Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751983 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bu ülke de imkansız diye bir şey yok biz kadromuza yerli oyuncuları doldurduğumuzda ertesi günü yabancı kuralı çıkartmışlardı.

Kaldı ki bu sefer 2019 senesine kadar kontratlar yapmışlar 2019 dan sonra değişecek diye önceden belirtmiş.

8 yapabilirler yani kimse birşey diyemez.

Yerli oyuncu doluyken yabancı sayısı arttırılabilir, bu maddi bir yükümlülük oluşturmaz.

Ama tersi maddi yükümlülük yaratır. Sözleşme feshi gibi zorunluluklar getirir.

Ha bize koymaz, önümüzdeki sene sözleşmesi süren 9 yabancı olacak. Hatta devre arasında Vida'yı satarsak, 8 kalacak.

Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ı çok güzel öper böyle bir sınır. İkisinden birini öpecek olsa yine yaparlar belki de, ikisini birden öpmezler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akil Emre

bu ülke de imkansız diye bir şey yok biz kadromuza yerli oyuncuları doldurduğumuzda ertesi günü yabancı kuralı çıkartmışlardı.

Kaldı ki bu sefer 2019 senesine kadar kontratlar yapmışlar 2019 dan sonra değişecek diye önceden belirtmiş.

8 yapabilirler yani kimse birşey diyemez.
Bi arkadaş 4 büyük klubün yerlilerini paylaşırsa bu işten kim karlı çıkar değerlendirebiliriz. Birde bu Atilla türker kimdir nedir bunun karın ağrısı, Umut güneri çözememiş olsam da devamlı bize rahatça sallaması kimsenin bişey dememesi entresan. Önce transfer görüşmesine katılan Ali dürüst gibi adamları deşifre etsinler sonra biz kendi işimize bakarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yerli oyuncu doluyken yabancı sayısı arttırılabilir, bu maddi bir yükümlülük oluşturmaz.

Ama tersi maddi yükümlülük yaratır. Sözleşme feshi gibi zorunluluklar getirir.

Ha bize koymaz, önümüzdeki sene sözleşmesi süren 9 yabancı olacak. Hatta devre arasında Vida'yı satarsak, 8 kalacak.

Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ı çok güzel öper böyle bir sınır. İkisinden birini öpecek olsa yine yaparlar belki de, ikisini birden öpmezler.

ne demek maddi bir yük oluşturmaz asgari ücret ile mi oynuyor yerliler ? Yerliler yabancılardan daha çok alıyordu ? O kadar oyuncu bi anda elinde patlıyor ?

Önceden belirtmiş 2019 dan sonra değişim olucak diye yeni aldığın oyuncuları 2022'ye kadar sözleşme yapman senin sorumluluğunda.

Bizi vurmayacak zaten sözleşmesi biten oyuncularımızın hepsi yabancı ve yaşlı boşuna yabancı sınırı gelsin istemiyoruz yerli oyuncularımızda renklileri tokarlar  :bandit:
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 14:36:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

Son dönemin gerek yerel gerek uluslararası düzeyde en büyük başarılarını yabancı sınırı esnetildikten sonra kazanmış bir takımın yabancı sınırının daraltılmasını savunmasını anlamıyorum. Şenol Hoca'nın zaten son dönemde yaptığı hiç bir şeyi anlamıyorum, gerek saha içi gerek saha dışı.

Yabancı sınırı esnetildi bakın 3-5 türk oyuncu Avrupa liglerinde oynamaya başladı. Ligin yarışma kalitesinin de belli oranda arttığını düşünüyorum. Özellikle son iki sezonda ligin orta sıra takımları bile ilgi çekici oyuncular getirebildi. Öte yandan yüksek kontratlarla büyük takımların kulübesinde yıllarca oturması beklenen oyuncular, takımlar kontratlarından kurtulduktan sonra seviye düşürmek zorunda kaldılar. 6-7 yabancı sınırıyla oynanan bir ligde örneğin Yasin Öztekin için geçen yaz transfer döneminde üç büyük takım kapışırdı. Oyuncu 2 milyondan yeni kontrat alırdı bir yerden. Harun, Emre Akbaba, Serdar Gürler falan 8 milyona alıcı bulmaya başlardı.

Bonservis ödemekte zorlandığımız dönemlerde kaliteli oyuncuları kiralık getirerek ayakta durabildik, seviyemizi koruyabildik. Bir sürü pozitif katkısı oldu lige ve Beşiktaş'a mevcut durumun.

Ha belki kısa vadede yabancı kuralının kısıtlanması yine bize avantaj sağlar. Bir sürü oyuncunun sözleşmesi bitiyor sezon sonu. En azından oyunculardan kurtulmaya uğraşmadan maaş bütçesini boşaltır yeniden yapılanmaya gideriz. Ama kesinlikle takımın seviyesi düşer, ligin seviyesi düşer. Daha önce denenmiş ve sonuçları ortada olan bir düzenin yeniden tesisinden umulanı anlamak güç.

Mesele oyuncu yetiştirmekse oyuncuların pasaportuyla uğraşmak yerine altyapıyla ilgili önlemler alın. Tesislerin standartlarıyla, oyuncu ve antrenör eğitimleriyle ilgilenin. Gerekiyorsa kulüpten yetişmiş oyuncu kurallarını sertleştirin, kulüpleri oyuncu yetiştirmeye mecbur bırakın. Ulusal düzeyde spor politikası geliştirin. Bu ülkede en üst ligin maçlarının yarısı sporcu sağlığı için tehdit arzeden koşullarda oynanıyor yahu. Alt ligleri tartışmıyorum bile. Çimlerin merkezi standartlara uygunluğu, denetimi, caydırıcı önlemleri filan konuşan yok.

Bin yıldır yabancı sınırı üzerinden ülke futbolunu konuşmanın artık problemli ya da trajedik bir yanı da kalmadı. Bu düpedüz komedidir.

Bi arkadaş 4 büyük klubün yerlilerini paylaşırsa bu işten kim karlı çıkar değerlendirebiliriz. Birde bu Atilla türker kimdir nedir bunun karın ağrısı, Umut güneri çözememiş olsam da devamlı bize rahatça sallaması kimsenin bişey dememesi entresan. Önce transfer görüşmesine katılan Ali dürüst gibi adamları deşifre etsinler sonra biz kendi işimize bakarız.

3 Büyüklerin yerli oyuncuları ;

Kaleciler ;

Tolga Zengin-Utku Yuvakuran
İsmail Çipe-Boran Güngör
Harun-Volkan

Sağ bekler ;

Gökhan
Yok
Şener

Sol bekler ;

Caner
Ömer
Hasan Ali-İsmail

Stoperler ;

Fatih Aksoy
Ahmet-Serdar
Yiğithan

Ön libero ;

Necip-Dorukhan
Yok
Topal

Orta saha ;

Tolgay-Oğuzhan
Selçuk
Tolga

Sağ kanat ;

Töre
Sinan
Barış

Sol kanat ;

Yok
Yok
Yok

Santrafor ;

Umut-Güven
Muğdat
Yok

Çevrimdışı tuncaboylu

ne demek maddi bir yük oluşturmaz asgari ücret ile mi oynuyor yerliler ? Yerliler yabancılardan daha çok alıyordu ? O kadar oyuncu bi anda elinde patlıyor ?

Önceden belirtmiş 2019 dan sonra değişim olucak diye yeni aldığın oyuncuları 2022'ye kadar sözleşme yapman senin sorumluluğunda.

Bizi vurmayacak zaten sözleşmesi biten oyuncularımızın hepsi yabancı ve yaşlı boşuna yabancı sınırı gelsin istemiyoruz yerli oyuncularımızda renklileri tokarlar  :bandit:
Doğrudan elinde patlayan bir şey yok, yabancı serbest oldu diye yabancı oynatmak zorunda değilsin. Kadrodaki yerlilerle devam edebilirsin.

Ama sınır gelince, elindeki yabancıları göndermen lazım. Hem de hemen göndermen lazım. Onu yapmazlar diyorum.

Doğrudan elinde patlayan bir şey yok, yabancı serbest oldu diye yabancı oynatmak zorunda değilsin. Kadrodaki yerlilerle devam edebilirsin.

Ama sınır gelince, elindeki yabancıları göndermen lazım. Hem de hemen göndermen lazım. Onu yapmazlar diyorum.

nasıl bir adaletsizlik o ? Yerli kuralı aynen devam diyeceksin biz kadroyu yerliler ile doldurcaz ahmet-mehmet'le sonra yabancı kuralı getireceksin bi anda.adamlar gidip drogba'yı alıcak sen pektemek ile oynucaksın adalet mi bu ? Senin adalet anlayışın bu mu ? Niye yerlilerle devam ediyorum adaletsizlikse o zamanda yapıldı ? hemde bi anda yapıldı şimdi 2 sene öncesinden bildirmiş 2019 sonrası değişecek diye!

O da renklilerin problemi yapmasalardı oyuncularla 2022'ye kadar uzun süreli sözleşme.Yapacaklar öyle bir yapacaklar ki.

Çevrimiçi Necmi

Ntvspor'da verdiği bir röportajda söylemişti.

2019 sonrasına işaret etmişti.

https://www.mynet.com/cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogandan-yabanci-siniri-aciklamasi-117310-myspor

https://www.takvim.com.tr/webtv/video-spor/video/erdogandan-yabanci-siniri-aciklamasi-1510512113
o röportajı bende dinledim yabancı sınırı gelsin demedi 2019 a kadar bunun üzerinde konuşmanın mantığı yok
mevcut sözleşmeler var dedi o tarih geldiğinde oturur kulüpler federasyon bir karar verir dedi.
2019 a kadar tff bir görüş bildirmediğine ve kontratlar sürdürülmeye devam ettiğine göre 2019 da ne karar alacaklar ileriki bir tarihi koymaları lazım
mesela 2022 de şu kadar 2023 de bu kadar diye yoksa tamam karar aldık atın yabancılarınızı diyemezler
bu hukukende imkansız şikayet edildiğinde tahkimden döner tff kulüpleri zarara sokacak bir karar alamaz
uyacakları süreyi tanımak zorunda

Çevrimdışı tuncaboylu

nasıl bir adaletsizlik o ? Yerli kuralı aynen devam diyeceksin biz kadroyu yerliler ile doldurcaz ahmet-mehmet'le sonra yabancı kuralı getireceksin bi anda.adamlar gidip drogba'yı alıcak sen pektemek ile oynucaksın adalet mi bu ? Senin adalet anlayışın bu mu ? Niye yerlilerle devam ediyorum adaletsizlikse o zamanda yapıldı ? hemde bi anda yapıldı şimdi 2 sene öncesinden bildirmiş 2019 sonrası değişecek diye!

O da renklilerin problemi yapmasalardı oyuncularla 2022'ye kadar uzun süreli sözleşme.Yapacaklar öyle bir yapacaklar ki.

Mesajımda adalet vurgusu yaptım mı ya da adaletli bir şey dedim mi ben?

Adaletsiz olabilir, ama ekonomik olarak anlık bir kayba yol açmıyor.

Yoksa yabancı kuralının kalkması en çok Fenerbahçe'ye yaradı, Galatasaray da çok fazla yerli yatırımı yaptı. Selçuk'la, Tarık'la yaptıkları sözleşmeler hala duruyor işte.

Şimdi geri gelmesi ikisine de yaramıyor,o yüzden getireceklerini sanmıyorum. İkisin de yarasaydı kesin gelirdi, birine yarasaydı belki gelebilirdi, ama şimdi zor.

Çevrimdışı Akil Emre

3 Büyüklerin yerli oyuncuları ;

Kaleciler ;

Tolga Zengin-Utku Yuvakuran
İsmail Çipe-Boran Güngör
Harun-Volkan

Sağ bekler ;

Gökhan
Yok
Şener

Sol bekler ;

Caner
Ömer
Hasan Ali-İsmail

Stoperler ;

Fatih Aksoy
Ahmet-Serdar
Yiğithan

Ön libero ;

Necip-Dorukhan
Yok
Topal

Orta saha ;

Tolgay-Oğuzhan
Selçuk
Tolga

Sağ kanat ;

Töre
Sinan
Barış

Sol kanat ;

Yok
Yok
Yok

Santrafor ;

Umut-Güven
Muğdat
Yok
Çok teşekkür ettim , bu adamların hepsini toplasan ligde ilk 10 a anca oynar, anlaşılan yabancı sayısı az da olsa en kalitelilerini getirenler olayı çözer. Gs den emre akbaba fb den berke ve elif eksik sanki, gerçi elif yabancı mı yerli mi sayılıyor bilemiyorum.

o röportajı bende dinledim yabancı sınırı gelsin demedi 2019 a kadar bunun üzerinde konuşmanın mantığı yok
mevcut sözleşmeler var dedi o tarih geldiğinde oturur kulüpler federasyon bir karar verir dedi.
2019 a kadar tff bir görüş bildirmediğine ve kontratlar sürdürülmeye devam ettiğine göre 2019 da ne karar alacaklar ileriki bir tarihi koymaları lazım
mesela 2022 de şu kadar 2023 de bu kadar diye yoksa tamam karar aldık atın yabancılarınızı diyemezler
bu hukukende imkansız şikayet edildiğinde tahkimden döner tff kulüpleri zarara sokacak bir karar alamaz
uyacakları süreyi tanımak zorunda

aynı şeyleri diyoruz abi zaten o zaman alıcaklardı kararı fakat sözleşmeler  yapmışlar 2019 yılına kadar dedi!

2019 yılından sonra değişir dedi!

Oyuncu alımı durmuyor ki hiç bugün aldığın oyuncuya 2022 yılına kadar sözleşme yapıyorsun illa ki bir yerde kesmek zorundalar yoksa  hiç getiremezler kuralı.

Mesajımda adalet vurgusu yaptım mı ya da adaletli bir şey dedim mi ben?

Adaletsiz olabilir, ama ekonomik olarak anlık bir kayba yol açmıyor.

Yoksa yabancı kuralının kalkması en çok Fenerbahçe'ye yaradı, Galatasaray da çok fazla yerli yatırımı yaptı. Selçuk'la, Tarık'la yaptıkları sözleşmeler hala duruyor işte.

Şimdi geri gelmesi ikisine de yaramıyor,o yüzden getireceklerini sanmıyorum. İkisin de yarasaydı kesin gelirdi, birine yarasaydı belki gelebilirdi, ama şimdi zor.

neyse alıp dönüp aynı şeyleri konuştuğumuz zaman bana darlanma geliyor.

gs nin fb'nin yararına iş yapılmıyor emir büyük yerden geliyor !

-Arena isimleri kalkıcak!
-1 hafta içinde bütün arena isimleri kalkar.

Ölmezsek hepimiz gelişmeleri görücez zaten.

Çevrimiçi Necmi

yabancı sınırı getirilmeside sonra serbest bırakılmasıda bizim yararımıza oldu.
adaletsizlik diyorsunda renklilerin tepkilerine bir bak istersen neft yağı sürülmüş gibi zıpladılar
onlar drogba aldığında kural bir onlara geçerli değildi sanada geçerliydi gidip alsaydın seni pektemekle oynamaya mahkum etmediler
sen kriz içindeydin ffp koymuşlardı kucağına transfer yapamaz duruma gelmişdin yabancı yasağı geldi ve seninle renklilerin
arasındaki mesafe açılmamış oldu eğer yabancı yasağı gelmeseydi araya uçurum girerdi sonra toparladık stadımız bitti gelirlerimiz açıldı
yabancı serbestliği geldi bundanda biz faydalandık çünkü rakipler dar boğaza girmişti gelirlerimiz ikisinin toplamını geçmişdi
yabancı serbestliği gelince ilk onlar feryat etti bir sene sonra bunun bizim çok işimize yaradığını görünce ekonomik sıkıntılarıda
hat safhada olunca yabancı sınırı dediler ama ffp de değildiler şimdi ikiside ffp de yabancı sınırını asla isteyemezler
dün isterken bizim önümüzde engeldi şimdi onlar ffp de bizim önümüzde engel yok onların önündeki yabancı oyuncu kiralama bonservissiz yabancı oyuncu alma yolları kapanıyor yabancı oyuncu alamazsan yabancı oyuncuda satamazsın yerlide satamayacaklarına göre satış imkanlarıda uçuyor peki nasıl transfer
yapacaklar bizim sınırımız yok 14 alacağımıza 8 alırız ama 14 e vereceğimiz parayı veririz 8 kaliteli oyuncumuz olur
yerlide en kalitelileri toplarız şimdi serbestlik varken 4 M ye aldıkları emre akbabayı yarın 8 M ye bile alamazlar
ffp kısıtlamasında verirlermi verebilirlermi buna bakın. Bugün hepsi biliyor yabancı kısıtlaması gelirse
bu bizim menfaatimize olur.

Çevrimiçi Necmi

neyse alıp dönüp aynı şeyleri konuştuğumuz zaman bana darlanma geliyor.

gs nin fb'nin yararına iş yapılmıyor emir büyük yerden geliyor !

-Arena isimleri kalkıcak!
-1 hafta içinde bütün arena isimleri kalkar.

Ölmezsek hepimiz gelişmeleri görücez zaten.
büyük yerden emir falan gelmedi boşa hikaye yazıyorsunuz CB nin en son dediği
2019 da kulüpler oturur konuşur uygun olanı yapar şimdi konuşacak bir şey yok
bonservisler var dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamlara dava açmak susturmak bu kadar mı zor, yıllardır hakkı yenen bizim takım lig başladı Var sistemiyle puanlarımız çalınmaya devam, artık cidden biri buna dur desin. Geçen seneki kupa maçındaki himmetçi₁ kumpasçılara ne oldu hala açıklama yok üstü kapatıldı olan yine bize oldu.

Sanırım hukuki anlamda dava açacak bir şey yok, zaten adamın yayınladığı belgeler gerçek de olabilir.

Adamın esas yaptığı manipülasyon. Belgeleri suç isnatı gibi yayınlamak, ama ortada suç da yok.

Bugün yayınladığı da Umut Güner voleybolcu değilmiş de, yönetime girebilmesine 9 ay varmış da voleybolcu gösterilmiş de yönetime alınmış. Kimsenin umrunda olmayacak boş bir muhabet.

Çevrimdışı tuncaboylu

yabancı sınırı getirilmeside sonra serbest bırakılmasıda bizim yararımıza oldu.
adaletsizlik diyorsunda renklilerin tepkilerine bir bak istersen neft yağı sürülmüş gibi zıpladılar
onlar drogba aldığında kural bir onlara geçerli değildi sanada geçerliydi gidip alsaydın seni pektemekle oynamaya mahkum etmediler
sen kriz içindeydin ffp koymuşlardı kucağına transfer yapamaz duruma gelmişdin yabancı yasağı geldi ve seninle renklilerin
arasındaki mesafe açılmamış oldu eğer yabancı yasağı gelmeseydi araya uçurum girerdi sonra toparladık stadımız bitti gelirlerimiz açıldı
yabancı serbestliği geldi bundanda biz faydalandık çünkü rakipler dar boğaza girmişti gelirlerimiz ikisinin toplamını geçmişdi
yabancı serbestliği gelince ilk onlar feryat etti bir sene sonra bunun bizim çok işimize yaradığını görünce ekonomik sıkıntılarıda
hat safhada olunca yabancı sınırı dediler ama ffp de değildiler şimdi ikiside ffp de yabancı sınırını asla isteyemezler
dün isterken bizim önümüzde engeldi şimdi onlar ffp de bizim önümüzde engel yok onların önündeki yabancı oyuncu kiralama bonservissiz yabancı oyuncu alma yolları kapanıyor yabancı oyuncu alamazsan yabancı oyuncuda satamazsın yerlide satamayacaklarına göre satış imkanlarıda uçuyor peki nasıl transfer
yapacaklar bizim sınırımız yok 14 alacağımıza 8 alırız ama 14 e vereceğimiz parayı veririz 8 kaliteli oyuncumuz olur
yerlide en kalitelileri toplarız şimdi serbestlik varken 4 M ye aldıkları emre akbabayı yarın 8 M ye bile alamazlar
ffp kısıtlamasında verirlermi verebilirlermi buna bakın. Bugün hepsi biliyor yabancı kısıtlaması gelirse
bu bizim menfaatimize olur.
Her şey Fenerbahçe'nin istediği şekilde oldu.

Şike soruşturması sırasında Galatasaray farkı fazla açmasın diye yabancı kısıtlamasına ihtiyaç duydu Fenerbahçe. Uygulandı.

Ne zaman Galatasaray dara düştü ve Fenerbahçe 70 milyon Euro harcamaya karar verdi, o zaman da kısıtlama kalktı.

Kapıyı Fenerbahçe'ye göre ayarladılar, biz geçtik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Elitist takilacaksan sana ayri yazam diyecem de okudugunu anlamadigin icin diyemiyorum, cevap verdigin iletideki elestiri yapilmis en dogru durum tespitidir

Laubali falan bunlar goreceli kavramdir, istedigimiz gibi yazarkende kimseye sorma durumumuz yok ha soracak olsak sana sormayiz zaten
Sana da diş bileyenler var reis, kalkanını indirme

Çevrimiçi Necmi

Sanırım hukuki anlamda dava açacak bir şey yok, zaten adamın yayınladığı belgeler gerçek de olabilir.

Adamın esas yaptığı manipülasyon. Belgeleri suç isnatı gibi yayınlamak, ama ortada suç da yok.

Bugün yayınladığı da Umut Güner voleybolcu değilmiş de, yönetime girebilmesine 9 ay varmış da voleybolcu gösterilmiş de yönetime alınmış. Kimsenin umrunda olmayacak boş bir muhabet.

Beşiktaş kulübünün menfaatine olan durumlarda süre gözetilmez diye bir madde var sanırım
tüzükte yani bugün üye yapar yarın yönetime alırsın eğer Beşiktaşın menfaatine bir durum oluşuyorsa
listeleri alan divan kurulu yani o dönem alan karadeniz uygunluğunu onayladı yoksa listeyi tüzüğe
aykırı diye kabul etmezdi bu konunun muatabı zaten yönetim değil tamamen tribüne oynuyorlar dertleri
taraftarı yönetime karşı kışkırtmak

Çevrimdışı ekrembaser

Beşiktaş kulübünün menfaatine olan durumlarda süre gözetilmez diye bir madde var sanırım
tüzükte yani bugün üye yapar yarın yönetime alırsın eğer Beşiktaşın menfaatine bir durum oluşuyorsa
listeleri alan divan kurulu yani o dönem alan karadeniz uygunluğunu onayladı yoksa listeyi tüzüğe
aykırı diye kabul etmezdi bu konunun muatabı zaten yönetim değil tamamen tribüne oynuyorlar dertleri
taraftarı yönetime karşı kışkırtmak

Abi adam yıldırım demirören döneminde sporcu kontenjanından üye yapılmış zaten Fikret ormanla alakası yok olayın az delikanlı adam Demirören’in üstüne gider yapabilir mi yapamaz. Birde buna bu belgeleri ulaştıranlar suç duyurusunda bulunmuşlar husumeti kime yönelttiklerinden haberleri yok bu durumun direk olarak hukuki ve cezai muhattabı demirörendir
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 15:32:07 ekrembaser ]

Çevrimiçi Necmi

Her şey Fenerbahçe'nin istediği şekilde oldu.

Şike soruşturması sırasında Galatasaray farkı fazla açmasın diye yabancı kısıtlamasına ihtiyaç duydu Fenerbahçe. Uygulandı.

Ne zaman Galatasaray dara düştü ve Fenerbahçe 70 milyon Euro harcamaya karar verdi, o zaman da kısıtlama kalktı.

Kapıyı Fenerbahçe'ye göre ayarladılar, biz geçtik.

kapı fenere göre falan ayarlanmadı bu işden fenerde zararla çıktı. dönüm geriye bakın her adımdan karlı çıkan bir tek biz varız
zaten ne yaptıklarını farkedip her seferinde feryat eden onlar oldu. hatta yabancı sınırı kalksın diye feryat ettiler
tek biz buna itiraz ettik alınan karar var sonuna kadar uygulanır biz planımızı buna göre yaptık dedik
sonuna kadarda uygulattık süre doldu ondan sonra yabancı sınırını kaldırabildiler şimdide süre 2019 a kadar
sürüyor ondan önce yeni bir karar alma ihtimalleri yok bizde şu anda konuşarak 2019 da alınacak kararı manuple ediyoruz
durum bundan ibaret biz ne söylesek rakipler tersini savunacak ben şu anda gelmesini istemiyorsam gelsin derim
biz önlemimizi aldık yabancılarla kontratımız bitiyor buyursun istedikleri kararı alsınlar ne sözleşme iptal edeceğiz ne
para kaybedeceğiz zaten sözleşmeler bitiyor seneye devam deselerde bizim için değişen birşey yok
alınacak hiç bir karar bize zarar veremez forvet hariç giden her oyuncuyu yerli kaliteli oyuncuyla dolduruyoruz
serbest deseler yerliler yedek olur yabancı alırız

Çevrimdışı mylife1903

Sana da diş bileyenler var reis, kalkanını indirme

Derim kalin mezhebim genistir, derimiz kopek disiyle ciziliyor olsaydi kurtlarla kavga etmezdik

Çevrimdışı tuncaboylu

kapı fenere göre falan ayarlanmadı bu işden fenerde zararla çıktı. dönüm geriye bakın her adımdan karlı çıkan bir tek biz varız
zaten ne yaptıklarını farkedip her seferinde feryat eden onlar oldu. hatta yabancı sınırı kalksın diye feryat ettiler
tek biz buna itiraz ettik alınan karar var sonuna kadar uygulanır biz planımızı buna göre yaptık dedik
sonuna kadarda uygulattık süre doldu ondan sonra yabancı sınırını kaldırabildiler şimdide süre 2019 a kadar
sürüyor ondan önce yeni bir karar alma ihtimalleri yok bizde şu anda konuşarak 2019 da alınacak kararı manuple ediyoruz
durum bundan ibaret biz ne söylesek rakipler tersini savunacak ben şu anda gelmesini istemiyorsam gelsin derim
biz önlemimizi aldık yabancılarla kontratımız bitiyor buyursun istedikleri kararı alsınlar ne sözleşme iptal edeceğiz ne
para kaybedeceğiz zaten sözleşmeler bitiyor seneye devam deselerde bizim için değişen birşey yok
alınacak hiç bir karar bize zarar veremez forvet hariç giden her oyuncuyu yerli kaliteli oyuncuyla dolduruyoruz
serbest deseler yerliler yedek olur yabancı alırız
Abi, yabancı sınırlaması ne zaman kalktı? 2015 Ocak'ta.

Bizim o dönem stadımız yok, gelirimiz az. Üstüne 2015 Mayıs'ta FFP imzaladık, sattığımız kadar alabiliyorduk.

Fenerbahçe'de kriter falan yoktu, 2015 yazında 70 milyon Euro harcadı. 2015-16'da şampiyon olsalar, en az 2 sene daha şampiyon olurlardı.

Sınırlama Fenerbahçe istediği için kalktı, biz faydalandık.

Çevrimdışı tuncaboylu

çok emin değilim ama karadeniz var arkasında diye duymuşdum doğruluk derecesini bilmiyorum
zaten ondan diyorum ya bu gün bunu gündeme getiren aslında bu listeyi onaylayan kişi diye ama tamamen perde
arkasından yapıyorlar. Birde neden umut üstünden yürüyorlar ona bakmak lazım neden yönetimden onu dışlamak istiyorlar
bazı taraftarlarda istemiyor mesela umutu hiç bir işe yaramıyor diye peki muhalefet kanadı hiç bir işe yaramayan yönetici üzerinden neden baskı yapıyorlar
bunu sorgulamak lazım. kim bilir Belkide yönetimin en etkin gücünü devre dışı bırakmak istiyorlardır belki taraftarın bilmediği kadar çok
katkısı vardır.
Şafak Mahmut Yazıcıoğlu üzerine de yürüyorlar, başkanın listesine alacağı kesin olan adamları itibarsızlaştırma çabası bence.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 15:34:38 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

buranın yeri değil gerçi seçimi konuşmak ama Beşiktaşla alakalı bir konu olduğu için pek mahsurunu göremiyorum forum kurulu uygun bulmazsa
gerekeni yapar.
Mesela bir dedikodu geldi kulağıma listede Serdal Adalı da olacak diye
ama çok fazla dedikodu dolanıyor hangisi doğru hangisi yanlış sis perdesi arkasında kalıyor
bizde süzemiyoruz bunları bu liste bir tek Fikret Ormanın kafasında duruyor o nedenle bunun
duyumuda olmaz.

Çevrimdışı Akil Emre

buranın yeri değil gerçi seçimi konuşmak ama Beşiktaşla alakalı bir konu olduğu için pek mahsurunu göremiyorum forum kurulu uygun bulmazsa
gerekeni yapar.
Mesela bir dedikodu geldi kulağıma listede Serdal Adalı da olacak diye
ama çok fazla dedikodu dolanıyor hangisi doğru hangisi yanlış sis perdesi arkasında kalıyor
bizde süzemiyoruz bunları bu liste bir tek Fikret Ormanın kafasında duruyor o nedenle bunun
duyumuda olmaz.
Abi metin , ahmet ürkmezgil ve hakan özköse var mı? Bunlar yoksa zaten maçlara 3-0 önde başlarız