Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752642 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Basket şube Hakan özköse, planlamaya rüzgar sağnak , liste tamamlanır

Twitterdan sorumlu Ceviz Bakanı Rüzgar Sağnak.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ali Dürüst: ''Yabancı sınırlamasını 4-5 arası yapmayı düşünüyoruz.''

4.75 falan mi yapacaklar acaba

Çevrimdışı cursedofdragon

"4-5 arası yapmayı düşünüyoruz" diye bir cümle yok haberde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

var dedim mi zaten ?

ama sen kural değişmez dedin ?

bak tff yöneticisi ali dürüst değişecek diyor sezon sonu ?

Çevrimdışı tuncaboylu

var dedim mi zaten ?
4-5 arası yapmayı düşünüyoruz dedi mi Ali Dürüst?

4-5 arası yapmayı düşünüyoruz dedi mi Ali Dürüst?

değiştiricez dedi hani sen değişmez dedin ?

ben 4-5 açıklamasını bi Beşiktaş sayfasından aldım.

haberin içinde öyle yazıyor demedim ayrı ayrı paylaştım zaten kaynak diye belirtmedim ?

Çevrimdışı tuncaboylu

değiştiricez dedi hani sen değişmez dedin ?
Yahu değişmez mi dedim ben, sabahtan beri ne yazışıyoruz?

İndirim olur, bu sene en radikal anlamda yapılacak değişiklikte 11+1 yaparlar.

8'e falan indirmezler bu sene, fiili olarak imkansız.

Çevrimdışı tuncaboylu

2016 da kalksın diye yırtınan fenerliler değilmiydi o sırada yönetim yeni devralmış
yerli yabancı farketmiyor oyuncu alacak durumumuz yoktu sınırlama geldi hatta o sınırlama
yanlış hatırlamıyorsam bilgilinin toplantı çağrısından sonra geldi sınırlama kalktığında biz stadı bitirmiş yeni gelir kaynaklarını açmışdık.  sınırlama geldiğindede sınırlama kalktığındada ilk feryat eden fener oldu
bu işden en büyük zararı gören gs idi sesleri çıkmadı. fener itiraz etti iki kararda fenerin işine gelmiyor
adamlar 70 M yi zorla harcadılar o nedenle stadın on yıllık isim hakkını yediler harcayacak paraları yoktu
mecbur kaldılar bizim yolumuzun açıldığını görünce o harcadıkları yüzündende ffp ye takıldılar bir sonraki
sene herkes fener istedi diyor hayır istemedi bu karar nedeniyle o sene 150 M€ içeri girdiler
mecbur kaldılar bizimle it dalaşı yaparken hatırla diago rvp transferlerini bize inat transfer yapmak
zorunda kaldılar stadımız açılıyor ve kapılar sonuna kadar açılıyordu önümüzde birde transfer yapıp şampiyon olamazlarsa stada şampiyon etiketiyle girecektik nitekimde öyle oldu fener ondan sonra düşüş içine girdi
gs ninde başına aynı şey gelecekti bütün suç Burda hocada şl değilde lige konsantre olsaydık bu senede şampiyon olup
gs yi tarih yapacaktık ama hoca fenere duyduğu nefreti gs ye duymuyor geçen sene gs değilde fenerle yarışsaydık şl umrunda olmazdı. Bu da başka gerçekler işde.
Yanlış hatırlıyorsun.

Şike soruşturması sonrası 2012-13'te Fenerbahçe yabancı sınırı istedi, çünkü Ünal Aysal sermaye arttırımı, CL gelirleri, ucuz döviz sayesinde bir dolu adam alıyordu. Fenerbahçe de kimseyi alamıyordu e yerli oyuncuları fena değildi.

Ayrıca Sınırlama kalktığında stadımız bitmemişti.

2015 Ocak'ta kalktı sınırlama, biz 2016 Mart ayında bitirdik stadı.

Demba Ba'yı Çin'e satmasak, oyuncu da alamazdık kolay kolay.

Biz ekonomik olarak dardayken ve Galatasaray da düşüşe geçmişken; Fenerbahçe yatırım yapsın diye kaldırdılar.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 17:25:58 tuncaboylu ]

Yahu değişmez mi dedim ben, sabahtan beri ne yazışıyoruz?

İndirim olur, bu sene en radikal anlamda yapılacak değişiklikte 11+1 yaparlar.

8'e falan indirmezler bu sene, fiili olarak imkansız.

zaten 14 yabancı mı yada 15 yabancı mı ne takımda bulundurabiliyorduk takımda ?

Peki senin aklın kesiyormu 4 yabancı düşürsünler sadece ?

11+1 bide 12 yabancı diyorsun 2 yabancı için mi kural değiştirecekler ?

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten 14 yabancı mı yada 15 yabancı mı ne takımda bulundurabiliyorduk takımda ?

Peki senin aklın kesiyormu 4 yabancı düşürsünler sadece ?

11+1 bide 12 yabancı diyorsun 2 yabancı için mi kural değiştirecekler ?

Maksimum indirim 11+1 olur.

Ligde neredeyse tüm takımların 2019 sonrası sözleşmesi süren 10 oyuncusu var diye düşünüyorum, bakmak lazım. Bunların hiç biri daha azını kabul etmez.

Kademeli olarak azaltırlar işte seneye 11+1, sonraki sene 9, sonraki sene 7 vs

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı mylife1903

Ahanda parazitleri listelemiz arkadasimiz. Mylife1903 sen bu adamlari mi seviyorsun ? Bak Besiktas'i ac kurt gibi bekleyenler bunlar. Senin begenmedigin Fikret Orman giderse senin hayalindeki masaya yumrugunu vuran beyaz atli baskan gelmeyecek.
Bin tane oyum olsa hepsini fikret ormana atacam diyom ben
Ben sadece sorgulamadan kabul eden insan degilim
Daha ne diyem

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Daha ne diyem

Baskan icin yaptigin yorum ve elestirileri ben yanlis anliyorum o zaman. Bence de elestirilecek cok sey baskan adina ama bana sanki sen Fikret Orman’in gitmesini istiyorsun gibi geliyor. Yanlis anlamisim. Baskanin hatalari var ama hatalarindan ders cikaran bir kisiligi var ve cok akilli birisi. Cok ustune gidilirse duygusal kararlar alabilir ve iyi olmaz. Bence destek vermemiz lazim bu kongre surecinde. Biraz morale ihtiyaci var.

Çevrimiçi Necmi

var dedim mi zaten ?

ama sen kural değişmez dedin ?

bak tff yöneticisi ali dürüst değişecek diyor sezon sonu ?
demediysen neden yazıyorsun o zaman
Ali dürüst dese ne olur o kural 2019 da değişmez kararı ilerki bir tarih için kademeli alırlar
zaten değişmesini istemeyecek kişilerin başında ali dürüst gelir daha yeni gs ffp ye girdi
2019 da böyle bir karar alırlarsa 2019 da tüm süperlig kulüplerini batırmış olurlar.

Çevrimiçi Necmi

Daha ne diyem
yok sanmıyorum en az içinden bir ikisini Rüzgar sağnaka atarsın sen :D

Çevrimdışı mylife1903

yok sanmıyorum en az içinden bir ikisini Rüzgar sağnaka atarsın sen :D
Yok be abi
Ona zarf atarim ama icine oy degil foto koyarim

Çevrimdışı mylife1903

Baskan icin yaptigin yorum ve elestirileri ben yanlis anliyorum o zaman. Bence de elestirilecek cok sey baskan adina ama bana sanki sen Fikret Orman’in gitmesini istiyorsun gibi geliyor. Yanlis anlamisim. Baskanin hatalari var ama hatalarindan ders cikaran bir kisiligi var ve cok akilli birisi. Cok ustune gidilirse duygusal kararlar alabilir ve iyi olmaz. Bence destek vermemiz lazim bu kongre surecinde. Biraz morale ihtiyaci var.
Baskan malzemeyi kendi veriyor serkan
Ben elestirmesem o malzemeyi renkli elestirdiginde tepki vermemiz dogru olmaz
Ben istifa edip hemen yeni yonetim kurulu kursun yeni sezona baslamadan dedigimde mayis ayiydi, ne oldu sonucta, istifa etmedi de olaganustu kongreye gitti, bok degil kaka
Kaybedilen zaman  ne olacak
Ben butune bakarim

Kimse sormuyor soruyu, madem bu yonetim kurulunun yetersiz oldugunu goruyordu baskan koskaca camiayi bu yetersiz adamlarla neden yeni sezona baslatti.

Yonetim kurulunu taraftar mi secti, baskan kendi secti. Neden bir insanin secimlerinin bedelini bu camia odesin? Biz cok cektik cok, daha iyi cok daha iyi yonetilmeyi hak ediyoruz.

Bizim baskana da degil lidere ihtiyacimiz var, fikret orman liderlige soyunmali bu secimde artik zamani geldi

Çevrimiçi levitate

4.75 falan mi yapacaklar acaba
6.50 yapsınlar veya kura göre güncellesinler

yakın zamanda 14'e geri döneriz zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı onurturan

Takımı özlüyoruz özlüyoruz bir hafta iki hafta neyse bekliyoruz sonra 90 dakka işkence ediyorlar bize artık bıraktım gün saymayı keşke içeri atsalar 10 gün nezarete misss.

Çevrimiçi Necmi

Yok be abi
Ona zarf atarim ama icine oy degil foto koyarim
dostum bin tane oy var insan birini ceviz hatırına atar :D

Çevrimiçi Necmi

Takımı özlüyoruz özlüyoruz bir hafta iki hafta neyse bekliyoruz sonra 90 dakka işkence ediyorlar bize artık bıraktım gün saymayı keşke içeri atsalar 10 gün nezarete misss.
Ljajic oynayacak olmasa gene beklenmezde insan merak ediyor :bandit:

Çevrimiçi yaço58

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/tffden-flas-yabanci-kurali-aciklamasi-baskan-vekili-ali-durust-duyurdu-40948105

https://www.fanatik.com.tr/ali-durust-yabanci-oyuncu-kurali-sene-sonunda-revize-edilecek-2009013

Ali Dürüst: ''Yabancı sınırlamasını 4-5 arası yapmayı düşünüyoruz.''
ne güzel dünya bir plan yok bişe yok indiriyorlar kafalarına göre bu zihniyetler bizi yönetiyor sanki 14 yabancı alın diye zorunluluk var almayın kardeşim zorlamı sanki

Çevrimdışı Kursad_Duran

Devleti batma eşiğine getiriyorlar ondan sonra takımları kurtarmak için yabancı kuralını geri getirmek istiyorlar. Bu siyasetçiler bir zahmet futbolun içine karışmasın. Sonra olan bize olur. Geçen sene Saracoğlu’nda olduğu gibi.

Çevrimdışı onurturan

Ljajic oynayacak olmasa gene beklenmezde insan merak ediyor :bandit:
Bide şunlar var merak ettiklerim..
Karius
Vida
Oğuzhan
Lens
Negredo

Merak etmediklerim
Quaresma
Töre
Larin
Şenol hoca

Çevrimdışı ekrembaser

Devleti batma eşiğine getiriyorlar ondan sonra takımları kurtarmak için yabancı kuralını geri getirmek istiyorlar. Bu siyasetçiler bir zahmet futbolun içine karışmasın. Sonra olan bize olur. Geçen sene Saracoğlu’nda olduğu gibi.

Sözde yurtdışına döviz çıkışını böyle engelleyebileceklerini düşünüyorlar

Çevrimdışı onurturan

Sözde yurtdışına döviz çıkışını böyle engelleyebileceklerini düşünüyorlar
Önce ejder meyvesini kesmek lazım