Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3748877 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu forumda herkes ciddi ciddi eleştriyor yada övüyor beşiktaşımız daha iyi nasıl olur diye ancak sen laubali laubali konuşup duruyon
Adam torpilli midir nedir anlamadım gitti usta. İstediği gibi giydiriyor ses seda yok elleyen yok. Biz bir kere bir şey söylediğimiz zaman ortalık yangın yerine dönüyor. Zaten Beşiktaşımın başına ne geliyorsa böyle taraftar zihniyeti yüzünden geliyor. Düşmanı uzakta değil içeride arayacaksın diye boşuna dememişler.

Neyse usta bu işler bizi aşar. Biz öyle çok bilmişler gibi her şeye el uzatmayız. İşi bilene devredeceksin çok konuşana değil.
Güzel kardeşler bu yapılana teşbih diyorlar, bilirsiniz onda da hata olmuyor  :)  @mylife1903 olmasa inanın şu forumun tadı kalır belki ama tuzu eksilir. Kendince dogru olanları bazen teşbihle, bazen ironi ile bazende hicvederek yazıyor. Ben hiç yadırgamıyorum çünkü alıştım. Hatta çoğu zaman yazdıklarına istemsiz kahkaha atıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydın @mylife1903 abi sana hayırlı sabahlar :)

Çevrimiçi tolga1903

Şenol hocanın neye istinaden yabancı oyuncu sınırında düşüşe gidilmesi gerektiği yönündeki fikrini artık enine boyuna açıklaması gerekir. Her kesimden anadolu takımları taraftarından dahi linç yiyor sosyal medyada bıktım Beşiktaş hocasına küfür edildiğini görmekten. Ya çıksın "şu sebeplerle sınırlamaya gidilmeli bu kadar yıllık tecrübelerim böyle düşünmemi sağlıyor" falan desin ya da mümkünse şu konu hakkında Beşiktaş kulübü başkan ve teknik direktörü artık açıklama yapmasın. Önce "yabancı sınırı isteyen kulüpler ekonomik olarak batık kulüplerdir" diye beyanda bulunup sonra "e yabancı oyuncu sayısı Türk futboluna fazla gelmeye başladı" demek Beşiktaş başkanlık makamı için biraz fazla çelişki barındır mıyor mu? 14 yabancı oyuncumuz var ısrarla hocamız yabancı sınırı istiyor yani ben anlamıyorum bazen hocayı. Umarım şu aptal çağ dışı yabancı sınırı uygulaması hakkında kulüpler ortak karar verip federasyona diretirler kusura bakmasın hocayla aynı görüşe sahip olmak imkansız bu konuda.

Çevrimdışı underworld

Hoca 11 yabancı oynatmak zorunda değil.
Başkan 14 yabancı almak zorunda değil.
Hoca, hangi yerli genci oynatmış, hangi gencin kolundan tutmuşta şimdi böyle konuşuyor...
İlginç!

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca 11 yabancı oynatmak zorunda değil.
Başkan 14 yabancı almak zorunda değil.
Hoca, hangi yerli genci oynatmış, hangi gencin kolundan tutmuşta şimdi böyle konuşuyor...
İlginç!
Oo en sevdiğim yerden gelmişsin, hemen gelişine vurayım sana.

Hoca yabancı serbestliği olmasına rağmen, Cenk'i Aboubakar'ın ve Negredo'nun önünde oynatıp 23 milyon Euro'luk adam hâline getirmedi mi?

Yabancı sınırlaması varken, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Volkan Şen, Harun Tekin, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı gibi oyuncuları parlatıp milli yapmadı mı?

Bırakın da adam fikrini söylesin, icraatları buna hak tanıyor.

Ben de bu fikirlerine katılmıyorum, ama "hoca ne yapmış ki" diyene de "orada dur" derim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

İster getirin ister getirmeyin biz her türlü hazırız deselerdi bari..
Açıklamaların çelişkisine katılıyorum ve ben de rahatsızım..

Çevrimdışı abdusta

Burada yabancı kısıtlamasını tartışıyorsak,
Mustafa Pektemeklerle yeni 4 yıllık kontratlarada
itiraz edecek dayanak noktamız kalmaz.

Saygılar

Çevrimdışı underworld

Oo en sevdiğim yerden gelmişsin, hemen gelişine vurayım sana.

Hoca yabancı serbestliği olmasına rağmen, Cenk'i Aboubakar'ın ve Negredo'nun önünde oynatıp 23 milyon Euro'luk adam hâline getirmedi mi?

Yabancı sınırlaması varken, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Volkan Şen, Harun Tekin, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı gibi oyuncuları parlatıp milli yapmadı mı?

Bırakın da adam fikrini söylesin, icraatları buna hak tanıyor.

Ben de bu fikirlerine katılmıyorum, ama "hoca ne yapmış ki" diyene de "orada dur" derim.

En başından dediğim gibi mesele kendimizi KANDIRMAKSA , hay hay..!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

malatya fb kayseri konya başak serisi çok zor olacak.

lige 5 te 5 ile başlamak -ki çok zor değildi fikstür iyiydi- çok önemliydi. artık ekstra puanlar almak zorundayız. başak ve fb maçlarından 4 puan çıkarmalıyız. 

Çevrimiçi Necmi

Şenol hocanın neye istinaden yabancı oyuncu sınırında düşüşe gidilmesi gerektiği yönündeki fikrini artık enine boyuna açıklaması gerekir. Her kesimden anadolu takımları taraftarından dahi linç yiyor sosyal medyada bıktım Beşiktaş hocasına küfür edildiğini görmekten. Ya çıksın "şu sebeplerle sınırlamaya gidilmeli bu kadar yıllık tecrübelerim böyle düşünmemi sağlıyor" falan desin ya da mümkünse şu konu hakkında Beşiktaş kulübü başkan ve teknik direktörü artık açıklama yapmasın. Önce "yabancı sınırı isteyen kulüpler ekonomik olarak batık kulüplerdir" diye beyanda bulunup sonra "e yabancı oyuncu sayısı Türk futboluna fazla gelmeye başladı" demek Beşiktaş başkanlık makamı için biraz fazla çelişki barındır mıyor mu? 14 yabancı oyuncumuz var ısrarla hocamız yabancı sınırı istiyor yani ben anlamıyorum bazen hocayı. Umarım şu aptal çağ dışı yabancı sınırı uygulaması hakkında kulüpler ortak karar verip federasyona diretirler kusura bakmasın hocayla aynı görüşe sahip olmak imkansız bu konuda.
neden biz ffp deyken yabancı sınırı gelsin dediler kime zarar veriyordu bu yabancı kiralık aldığımız oyuncularla
iki kez şampiyon olduk. Bizi durdurmak için yabancı sınırını getirmeye uğraştılar bizde karşı geldik değilmi
peki ne değiştide biz bu konuda azalsın kararı veriyoruz açın gözlerinizi biraz artık biz ffp den çıktık onlar ffp
ye girdi yani durum tersine döndü yabancı sınırı olursa oyuncu transfer edemezler ülkeden yiyorsa
kiralık oyuncu alsınlar bedelsiz oyuncu alsınlar zamanında nasıl bu konuda bize saldırdılar bizde şimdi onlara saldırıyoruz.
şimdi söylediğimiz açık ve net belli buyrun ülkedeki en kaliteli yerlileri eleyip alalım yabancı yasak olsun
sizin bir verebildiğinize ben artık iki verebilirim benimle transferde yarışamazsınız artık diyor adamlar yabancı
alamazsa satacak oyuncuda bulamazlar yerlilerimi satacaklar on oniki m a yabancı sınırı getirmek demek
renklilerin ffp deyken kafalarına sıkmak demek çünkü sınırlı yabancıyı bile almalarına engel olursun
yabancı kadrolarını boşaltıp yerini yerliyle doldurmak zorunda kalacaklar buda bir maliyet transfer yapamayan insanlara
bunu yaparak ders veriyorlar. zamanında bizim için istediklerini şimdi biz onlar için istiyoruz.
bizim seneye kadromuzdan 5-6 oyuncumuzun mukavelesi sonlanıyor. ne karar alınırsa alınsın biz
o karara hazırız. hodri meydan diyorlar işde Beşiktaşı sıkıştıracakları bir durum yok tersine
kendileri sıkışacak yabancı engellenirse önümüzdeki 3-4 seneyi renkliler atlatamaz bunu biliyoruz
onlarda biliyor. adriano gider yerinde caner var atiba gider yerine dorukanı aldık babel gider yerine
töre var pepe yerine bir yerli alırız negredo gider yerinde umut güven var en kötü love gönderir yabancı takviyesi yaparız
hodri meydan işde gs boşaltsın yabancılarını ne yapacak bakalım yada fener boşaltsın 18 yaşında
aldığı uefa kadrosuna yazamadığı gençlerle oynar artık 32 yaşındaki topala 5 M ye kontrat verir
kimsenin beğenmediği alpere güzel kontratlar verir neyi tartışıyoruzki ozi tolgay töre caner gg ben dorukandanda
çok ümitliyim bizdeki yerliler 11 oyuncusu bizim kadar yerli 11 kim çıkarabilir çok ihtiyaç duyarsak pepe yerine fatih gelir
umut kadroya katılır biz her halukarda altından kalkarız rakipler düşünsün kaçan onlara kaçıyor
sadece aldıkları kararla olan ülke puanına olur bakalım ilk ondan düştüğümüzde bir daha şl ye katılabileceklermi bizim
gene büyük şansımız var ama hem milli takım hemde renkliler ağır darbe alır adamlar yabancı serbestliği varken
3 yıldır ön elemeyi geçemiyorlar birde yabancı sınırı olduğunda ne olur düşünün. gelirler düşer ffp de olanlar
düşünsün biz değil en rahat biziz gayette iyi düşünüyorlar. CB ye bile söylettiler yabancı sınırı gelmeli diye
2019 da bu gündeme gelecekti zaten biz getiriyoruz işde olmasını istemiyorsakta bize karşı çıkmaları için
gayet mantıklı olacaksa bile herkese biz hazırız hodri meydan siz istediniz bunu bizde karşı gelmiyoruz diyoruz.
bence çok doğru bir hamle. önceki alınan karar 2019 itibariyle bitiyor yeni 3-4 yıllık kararı zaten verecek tff
bu tartışmaya açılacak şimdi biz değişmesin desek top bizde kalacak biz siz madem istediniz değişsin diye bizde varız
diyoruz bombayı kucaklarına bırakıyoruz şimdi değişmesin diye uğraşacak olan onlar biz kenara çekiliyoruz
sonuçta değişsede değişmesede bize giren çıkan bir şey olmayacak. bizim yaptığımız herkese dün tükürdüklerini yalatmak

Çevrimdışı underworld

Yabancı sayısı İllaha düşecekse sayı 11 olmalı.

Çevrimiçi Necmi

İster getirin ister getirmeyin biz her türlü hazırız deselerdi bari..
Açıklamaların çelişkisine katılıyorum ve ben de rahatsızım..
yoo onlar bu yabancı sınırını neden ısrarla istedi bize darbe vurmak için şimdi
hodri meydan diyoruz öyle askıda bırakmıyoruz ne karar alınırsa alınsın biz hazırız diye
zaten bizim buna hazır olduğumuz biliniyor bir adım öne çıkıyor destekliyoruz diyoruz
şimdi yabancı sınırı isteyenler tükürdüklerini yalasın

Çevrimdışı underworld

TFF Başkanvekili Ali Dürüst: Yabancı sınırı bu sezon sonunda değişecek. Revize edilecek.

Haydi hayırlı tıraşlar!

Çevrimdışı underworld

Yabancı sayısıyla uğraşacaklarına futbolculara vergi getirsinler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabancı sayısı İllaha düşecekse sayı 11 olmalı.
Daha aşağı düşmez zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz 2 yıl mı MEN yedik :alala: :alala:

1 yıl değilmiydi :alala:

TFF, Türkiye Kupası'ndan 2 yıl men ettiği Beşiktaş'ın 9 milyon TL'lik cezasını tahsil etmek için yeterli miktarda para kazanmasını bekliyor.

Ligde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan Beşiktaş'ın kasasına 6.5 milyon TL girdi. (@Aksam)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Daha aşağı düşmez zaten.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yabancı sınırını değiştirelim." açıklamasının ardından 2019-2020 sezonu itibarıyla yabancı futbolcu sınırı kademeli olarak azaltılacak, sonunda 5'e düşecek.

🔸2019/20 - 8 Yabancı
🔸2020/21 - 7 Yabancı
🔸2021/22 - 6 Yabancı
🔸2022/24 - 5 Yabancı

Çevrimiçi sozkul

Biz 2 yıl mı MEN yedik :alala: :alala:

1 yıl değilmiydi :alala:

TFF, Türkiye Kupası'ndan 2 yıl men ettiği Beşiktaş'ın 9 milyon TL'lik cezasını tahsil etmek için yeterli miktarda para kazanmasını bekliyor.

Ligde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan Beşiktaş'ın kasasına 6.5 milyon TL girdi. (@Aksam)

Geçen yıl ve bu yıl.
Geçen yıl kazandığımız paraları istiyorlar. TFF kararına karşı CAS'a gidip birde haksız karar yüzünden tazminat isteseydik hiçbir şey yapamazlardı.

Çevrimiçi sozkul

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yabancı sınırını değiştirelim." açıklamasının ardından 2019-2020 sezonu itibarıyla yabancı futbolcu sınırı kademeli olarak azaltılacak, sonunda 5'e düşecek.

🔸2019/20 - 8 Yabancı
🔸2020/21 - 7 Yabancı
🔸2021/22 - 6 Yabancı
🔸2022/24 - 5 Yabancı

Nereden bu detay bilgi?

Çevrimdışı Akil Emre

2019/20 - 8 Yabancı
2020/21 - 7 Yabancı
2021/22 - 6 Yabancı
2022/24 - 5 Yabancı
Bu ne böyle kardeşim , çocuk oyuncağı gibi koca koca adamlar iki eliyle bi kuralı sabit tutamadılar Ben uzunca bi süre Pektemek ve türevlerine katlanamam arkadaş avrupada da iyi kötü başarı elde ediyoruz bu sınır belki ligde dengeleri çok bozmaz ama avrupada maç izlemeye gerek kalmaz

Çevrimiçi tolga1903

neden biz ffp deyken yabancı sınırı gelsin dediler kime zarar veriyordu bu yabancı kiralık aldığımız oyuncularla
iki kez şampiyon olduk. Bizi durdurmak için yabancı sınırını getirmeye uğraştılar bizde karşı geldik değilmi
peki ne değiştide biz bu konuda azalsın kararı veriyoruz açın gözlerinizi biraz artık biz ffp den çıktık onlar ffp
ye girdi yani durum tersine döndü yabancı sınırı olursa oyuncu transfer edemezler ülkeden yiyorsa
kiralık oyuncu alsınlar bedelsiz oyuncu alsınlar zamanında nasıl bu konuda bize saldırdılar bizde şimdi onlara saldırıyoruz.
şimdi söylediğimiz açık ve net belli buyrun ülkedeki en kaliteli yerlileri eleyip alalım yabancı yasak olsun
sizin bir verebildiğinize ben artık iki verebilirim benimle transferde yarışamazsınız artık diyor adamlar yabancı
alamazsa satacak oyuncuda bulamazlar yerlilerimi satacaklar on oniki m a yabancı sınırı getirmek demek
renklilerin ffp deyken kafalarına sıkmak demek çünkü sınırlı yabancıyı bile almalarına engel olursun
yabancı kadrolarını boşaltıp yerini yerliyle doldurmak zorunda kalacaklar buda bir maliyet transfer yapamayan insanlara
bunu yaparak ders veriyorlar. zamanında bizim için istediklerini şimdi biz onlar için istiyoruz.
bizim seneye kadromuzdan 5-6 oyuncumuzun mukavelesi sonlanıyor. ne karar alınırsa alınsın biz
o karara hazırız. hodri meydan diyorlar işde Beşiktaşı sıkıştıracakları bir durum yok tersine
kendileri sıkışacak yabancı engellenirse önümüzdeki 3-4 seneyi renkliler atlatamaz bunu biliyoruz
onlarda biliyor. adriano gider yerinde caner var atiba gider yerine dorukanı aldık babel gider yerine
töre var pepe yerine bir yerli alırız negredo gider yerinde umut güven var en kötü love gönderir yabancı takviyesi yaparız
hodri meydan işde gs boşaltsın yabancılarını ne yapacak bakalım yada fener boşaltsın 18 yaşında
aldığı uefa kadrosuna yazamadığı gençlerle oynar artık 32 yaşındaki topala 5 M ye kontrat verir
kimsenin beğenmediği alpere güzel kontratlar verir neyi tartışıyoruzki ozi tolgay töre caner gg ben dorukandanda
çok ümitliyim bizdeki yerliler 11 oyuncusu bizim kadar yerli 11 kim çıkarabilir çok ihtiyaç duyarsak pepe yerine fatih gelir
umut kadroya katılır biz her halukarda altından kalkarız rakipler düşünsün kaçan onlara kaçıyor
sadece aldıkları kararla olan ülke puanına olur bakalım ilk ondan düştüğümüzde bir daha şl ye katılabileceklermi bizim
gene büyük şansımız var ama hem milli takım hemde renkliler ağır darbe alır adamlar yabancı serbestliği varken
3 yıldır ön elemeyi geçemiyorlar birde yabancı sınırı olduğunda ne olur düşünün. gelirler düşer ffp de olanlar
düşünsün biz değil en rahat biziz gayette iyi düşünüyorlar. CB ye bile söylettiler yabancı sınırı gelmeli diye
2019 da bu gündeme gelecekti zaten biz getiriyoruz işde olmasını istemiyorsakta bize karşı çıkmaları için
gayet mantıklı olacaksa bile herkese biz hazırız hodri meydan siz istediniz bunu bizde karşı gelmiyoruz diyoruz.
bence çok doğru bir hamle. önceki alınan karar 2019 itibariyle bitiyor yeni 3-4 yıllık kararı zaten verecek tff
bu tartışmaya açılacak şimdi biz değişmesin desek top bizde kalacak biz siz madem istediniz değişsin diye bizde varız
diyoruz bombayı kucaklarına bırakıyoruz şimdi değişmesin diye uğraşacak olan onlar biz kenara çekiliyoruz
sonuçta değişsede değişmesede bize giren çıkan bir şey olmayacak. bizim yaptığımız herkese dün tükürdüklerini yalatmak

Abi başkanın kendisi söylemedi mi finansal olarak bitik kulüpler istiyor bu sınırı diye ? Şimdi ne oldu da "onlar ne veriyorsa biz iki katini veririz hodri meydan" olayına döndü iş? Şu da var herifler ffp'deyken bile iyi para harcıyor ülkedeki bir avuç (hatta bu sayı 3 4 falan) iyi yerli oyuncu için kulüplere birbirini kırdırırlarsa ben buradan bizim karlı çıkacağımızı düşünmüyorum. Elimizdeki yerli oyuncular tolga zengin gökhan g. caner oğuzhan tolgay gökhan t. necip ha bir de ne verecekleri meçhul yeni transfer edilen birkaç genç ile fatih aksoy, alpay çelebi gibi altyapı ürünleri. Şimdi bu oyuncuların zaten çoğu hem medya hem kendi taraftarımız tarafından her gün yerden yere vuruluyor bunlara güvenip mi yabancı sınırı istiyoruz? Yok en iyilerini transfer ederiz yerlilerin diyorsak yusuf yazıcı ve abdülkadir için toplam 15m euro+ 4 oyuncu teklifinin reddedildiği bir dönemdeyiz. "Bize giren çıkan olmaz gelse de olur gelmese de" sözünüz biraz fazla iyimser olduğunu düşünüyorum 25 yaşındaki hayatında yakalayabildiği en büyük başarı alanyaspor'un kümede kalmasına katkıda bulunmak olan emre akbaba için daha yabancı sınırı bile gelmeden nasıl iti ite kırdırdıklarını görüyoruz ki adamlar "sponsor desteğiyle aldık onlar para vermese alamazdık" falan gibi şu bizim yıllarca sponsor transfere para aktaramaz ffp'deyken diye bildiğimiz şeyle dalga geçtiler. Ha şu da var ben dahil sanırım çoğu taraftar istemiyor abi sadık çiftpınar için 5m euro bonservis parası ödesin kulübü. Eziyet şu kural yani ne kadar çağ dışı getir milli maç kriteri üst seviye liglerde performans kriteri vs neyse artık ama direk kota koymak ne bileyim bana aptalca geliyor.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 13:41:41 tolga1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

2019/20 - 8 Yabancı
2020/21 - 7 Yabancı
2021/22 - 6 Yabancı
2022/24 - 5 Yabancı
Seneye 8'e düşmesi fiili olarak imkansız.

Bu sezon sonu kulüplerin 6 tane yabancı oyuncularını göndermeleri gerekir.

Seneye 11+1 falan gibi bir şey olur, sonra da her sene bir azalır

Çevrimdışı ekrembaser

Benim hatırladığım söz konusu süre bitmeden önce düşürmeye çalışmıştı Aziz ve avaneleri Başkan da çocuk oyuncağımı bu süre bittikten sonra oturulur konuşulur dedi. Sadece bizim kulüp şu an dillendirdiği için bu kadar mevzu oldu. fener o Türk oyuncuları babasının hayrına almadı onlar da biliyorlar sınırlama geleceğini ve ona göre hareket ediyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye 8'e düşmesi fiili olarak imkansız.

Bu sezon sonu kulüplerin 6 tane yabancı oyuncularını göndermeleri gerekir.

Seneye 11+1 falan gibi bir şey olur, sonra da her sene bir azalır

bu ülke de imkansız diye bir şey yok biz kadromuza yerli oyuncuları doldurduğumuzda ertesi günü yabancı kuralı çıkartmışlardı.

Kaldı ki bu sefer 2019 senesine kadar kontratlar yapmışlar 2019 dan sonra değişecek diye önceden belirtmiş.

8 yapabilirler yani kimse birşey diyemez.