Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733600 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

+Şutunu saklama konusunda TR'de bu seviye olmasa da iki tane iyi kanat oyuncusu var.
Töre ve gary rod. mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Örnekleri City'den Barça'dan vermiyorum. Betis'den veriyorum. Bunu çok iyi yaptıkları maçlardan biri bu sezon ki Sevilla mücadelesi. Tamamını bulup izleyebilirsiniz.
Özellikle deplasmanda rakibin 3.bölge baskının cezalandırmamız gerek. Bilakis bu baskı doğru kurgu ile avantaja bile çevrilebilir diyorsun. Fakat teknik ekip bunun farkında mı ya da bir çabası var mı yada oyuncular bu oyuna ikna olabiliyor mu
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Aman abi asiri gaz bize yaramiyor kendi topumuzu da oynayamiyoz sonra. Ozzi de fb maclarinda daliyor quaresma malum pepe de var. hic gazlamadam sakin sakin oynamak lazim.
Quaresma ya ayeve ya valbuyenaya dalar zaten, saldado oynarsa ona da pepe dalar.
Biraz gerginlik olur belki cok gergin gecmesi beklenirken sakin sakin yumusak yumusak karsilikli atilan gollerle 1-1 de bitebilir

Derbidir supriz yapmak lazim kokuya, yonetimin de baya baya basmasi lazim tffye mhkye adam gibi yonetilsin mac

Agresif ve kasti sert olsun demiyorum. Pres yapsın koşsun diğer maçlarda 2 koşuyorsa bu maçta hocalarına özel 3 koşsun. Pozisyonlarda daha dikkatli yakaladığını daha yüzdeli değerlendirsin. En önemlisi de ne yapacaklarsa blok olarak takım olarak yapsınlar. Fenerbahçe yi İnönü stadında Olcayın son dakika golüyle yendiğimiz maçı hatırlayın. Olcay pozisyonun başında kendi ceza sahasında savunma yaparken durmuyor hücuma kalkıyor golü atıyor. Herkes heryerde mücadele etmeli. Hiç değilse bu maçta rakip futbolcunun arkasına saklanmak yerine boşa kaçarak pas almayı amaçlamalılar.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı atalay

Cengiz derken son maçta asist öncesi pasında ilk seferde gösterip-ikincideki pas zamanlaması gayet iyiydi. Asisteki alametifarika ise Dzeko. Alan ve hamle üstünlüğü hep onda-oynatıyor. Yine son maçta Giroud'un başta Hazard'ı tek dokunuşları ile oynatması gibi. Zaten onun da alametifarikası bu one touch becerisi.   

Çevrimdışı atalay

Hatta yeri gelmişken şöyle bırakayım.

Çevrimdışı underworld

Medel sırtı dönük top alıp dönemez.
Bu yüzden sürekli stoperlerin içine giriyor.
İster busqets, ister fernandinho olsun bu takımın o işini anca atiba yapabilir.
Birazcık ucundan da tolgay..

Çevrimdışı Necmi

medel neden sırtı dönük top alsın forvetmi o :alala:
adamın işi karşılamak zaten sırtını nereye dönmesi gerekiyor :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Atiba oldu bitti dendi yahu yasli dendi. Sanki takim subyan idmanyurdu viyetnam veterani yarisi obur yarisi kore savasi gazisi
Mobink diyolar negroya ula mobinki hasini her sozlesme zamani atibaya yapiyor bu firansfer komitesi
100bin dolar pazarligi yapiyorlar ona buna dagitan parayi bu komite olmasa neyse. Pektoyla yapaydiniz pazarligi.
Cok tuhaf bu atiba olayi keske ogrenebilsek gercegini

Çevrimdışı mylife1903

6-7m onde alsin topu demek istiyor abi

Çevrimdışı Necmi

zaten sürekli stoperlerin içine girmesi lazım adam libero oynuyor görev tanımı bu zaten
ana işi stoperlerin arasına girmek hatta arkasını süpürmek libero süpürücüdür.
oyuncuların görev tanımlarını bilmeden konuşuyorsunuz sonra ortaya karmaşa çıkıyor
libero savunmadaki serbest oyuncudur işi bütün savunma bloğuna yardım etmektir
8 numaranında savunma yükünü azaltırki 8 oyun kurma görevini yapabilsin
Atibanın yaptığı tam olarak liberoluk değil liberonun tanımı medel aslında
Atiba orta sahada serbest adam rolünde enerjisi sayesinde sahanın her yerine yetişiyor
8 görevide üstleniyor an geliyor on numara gibi de oynuyor nerde boşluk olsa dalıyor
çok özel bir oyuncu ama herkesden bir atiba olması beklenemez medelin libero olarak yaptığı atibadan daha iyi
atibanın süpürücü özelliği yok ama liberonun olmazsa olmazı süpürücülüktür.

Çevrimdışı underworld

Kaleden, defanstan pasla çıkma - atak başlatma için diyorum

Çevrimdışı underworld

Libero değil ön libero
Saygılar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Fb'yi yenebilirsek harika bi toparlama olacak bizim için. Gs Akhisar deplasmanında zorlanır diye düşünüyorum. Akılları zaten ŞL'de olacak bu haftayla birlikte. Başakşehir Bursa'da puan kaybederse de şaşırmam. Şenol hoca dersine çalışıyordur umarım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fb'yi yenebilirsek harika bi toparlama olacak bizim için. Gs Akhisar deplasmanında zorlanır diye düşünüyorum. Akılları zaten ŞL'de olacak bu haftayla birlikte. Başakşehir Bursa'da puan kaybederse de şaşırmam. Şenol hoca dersine çalışıyordur umarım.

şu tabloda Antalya maçini kirmizi gorunce icim aciyor... inşallah aramayiz evimizde dusme adayi takima verdigimiz o 3 puani

Çevrimdışı atalay

TR'de bu işi en iyi yapan Emre B. Döner-bekleri oyun içine katar. Sırtında üç kişi varken top atarsın. Atiba da sırtı dönük topla rakip arasına vücudunu koyar-saklar ama başka türlüsünü yapar. Oğuzhan'ın ise yarım tür dönüşleri özeldir. Fakat onun asıl alametifarikası yüzük dönük pas opsiyonları bol olan oyunda tüm sahayı görmesidir. Çünkü kurgusu iyidir. Fakat iki şampiyonlukta bunu yapmasına rağmen Beşiktaş teknik direktörü halen elindeki oyuncunun alametifarikasını bilmez. @underworld Tıpkı farklı özelliklere sahip Medel'i Atiba gibi kullanmaya çalışması, keza başka becerileri olan Tolgay'dan Oğuzhan'ın yaptıklarını istemesi ya da Lens'i Quaresma ile oynuyormuş şekilde kullanması gibi.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 11:11:03 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Doğru. Zaten dinamik olunamadığı için bu oyun oynanıyor. @tugozcan Oyuncu yazılımlardan gelen plan dışı doğaçlama durumlar da var.

Çevrimdışı atalay

+O sezon ki oyunu oynar mıyız? O sezon ki gibi dinamik olamazsınız oynayamazsınız. Cevabı gayet basit bir soru. Bu personel ile oynar mıyız? Niyetin varsa iki sezonun ardından ikna edebilir bir-iki parçayı tak-çıkar yaparsan olabilir. Yoksa alamefarikaların hiçbir alametifarikası kalmaz. Bilmediğini çok fazla doneden görüyorum. Zira en basiti 3.hafta @sozkul'un gördüğü şeyi 17.hafta gördü. Haksızlık yapmayalım diyorsanız bilmiyor ifadesini umursamıyor-üzerine pek düşmüyor olarak değiştirebiliriz. Hangisi daha sıkıntılı onu da siz seçin.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 12:15:57 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir daha da İspanyol hücumcu ( Santrafor, forvet, ofansif orta saha) defteri açılmamak üzere kapansın !

Hatta beraberinde sol ayaklı santrafor defteri de kapansın.

Almeida ve Negredodan sonra yaşayacak ömrümüz varsa 20 yıl sol ayaklı golcü görmek istemiyorum.  :pray:

Pardon yanlışlıkla golcü yazmışım...hücumsu diyelim en iyisi
Adem olmasaydı Mata yı istemezmiydin :D

Oda İspanyol :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fener maçında deplasman yasağı olacak mı?

Çevrimdışı balkan-kartal

zaten sürekli stoperlerin içine girmesi lazım adam libero oynuyor görev tanımı bu zaten
ana işi stoperlerin arasına girmek hatta arkasını süpürmek libero süpürücüdür.
oyuncuların görev tanımlarını bilmeden konuşuyorsunuz sonra ortaya karmaşa çıkıyor
libero savunmadaki serbest oyuncudur işi bütün savunma bloğuna yardım etmektir
8 numaranında savunma yükünü azaltırki 8 oyun kurma görevini yapabilsin
Atibanın yaptığı tam olarak liberoluk değil liberonun tanımı medel aslında
Atiba orta sahada serbest adam rolünde enerjisi sayesinde sahanın her yerine yetişiyor
8 görevide üstleniyor an geliyor on numara gibi de oynuyor nerde boşluk olsa dalıyor
çok özel bir oyuncu ama herkesden bir atiba olması beklenemez medelin libero olarak yaptığı atibadan daha iyi
atibanın süpürücü özelliği yok ama liberonun olmazsa olmazı süpürücülüktür.
bence libero gibi oynarken orta sahayi bosaltiyor ve 8 numara hep markajda kaliyor cunku orda yalniz kaliyor
besiktastan baskasini bilmeyiz

Pepe alsin parayi adam faal futbol oynayan en iyi 10 sitoperden biri
Parayi duzgun adama verejen
Pepenin aldigi soyunma odasinda piroblem olmaz
Negronun aldigi yatak odasinda da piroblem olur futbolculara
Zilatana versen 6 milyon golleri siraladikca 6 kose keyif olursun kimse de agzini acamaz gayri
Zlatan demişken yine ne Gol atmış beee

Gördün mü bilmiyorum ama yine kendine has karateci Golu atmış insan değil bu herif :D

Çevrimdışı atalay

CL'de işleri kolaylaştıran ve belkide grup sürecinde en özel performansı sunan Cenk ile 20 küsur puan kaybedildi. 20 küsura satılmak ile beraber taraftarın özel isteği Negredo yerine geçen sezonun gol kralı Love eklendi. Hatta kulüp tarihinin en prestijli maçı olan Bayern'e karşı Negredo yerine tercih edildi. Ligi ise teknik direktör tabiri ile statik bulunan Negredo bitirdi. Havlu atılan ligde Larin ile finish yapılırken bir sonraki sezon açılışını yine Larin yaptı. Ligin ilk maçında 27 dakika Love oynarken Negredo kenarda havlu tutuyordu. Teknik direktörün 'gelecek sezon aramızda olmayacak' ve 'fizik kalitesi Love göre geride' dediği Negredo Lask maçında golü atınca üst üste dört maç 90 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında teknik direktör tabiri ile 'baştan aşağı futbolcu' diye ifade edilen Love hiç süre alamadı. Larin'in ise 37 dakikası var. Baştan aşağı futbolcu Love için ise 'tutmadı' analizi yapıldı. Bu oyuncuların performans-kullanılış dışında duygusal olarak yönetme işini hesaba katmıyorum bile. Yani en prestijli maçta 11 başlattığınız oyuncunun tek 90'ının olmaması, devre arasında gelmesine rağmen ligin bitimine on hafta kala vazgeçmeniz gibi. Cenk'ten sonra buraya dört transfer yapıldı. Son olarak beli dönmeyen Negredo gitti. Günün sonunda Babel oynar mı deyip-en güçlü aday olarak sunuluyor. Elinde sıcağı sıcağına yazdığımız Giroud ya da Dzeko yok. Hatta kalibreden bağımsız o pozisyonun bir numarası olmadığını da daha önce yazdım. Oyuncun ayakta duramayıp-rakiplerin içinden geçmeye çalıştığını da görebiliyorum. Peki, bunları kim aldı? Alırken kim onayladı-veto etmedi? Ya da tutmadı yorumunu 1.50'lik oyuncuya maç başına 30 tane yüksek orta yaptırırken mi yaptınız? Taraftara bakarsak Love istendi. Cenk problem çözerken kuyruğuna teneke bağlandı-Negredo istendi. Negredo sezon bitmeden itin bir tarafına sokulurken Larin istendi. Negredo golleri atınca kalsın istendi. Unutmadan o pozisyonun halen mevcut adaylardan biri olan ve mevcut teknik direktör tarafından 3 senede 150 dakika süre alan Pektemek, Bayern rövanşında merkez orta saha gibi oynadı. İşte bu denklemde en çok bu canımı yaktı. LOL.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 12:17:32 atalay ]

Hocanın Quaresmayi keseceğini sanmıyorum ama biraz aklı varsa Quaresmanin fener deplasmanında 1 numaralı kırmızı kart görme adayı olduğu gerçeğini görur ve onu kulübeye çeker

Ama ben yine de bu kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum

Karius

Gg       Pepe      Vida     Adriano

Atiba   Oğuzhan 

Quaresma    Adem        Lens

Babel

Olmasi gereken kadro budur ilerleyen dönemlerde Q7 ile GT55 yer değiştirebilir

İnş hoca Necip hamlesi yapmaz aksi takdirde oraya +1 kırmızı kart daha ekleyebiliriz..

Ahsgahhshshaha yeni gördüm yarıldım ahsgshahahaha.  Fotoşok değil dimi bu?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam haklı ama simdi , orada de marke olan tek oyuncu :evillol: :evillol:

Olcay in o topu oradan geçirmesi mucize gibi bir şeydi bence topa basıp Quaresmaya vermeliydi topu :D