Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

peki yolladık diyelim kimi getirceğiz?
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşten sonra lütfen yaşlı teknik direktör gelmesin. Lütfen!

Çevrimdışı tangaz

Hayır. Onu öne rahat çıkarıp-destek koşuları ile savunamayan tek kişiyi konuşabiliriz. @tangaz

hadi olağan kişi destek koşusunu atmadı savunmasına destek vermedi bizim geri kalan 9 oyuncu napıyor? ozzi tolgay lens bir tanesi de isyan etsin sahada isyan eder bir görüntü sergileyen takım var mıydı? @atalay

maçı izlemediğimi tekrar hatırlatayım.  Hasan ali gibi bir ismin sahanın yıldızı oldugu bir futbolu açıkcası merak ediyorum geri kalanlar o denli mi kötüydü  :alala:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı WOTGATE

Şenol hoca sene sonunda hepinizi utandıracak ben hocama güveniyorum biri hollanda köylüsü diğeri adana conosu çakma kabadayı

Şükür edin Şenol babaya

Çevrimiçi levitate

hadi olağan kişi destek koşusunu atmadı savunmasına destek vermedi bizim geri kalan 9 oyuncu napıyor? ozzi tolgay lens bir tanesi de isyan etsin sahada isyan eder bir görüntü sergileyen takım var mıydı? @atalay

maçı izlemediğimi tekrar hatırlatayım.  Hasan ali gibi bir ismin sahanın yıldızı oldugu bir futbolu açıkcası merak ediyorum geri kalanlar o denli mi kötüydü  :alala:
benim görüşüm lens babel meh vida karius iyi bu kadar

karşıda benzia fena değildi

ama tabi ki maçın adamı jesus :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Futbolu bilmeyen q7 ile futbolu bilen oğuzhan atiba ve ademin savaşı . Umarım takımda bu 3 adam ipleri ele geçirir. Başka bir sansımız yok hocadan kesinlikle ümidi kestim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

ikinci yarı ilk 20 dakika sol tarafta 3 tane hızlı atağımız heba etti. Bu adam kim ? Artık yeter bir salın bizi şu adamdan git kardeşim git illa yuhalayalım küfür mü edelim ama adamın suçu yok hoca inat

1-0 ondeyiz mac tam kontralik hale gelmiş hoca Lens'i cikariyor Quaresma'yi sahada tutuyor. Hadi Lens'te kotu diyelim, yahu son 15 dakika da Tore'yi al kontraya çıkar.

Bu arada Quaresma pasa 90. dakikada oyundan alindigi icin Senol hocanın uzattigi eli tutmamis. Bu beladan kurtulmamız lazım. Yoksa bu sezonda heba olacak.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Şenol hoca sene sonunda hepinizi utandıracak ben hocama güveniyorum biri hollanda köylüsü diğeri adana conosu çakma kabadayı

Şükür edin Şenol babaya
O bize şükretsin bizim sayemizde şampiyonluk kupası aldı. Beşiktaşız biz!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

"kazanabileceğimiz bir maçtı"
"hızlı hücumlarla çıkmaya çalışacaktık, ilk yarı"
"hücum çıkışlarında daha iyi olmamız lazımdı"
"bizim için beklenmeyen gol"
"hiç beklenmeyen şekilde yediğimiz golden sonra kopmalar oldu"
"top kayıpları yaptık" (aksayan yerini sordu takımın)

Şenol Güneş yine ne olduğunu anlamamış. Bu adam mı bizim teknik direktör, cidden şaşırıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bu yapılanmanın temeli bu seneden atılmalıydı. Yönetim 3 ayı 2 transferle geçirdi. Okları şuan hocaya çevirmiş durumdayız haklı olarak ama yönetimin saçmalıklarını unuttuk sanmasın kimse. Bu pisliği toparlamak zorundalar. Son şans artık. Kredi tükeniyor.

+41.903

santraforsuz oynuyor koskoca Beşiktaş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Kg kirmizi kart dedik mac oncesi
Yatirim tavsiyesi
Keciboynuzu gibi mac
Sanki fbye deplasmanda hep 5 cekiyoz, mac oncesi 1-1 verseler maca gitmezdik, normal sonuc
Daha iyi oynanir mi, oynanir ama santraforsuz anca bu

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş yine ne olduğunu anlamamış. Bu adam mı bizim teknik direktör, cidden şaşırıyorum.
Maç başlangıcımız doğru. Onu zaten yazdık öyle ya da böyle skoru da almışsın . Oyundan ilk çıkması gereken Q7 iken Lens çıkıyor. Bu nasıl bir vasatlıktır inanılır gibi değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Sanki 10 senede 7-8 sefer sampiyon oluyorsun

Çevrimdışı murat baltacı

Ne zamanki inonude Şenol Güneş Şenol Güneş tezahüratları arttı her maç sonu hoca onore edildi hocayı yavaş yavaş kaybettik.

Şenol hoca kısıtlı kadroyla yarışacak sürekli cabalayacak şampiyonluk derdi olmayacak oyuncu parlatacak göze hoş gelen futbol oynatacak fazlası hocayı aşar ve aştı.

Birbirimizi daha fazla uzmeden yollar ayrılmalı. Başkanda güç zehirlenmesinden kurtulup kendine gelmeli.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mrred

1-0 ondeyiz mac tam kontralik hale gelmiş hoca Lens'i cikariyor Quaresma'yi sahada tutuyor. Hadi Lens'te kotu diyelim, yahu son 15 dakika da Tore'yi al kontraya çıkar.

Bu arada Quaresma pasa 90. dakikada oyundan alindigi icin Senol hocanın uzattigi eli tutmamis. Bu beladan kurtulmamız lazım. Yoksa bu sezonda heba olacak.
O eli alır... Ağzımızı mı bozcağız illaki. Sen kimsin ya ? Kaprise bakar mısın ? Bu adam derhal bu takımdan gönderilmeli. Derhal
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Maç başlangıcımız doğru. Onu zaten yazdık öyle ya da böyle skoru da almışsın . Oyundan ilk çıkması gereken Q7 iken Lens çıkıyor. Bu nasıl bir vasatlıktır inanılır gibi değil
Lens rezalet oynadi 30. Dakikada cikmasi lazimdi
Yanlis degisiklik tolgayin kalip ozzinin cikmasiydi

Lens kadar yetersiz bir oyuncu daha yoktu sahada, yula kadar bir oyuncu zaten

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yapma.. 
şenol hoca olmasa o 2 şampiyonluğu göremezdik doğruya doğru.

bilic'li zamanları unutmadık..

Çevrimdışı mrred

Sanki 10 senede 7-8 sefer sampiyon oluyorsun
Teşekkür eder güzelce tebrik eder yolumuza devam ederiz. Çünkü adam değişmiyor ve anlamıyor. O kadar yanlış ve zamanlaması geç değişiklikler yaptı ki inanılır gibi değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Babılın golü dışında neredeyse pozisyonumuz yok.
Zorla ozi - lens ver kaçında vurduğu top en fazla.

Ula şu fb yi yenmeyeni dövüyorlar

Çevrimiçi levitate

niye hep beklenmedik oluyo bu goller

değişik olduğu gibi belliydi geleceği
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Kg kirmizi kart dedik mac oncesi
Yatirim tavsiyesi
Keciboynuzu gibi mac
Sanki fbye deplasmanda hep 5 cekiyoz, mac oncesi 1-1 verseler maca gitmezdik, normal sonuc
Daha iyi oynanir mi, oynanir ama santraforsuz anca bu

reis maçı izlemedim lens lens diyor herkes naaptı arkadaş maçta kaç golü asisti vardı kaç top çaldı kaç araya ince  oynadı ?

maçın devre arası bi arkadaşla telde maç kritiği yaptık daha doğrusu ben sordum o yanıtladı lens nasıldı die sorduğumda 1-0ken gene net gol kaçırdı aynı bildiğin lens işte dedi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Librarius

Peki hazır sözleşmesi varken zam verip 3 yıl daha gereksiz uzatıp, çine satma hayalleriyle gene kandırılan yönetimin hiç mi suçu yok.

Ortada bir kangren varken ilk başta sen kesicen ki hocalık falan bir durum olmasın

Bence kangrenden daha tehlikeli bildigin kanser bu. Butun vücudu zehirliyor. Gökhan Gönül kac kez bindirdi ama topu atmadı. Gökhan kufur ede ede yerine donuyordu. Yine solda topu aldi Oğuzhan bomboş top bekliyor tuttu bir geri cekti, bir ileri aldi ve saçma sapan bir orta denedi Babel ofsayta düştü bu topla gereksiz oyalandigi icin. Anlamadigim su:bir Besiktasli olarak beni cildirtiyor bu pozisyonlar, hocayı hiç mi rahatsız etmiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı celiker1

Bu takımın Pepe partneri Medel,sol beki Adriano,6 numarası Atiba,8 numarası Oğuzhan,10 numarası Ljakic,sağ açığı Lens-Töre,sol açığı Babel olnadığı sürece bu sene işimiz çok zor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Lens aşırı kötü olmasa, Gökhan Töre ayakta durabilse, Şenol Hoca'nın ruh hastası gibi ısrarla Quaresma'yı oynatacağını hiç düşünmüyorum. Bu 'manevi oğlu', 'laz inadı' lafları falan da komik geliyor açıkçası. Adam kendisi söyledi kaç kere, 'ben hayatımda Quaresma kadar çok çalışan bir futbolcu görmedim' diye. Üç tane adam var. İkisi tamamen çöp, bir tanesi bazı maçlarda yok, bazı maçların kahramanı... İkisi 10 üzerinden 2, biri 10 üzerinden 6... O da 6'yı oynatıyor, 'hadi inşallah' diyor.

Bizi 'hoca artık istifa etsin' noktasına getirebilmesi için, Quaresma'dan net olarak daha iyi bir kanat adamımızın olması, hocanın da buna rağmen ısrarla onu oynatmaması gerekir, ki bu hiç olmadı.

'X çok kötü, bari Y girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' yaklaşımı da hem fazla duygusal, hem fazla matematiksel... 'Negredo çok kötü, Larin girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' diyorsun, Larin, Negredo'dan bile daha kötü olunabildiğini kanıtlayıveriyor. Durum ortada... Elden bir şey gelmiyor.

Bugün bana göre hocanın tek hatası Oğuzhan'la başlamasıydı. Bir de maçtan önce, 'Ljajic'i oynatsaydık orta saha fazla yumuşak kalırdı' dedi. Oğuzhan çok sertmiş gibi... Ona anlam veremedim. Onun dışında bir şey görmedim. 'Ljajic niye yok, Babel'in forvette ne işi var' diye çıldıranlar, Ljajic ve Larin girdikten sonra gol yediğimiz için bu değişikliğe tepki gösteriyorlar. Bence gayet doğruydu. Rakibin moral yerlerde, koşmuyorlar, doğru dürüst organize olamıyorlar, çok kopuklar, maç ellerinden gitti gidecek... Ljajic'i alıyorsun sorumluluk alsın, liderlik yapsın diye. Ne olursa olsun bir forvet sokuyorsun oyuna, ikinci gol için... Olmuyor. Ljajic sorumluluk almıyor, korkak oynuyor... Falan filan...

Şenol Hoca'yı el birliğiyle göndereceksiniz, orası belli oldu. Yerine Abdullah Avcı dışında biri gelirse, hele de gelen yabancı olursa, en az bir senenin daha ziyan olacağını umarım herkes göz önünde bulunduruyordur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk