Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732371 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı mylife1903

Demişti ya başkan yorulduk yıprandık diye, yönetimde kalan arkadaşlar yorulmayan arkadaşlar heralde.

Hic çalışmıyorlarsa demek... Yorulanlar gitmiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anc calisip calisip millete kotu ornek olduysa gonderip kurtulmak farzdir
Yahu pektoyu gonderemiyorlar arkadas, zaten adam gitmiyor parasini vereceksin ver gonder rezil et enerji bosalmasi olsun. Pekto lig macinda oyuna falan girerse o sitad karisir. Ozziyi isliklayan adam pektoya ana avrat girer koro halinde

Taraftar hazirlik macinda bile besiktasin sahibi taraftardir diye bagirmaya basladi, uyari atisi bunlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Negredo transfer haberlerinin doğruluk payı varmı gerçekten?

%99 ihtimalle şimdi bu zamanda bu futbolcu satılır mı dedirtmek için çıkartılan ısmarlama bir haber. Böyle bir transfer olmayacak ama sonra istesek satabilirdik kar da elde ederdik bu transferden ama takımın çıkarları için satmadık denecek. Birileri kendini çok zeki sanıyor ya da taraftarı çok aptal.

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi kur farki bize komaz butun siponsorlar doviz oduyor diyordun
Bah noldi sindi

Zor bir ekonomik şartlardan geçiyoruz. Ülkemiz ekonomik abluka altına alınmaya çalışıyor. Kulüpler de bunun en büyük darbesini yiyen şirketler. Bizim daralma şansımız yok. Oyuncularla kontratımız var. ‘Git’ diyorsun, gitmiyorlar. Yayın gelirimizin yarısı TL, yarısı dolar ama orada da sıkıntı var. Sponsorlukların büyük kısmı TL.

Ekomonik ablika falan nedir ayrica

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan milli takım formasını Negredo'ya hediye etti.

Çevrimiçi Akil Emre

Başkan baya iyi liste yapmış, ömer sabancı geliyodu , metin ahmet hakan gidiyodu, copy paste yapıp listeyi sunmuş.

Çevrimdışı underworld

Bah noldi sindi

Zor bir ekonomik şartlardan geçiyoruz. Ülkemiz ekonomik abluka altına alınmaya çalışıyor. Kulüpler de bunun en büyük darbesini yiyen şirketler. Bizim daralma şansımız yok. Oyuncularla kontratımız var. ‘Git’ diyorsun, gitmiyorlar. Yayın gelirimizin yarısı TL, yarısı dolar ama orada da sıkıntı var. Sponsorlukların büyük kısmı TL.

Zamanında 40 kere anlattık

Çevrimdışı caner.eryigit

Birbirlerine karşılıklı hesap soracaklarını söyleyen iki isim aynı çatıda ast-üst olmuşlar. Sonraki senaryo öylesine belli ki. İki sene önce bunu da yazmıştım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetim listesi bayağı bi yenilenmiş şaka mı bu şimdi?

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim listesi bayağı bi yenilenmiş şaka mı bu şimdi?

Dedik ama anc
Gider
Metin ezikci umut kalir diye

Turkiye burasi hicbir calisma cezasiz kalmaz

Çevrimdışı balkan-kartal

Anc calisip calisip millete kotu ornek olduysa gonderip kurtulmak farzdir
Yahu pektoyu gonderemiyorlar arkadas, zaten adam gitmiyor parasini vereceksin ver gonder rezil et enerji bosalmasi olsun. Pekto lig macinda oyuna falan girerse o sitad karisir. Ozziyi isliklayan adam pektoya ana avrat girer koro halinde

Taraftar hazirlik macinda bile besiktasin sahibi taraftardir diye bagirmaya basladi, uyari atisi bunlar
pektemeki de alkisladilar
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı sametbagan

Başkan resmen kendi ayağına sıkmış yönetim listesi ile.

Taraftarın ve giden yöneticilerin ve hatta Şenol Güneşin anlaşamadığı bütün yöneticiler aynı şekilde yerinde duruyor.

Bence Çebi yoksa Güneş de büyük ihtimal seneye yok

Çevrimdışı caner.eryigit

Dedik ama anc
Gider
Metin ezikci umut kalir diye

Turkiye burasi hicbir calisma cezasiz kalmaz
Çok şey yazıcam da nopost mode fln yerim.sana bahsettiğim gibi abi mevzuyu biliyorsun benimde tam tahmin ettiğim gibi oldu.hayırlısı olsun be abi ne diyelim...

Çevrimdışı kyiv

Listeyi gördüm yeminle başkandan soğudum. :isad: Serdar Adalıya en fazla 3 ay ömür biçiyorum. Kesinlikle Mayıstan önce ya yönetimden istifa etmiş olur ya da toplantılara katılmıyor olur.Başkanla ve bu yönetimdeki bizim de tutmadığımız isimlerle anlaşmasına imkan ihtimal yoktur. Nereden nereye be Fikret Başkan? Bu ekip başarılı olsun istenilen her yerde ben eşşeğim diye anırırım. Yazık dönüm dolaşıp aynı başarısız insanlar yönetim kurulunda yani bütün problem Ahmet Nur Çebiymiş!!!Şenol Güneş en geç sene sonu ayrılır mayıs ayında da başarısız geçen bir sezon nedeniyle hareketli renkli bir seçim olur şimdiden söyleyelim.

Eğer Ahmet Nur Çebi adaylığını koysun safım şimdiden bellidir!!!

Çevrimdışı Necmi

Ezikci yonetici gene kadroda
Yahu o adama necmi abi burda iki satir yazi yazdirmaZ okuyan besiktasliya hakaret olur diye
Adam yonetimde
Bisi yazacaz gene ceza alacaz bu adam yuzunden
benim yerimede yazabilirsin bari biz ceza yemeyelim :bandit:

Çevrimdışı mrred

Şimdi yasaklı link neden diyoruz izah edelim
http://Yasaklı Link/ac-6-atif-kececi.html
bu linkte Atıf Keçecinin Yasaklı Link e bir zamanlar yazdığı yazılar var ve haber10903 ün en büyük beşiktaş portalı olduğunu söylüyor.
Peki bu atıf keçeci kimdir ? Zaman gazetesi ve samanyolu tv de program yapan bir şahsiyet aynı zamanda , Ahmet Nur Çebiye çamur atmaya çalışan bir şahsiyet. Peki bu Yasaklı Link i neden Atıf Keçeciye sürekli yer veriyor ?
Ayrıca bu site şimdi neden Ahmet Nur Çebiyi savunuyor.
1.ANÇ yi savunmak bu siteye mi kaldı ?
2.Başkanın açıklamalarını ANÇ yalanlamadığı sürece doğru sayacağız. Bu konuyu tartışmak o yüzden gereksiz.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 20:06:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Bah noldi sindi

kim diyor

Çevrimdışı mrred

ANÇ konuşmuyor onun adına devamlı birileri konuşuyor. Bu adam gerçekten rahatsız ise neden açıklama yapmıyor ? Herkes haber1903 teki ve twitterdaki bazı kişilerin duyumlarına göre hüküm kuruyor. Oysa görünürde ne başkanın ANÇ hakkında olumsuz bir demeci ne de ANÇ başkanla ilgili olumsuz bir demeci var. Yahu adamın gerçekten işleri yoğundur yoluna koymak istiyordur neden başkanın açıklamasına insanlar inanmıyor bu nasıl hastalıklı bir zihniyettir bu nasıl bir niyet okuma hastalığıdır anlamıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Neden inanmıyorlar sanırım bu yasaklı linkteki murat denen şahsiyeti muteber biri sanıyorlar transfer haberi verdiği için adamı güvenilir niyeti düzgün sanıyorlar. Bu transfer haberlerini vermek ayrı şey başka birinin adamı olmak ayrı bir şeydir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Neden inanmıyorlar sanırım bu yasaklı linkteki murat denen şahsiyeti muteber biri sanıyorlar transfer haberi verdiği için adamı güvenilir niyeti düzgün sanıyorlar. Bu transfer haberlerini vermek ayrı şey başka birinin adamı olmak ayrı bir şeydir.
Bu listenin içinde yer almak istemedim demiş. Sanırım yeterli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

serdal adalı işi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. demirören ile birlikte ne hallere soktular bizi.

emiratesi sponsor yapacaktı, 150 milyon kaynak falan saglayacaktı.yani 2013 secimleri oncesinde vaatleri buydu.

biz nasıl bu hale geldik çok ilginç. nerede 2 3 sene önceki fikret orman, nerede şimdiki başkan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adali baskanim Aboubakar'i al cildirt bizi :D Q7 ile de ömür boyu sözlesme isteriz. Alayina trivela :D
Kulübün kasasına sağlam para koyacak diyorlar inş doğrudur biraz rahatlarız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo’dan çok ümitliyim
O 35 bu sezon gelecek
35 derken şut mu pas mı? gol değildir herhalde. yani bunu yapabileceğini düşunmuyorsundur

Ahmet Başkan üzdü gercekten taraftarın hatrina devam etmeliydi

Urkmezgil ve Albayrak in yeni kadroda olması kabul edilemez bir durum , Başkan resmen taraftara meydan okuyor , Kongre üyelerinin de birer taraftar olduğunu unutuyor , hatırlatmak lazım sayın başkana

Dünya da bizim başkandan başka her fırsatta taraftarına sallamaya cesaret edebilen bir başkan yoktur sanırım :alala:
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 20:48:23 Yunus Emre Dökmeci ]

Başkan sağlam bir yenilgiyi hak ediyor kongrede

Mayısta kongre varsa başkan gider taraftarına bu kadar gider yapan taraftarına meydan okuyan başkan kulübün başında kalamaz