Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

5 puanımızı
Ben 1 i göremedim ağabey adrianonun kafasından sektiği için bir metre ofsayt verilmedi 1 puan antalya..
Bide penaltı son maç 3 puan olarak yorumladım..

Çevrimdışı ekrembaser

Ben 1 i göremedim ağabey adrianonun kafasından sektiği için bir metre ofsayt verilmedi 1 puan antalya..
Bide penaltı son maç 3 puan olarak yorumladım..

Antalya maçında 3 puan almamız gerekirken 0 puan aldık -3 Bursa maçında 3 puan almamız gerekirken 1 puan aldık -2 toplam 5 puanımız gitmiş oldu😁

Senin gibi değerlendirirsek de Antalya maçı berabere biterdi gibi oradan 1 puan Bursa maçından 2 puan olmak üzere 3 puanımız gitmiş olurdu😉

Sonuç olarak ağzımıza 2 türlü de ettiler
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2018, 18:57:46 ekrembaser ]

Çevrimdışı abdusta

2 maçta 4 puan nasıl kaybedilir
matematik olarak bulamadım.

kaybettigimiz 3 puan ve 2 puan var toplam 5 eder

saygılar

Çevrimiçi Necmi

eminmisin abi ?

bunlarıda yaptık tabi halada yapıyoruz ama etkili oyun bu değil bunu yaptığında rakibin
işine geliyor üstüne gitme kendi aranda top çevir rakip zaman geçiyor diye mutlu olsun
sen bu top çevirmeyi rakip kale önünde yaparsan rakibi baskı altına alırsın
bizim yaptığımız orta sahada yada kendi sahamızda sürekli top çevirmek biz rakip sahaya geçemiyoruz
bunu kimse görmüyormu aç son bursa maçına bak orta sahayı geçmekte zorlandık

Çevrimdışı f_madida

Direkt oyun yaptığımız maçlar da vardı fakat hiçbir zaman topun arkasına geçip topu kapıp hızlı hücum geçişiyle gol atmak ana plan olmadı. Sadece geçen sene şampiyonlar liginde bu planı ana plan yaptık. Çünkü önde bağlantı yapabilecek 2 oyuncumuz vardı cenk ve babel . Attığımız çoğu golde cenk ya da babel bağlantıyı yaptıktan sonra takım geriden atağa kalkıyor. İnsanlar pas oyunu dediği şey aslında şu ; rakip 2.bölgede ya da 3.bölgede bize baskı yaptığında şu an pepenin yaptığı gibi uzun vurmadan oyun kurduğumuz dantel gibi paslarla topu rakip sahaya yıktığımız oyundan bahsediyor. Topu rakip sahaya yıktıktan sonra pas hızımı artıyordu cenk veya aboubakar ya da gomez stoperleri enine yada boyuna hareket ettirip merkezin dengesini bozuyordu. Merkezin dengesi bozulunca özellikle forvet arkası sosa ya da oğuzhan bu boşluklara girip gol atıyorduk.

Oyuncularin dogru yerde olmasi lazim bu is icin, top cikarken saklanmayacak ortasaha ve ileri uctakiler. bosa cikip top isteyecekler, gerekirse markaji da kendileriyle birlikte kaydiracaklar ki bosalan alana en az 2-3 kisi hizli,seri pasla girebilsin. kanatta cizgiye gidip top beklemek hele ki onu doluyken veya ileride markajdan cikmayip arkasi donuk pas beklemek kolaycilik, cunku bu toplarin duvara capar gibi donecegi belli. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Direkt oyun yaptığımız maçlar da vardı fakat hiçbir zaman topun arkasına geçip topu kapıp hızlı hücum geçişiyle gol atmak ana plan olmadı. Sadece geçen sene şampiyonlar liginde bu planı ana plan yaptık. Çünkü önde bağlantı yapabilecek 2 oyuncumuz vardı cenk ve babel . Attığımız çoğu golde cenk ya da babel bağlantıyı yaptıktan sonra takım geriden atağa kalkıyor. İnsanlar pas oyunu dediği şey aslında şu ; rakip 2.bölgede ya da 3.bölgede bize baskı yaptığında şu an pepenin yaptığı gibi uzun vurmadan oyun kurduğumuz dantel gibi paslarla topu rakip sahaya yıktığımız oyundan bahsediyor. Topu rakip sahaya yıktıktan sonra pas hızımı artıyordu cenk veya aboubakar ya da gomez stoperleri enine yada boyuna hareket ettirip merkezin dengesini bozuyordu. Merkezin dengesi bozulunca özellikle forvet arkası sosa ya da oğuzhan bu boşluklara girip gol atıyorduk.
biz 14. şampiyonlukta yaptığımız her pasda golü düşünüyorduk sürekli ileri oynuyorduk
biz yatay pası marcelo sayesünde öğrendik takım bıktırana kadar sağdan sola soldan sağa taşıyor topu kimsenin aklında ileri oynamak yok
müsaitkende ileri oynanmıyor ya yana ya geriye biz hücum etmeyi unuttuk
mantık topu kendi sahanda çevir rakibi üstüne çek sonra quaresmaya uzun top at bizim oynadığımız oyun bu
biz daha önce verkaçlarla delip geçiyorduk hep dikine oynuyorduk şimdi üçüncü bölgede top çevirme diye bir şey kalmadı
üçüncü bölgedeki tek aksiyon topu quaresmaya çıkart iki adam çalımlayıp orta açsın yada topu kaptırsın
babele at topu topu ceza sahasına paralel sürsün fırsat bulursa şut çeksin olmadı kaptırsın
bu oyunda forvetler oyundan düşüyor on numara düşüyor sekiz tamamen savunmacı olmak zorunda hiç bir
hücum aksiyonu olmuyor çünkü birinci bölgede top çeviriyoruz sonra ileri uzun top oynuyoruz

Çevrimdışı caner.eryigit

Seçim kararı alındığından beri  3-4 haftadır taraftarın odağı şaşmış durumda.

Sosyal medyada Antalyaspor maçının orta ve VAR hakemlerine gösterilmesi gereken tepki, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'na gösterildi.

Bursaspor maçının hakemlerine gösterilmesi gereken tepki de, Şenol Güneş'e gösterildi.

Bu ikisinin kendi içimizde halledilip, dışarıda diğer odaklara tepki gösterilmesi gerekiyordu.

Seçim kararının olumsuz etkilerini yaşıyoruz, hem yönetim hem taraftar cephesinde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftar olarak nitelendirdiklerinin çoğu trol hesap bence..benim 3-4 senedir dem vurduğum sıkıntı konuşması gereken hiç bir dönem ne yazık ki yönetim hep sessiz kaldı.adamlar zaten omurgasız biz böyle sessiz kaldıkça pervasızca diledikleri gibi çaldılar düdüklerini.var olmasına rağmen yaşadığımız skandallar artarak devam ediyor.böyle susarak bir yere varacaklarını düşünüyorlarsa vah halimize burası Türkiye burada işler böyle yürüyor maalesef

Çevrimdışı f_madida

Yonetim de secimlerin gecmesini bekliyor sanirim, ne olduysa birseyler oldu ve bu erken secim gundemi olustu bazi seyler askiya alindi. Secimlerden sonra agir dalacaklar TFFye gibi bir his VAR icimde.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

Yonetim de secimlerin gecmesini bekliyor sanirim, ne olduysa birseyler oldu ve bu erken secim gundemi olustu bazi seyler askiya alindi. Secimlerden sonra agir dalacaklar TFFye gibi bir his VAR icimde.
Tff yatsın kalksın seçimimiz var dua etsin. Yoksaaa...

Çevrimdışı onurturan

saygılar

Evet hatalı hesap yaptım özür dilerim.
Ama var dan dolayı yaptığımız kayıpları düşünürsek 5 te değil 3 oluyor ağabey..
Antalya maçında 1 puan alacaktık ilk gollerine ofsayt çalsalardı alamadık1 puanımızı yediler.. o biri aldınız..
Bursada da 3 alacaktık 1 aldık ordan da iki puanımızı yediler kaldı mı iki..
İkiyle biri toplayın üç yapaaaaar ve üçüncü yıldızımız hayırlı olsun :biggrinking:

Çevrimdışı celiker1

bunlarıda yaptık tabi halada yapıyoruz ama etkili oyun bu değil bunu yaptığında rakibin
işine geliyor üstüne gitme kendi aranda top çevir rakip zaman geçiyor diye mutlu olsun
sen bu top çevirmeyi rakip kale önünde yaparsan rakibi baskı altına alırsın
bizim yaptığımız orta sahada yada kendi sahamızda sürekli top çevirmek biz rakip sahaya geçemiyoruz
bunu kimse görmüyormu aç son bursa maçına bak orta sahayı geçmekte zorlandık
ı En önemli fark ön alan baskısiyla kaptığimız toplarla bulduğumuz gollerdi.Her macta 4-5 boyle top kapardik.Şimdi oynadığımız tum maclarda rakip bizim sahaya gelene kadar topa dokunamıyoruz.Bunun neden olduğunu Bursa macı sonrasi teknik yorum yapabilecek bilgideki arkadaşlar burada yorumlamıstı.Ozetle artik rakipler rahatlikla sahamiza gelebildigi icin ön alanda topu kapıp eksik yakalayamıyoruz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Antalya maçında 3 puan almamız gerekirken 0 puan aldık -3 Bursa maçında 3 puan almamız gerekirken 1 puan aldık -2 toplam 5 puanımız gitmiş oldu😁

Senin gibi değerlendirirsek de Antalya maçı berabere biterdi gibi oradan 1 puan Bursa maçından 2 puan olmak üzere 3 puanımız gitmiş olurdu😉

Sonuç olarak ağzımıza 2 türlü de ettiler
Aynen abi yalnız şimdi seçimimiz var kırmızı çizgimiz sene boyunca bunlar devam ederse kimse sabrımızı sınamasın stratejimizi derinleştirmesini iyi biliriz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

saygılar
2 maçta da berabere kalırsan 4 puan kaybedersin.

Çevrimdışı mylife1903

Dun pirlanta dedign adama bugun dalamazsin

Renkliler cikip iki sene ustuste sampiyon olurken de ayni hakemler vardi, susuyordunuz diye kazanilan kupalari da lekeler

Yonetimin ajandasi yanlis bu konuda diyecem de deve hikayesi aklima geliyor apronda kesilen deve degil tabi
Cok sefer yazdim kazandigin mactan sonra hakemi oyle laflayacan itler irkilecek daha da ileri gidip essekleri de ziplatacaksin

Sen cikip yusuf abi yusuf abi hakemler pirlantada pirlanta dersen seni zAyif gorup vururlar ensene tokadi burasi ortadogu

Koyunla kavga edip dovecegine cikip kurtlarla kavga et dayak ye

Çevrimdışı abdusta

Serdar sarıdag
9 oyuncunun sözleşmesinin bittigi mesajıyla soruyor kiminle sözleşme uzatmalı?

https://twitter.com/serdarsaridag/status/1037254328325685249

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Hocanın yabancı sınırı ile söylediklerinin ne içeriği ne zamanlaması ne de mantığı hiç doğru değil.

Bayram değil seyran değil eniştem neden beni öptü?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hocanın yabancı sınırı ile söylediklerinin ne içeriği ne zamanlaması ne de mantığı hiç doğru değil.

Bayram değil seyran değil eniştem neden beni öptü?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Kulup altin gununde toplanan kodaman teyzelerin borek kek yiyip cay icerken ordan burdan konustuklari sonra beraberce gulup beraberce dedikodu ysptiklsri odadan ilk cikanin arkasindan cekistirilip bir suru seyle itham edilip dedikoduya meze yapildigi kivama gelmis

Baskan soylerse hoca onaylar

Çevrimdışı balkan-kartal

herkes pas oyununu özledik diyor aslında bu pas oyunu değil dikine hücumdu 4-5 pasta kaleye topu sokuyorduk
hızlı oyun şimdi orta sahada yarım saat top çeviriyoruz. rakipte defans güvenliğini alıp  bekliyor bizi
Orta sahada topu neden ceviriyoruz abi ? sonunda neden hep Q7yi topla bulusturuyoruz? Bu videoda Olcay ve Tore neden hep ceza sahasinda?

besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi yaço58

Kulup altin gununde toplanan kodaman teyzelerin borek kek yiyip cay icerken ordan burdan konustuklari sonra beraberce gulup beraberce dedikodu ysptiklsri odadan ilk cikanin arkasindan cekistirilip bir suru seyle itham edilip dedikoduya meze yapildigi kivama gelmis

Baskan soylerse hoca onaylar

şu forumda herkes ciddi ciddi eleştriyor yada övüyor beşiktaşımız daha iyi nasıl olur diye ancak sen laubali laubali konuşup duruyon

Çevrimdışı El Nino

şu forumda herkes ciddi ciddi eleştriyor yada övüyor beşiktaşımız daha iyi nasıl olur diye ancak sen laubali laubali konuşup duruyon

Adam torpilli midir nedir anlamadım gitti usta. İstediği gibi giydiriyor ses seda yok elleyen yok. Biz bir kere bir şey söylediğimiz zaman ortalık yangın yerine dönüyor. Zaten Beşiktaşımın başına ne geliyorsa böyle taraftar zihniyeti yüzünden geliyor. Düşmanı uzakta değil içeride arayacaksın diye boşuna dememişler.

Neyse usta bu işler bizi aşar. Biz öyle çok bilmişler gibi her şeye el uzatmayız. İşi bilene devredeceksin çok konuşana değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Nur Çebi !!!!

3 : 34 den sonrasını dikkatle izleyelim ve dinleyelim , Aslinda en baştan dinlemek daha doğru fakat 3.34 den sonrası Demir ile ilgili

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 01:22:55 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Adam torpilli midir nedir anlamadım gitti usta. İstediği gibi giydiriyor ses seda yok elleyen yok. Biz bir kere bir şey söylediğimiz zaman ortalık yangın yerine dönüyor. Zaten Beşiktaşımın başına ne geliyorsa böyle taraftar zihniyeti yüzünden geliyor. Düşmanı uzakta değil içeride arayacaksın diye boşuna dememişler.

Neyse usta bu işler bizi aşar. Biz öyle çok bilmişler gibi her şeye el uzatmayız. İşi bilene devredeceksin çok konuşana değil.
Forumun en cok ceza alan uyesi benim. Istedigim gibi giydiriyorum sonra cezasi neyse cekiyorum.
Besiktasa ne geliyorsa yonetimi elestirmeyip biat eden taraftardan geliyor, burda gunlerdir hocaya giydiriliyor o ara gelip yazaydin keske

Çevrimdışı mylife1903

Elitist takilacaksan sana ayri yazam diyecem de okudugunu anlamadigin icin diyemiyorum, cevap verdigin iletideki elestiri yapilmis en dogru durum tespitidir

Laubali falan bunlar goreceli kavramdir, istedigimiz gibi yazarkende kimseye sorma durumumuz yok ha soracak olsak sana sormayiz zaten

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Forum üyelerini tahrik edici üslup ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar yapılamaz.

Forum üyelerini hedef alan, onların düşüncelerini paylaşması önünde engel oluşturan, rencide edici bir dil kullanılamaz.

Kişiselleşen, tekrara düşen ikili tartışmalar sonlandırılır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.