Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739039 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı abdusta

Kadro oluşturan tüm katılımcı forumdaşlara saygı duyuyorum.burası fikirlerin tartışıldığı açık bir platform
Ancak bizim listelerimiz bir arzu ve temenniden öte degil.
Nihayetinde kadro Şenol hoca tarafından oluşturulacak.
Benimde listeme göre Q7 ve Caner aynı anda sahada bulunmamalı mumkunse 2side hamle oyuncusu olarak klubede beklemesi daha hayırlı olacaktır.ancak ben genede G.Torenin alternatif olamacagını bir sure lens uzerinde ısrar edilmesinin daha dogru olacagını Canerinde
Oynayacaksa solbekde ısrar edilmesi Tolgayın yerinede Adriano tercihi daha isabetli olacaktır.

Saygılar

Çevrimdışı kartal190321

Boyle baskanin olursa herkes cakar lafi tabi. Besiktas'in hakkini savunma, takimin hakkini savunan tek adam olan kendi teknik direktorune laf sok. Berbat bir yonetim var an itibariyle. Dun de yazdim, fikstur konusundaki aciklamasiyla Fatih Terim'i koruma refleksi gosterdigi an benim gozumde bitmistir baskan, su an Besiktas baskanlik koltugu bostur. Besiktas'in hakkini savunacak biri gelinceye kadar da bos kalacaktir.

aslında hata şenol hoca da  niye konuşuyorsun  sen işine bak  bırak  yöneticiler  konuşsun  kendini  neden  bu duruma  düşürüyorsun ki, şampiyon olunca  kanal kanal  dolaşan   her gördüğü  mikrofona  konuşan, futbolcu  alınınca  fotograf karesine girmek için  birbirleriyle  yarışan  yöneticiler  konuşsun  Beşiktaşın hakkını  savunmak  sanamı kalmış hocam , geçen  sezon sahada oynanmadı futbol  masa başında belirlendi  ilk  4  sıra  ama yönecilerimiz  korkudan  artık neyin korkusuysa   agızlarını açamadılar bu senede  aynı senaryo  sahnelenmeye başlandı, sagolsun başkanımız çıkıp  müsade  ederlerse  şampiyon olacaz  diyor  koskoca  Beşiktaş başkanı  müsade istiyor  şampiyon olmak için, yazık gerçekten  düştügümüz duruma bakın
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı KAP

Bir teknik adam çıkıyor VAR’lık olmayan tamamen hakemin yorumuna bağlı pozisyon için VAR’ı işaret ediyor. Biz kulüplerimize giderek anlattık VAR protokolünü verdik ama buna rağmen yanlış söylemlerle camiaları toplumları yanlış yere sevkediyorlar” açıklamasını yaptı.

MEDEL’İN POZİSYONU VE VAR

Namoğlu, çok tartışılan Medel’in sarı kartları konusunda bazı kişilerin VAR üzerinden eleştiri yaptığına dikkat çekerek, “Eğer bu arkadaşlar VAR protokülünü iyi bilseler bu sarı kartlarla VAR’ın bir ilgisi olmadığını bilirler. Bu tamamen hakemin yorumuna kalmış bir şey. VAR orada devreye girmez ama oraya VAR’ı sokanlan var bunun için VAR gereksiz yere tartışılıyor” şeklinde konuştu.

Fenerin macinda hakeme VAR a bakip kartini gostermedi mi ne demek kartla VAR in ne alakasi var, o macta niye vardi alakasi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı f_madida

ali durust - namoglu ve derin gs tezgahiyla lig.

Çevrimdışı f_madida

aslında hata şenol hoca da  niye konuşuyorsun  sen işine bak  bırak  yöneticiler  konuşsun  kendini  neden  bu duruma  düşürüyorsun ki, şampiyon olunca  kanal kanal  dolaşan   her gördüğü  mikrofona  konuşan, futbolcu  alınınca  fotograf karesine girmek için  birbirleriyle  yarışan  yöneticiler  konuşsun  Beşiktaşın hakkını  savunmak  sanamı kalmış hocam , geçen  sezon sahada oynanmadı futbol  masa başında belirlendi  ilk  4  sıra  ama yönecilerimiz  korkudan  artık neyin korkusuysa   agızlarını açamadılar bu senede  aynı senaryo  sahnelenmeye başlandı, sagolsun başkanımız çıkıp  müsade  ederlerse  şampiyon olacaz  diyor  koskoca  Beşiktaş başkanı  müsade istiyor  şampiyon olmak için, yazık gerçekten  düştügümüz duruma bakın

Fikret Orman taraftarin gazini almak icin aciklama yapiyor. Besiktas'in hakkini savunmak gibi bir dusuncesi yok.

Çevrimiçi murat

Yahu parayı carcur etsin mesajini mi cikardin yazdıklarımdan? Yandık bittik söylemlerinden bahsediyoruz. Gecen sezon buralarda sahip oldugumuz umuda don bir bak. Baskan ne yapti söylemleriyle modunu dusurdu taraftarın. Sen ustune alinmamis olabilirsin ama ben alindim kardeşim. Transfer istiyordum "isinize bakin diyor." Yok yav. Sırf kulübe katki olsun diye yazin istanbula gelince bir suru forma alip ese dosta hediye ediyorum. Bir maca gideceksem bilerek en pahalı bileti alıyorum ki katki olsun kulübe. Simdi ben taraftar olarak takim basarili olsun diye transfer bekliyorum, o da bana isine bak diyor. Herkes sizin kadar geniş degil demek ki bu konuda. Besiktas başkanlık makamı ağlama duvarı degildir.  Besiktas başkanından bahane degil is beklenir.

Fiyat düşürmek icin her kameraya konuşmasına gerek yok. Bir kere der geçersin. Buyuk kulüp başkanları "küçülme" kelimesini bu sıklıkta kullanmaz. Neyse siz beğenmeye devam edin. Emin olun eger düzelmezse sadece bir kaç ay sonra burda benimle ayni noktaya geleceksiniz.

NOT: Fikret Orman yönetimini hem sosyal medya da hem de burda cok savundum. Doğru yaptıkları herseyi savundum. Sosyal medya da Sinan Vardar ve Ruzgar Sagnak gibi tiplere de cevap verdigim icin blokladilar beni. Burda Serhat diye bir kullanicyla tartistim yönetime sallıyor diye (herif ağız yuz ana avrat duz gitti bana özel mesajda). Fakat ben koyun degilim. Yanlış gördüğümüz de yazarım. Bu benim hem gorevim hem hakkim. Besiktas'i doğru yönetenlere eyvallah ama is yapmak yerine laf üretenlere, uzerine birde taraftara gider yapanlara hayır derim.
İyi hoş yazmışsında dolar neredeyse ikiye katladı maliyeti kısmak normal değilmi? Geçen sene en geniş ve iyi kadro kuruldu sonuç oynayan 15 oyuncu.sonra miye sağbek yok oldu.sağbek yedeğimiz olsa şampiyonduk masalı.elinde 5 tane kanat var oybayan iki tane 5 santrafor var gol attıramıyorsun.negredo atamıyor love atamıyor larin atamıyor atan talisca suçlu oluyor.şimdi talisca da yok adem geldi yine atamayacağız.bu takımın el freni şenol güneştir.kadro yetersiz golcü yok konusuna katılmıyorum.negredonun satılmasıda çok mantıklıdır ve hatta devre arası love satılmadığı taktirde golcü filanda alınmasın.bunlar atamıyorsa gelecek oyuncu kendi başına atan cinsten değilse o da atamaz.görünen o ki yada benim hissettiğim diyelim çebinin gidişinde Şenol Güneş faktörü önemli gibi.hoca bence misyonunu tamamladı.

Çevrimdışı kartal190321

cüneyt çakır şampiyonlar liginde zorlu liverpol  psg  maçını yönetecek   hafta sonu maçımıza atanmaz tahminimce  , fırat  geçen hafta  maç yönetmedi  büyük  ihtimale   maçın hakemi olacak fenerin kadrolu hakemi ,bülent yıldırım süprizi de olabilir çokta iyi olur

Çevrimdışı Karabay

ali durust - namoglu ve derin gs tezgahiyla lig.
Ama şimdi sen bunların hepsini bu kadar atıyorsun buraya. Bizim başkan bunların hangi birini aklayacak. İnsaf yahu.

cüneyt çakır şampiyonlar liginde zorlu liverpol  psg  maçını yönetecek   hafta sonu maçımıza atanmaz tahminimce  , fırat  geçen hafta  maç yönetmedi  büyük  ihtimale   maçın hakemi olacak fenerin kadrolu hakemi ,bülent yıldırım süprizi de olabilir çokta iyi olur

maçın düdüğü fırat aydınus oldu bile.

ailesine tribüne el sallıyacak yine!

Çevrimdışı Karabay

Beyler bu seneki başarısızlığın sebebini buldum. Bu tercüman geri gelmiş bize.

Çevrimdışı kartal190321

geçen sezon sonu  larin oynatıldı  gereginden fazla övdük  beklentiyi yüksek tuttuk  hayal kırıklıgı oldu
roco  da  aynı  şekilde  kısa süre oynadı epey övgü aldı  sonra gördük ki  övdügümüz kadar değilmiş şuan için adı anılmıyor bile
hazırlık maçında kısa süre oynatılan  güven için aynı şeyi yapıyoruz  beklenti yine yüksek   diğer örneklerde oldugu  gibi yine hayal kırıklıgı olmasın, umut nayırdan  bile beklenti vardı   bursada 1 dakika bile  süre alamıyor, tahminimce  hocanın planlaması  love, larin, güven, pektemek olur, boş yere beklentiye girmeyelim  diyorum çok kısa  süre alır hocanın gençlere bakış açısı belli, öyle al  forma senin oyna   diyen  hocalardan değil maalesef

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hafızam pek iyi değil ama necipin 10 yıl zarfında iyi maçı 5 i geçmez.bu kadar senede 1 adam hiçmi ileri gitmez kendine birşey katmaz.sağbek ve stoperdeki saçmalamalarına birşey demiyorumda kendi mevkisindede aynı.
E çünkü yeteneği bu kadar kapasitesi bu.. Daha fazlası yok

Çevrimdışı balkan-kartal

Taraftar dorde ayrilmis gibi duruyo
1-Yonetimin ve Senol Gunesin yaptiklarini desteklemeyenler
2-Yonetimin yaptiklarini destekleyenler ve Senol Gunesi desteklemeyenler
3-Yonetimi desteklemeyenler ama Senol Gunesi destekleyenler
4-Yonetimi ve Senol Gunesi destekleyenler
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı balkan-kartal

E çünkü yeteneği bu kadar kapasitesi bu.. Daha fazlası yok
Mesela pozisyon bilgisini genisletebilir

Taraftar dorde ayrilmis gibi duruyo
1-Yonetimin ve Senol Gunesin yaptiklarini desteklemeyenler
2-Yonetimin yaptiklarini destekleyenler ve Senol Gunesi desteklemeyenler
3-Yonetimi desteklemeyenler ama Senol Gunesi destekleyenler
4-Yonetimi ve Senol Gunesi destekleyenler

ben yönetimi destekliyorum ama eleştiriyorumda hoca'yı da eleştiriyorum oyunculara da 2 çift laf ediyorum ben hangi kategorideyim :D

Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çengelköy Rigel Restoran’da Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile akşam yemeğinde buluştu.

bak bu güzel eskiden çok yapıyorduk birlik beraberlik olur.

Çevrimdışı balkan-kartal

ben yönetimi destekliyorum ama eleştiriyorumda hoca'yı da eleştiriyorum oyunculara da 2 çift laf ediyorum ben hangi kategorideyim :D
Bence 4 cunku yonetim veya hocayla yollarimizin ayrilmasini istemezsin

Bence 4 cunku yonetim veya hocayla yollarimizin ayrilmasini istemezsin

Beşiktaş hariç herkesin gitmesini isterim başarısız kim varsa :)

Hoca,oyuncu,yönetim farketmez :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Alıntı yapılan: atalay
30 Haziran 2017, 03:27:06
+Fiziksel açıdan gelişime açık genç oyuncuların göğüs kafesinin geniş olması efdal.

Geniş.