Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735928 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

yıllıktır o aylık olsa duramazsın  :D

Larin-Love-Pektemek varken onlara sıra zor gelir.

Hahah 'aylık' komik olmuş evet, pardon.

'Çok alıyorlar, ziyan oluyor' anlamında yazmadım. Aralarında en çok alanın Lens olması çok tuhaf geldi bana... O kadarından haberim yoktu. Bu kadar hakedilmeyen bir para olamaz (derdim Pektemek'i bilmeseydim...).
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma da görseydi ya o arada. Ama çift sarıdan değil direkt kırmızı..
Firat bsya kolladi aslinda tek gozuyle sariyi da yapistirdi hemen. Bi ara serisarilara maruz kaldik canerle uzun uzun tsrtistilar sonra caner bu firatboya kufuru etti gokmen ozdenak kufuru atamadi firat ya da duymadi herhalde mac sonu tekrarlayinca atti herhalde

Çevrimdışı kyiv

Bu arada ilginç de bir hatırlatma...

Quaresma'nın aylık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in aylık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin aylık maaşı 1.8 milyon euro

Mustafa Pektemek?
Vagner Love?

Paracı Babel dediğimiz adam da olmasa ortada futbol adına hiçbirşey olmayacak. 5 adamı toplayıp çarp çıkar böl elle tutulur hiçbirşey yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

Canerin futbolculuğunu bilemem de zeka problemi olduğu kesin. Yönetici olsam gördüğü kırmızıdan ötürü sürüm sürüm süründürürüm.Lakin sorun hocada quaresmaya giydirmiş bir dokunulmaz zırhı tabi Caner de kafasına göre takılır. Maç içinde ha babam şişirir, kafasına göre itirazdan kart görür. Böyle futbol zekası düşük adamların Beşiktaşta ne işi var? En az İsmail Köybaşı kadar zeka problemi var.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Adını ilk duyduğumda da gelmesini hiç istememiştim. Mevkiisi de olmayan bir adam ayrıca. Bek desen değil, açık desen değil... Takım tam tek pas yapmaya başlıyor, 5 pas, 6 pas... Caner'e bir veriyorsun, öyle bir yere şişiriyor ki... Hakkaten o sırada yedek kulübesinde olsam, çıkıp bağırırım herhalde...

Çevrimdışı mylife1903

Hem oyunu bilmiyor hem de motorik atletizm yönünden zayıf bir oyuncu göz göre göre oyunu bu kadar baltalarken hala oğuzhan ve lensi ilk çıkacaklar arasında görmesi çok acı.Geçiş oyunu planı yapmışsın ilk çıkan oyuncular nasıl oğuzhan ve Lens olur? Daha 3 gün önceki maçta attığımız 3. gol oğuzhan lens ortaklığından hızlı hücumla geldi. Bursa maçındaki gol oğuzhan babel ortaklığından geldi hadi oyuncuya saygın yok bari bunları düşün. Bu değişikliklerin bir izahı yok. Defansif olarak oğuzhanla zayıf olacağımızı düşünüyor ama Tolgayla daha zayıfız çünkü topa sahip değiliz. Yediğimiz gol tamamen Tolgay ve q7 hatası inanılır gibi değil. Bağıra bağıra geldi bu skor. Resmen bağıra bağıra geldi
Tolgay ve Quaresma ne alaka golde hadi quaresma kosup atlamali falan orda caner ile vida biz zahmet kafa topuna ciksin

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı mrred

10. Dakika gibi falandi bizim sol caprazda ucarak havada gogusuyle topu istop edip serseri topu takima kazandirdi, ilk yari baya baya dayak yedi adam ustelik. Tolgay zor oynar atiba boyle oynarsa ustelik bu atiba daha 2-3 sene oynar 55 yasina kadsr oynasin daha sarkik libero oynatacaz onu sonra heykelini dikip camisini acacaz
Adam kitap okuyor basketbol maçı seyrediyor ve kanadalı ve entellektüel bindiği araba 100 milyarlık falan buradan belli zaten nelere önem verdiği. Bize zeki oyuncu gerekiyor. Karşındaki adam zeki değilse istersen pep ol neyi anlatacaksın ? Modern futbolu en iyi bilen 3 oyuncumuzun takımı domine etmesi gerekiyor. Yoksa hiç umudum yok zira hocanın q7 yi falan keseceği yok keserse bu 3 oyuncu zorla kestirebilir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hala dışarıdayım Caner ve Necip neden atılmış öğrenen var mı ?

Necip atılmadı ki o nerden çıktı ?

Çevrimdışı Orhan_

Sonunda Şenol Güneş'e 'futboldan anlamayan adam' da demiş olduk yani burada... Hayırlısı olsun.

Cümleyi nasıl okumak istersen... Bu şekilde yorumlayabilirsin ama "futboldan anlayan adam" neye karşılık yazıldığı çok aşikar.

Yine fikrimi belirtmem gerekirse, modern futbol ve Şenol Güneş gittikçe zıtlaşıyor. Jokey olmak için önce at mı olmak gerekiyor yoksa? Barizi görmek bu kadar karmaşık bir süreç değil emin ol. Ayrıca "gerçek bu" yazabilmek teorik olarak diğerinden farklı değil. Neyi eleştiriyorduk?
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 01:08:50 Orhan_ ]

Çevrimdışı mrred

Futboldan anlayan bir adamı getirelim ilk işi Quaresma ile takımın ilişkisini kesmek olur. Lens'i yetersiz bulursa başka şeyler dener. Maalesef asıl gerçek bu.
Ben atiba oğuzhan ve adem üçlüsünden takımın oyun planına müdahale noktasında umutluyum . Bu üçü q7 yi hocaya kestirecek başka türlü hocanın keseceği yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Canerin futbolculuğunu bilemem de zeka problemi olduğu kesin. Yönetici olsam gördüğü kırmızıdan ötürü sürüm sürüm süründürürüm.Lakin sorun hocada quaresmaya giydirmiş bir dokunulmaz zırhı tabi Caner de kafasına göre takılır. Maç içinde ha babam şişirir, kafasına göre itirazdan kart görür. Böyle futbol zekası düşük adamların Beşiktaşta ne işi var? En az İsmail Köybaşı kadar zeka problemi var.
Ismael tek hucreliydi abi bunlar sey boyle forrest gump gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necip atılmadı ki o nerden çıktı ?
Allah Allah her yerde Caner ve Necip maç sonu kırmızı kart gördü yazıyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı WOTGATE

Allah Allah her yerde Caner ve Necip maç sonu kırmızı kart gördü yazıyor :alala:

Mackolik de sadece Caner o da çift sarı

Çevrimdışı mellfred

Adam kitap okuyor basketbol maçı seyrediyor ve kanadalı ve entellektüel bindiği araba 100 milyarlık falan buradan belli zaten nelere önem verdiği. Bize zeki oyuncu gerekiyor. Karşındaki adam zeki değilse istersen pep ol neyi anlatacaksın ? Modern futbolu en iyi bilen 3 oyuncumuzun takımı domine etmesi gerekiyor. Yoksa hiç umudum yok zira hocanın q7 yi falan keseceği yok keserse bu 3 oyuncu zorla kestirebilir.
Taraftar
Quartsmaaaaaa Quaresmaaaaaaa diye çırpındıkça bu adamdaki hoyratlık bitmez
Taraftar el çektirmeli artık

Çevrimdışı kyiv

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Adını ilk duyduğumda da gelmesini hiç istememiştim. Mevkiisi de olmayan bir adam ayrıca. Bek desen değil, açık desen değil... Takım tam tek pas yapmaya başlıyor, 5 pas, 6 pas... Caner'e bir veriyorsun, öyle bir yere şişiriyor ki... Hakkaten o sırada yedek kulübesinde olsam, çıkıp bağırırım herhalde...

İlerde şişirdiği toptan Babelin indirip tek başına pozisyon yaratacağını sanıyorsa ciddi ciddi zeka problemi var yok eğer alışkanlıktan sürekli şişiriyorsa eyyy Şenol Hoca antrenmanlarda böyle amaçsızca kafa hakimiyeti olmayan ve 3,4 kişinin içinde yalnız kalan Babelin tesadüf eseri bu topları alıp gol yapmasını mı çalışıyoruz günlerdir?Koskoca Beşiktaşın oyun planı solbekin sıkıştıkça veya sıkışmadıkça top şişirmesimi?

Çevrimdışı mellfred

Necip görmedi Caner de ikinci sarıdan yedi zaten yek maçlık cezalıydı

Çevrimdışı Orhan_

Önümüzdeki yıllar için çok hamleye ihtiyaç var her anlamda ama bu sene için tek beklentim bir "Gomez" vari hamle... 1 oyuncu tüm sorunları çözemese de çok şeyi değiştirebilir. Yeter ki doğru adam olsun. Zaten gelecek bir şampiyonluk işleri çok kolaylaştıracak.

Söylediğine karşılık yazmıyorum ama 4 5 hafta öncede "Adem" bir çok şeyi kolaylaştıracak yazılıyordu burada. Oyun oynamadıktan sonra, her bölge için xvari oyuncular beklentimiz olacaktır. 

Çevrimdışı Librarius

Bir şeyi  merak ediyorum: bugün hiçbir duran topu ademe bırakmadılar. Caner ve Quaresma kullandı kornerleri ve  duran  topları. Acaba bunu hocamı istedi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Taraftar
Quartsmaaaaaa Quaresmaaaaaaa diye çırpındıkça bu adamdaki hoyratlık bitmez
Taraftar el çektirmeli artık
Çıkarken yaptıklarını söylemiyorum bile. Bu giren takım arkadaşına saygısızlık sen kimsin ya ? Şu adam bir gideydi artık yeter.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

10. Dakika gibi falandi bizim sol caprazda ucarak havada gogusuyle topu istop edip serseri topu takima kazandirdi, ilk yari baya baya dayak yedi adam ustelik. Tolgay zor oynar atiba boyle oynarsa ustelik bu atiba daha 2-3 sene oynar 55 yasina kadsr oynasin daha sarkik libero oynatacaz onu sonra heykelini dikip camisini acacaz
Şu atibaya yapılanlar ayıptır
takımın oyuncu alacak tahakati yok
Az kalsın 3 5 kuruş için bırakacaklardı dağ gibi adamı
şu adamın ilk 11 maçına 6. Hafta çıkması yönetimin basiretsizliğidir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı..

11 senede 13 hoca, 1 şampiyonluk.
3 senede 1 hoca, 2 şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi liderliği, Avrupa Ligi çeyrek finali.

Eleştiri doğaldır ama hocaya eleştirinin dışına çıkıp 'git' demek, futbol cahilliğinin de ötesindedir. Futbolda  istikrar öenmlidir, yanlış durumlar olabilir ama düzelebilir.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu fbnin stadi denizden uzak herhalde mis gibi zeminleri vardi, boklu dereden gubre kokusu mu iniyor sahaya acaba, bi kumpas mi yapiliyor bizim zeminimize

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/aniltonnn/status/1044340248166236160
atibaya neden zeki ve oyunu biliyor işte cevabı burada güzel bir sekans
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Bu arada ilginç de bir hatırlatma...

Quaresma'nın yıllık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in yıllık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin yıllık maaşı 1.8 milyon euro

36 yaşındaki Quaresma’nın aldığı paraya bakın.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...