Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3750217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi, yabancı sınırlaması ne zaman kalktı? 2015 Ocak'ta.

Bizim o dönem stadımız yok, gelirimiz az. Üstüne 2015 Mayıs'ta FFP imzaladık, sattığımız kadar alabiliyorduk.

Fenerbahçe'de kriter falan yoktu, 2015 yazında 70 milyon Euro harcadı. 2015-16'da şampiyon olsalar, en az 2 sene daha şampiyon olurlardı.

Sınırlama Fenerbahçe istediği için kalktı, biz faydalandık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 da kalksın diye yırtınan fenerliler değilmiydi o sırada yönetim yeni devralmış
yerli yabancı farketmiyor oyuncu alacak durumumuz yoktu sınırlama geldi hatta o sınırlama
yanlış hatırlamıyorsam bilgilinin toplantı çağrısından sonra geldi sınırlama kalktığında biz stadı bitirmiş yeni gelir kaynaklarını açmışdık.  sınırlama geldiğindede sınırlama kalktığındada ilk feryat eden fener oldu
bu işden en büyük zararı gören gs idi sesleri çıkmadı. fener itiraz etti iki kararda fenerin işine gelmiyor
adamlar 70 M yi zorla harcadılar o nedenle stadın on yıllık isim hakkını yediler harcayacak paraları yoktu
mecbur kaldılar bizim yolumuzun açıldığını görünce o harcadıkları yüzündende ffp ye takıldılar bir sonraki
sene herkes fener istedi diyor hayır istemedi bu karar nedeniyle o sene 150 M€ içeri girdiler
mecbur kaldılar bizimle it dalaşı yaparken hatırla diago rvp transferlerini bize inat transfer yapmak
zorunda kaldılar stadımız açılıyor ve kapılar sonuna kadar açılıyordu önümüzde birde transfer yapıp şampiyon olamazlarsa stada şampiyon etiketiyle girecektik nitekimde öyle oldu fener ondan sonra düşüş içine girdi
gs ninde başına aynı şey gelecekti bütün suç Burda hocada şl değilde lige konsantre olsaydık bu senede şampiyon olup
gs yi tarih yapacaktık ama hoca fenere duyduğu nefreti gs ye duymuyor geçen sene gs değilde fenerle yarışsaydık şl umrunda olmazdı. Bu da başka gerçekler işde.

Çevrimiçi Necmi

Abi metin , ahmet ürkmezgil ve hakan özköse var mı? Bunlar yoksa zaten maçlara 3-0 önde başlarız

metin ve ürkmezgil olmayacak diye duydum ne derece doğru bilmiyorum metinle başkan konuşmuyormuş bile
araları soğuk metin karadenizle birlikte haraket ediyomuş diye dedikodu var doğrulayamam duyduğumu söylüyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

metin ve ürkmezgil olmayacak diye duydum ne derece doğru bilmiyorum metinle başkan konuşmuyormuş bile
araları soğuk metin karadenizle birlikte haraket ediyomuş diye dedikodu var doğrulayamam duyduğumu söylüyorum.
Hadi işallah.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hacı Sabancı gelsin biraz taşın altına koysun elini :D

Çevrimdışı mylife1903

Guzel ekip olur levent erdogani almayi unutmasinlar

Çevrimdışı cursedofdragon

yasaklı elma ahmet kavalcı'da olucak demiş.

Çevrimdışı Akil Emre

Tam dream team bide yanlarına cevizciyi de alsalar durdurulamazlar

beğenmedin mi ?

Çevrimiçi Necmi

Hacı Sabancı gelsin biraz taşın altına koysun elini :D
hacı değilde babası ömer gelse daha iyi olur tabi
başkan teklifi ömere yapmış diye duymuşdum ama o hacı olsun demiş
diye bir rivayet dolaşıyor.

Çevrimiçi Necmi

yasaklı elma ahmet kavalcı'da olucak demiş.
onu bende duydum başkan istiyor ama işleri çok yoğunmuş
ayrılma nedenide buydu. Başkan onun yönetimde olmasını çok istiyor bildiğim kadarıyla

onu bende duydum başkan istiyor ama işleri çok yoğunmuş
ayrılma nedenide buydu. Başkan onun yönetimde olmasını çok istiyor bildiğim kadarıyla

kabul etmiş herhalde abi listeye dahil oldu diyor.

Çevrimdışı mylife1903

beğenmedin mi ?
Levent erdogansiz olmaz o is
Yoldirim demiroren de kayinbiraderi miydi neydi paskal numanin kankasi kivamc oktayi sokup bunlari desteklesin acayip kadro olur

mübariz masimov'da katılsın.

Ryan Babel'den Ajax paylaşımı

Çevrimiçi Necmi

kabul etmiş herhalde abi listeye dahil oldu diyor.

kabul ettiyse iyi kimse bilmez ama şu 5 yıllık sürecin gizli kahramanlarındandır.
Beşiktaşın kasası ne zaman nakite ihtiyaç duyulsa kapısı çalınıyormuş gönülden Beşiktaşlı

kabul ettiyse iyi kimse bilmez ama şu 5 yıllık sürecin gizli kahramanlarındandır.
Beşiktaşın kasası ne zaman nakite ihtiyaç duyulsa kapısı çalınıyormuş gönülden Beşiktaşlı

öyle adamlar lazım abi bize zaten gereksiz gereksiz bir sürü insan doluydu başkanın yönetiminde.

Neyse iyice liste belli olsunda gömüştüreceğimiz adam çok  :bandit:

serdar adalı da güzel olur eğer gelirse :)

Çevrimdışı Orhan_

Başkan: Yıldırım Demirören
Başkan Yardımcısı: Yalçın Karadeniz
Hukuki İşler: Levent Erdoğan
Boş İşler: Celal Kolot
Basın Sözcüsü: Atıf Keçeçi
Bomboş İşler: Metin Albayrak
Medya İlişkileri: Ahmet Ürkmezgil
Kulübün Yaşlı Keli: Sinan Vardar  (koy bir yeşilçam filmine, Coşkunla beraber sahneleri ağlatmazsa...)
Şef Scout: Kaya Çilingiroğlu

Sportif Direktör: Rıza Çalımbay
Teknik Direktör: Nihat Kahveci
Yardımcısı: Oktay Derelioğlu
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 21:39:39 Orhan_ ]

Çevrimdışı Akil Emre

Kulübün Yaşlı Keli: Sinan Vardar  (koy bir yeşilçam filmine, Coşkunla beraber sahneleri ağlatmazsa...)
Şef Scout: Kaan Çilingiroğlu

Basket şube Hakan özköse, planlamaya rüzgar sağnak , liste tamamlanır

Çevrimdışı underworld

11 yabancı + % 40 vergi ye bu iş olsun bitsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Levent erdogansiz olmaz o is
Yoldirim demiroren de kayinbiraderi miydi neydi paskal numanin kankasi kivamc oktayi sokup bunlari desteklesin acayip kadro olur
Adnan Dalgakıran da favori adamlarımdan biri, içinin güzelliği yüzüne yansımış bir arkadaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaya nispeten düzgün kalıyor aralarında, nazar boncuğu olmuş.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ahanda parazitleri listelemiz arkadasimiz. Mylife1903 sen bu adamlari mi seviyorsun ? Bak Besiktas'i ac kurt gibi bekleyenler bunlar. Senin begenmedigin Fikret Orman giderse senin hayalindeki masaya yumrugunu vuran beyaz atli baskan gelmeyecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

buranın yeri değil gerçi seçimi konuşmak ama Beşiktaşla alakalı bir konu olduğu için pek mahsurunu göremiyorum forum kurulu uygun bulmazsa
gerekeni yapar.
Mesela bir dedikodu geldi kulağıma listede Serdal Adalı da olacak diye
ama çok fazla dedikodu dolanıyor hangisi doğru hangisi yanlış sis perdesi arkasında kalıyor
bizde süzemiyoruz bunları bu liste bir tek Fikret Ormanın kafasında duruyor o nedenle bunun
duyumuda olmaz.
Yalnız Serdal Adalı'nın sosyal medyada çok fazla troll'ü var sanırım, yasaklı sitedeki yorumlarda hala adı devamlı geçiyor "Serdal Adalı başkan olsaydı uçmuştuk" falan diye.

Çok sıcak baktığım bir isim değil şahsen, ama yönetimde olması işimize yarayabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu