Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732740 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Necmi abi gordun mu? Ali Koc "ya bunları takmayalım, izlenirliliklerini artırmayalım" demeyip aspor'a gecirdi ve FB taraftarının önüne attı bu pislikleri. Simdi linç yiyorlar FB taraftarından. GS lobisinin onemli ayaklarından biridir bu aspor.  Acilan etikete bakınca Besiktasli ve Fenerbahceli taraftarların tepkilerini goruyorum ama GS'li yok. Yok cunku GS TV'den daha fanatik bir kanal aspor. Serkan Korkmaz'in GS lobiciliği iyi afise olmus. Bizim baskan da cikip benzer seyler söylese, özellikle Serkan Korkmaz ismini kullansa eminim ki o Serkan o kanalda barınamaz. 

Dusunun son 2 milli maçın ikisinde de takimin yildizi olan bir Oguzhan var. Ridvan "Oguzhan'i anmadan gecemem, takimin yildizi" diyor, Mehmet Demirkol "Oguzhansiz olmaz, o iyiyse iyiyiz, kötüyse kotuyuz" diyor ama bu şerefli Serkan ve ekurileri olumlu tek cümle bile kurmadılar. Kerem denen kufurbaz kaleci eskisi Besiktaslilara ana bacı kufur etmesine ragmen kanala cikartiliyor.

Besiktas taraftari artık bu algici soytarilara alan vermemeli. Sosyal medyadan tepkiyi ananda koymalıyız.

Necmi abi özellikle simdi Serkan Korkmaz ve asporu izle. FB yalakaligi yapıp duracaklar. Ama Besiktas kulübü sessiz kaldigi icin mütemadiyen bize cakacaklar. civi çiviyi söker bu ülkede.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

Denenebilir. Pek çok şey denenebilir. Fakat benim uzun süredir değişime dair bir umudum zira gözlemim yok. Bir şeyler değişirse de eğri gemi doğru sefer olur gibi. @annoca

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@atalay sen ne diyorsun doğru mu ? Haklı mı ? Ben kısmen katılıyorum ama katılmadıgim yerler de var

Arsenal Altyapı Antrenörü Emre Aydemir :

"Türkiye'de eğitim verdim ve şunu gördüm. Türkiye'de sistem de yok liyakat da. Dünya bilimle ilerlerken, Türkiye fikirle ilerlemeye çalışıyor. Torpilli 3. sınıf antrenörler, 3. sınıf futbolcular yetiştiriyor. Bunun da en büyük nedeni TFF."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Fakat orta saha bölgesi çok tatmin edici. Zaten bu dönemler-sezonlar dışında şampiyonlukların gelmemesi tesadüf değil.

Elbette burada oyuncu performanslarını ortaya çıkaran-büyüten oyuncu grubu, oyun, oyunun içindeki rol ve prosesin kendisi. Aynı oyuncu başka bir zamanda, başka bir oyunda olsaydı bu ekibi yazmayabilirdim. İlk kez fantezi bir kadro kurdum onda da realizmin dışında çıkamadım. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necmi abi gordun mu? Ali Koc "ya bunları takmayalım, izlenirliliklerini artırmayalım" demeyip aspor'a gecirdi ve FB taraftarının önüne attı bu pislikleri. Simdi linç yiyorlar FB taraftarından. GS lobisinin onemli ayaklarından biridir bu aspor.  Acilan etikete bakınca Besiktasli ve Fenerbahceli taraftarların tepkilerini goruyorum ama GS'li yok. Yok cunku GS TV'den daha fanatik bir kanal aspor. Serkan Korkmaz'in GS lobiciliği iyi afise olmus. Bizim baskan da cikip benzer seyler söylese, özellikle Serkan Korkmaz ismini kullansa eminim ki o Serkan o kanalda barınamaz. 

Dusunun son 2 milli maçın ikisinde de takimin yildizi olan bir Oguzhan var. Ridvan "Oguzhan'i anmadan gecemem, takimin yildizi" diyor, Mehmet Demirkol "Oguzhansiz olmaz, o iyiyse iyiyiz, kötüyse kotuyuz" diyor ama bu şerefli Serkan ve ekurileri olumlu tek cümle bile kurmadılar. Kerem denen kufurbaz kaleci eskisi Besiktaslilara ana bacı kufur etmesine ragmen kanala cikartiliyor.

Besiktas taraftari artık bu algici soytarilara alan vermemeli. Sosyal medyadan tepkiyi ananda koymalıyız.

Necmi abi özellikle simdi Serkan Korkmaz ve asporu izle. FB yalakaligi yapıp duracaklar. Ama Besiktas kulübü sessiz kaldigi icin mütemadiyen bize cakacaklar. civi çiviyi söker bu ülkede.
Bende resmi sayfalarının paylaşımının altına

Sabah Akşam GS propagandası yapan bir kanalsiniz , yorumcu ve spikerlerinizin %80 i fanatik GS li , ne zaman Besıktaş ve Fb konuşulsa hemen geciştirip konuyu GS ye getiriyorsunuz

Alenen Besiktas düşmanı bir kanalsiniz , GS tv sizin kadar GS propagandası yapmıyordur yazdım Sağolsun Fb ve Beşiktaşlılar epey destek oldular bana

Bir GS li de Arkanızdayız A spor yazmış :lol: Bende arkasında olmanız çok normal Sabah akşam GS propagandası yapıyorlar GS tv izle bu kadar propagandanizi yapmıyordur destek çıkmanız çok normal yazdım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Demeci bilmiyorum. Olan-biten elbette doğru. Burada öne çıkan ekiplerin bile yaptıkları şey el yordamı. Eğitici kalitesi, liyakat, organizasyon problemi var. TFF'de bayrak sallayanı. Kompetan. @Yunus Emre Dökmeci | Bu golleri sık izleyebilmek için önce oyunculardan bunu talep etmek gerek. Aksi halde oyuncu yapabilirliği-ezberi ve doğaçlamaları ile sınırlı sayıda izleriz. @mellfred

Çevrimdışı abdusta

Taraftarın düşündeki Takımını kurarken Vida  dışlamasını anlayamıyorum,
bir zamanlar aynı muameleye Medel maruz kalıyordu.
Q7 nin sahadaki demirbaş posizyonunu yedek klubesine evirmekde çok abes
neyseki buradaki muradlar değerlendirilmeyerek
tecrübeli Şenol Hoca tarafından en iyi dizilişle kadro kuruluyor.

Saygılar

Çevrimdışı Necmi

izlemem ben Beşiktaş düşmanlarına prim vermem tepkiyi başkanlar koyar onlar taraftar gibi değildir
benim bahsettiğim taraftarın koyacağı tepki ikisinin arasındaki farkı bile ayırt edemiyorsun ne diyeceksin
ali koç a izleme reytingi yükselmesinmi. izleyici olan taraftardır bunlar yayını taraftara yapıyor sen hala
ne dediğimi anlamıyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Geçen seneden bu yana Beşiktaş maçına atanan hakemlerin Beşiktaş kazandıkça bir sonraki maça verilmedikleri istatistiğinden bahsetti bu şekilde 15 maç var dedi. Tesadüf mü? Kulüp bu konuda çalışma yapıyor mu?Durumu irdeliyor mu?Hocanın fikrini sordu.

İsmail Er ve benzeri gereksiz mahlukların asla sormaya niyetlenmeyeceği bir konu. Beşiktaştan hayatını geçindiren ama Beşiktaşın hayrına hiçbir işe yaramayanlar sürüsü...

Saha dışında dileyen istediği gibi düşünür ama zayıfız. Federasyondaki Beşiktaşlılara (söz de Beşiktaşlılar desek daha doğru sanırım) rağmen yeterince etkin değiliz. Kıçımızı yırtıyoruz kendi kendimize kulüp yani başkan ve yönetim oralı bile değil. 4 haftanın en çok kazananı her zamanki gibi Galatasaray ve kaybedeni tabi ki biz. Hadi takım hazır değil şu durumu göze sokacak kamuoyu bile yaratamıyoruz ne diyelim?Bu işler sadece kanatları bırakıp yerden ve ortadan pas yaparak hücum ederek olmaz!!!
Abi bin sefer yazdim, yazmaktan yoruldum. Sen uzaydan futbolcu getir oynat, istedigin sistemle oyna bu hakemlerle isin zor.
Gol atiyon vermiyor, ofsaytten yiyon mis gibi tak diye kurala uyduruyorlar pozisyonu. Senol hoca da dedi o pozisyona herkes ofsayt veriyir diye, yahu haftada 30-40 tane mac izliyorum o pozosyondan 20 tane oluyor bir tane bile yardimci hakem devam karari vermiyor o pozisyona hepsi ofsayt cekiyor. Istisnasiz, tak tak ofsayt her ligde ofsayt o pozisyon sadece bize karsi ofsayt degil, biz atsak gene ofsayt
Penaltimi da versin mac 2-0 olacak bursaya 1-2 daha atip 4 kose gelecez belki

Hocaya da haksizlik yapiliyor, konusabilecegi kadar acik konustu, kapsamli basin toplantisiydi, turk spor tarihinde sahit oldugum en iyi basin toplantilarindan biriydi.

Çevrimdışı Librarius

izlemem ben Beşiktaş düşmanlarına prim vermem tepkiyi başkanlar koyar onlar taraftar gibi değildir
benim bahsettiğim taraftarın koyacağı tepki ikisinin arasındaki farkı bile ayırt edemiyorsun ne diyeceksin
ali koç a izleme reytingi yükselmesinmi. izleyici olan taraftardır bunlar yayını taraftara yapıyor sen hala
ne dediğimi anlamıyorsun.

Tepkiyi baskanlar mi koyar?  Senden bunu duyduguma sasırdım.   Senin bir tartismada haksiz oldugunu veya yanlisi savunduğunu cok gordum ama yenildiğini hiç görmedim.  :D  Neyse aspor'un ve GS'nin oğlanı Serkan'in sosyal medyada yedigi linç iciminin yaglarini eritti. Herifi ne zaman izlesem GS yoneticileriyle telefonda görüştüğünü söylüyor. Bildigin GS icin varisi yogunu veriyor. Birde kendisine tepki gösterenleri Emniyet müdürlüğünün hesabini etiketleyerek tehdit ediyor.

Herifler bildigin Besiktas ve Fenerbahce'yi birbirine düşürüp GS'ye ortam hazirliyorlar.  Bakalim bundan boyle pervasizca destekleyebilecekler mi Galatasaray'i.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu hep yaziyoruz burasi ortadogu, ses etmezsen gucsuz olarak kabul edilirsin, ustune geldiklerinde ses edersen neden simdi, zamanlamasi manidar diye tepki de verirler bu sebeple devamli laf sokup bagirip cagiracaksin havan olacak. Havan olup gucun yoksa enazindan ufak bir koruma kalkaninolur kendi osurugundan korkan tiplerle muhatap olmayip zaman kaybetmez, buyuk kopeklerle ugrasacak zaman ve hareket alanin olur.
Hakemlere kazaninca da tepki vereceksin kaybedince daha cok tepki vereceksin, namoglunu istifaya davet edeceksin devamli, sampiyon olunca namogluna ragmen olduk diyeceksin. Simdi hep pirlanta falan namoglu durusttur abimizdir dersen, kesip bicmeler baslayinca 2 sene bu hakemlerle sampiyon oldunuz, sampiyon olurken pirlantaydi bunlar denir. Bu yonetim degisimi ile beraber hakemlere basina basmak lazim, ne degisti denirse yonetim degisti eski yonetim memnundu bu yonetim memnun degil gibi bir sekilde davranabiliriz.
Basina da benzer sekilde davranmak lazim.
Aspor kimse izlemiyor ya da izlemesin demekle olmaz bu isler.

Fikret ormana kizdigim konu bunlar iste. Iyi baskandir fikret orman ama lider degildir, camiayi arkasinda toplayamiyor bir suru abuk sabuk da is yapiyor. Ali koc daha dunku cocuk, safagi cok ama yaklasimi dogru.
Tribunler besiktasin sahibi taraftardir diye bagirmaya basladi, fikret orman kendine ceki duzen versin bu kulubun haklarini korusun once.

Ahmet nur cebiyi kimler icin feda etti onu da bilmek lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Tepkiyi baskanlar mi koyar?  Senden bunu duyduguma sasırdım.   Senin bir tartismada haksiz oldugunu veya yanlisi savunduğunu cok gordum ama yenildiğini hiç görmedim.  :D  Neyse aspor'un ve GS'nin oğlanı Serkan'in sosyal medyada yedigi linç iciminin yaglarini eritti. Herifi ne zaman izlesem GS yoneticileriyle telefonda görüştüğünü söylüyor. Bildigin GS icin varisi yogunu veriyor. Birde kendisine tepki gösterenleri Emniyet müdürlüğünün hesabini etiketleyerek tehdit ediyor.

Herifler bildigin Besiktas ve Fenerbahce'yi birbirine düşürüp GS'ye ortam hazirliyorlar.  Bakalim bundan boyle pervasizca destekleyebilecekler mi Galatasaray'i.
Necmi abide bir sikinti var gecen de bana haklisin, dedi

Çevrimdışı mylife1903

Eskiden ganyan oynardik o essekleri gorunce baya isabetli oluyordum
Tivide antremandan bir kesit gordum negronun enerjisini ve hirsini hissettim bu hafta 2 golu var
Yatirim tavsiyesidir arkadaslar
Negro gol atara yuklu girin. Zaten 1e 18 falan veriyir uzulmezsiniz

Adam hayatinin vurgununu yapti, hoca cok uyumlu falan diye bahsedince inet ortaminda guzellemeler baslamis, ula o parayi kim alsa uyumlu olur, boyle rahati nerden bulacak. Sen golleri atama millet ozzi ile karijmayi panpiriklesin, hocaya giydirsinler. Karakterli uyumlu alan acip duvar oluyor adam yahu bana karakterli uyumlu olma kardesim alan da acma duvar da olma yardimci oyuncu da olma bana basrol oyuncusu, assolist lazim, ula o parayi baskasina verseler adamin dili pirlanta gibi parlar, uyumluymus

Çevrimdışı mylife1903

şu haberi gördün mü @mylife1903 :D

https://www.demarke.com.tr/haber/fransa-ligi/balotelli-tatil-donusu-100-kiloydu/Bnkvd6ivnq

L'Equipe'in haberine göre Fransız ekibine sezon başı hazırlık kampına katılmak için dahil olan Balotelli'nin 100 kilo olduğu belirtildi..

Kilo fazlası.. Şenol Hoca sever :D
Tosunum benim, yesin yesin afiyet olsun, masallah
Okuz gibi herif 100 kilo bisi degil hesap kolayligi verir

Bu halde gelse senol hicam oynatmaz tabi 3-4 haftaya kivama gelir bu azicik sitoper eti yer diyette mis gibi olur, devre arasi alsinlar bu cocugu, deli falan degil bu azicik aykiri biraz haylaz. Ucaktan iner inmez kendine gelir, acikava timaranesine de bashekim olur bu

Çevrimdışı yoruk

Sanırım ya Medel dışarıda kalacak ya Vida ? Ama sağ bek konusunda Vida sadece 1 kere hazırlık maçında oynadı o kadar.Düşünebilir mi hoca orada ? Vida bek olarak oynayabiliyor demişti geçen sene.

Medel'i bile orada oynattı 2 maç.Hem de sırf adamı hazır hale getirmek için derbi maçında sahaya sürdüydü.

Çünkü şu aşamada şu kadroda Atiba şart.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çebi , Umut Güner ve Şafak mahmut Yazıcıoğlu yüzünden yönetime girmeme kararı almış

Baskana bunlar varsa ben yokum demiş
Kesin öyle olmuştur.

Malum kişiler 2 haftadır bu 2 adamı karalamak için ellerinden geleni yaptılar, bununla da artık altın vuruşu yaptılar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Adali baskanim Aboubakar'i al cildirt bizi :D Q7 ile de ömür boyu sözlesme isteriz. Alayina trivela :D

Çevrimdışı Liquidator

Geçen seneden bu yana Beşiktaş maçına atanan hakemlerin Beşiktaş kazandıkça bir sonraki maça verilmedikleri istatistiğinden bahsetti bu şekilde 15 maç var dedi. Tesadüf mü? Kulüp bu konuda çalışma yapıyor mu?Durumu irdeliyor mu?Hocanın fikrini sordu.

İsmail Er ve benzeri gereksiz mahlukların asla sormaya niyetlenmeyeceği bir konu. Beşiktaştan hayatını geçindiren ama Beşiktaşın hayrına hiçbir işe yaramayanlar sürüsü...

Saha dışında dileyen istediği gibi düşünür ama zayıfız. Federasyondaki Beşiktaşlılara (söz de Beşiktaşlılar desek daha doğru sanırım) rağmen yeterince etkin değiliz. Kıçımızı yırtıyoruz kendi kendimize kulüp yani başkan ve yönetim oralı bile değil. 4 haftanın en çok kazananı her zamanki gibi Galatasaray ve kaybedeni tabi ki biz. Hadi takım hazır değil şu durumu göze sokacak kamuoyu bile yaratamıyoruz ne diyelim?Bu işler sadece kanatları bırakıp yerden ve ortadan pas yaparak hücum ederek olmaz!!!

Teşekkür ederim. Videoyu şimdi izledim. Güzel sorular sormuş, bizim sormak istediklerimizi sormuş Helal olsun. 4-5 tane böyle qazeteci lazım bize
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sozkul

+Bir kuşak öncesindekiler için bu ekipten yarısı elenir. Fakat orta saha bölgesi çok tatmin edici. Zaten bu dönemler-sezonlar dışında şampiyonlukların gelmemesi tesadüf değil.

Haklısın, biraz uğraştım ama geçmişe gitmeden değiştirecek adam bulamadım, senin kadroya girecek adam buluyorum bir iki tane ama çıkartacak adam bulamıyorum..  :)

Çevrimdışı Orhan_

Cordoba, Mrmic, Fabri, Kaan Dobra, Marcelo, Zago, Ronaldo, Üzülmez, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Sergen, Guinti, Ernst, Yusuf, Tümer, Guti, Sosa, Olcay, Pancu, Gomez, Cenk, Ba.

Münch, Kuntz, Carew, Amokachi... Aklıma ilk gelenler.

Çevrimdışı Orhan_

Ali Ece:

"Yabancı sınırına karşıyım. Alex, Hagi bu ülkeye yabancı mı? Esas Hasan Ali Kaldırım, Tarık Çamdal futbola yabancı."

Ali Ece'nin biraz daha az konuşması lazım, bence. Hasan Ali, Tarık Çamdal kötü futbolcular olabilir ama rakip takım oyuncuları olduğu için çok dillendirmesine gerek yok.

Çevrimdışı emre_1978

Canlı seyrettiklerim arasında Beşiktaş’a en çok katkı verdiğini düşündüğüm futbolcu Mehmet Özdilek’tir. Kadrolarda görememek üzdü valla

Çevrimdışı sozkul

Canlı seyrettiklerim arasında Beşiktaş’a en çok katkı verdiğini düşündüğüm futbolcu Mehmet Özdilek’tir. Kadrolarda görememek üzdü valla

Evet haklısın onu unuttuk..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Al Nasr'dan yıllık 6 milyon euro teklif alan Alvaro Negredo, Beşiktaş yönetimine ayrılmak istediğini iletti. (@skorermilliyet)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Ece'nin biraz daha az konuşması lazım, bence. Hasan Ali, Tarık Çamdal kötü futbolcular olabilir ama rakip takım oyuncuları olduğu için çok dillendirmesine gerek yok.
Ali Ece Beşiktaş TV'de çalışmıyor ki, adam zaten ulusal kanalda yorumculuk yapıyor. Her takımın her oyuncusunu yorumlayabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi