Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3727010 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

ne olursa olsun love iki sezon öncenin gol kralı
bu adam gol atabiliyormu bunu kanıtladı elinde golcü var.
sen onuda quaresmanın ortaları için harcadın ve harcamaya devam ediyorsun.
kabul edelim babeldende iyi olur larindende ceza sahasında
babel forvet olmasada atacağını atar. adım gibi biliyorum quaresmayı oynatamayacağı için
love ın üstünü çizdi. onuda quaresmaya harcıyor. Ljajic pas vermesin quaresmaya oyunu merkeze
çekmeye çalışsın onuda keser. baksana yarım ağızla eksikleri var falan demişdi geçen gün
eksiğinin ne olduğunu gördük topu kanata quaresmaya açmıyor o çok büyük eksik.
adam italyan liginden gelmiş italya liginde 6 gol 10 asistle oynamış hoca bu quaresmanın
geçen sene süper ligdeki performansı bir önceki sene 10 gol 9 asistle oynamış sen hala
eksiklerinden bahsediyorsun onun eksikliği senin sistemsizliğin aslında çünkü onun bu performansı
quaresmayı oynatamaman demek oluyor. bak orta sahada top yapan atiba oyundaydı
bütün toplar orta sahada döndü quaresma orta açamadı sonuç ne kadar verimsiz olduğu ortaya çıktı
sahanın en iyi oyuncusu hasan ali oldu neden hoca rakibin quaresmanın baskısından çıkamaması gereken beki bizim ceza sahasında cirit attı neden çünkü savunmada ona ihtiyaç yoktu. bunu bile göremedin
quaresmayı değilde lensi çıkartmasaydın lens hiç bir şey yapmasa onun çıkmasını engellerdi lens gibi bir hızlı oyuncu varken karşısında beki savunmasız bırakamazdı.
yeminle sinirimden uyuyamıyorum. iki yıldır tolgay ozi deniyorsun sonuç alamıyorsun hala sonuç almaya çalışıyorsun alternatifin olmasa anlayacağımda
ben de quaresma aşkına love’ı kestiği kanısındayım
Atiba 8 medel stoper oynayınca geriden hem daha iyi top çıkarabilecez hem daha dirençli alan kapatan bir takım olabileceğiz
umarım adriano da bir an evvel iyileşip form tutar
Atiba’nın sakatlığını unutmuşum yine de yönetimin sözleşme uzatmadaki isteksizliğini de biliyoruz
@Necmi

Çevrimdışı tangaz

Gerekir ama bunları daha önce yazdım. @tangaz Hatta persona non grata ilan edildim.

Aynı oyuncu grubu CL'de anlaşılır oyunlar sunup-kırılması güç bir rekora imza atarken ligde ıskartaya çıkarılıyorlardı. Hemen hemen hepsi. Bu, konsantrasyon üzerinden anlatılmaya çalışılırken iki sezon orayı oynamak için oyunun değiştiğini ve buraya da yansıdığını anlatıyordum. Halen o yansımayı ve oynama alışkanlığını izliyorsunuz. Oyuna uygun olmadığını iddia ettiğiniz oyuncular ile lig şampiyonluğu veya CL'deki başarılı işleri alkışlayıp-ligde yirmi puan kaybedince eleştiremezsiniz.

ilk sezonu daha hocayı eleştiren yegane kişilerden biri olduğum için üzerime alınmıyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Bu saatten sonra hocanın düzeleceğini oyunu değiştireceğini Q7 kesecegini falan sanmıyorum. Avcı ile görüşüp oluru varsa bir şans vermek lazım şampiyon hoca apoletini takmak için ne kadar istekli görelim.

Şenol hocamız wegner olma şansını elinin tersiyle itti millî takımda başarılar diliyorum keşke şampiyon yapıp zirvede biraksaydi.

Bu taraftar Wenger'i, bu kafayla 2005'te olmadi maksimum 2006'da gonderirdi. Hic bosuna yazmasin kimse. 3 mac sabri olmayan adamlar gelmis Alex Ferguson, Arsene Wenger guzellemeleri yapiyor.

Sir Alex 1986'da ManUtd'in basina gecmis, 1991'e kadar adam gibi bir basarisi yok, ilk sampiyonlugunu 1992-1993 sezonunda almis. Bekler miydi bu taraftar? Nah beklerdi, hic bosuna kandirmaya calismayin kendinizi. Yahu geldigi gibi 2 sezon ust uste sampiyonluk kazanmis adami gomdugunuz yere bakin bir once.

Hele bir de her sene sampiyon oluyormus havasiyla yazanlar var ki ne desem bos. 2016'dan onceki sampiyonlugu 2009'da Sivas'la cekiserek kazandik, ondan onceki sampiyonlugumuz 2003'te. Hala gelmis kim olsa sampiyon olurdu yaziyor adam. Bilic'in lider giden takimi nasil sabote ettigini, sayisiz teknik direktorun 8 haftadan fazla dayanamadigini unutmus gelmis yaziyor. Butun derbilerde 11 defans cikartan, kaybedince 'Besiktas kucuk takim, guclu rakiplere kaybetmemiz normal' diyen Slaven Bilic'in guzellemesi yapiliyor hala burada.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine bir Fenerbahçe derbisinin (üstelik deplasmanda yenilmeden döndüğümüz) camiayı bunalıma sokmasına izin vermemek lazım.

Geçen 2 sene, saha içi olayları ve saha dışı manipülasyonları ile, bu tuzağa düştük. Birinde neredeyse şampiyonluğu kaybediyorduk, ötekinde kaybettik.

2 gün önce ligin en zayıf takımından 3 yemiş Galatasaray taraftarı kıkır kıkır bizi izliyor, geçen sene yaptıkları gibi.

Dünkü maçta alınan 1 puan kazançtır. Herkesin puan kaybettiği haftada, ligin en ters deplasmanlarından birinden puanla döndük; onları yarışa sokacak ivmeyi de vermedik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 11:41:36 tuncaboylu ]

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
11 Ocak 2017, 17:27:46 »
Alıntı yapılan: tangaz - 11 Ocak 2017, 17:15:52
hoca adayın kim? @atalay

Makro ve mikro plana göre değişir. Plan yoksa ve mevcudu parçadan çıkarınca geriye hiçbir şey kalmıyorsa aday yaratmak beyhude. Bugünün ihtiyacı Şenol Güneş, yarını yarın konuşuruz. En nihayetinde yarını yalnızca yarın düşünüyoruz. Teknik direktör adayımın bu plansızlıkta karşılığı yok.

Bu soruyu Ocak 2017'de sordun. @tangaz Miras bırakamayacağını çok öncesinde yazmama rağmen bu cevabı verdim. Üzerine bir lig şampiyonluğu ve 17/18 CL performansı geldi. Zira o günün ihtiyacı olduğu nevi belli. Oyunun potansiyel aralığını-sürdürülebilirliğini veya kalacak mirası öncelikli bulan biri olarak hiçbir zaman salt saha sonuçlara bakmam. Bir gün bu değişiklik elbette olacak. Ve bu sırada Şenol Güneş yeni başarılar kazandırabilir. Yarın gelecek aday çok daha azını sunar tabiri caizse gelen gideni aratırsa işte karşılığı olmayan şeyin tam karşılığı olmuş olur. Fakat karşılığı yok diye Beşiktaş çok daha azıyla yetinmemeli. Sorun aslında biraz şu: TR'deki yöneticiler popülizm ile hedef büyütmeyi karıştırdıkları için çok daha fazlasını vaat edip işleri olduğundan daha karmaşık ve zor hale getirirler. Tıpkı yaşlandıkça pragmatistleşen teknik direktörler gibi.

7 Mayıs 2016, 20:06:10 »
Biz hedef büyütmeyi popülizm ile karıştırıyoruz.

26 Ağustos 2017, 23:19:19 »
Teknik direktörler yaşlandıkça pragmatik düşünürler. Standarttır. Kaybedince konuşuruz. Pragmatik olmak lazım.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 12:13:45 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

valla hiç değilse bi oyun planı vardı!

büyük takımın ilerde çoğalmadığı 2bilemedin 3 kişilik setlerle gol aradığı bi plan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Şu anda kötü oynadığımız futbolda elbirliği ile herkesin payı var.

1- YÖNETİM gereken transferi yapamadı/yapmadı, kadroyu kalite olarak iyileştiremedik, üzerine koyamadık sadece idare ediyoruz.Tek güzel icraat şimdilik Karius

2- ŞENOL GÜNEŞ eksik malzemeye rağmen yenilebilir bir yemek yapamıyor salatalık, soğan domates var hiç olmazsa salata yap hocam!

3- FUTBOLCULARDA devamlılık yok, maç içinde bile iniş çıkışlar çok fazla, önceki yıllardaki maçlara oranla doymuşluk var. Neye doydularsa? Yedeklerde gayret yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Demba Ba, Sosa, Töre ve Olcay'la 55 gol atabildiğin bir oyun planı.

Bu kadroyla 4 derbiyi gol atamadan kaybettiğin oyun planı.

Aykut'u getirelim o zaman, o da planlıdır.

ben iyi oynatıyordu demedim ki zaten iyi kötü bir oyun planı vardı.

Hiç olmaması daha kötü ? Ver topu Quaresma'ya içeri 100 tane orta açsın rastgele ?

Yada attı topu uzun babel'e indirsin bir şeyler yapmaya çalışsın böyle oyun mu olur ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Tedavi 352 abi 3 senedir dilimde tuy bitti

Benim gonlumden gecen dizilis bu:

Karius

Pepe --- Vida

Gokhan--Atiba--Medel---Adriano

Lens---Oguzhan---Ljajic

Babel

Ljajic'e serbest rol ver, dolassin iceriye de kacsin, bu sekilde ceza sahasina pasla girecek en az 4 tane adamin var, arkadan gelen Gokhan'i ve Adriano'yu da sayarsan 6 oyuncu. Ikinci toplari toplayacak Atiba ve Medel de disariyi parseller, ablukaya alirsin rakibi.

Çevrimdışı tangaz

Bu soruyu Ocak 2017'de sordun. @tangaz Miras bırakamayacağını çok öncesinde yazmama rağmen bu cevabı verdim. Üzerine bir lig şampiyonluğu ve 17/18 CL performansı geldi. Zira o günün ihtiyacı olduğu nevi belli. Oyunun potansiyel aralığını-sürdürülebilirliğini veya kalacak mirası öncelikli bulan biri olarak hiçbir zaman salt saha sonuçlara bakmam. Bir gün bu değişiklik elbette olacak. Ve bu sırada Şenol Güneş yeni başarılar kazandırabilir. Yarın gelecek aday çok daha azını sunar tabiri caizse gelen gideni aratırsa işte karşılığı olmayan şeyin tam karşılığı olmuş olur. Fakat karşılı yok diye Beşiktaş çok daha azıyla yetinmemeli. Sorun aslında biraz şu. TR'deki yöneticiler popülizm ile hedef büyütmeyi karıştırdıkları için çok daha fazlasını vaat edip işleri olduğun daha karmaşık ve zor hale getirirler. Tıpkı yaşlandıkça pragmatistleşen teknik direktörler gibi.

bu yönetimin ne makro ne mikro planı olmadığına göre moda tabirle boş yapıyoruz burada

demba > gomez > abu > negredo > larin   plana bak...

Çevrimdışı ekrembaser

Kayseri maçı zeminden dolayı Kayseri’ye alınabilirmiş, 3 deplasman üst üste yapacağız bu durum gerçekleşirse
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 11:56:42 ekrembaser ]

Çevrimdışı tangaz

Tedavi 352 abi 3 senedir dilimde tuy bitti

352yi çok sevdik çok savunduk da reis ilerde tek adam bulamıyorum yazacak 2 tanesini nasıl yazacaz  :s20:

Korkak muhabbeti ile Lucescu'yu yediler, şimdi aynı muhabbet Şenol Güneş'e yapılıyor.

Dünkü maçta Beşiktaş korkak falan oynamadı, skorda öndeyken iki atak oyuncusu aldı oyuna.

hocanın açıklamaları öyle demiyor ama @tuncaboylu ?

İlk önce oyunu tutmaya çalıştık diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Benim gonlumden gecen dizilis bu:

Karius

Pepe --- Vida

Gokhan--Atiba--Medel---Adriano

Lens---Oguzhan---Ljajic

Babel

Ljajic'e serbest rol ver, dolassin iceriye de kacsin, bu sekilde ceza sahasina pasla girecek en az 4 tane adamin var, arkadan gelen Gokhan'i ve Adriano'yu da sayarsan 6 oyuncu. Ikinci toplari toplayacak Atiba ve Medel de disariyi parseller, ablukaya alirsin rakibi.
Biz 70s olarak 352 seviyoz istiyoz saten neden bilemiyorum ama cevrede baska irktan baska liglerden ingilizler harci olan yasitlarimiz da 352ci
En sevdigimiz kupa italya90 peleci degil maradonaciyiz
442 falan anlayabiliyorum insanlari guzel sistem baya esnek falan ama bu 4231 gibi sistemlere isinamadim sevmiyorum
Iyi bi hoca ve dogru kadro ile 352 her rakibi tokatlar

Yazdigin kadro benim dusundugume cok yakin geride araya sokusturmali ortayi 7lemeli sistem ama orda ozziyi medel atiba arasina sokusturmak lazim ya da oraya tolgay onlerine ozzi layic gibi daha iyi olur bi de santrafor lazim tabi top tutabilen donebilen

Kayseri maçı zeminden dolayı İstanbul’a alınabilirmiş, 3 deplasman üst üste yapacağız bu durum gerçekleşirse

başakşehir stadına mı kasımpaşaya mı  :alala:

Çevrimdışı ekrembaser

başakşehir stadına mı kasımpaşaya mı  :alala:

Kayseri’ye alınacakmış iç saha deplasmana dönecekmiş. İlk iletide İstanbul yazmışım yanlışlıkla
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 11:57:31 ekrembaser ]

Çevrimdışı kyiv

bu yönetimin ne makro ne mikro planı olmadığına göre moda tabirle boş yapıyoruz burada

Hakikaten bu nedir yahu? Sıfıra doğru gidiyoruz diyeceğim ama Larin sıfır bile değil. Bizim bu gördüğümüzü Fikret Orman görmüyor mu? Bir sonrası ne olacak merak içindeyim. İlhan Mansız mı acaba?

Çevrimdışı mylife1903

352yi çok sevdik çok savunduk da reis ilerde tek adam bulamıyorum yazacak 2 tanesini nasıl yazacaz  :s20:
Larin lens yapariz abi en kotu
Ya da layic ozzi onlerine transfer gibi de olur
Love larin olur bir suru adam var sagbek yok iste
O liyondan rafael cuk oturur sola da adri gidince kolarovu sliriz
Saga bize en uygunu dani alves aslinda takimin yarisiyla kore savasindan devre

Çevrimdışı f_madida

Şu anda kötü oynadığımız futbolda elbirliği ile herkesin payı var.

1- YÖNETİM gereken transferi yapamadı/yapmadı, kadroyu kalite olarak iyileştiremedik, üzerine koyamadık sadece idare ediyoruz.Tek güzel icraat şimdilik Karius

2- ŞENOL GÜNEŞ eksik malzemeye rağmen yenilebilir bir yemek yapamıyor salatalık, soğan domates var hiç olmazsa salata yap hocam!

3- FUTBOLCULARDA devamlılık yok, maç içinde bile iniş çıkışlar çok fazla, önceki yıllardaki maçlara oranla doymuşluk var. Neye doydularsa? Yedeklerde gayret yok.

3 numara icin yazacagim sey su, herkesi gectim Quaresma'yi vs de bir tarafa biraktim. Bu Tolgay ile Oguzhan'in hali nedir bilen varsa anlatsin.

Tolgay 28, Oguzhan 26 yasinda, fiziksel olarak performanslarinin doruk noktasinda olmalari gereken bir donemde nasil oluyorda 65. dkda oyundan dusuyorlar. Atiba oyundan dusse birsey diyemeyiz, Pepe veya Quaresma hatta Babel veya Adriano icin bile bir yas bahanesi olabilir belki (olmamali ama olabilir) fakat Oguzhan ve Tolgay'in hicbir bahanesi yok. 26 yasindaki adam 90 dakika kosamayacaksa profesyonel futbolu biraksin, bak Besiktas'tan gitsin demiyorum, profesyonel futbolu biraksin cunku yeri yok bu kulvarda.

Çevrimdışı Orhan_

Yine bir Fenerbahçe derbisinin (üstelik deplasmanda yenilmeden döndüğümüz) camiayı bunalıma sokmasına izin vermemek lazım.

Geçen 2 sene, saha içi olayları ve saha dışı manipülasyonları ile, bu tuzağa düştük. Birinde neredeyse şampiyonluğu kaybediyorduk, ötekinde kaybettik.

2 gün önce ligin en zayıf takımından 3 yemiş Galatasaray taraftarı kıkır kıkır bizi izliyor, geçen sene yaptıkları gibi.

Dünkü maçta alınan 1 puan kazançtır. Herkesin puan kaybettiği haftada, ligin en ters deplasmanlarından birinden puanla döndük; onları yarışa sokacak ivmeyi de vermedik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.

Dün neyi kazandık biz? Oynadığımız şey daha fazlasını kaybettiriyor. Önümüzde koca 2 sene var örnek olarak. Bu Fb deplasmanı sonrası bunalımı değil. Beşiktaş bu sığlığı-kolaycılığı hakketmiyor.

Çevrimdışı mrred

Aslında hoca basın toplantısında cevap vermiş 2 soruya..

Neden Ljajic ile başlamadı?
+Adem Ljajic’in yumuşak bir oyuncu olduğunu söyleyen Güneş, "Atiba’yla başladık. Bir de bu ambiyansa alışkın isimleri oynatmaya çalıştık. Tolgay’ı da iki yönlü kullanmaya çalıştık. Çok da olumsuz değildi. Diri bir Adem Ljajic’i ben de oynatmak isterdim. Bugün tam diri göremedim onu. Hücuma gittik ama gol bulmamız gerekiyordu. Önde baskı yapmak ve Adem Ljajic’in çıkışıyla gol atmayı düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı" diye konuştu.

Neden Quaresma yerine Lens'i çıkardı?
+Lens de kalabilirdi ama Quaresma top tutuyordu. Larin biraz daha top tutabilse, rakip hiç gelemezdi.
Adam topu tutmayı düşünüyor 2.gol atmayı düşünmüyor. Vizyonu bu kadar. Topu tutan değil atağı bitiren biri gerekiyordu maç göz göre göre gitti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

hocanın açıklamaları öyle demiyor ama @tuncaboylu ?

İlk önce oyunu tutmaya çalıştık diyor.
Normal, deplasmanda oynadığımız derbide ne yapmaya çalışacaktık?

Dünkü maçın başlangıç taktiğine bakın, 2003'te deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz maçın aynısı.

Kayseri’ye alınacakmış iç saha deplasmana dönecekmiş. İlk iletide İstanbul yazmışım yanlışlıkla

öyle bir şeyi biz niye kabul edelim ki  :alala:

Çevrimdışı f_madida

plana bak cok iyi oyuncu, hoca sans vermiyor.