Necmi abi gordun mu? Ali Koc "ya bunları takmayalım, izlenirliliklerini artırmayalım" demeyip aspor'a gecirdi ve FB taraftarının önüne attı bu pislikleri. Simdi linç yiyorlar FB taraftarından. GS lobisinin onemli ayaklarından biridir bu aspor. Acilan etikete bakınca Besiktasli ve Fenerbahceli taraftarların tepkilerini goruyorum ama GS'li yok. Yok cunku GS TV'den daha fanatik bir kanal aspor. Serkan Korkmaz'in GS lobiciliği iyi afise olmus. Bizim baskan da cikip benzer seyler söylese, özellikle Serkan Korkmaz ismini kullansa eminim ki o Serkan o kanalda barınamaz.
Dusunun son 2 milli maçın ikisinde de takimin yildizi olan bir Oguzhan var. Ridvan "Oguzhan'i anmadan gecemem, takimin yildizi" diyor, Mehmet Demirkol "Oguzhansiz olmaz, o iyiyse iyiyiz, kötüyse kotuyuz" diyor ama bu şerefli Serkan ve ekurileri olumlu tek cümle bile kurmadılar. Kerem denen kufurbaz kaleci eskisi Besiktaslilara ana bacı kufur etmesine ragmen kanala cikartiliyor.
Besiktas taraftari artık bu algici soytarilara alan vermemeli. Sosyal medyadan tepkiyi ananda koymalıyız.
Necmi abi özellikle simdi Serkan Korkmaz ve asporu izle. FB yalakaligi yapıp duracaklar. Ama Besiktas kulübü sessiz kaldigi icin mütemadiyen bize cakacaklar. civi çiviyi söker bu ülkede.
Yahu hep yaziyoruz burasi ortadogu, ses etmezsen gucsuz olarak kabul edilirsin, ustune geldiklerinde ses edersen neden simdi, zamanlamasi manidar diye tepki de verirler bu sebeple devamli laf sokup bagirip cagiracaksin havan olacak. Havan olup gucun yoksa enazindan ufak bir koruma kalkaninolur kendi osurugundan korkan tiplerle muhatap olmayip zaman kaybetmez, buyuk kopeklerle ugrasacak zaman ve hareket alanin olur.
Hakemlere kazaninca da tepki vereceksin kaybedince daha cok tepki vereceksin, namoglunu istifaya davet edeceksin devamli, sampiyon olunca namogluna ragmen olduk diyeceksin. Simdi hep pirlanta falan namoglu durusttur abimizdir dersen, kesip bicmeler baslayinca 2 sene bu hakemlerle sampiyon oldunuz, sampiyon olurken pirlantaydi bunlar denir. Bu yonetim degisimi ile beraber hakemlere basina basmak lazim, ne degisti denirse yonetim degisti eski yonetim memnundu bu yonetim memnun degil gibi bir sekilde davranabiliriz.
Basina da benzer sekilde davranmak lazim.
Aspor kimse izlemiyor ya da izlemesin demekle olmaz bu isler.
Fikret ormana kizdigim konu bunlar iste. Iyi baskandir fikret orman ama lider degildir, camiayi arkasinda toplayamiyor bir suru abuk sabuk da is yapiyor. Ali koc daha dunku cocuk, safagi cok ama yaklasimi dogru.
Tribunler besiktasin sahibi taraftardir diye bagirmaya basladi, fikret orman kendine ceki duzen versin bu kulubun haklarini korusun once.
Ahmet nur cebiyi kimler icin feda etti onu da bilmek lazim.