Baskan icin yaptigin yorum ve elestirileri ben yanlis anliyorum o zaman. Bence de elestirilecek cok sey baskan adina ama bana sanki sen Fikret Orman’in gitmesini istiyorsun gibi geliyor. Yanlis anlamisim. Baskanin hatalari var ama hatalarindan ders cikaran bir kisiligi var ve cok akilli birisi. Cok ustune gidilirse duygusal kararlar alabilir ve iyi olmaz. Bence destek vermemiz lazim bu kongre surecinde. Biraz morale ihtiyaci var.
Baskan malzemeyi kendi veriyor serkan
Ben elestirmesem o malzemeyi renkli elestirdiginde tepki vermemiz dogru olmaz
Ben istifa edip hemen yeni yonetim kurulu kursun yeni sezona baslamadan dedigimde mayis ayiydi, ne oldu sonucta, istifa etmedi de olaganustu kongreye gitti, bok degil kaka
Kaybedilen zaman ne olacak
Ben butune bakarim
Kimse sormuyor soruyu, madem bu yonetim kurulunun yetersiz oldugunu goruyordu baskan koskaca camiayi bu yetersiz adamlarla neden yeni sezona baslatti.
Yonetim kurulunu taraftar mi secti, baskan kendi secti. Neden bir insanin secimlerinin bedelini bu camia odesin? Biz cok cektik cok, daha iyi cok daha iyi yonetilmeyi hak ediyoruz.
Bizim baskana da degil lidere ihtiyacimiz var, fikret orman liderlige soyunmali bu secimde artik zamani geldi