kadroyu daha rasyonel bir teknik ekibe teslim etmek ve tekrar yarışın güçlü adayına dönmeye çalışmak. Etkin oyun oynar ve kazanmayı sürdürürseniz geçiş sürecini de daha doğru ve hasarsız geçirebilirsiniz. Kötü oyun ve kayıplar alışkanlığa dönüşürse bir dönemin oyun ezberlerinden ve prestijinizden de olacaksınız, yeniden kuruluş süreci çok daha zorlu olacak.

Yönetimde söz sahibi olsam şu an tek yapacağım iş kadro yapısını masaya koyup bununla bağlantı içerisinde yeni teknik direktör alternatiflerine yoğunlaşmak ve adım atmak için zaman kaybetmemek olurdu.

Yeterince açık ve doğru bir şekilde ifade etmişsin. Tebrik ettim.

Çevrimdışı mrred

Topu ilerde tutup pas yapalım istedik diye açıklaması var. Adem ve Larinin oyuna girmesi hızlı hücum için değildi kontrol pas oyunu içindi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dunku macta vidayi hic begenmedim. Vida bizim pas oyunumuzda defanstan oyun kuramaz. Top ayagina gelince napacagini sasiriyor surekli top ayagina dolasiyor. Ya medel stoper oynicak. Ya da atiba stoperlere cok yakin pozisyon alip topu geriden ozzy ye ya da kanatlara acacak. Lamı cimi yok devre arasinda bize babalar gibi bi forvet gelmeli. Gelmedi mi sampiyonluk hayal kimse kusura bakmasin. Cunku koskoca Besiktas sag kanattaki vatandasin ciftligi olmus. Ben stada gidip keyifle mac izleyemiyorum bu adamin triplerini izliyorum sadece.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Koa_lAA

Iki stoper alip bir de nejipi soksa kazanirdi belki
Roko cikar vururdu kafayi ayevden once
Adam ofsnsif defisiklik yapti korkak deniyor
Tolgayi tutmasi hata onu hala anlamis degilim mesela
Ama tolgay ozzi quaresma lens bu 4unden 3unu cikarip kurayla roko nejip fatih falan artik kim varsa koysaydi guzel gomu yapardi ortamlar

tolgay - ouzan dan birini çıkaracaktı... ikisinin de sarısı vardı... ouzan daha fazla sanırım top kaybı falan yapıyor diye onu çıkardı... mesela yedekte medel de olsa dediğin doğru tolgay da çıkardı... ama yedekte necip dışında pek tercihde yoktu...

dediğin gibi gömünün kralı olurdu şimdi...