Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722949 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay-Babel hiç oynamasın mümkünse Quaresma'da sonradan oyuna girsin mümkünse.

Atiba geri dönsün ilk 11'e girsin mümkünse sağ kanat'ta lens olsun yine mümkünse.

Milli maç dönüşü şöyle bir 11 dönmek lazım mümkünse.

Karius

Gökhan         Pepe       Vida(medel)      Adriano

Oğuzhan    Atiba

Lens                    Ljajic                        Töre

Negredo
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2018, 15:07:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

İlk şampiyonlukta da q7 sağ kanatta top alamadığı zamanlar çıldırıyordu ama takım ona muhtaç olmadığı için sol kanatta olcay oğuzhan sosa gomezle topu çeviriyorlardı. q7 kesinlikle modern bir forvet değil adamın gol atma yeteneği zaten yok ceza sahası içine girmeye çekiniyor. Çizgide durmasının sebebi orası onun için güvenli alan. Arkadan bir tehdit gelmiyor. Ama ceza sahası öyle değil. Her yerden tehdit gelebilir. Daha hızlı düşünmek zorunda. Hoca şu rezil oyunda bile Töreyi düşünmüyorsa bunun adı form falan değildir. Resmen takıntıdır. İsterse 4 maç kötü oynasın fakat hoca kesinlikle törede ısrar etmelidir. Yoksa adamı kaybedeceğiz. 26 yaşındaki bir adamı kaybetmemeliyiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

İlk şampiyonlukta da q7 sağ kanatta top alamadığı zamanlar çıldırıyordu ama takım ona muhtaç olmadığı için sol kanatta olcay oğuzhan sosa gomezle topu çeviriyorlardı. q7 kesinlikle modern bir forvet değil adamın gol atma yeteneği zaten yok ceza sahası içine girmeye çekiniyor. Çizgide durmasının sebebi orası onun için güvenli alan. Arkadan bir tehdit gelmiyor. Ama ceza sahası öyle değil. Her yerden tehdit gelebilir. Daha hızlı düşünmek zorunda. Hoca şu rezil oyunda bile Töreyi düşünmüyorsa bunun adı form falan değildir. Resmen takıntıdır. İsterse 4 maç kötü oynasın fakat hoca kesinlikle törede ısrar etmelidir. Yoksa adamı kaybedeceğiz. 26 yaşındaki bir adamı kaybetmemeliyiz.

Güçlü bir oyun Quaresma'yı kendi kendine kusar, sistemin dışına iter. Ya uyacaksın ya yallah yedeğe. Biz takım olamadığımız için Quaresma oyunda kalıyor.

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Peki kadroya bakalim FB ve GS'ye kiyasla:

Kale: En iyisi bizde,
Sol bek: En iyisi bizde Adriano,
Sag bek: Tartisilir, ama GG kesinlikle kaliteli,
Stoperler: En iyi ikili bizde,

6 numara: Medel ya da Fernando'dan birisi,
8 numara: Su anda N'diaye olabilir,
10 numara: Tartismasiz Adem Ljajic,

Kanatlar: tartismasiz en genis, alternatifli kanatlar bizde,

Orta sahada tek tek bakinca en iyi oyuncular ya bizde ya GS'de,

Forvet: maalesef bizde degil, kim bilmiyorum.

Ozetlersek en iyi kale ve defans, en iyi 3 orta sahadan biri ve en iyi kanatlar bizde. Forvetlerimiz en iyi hat degil, fakat GS'den iyi durumdayiz. Oyle mi degil mi? Ben kadrosu bizden iyi takim goremiyorum. Bizden sonra belki GS var ama onlarin 10 numarasi bitik, defans gobekleri sorunlu, forvetleri bizden kotu. Yani onlara gore daha iyi durumdayiz. Netice? Antalya'dan yarim saatte 3 yiyoruz, Bursa gibi dokuntu bir takima mahkum oynuyoruz. Bunlar kadrodan degil, hocanin yanlis tercihlerinden.
çok sinirliydim bu mesajı okuyunca birden hafifledim
doğru dedim
en iyi kadro bizde o tartışmasız ama bu kadro ne kadar iyi yönetiliyor sorun orda

Çevrimdışı underworld

Senol Günes Q7'den korkuyor arkadas. Adami cikartip Lens'i alamiyor trip atacak diye. Kilisdara baglayip soruyorum: Böyle bir sey olabilir mi? Dogru bulmuyorum..

takıntılı bence Quaresma iyi oynadı öte ki maçlarda onu kesersem küser darılır diye düşünüyor olabilir.

Ama hiç bir şey oynamayan babel'in yerine lens'i koy o zaman hocam o da yok!

9'unda vodafone park'ta altınordu ile maç var hazırlık maçı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Genel olarak ilk devreye bakarsak.. Milli maç aralarından sonra sırasıyla 6+6+7 maçımız var.. Bu kısımları ciddi yeşil renge boyamazsak işimiz zor.

milli maç haftası takıma iyi gelecektir.

Adem'i ve atiba'yı takıma monte etmek lazım takımda dinlenip kendine gelsin.

Çevrimdışı f_madida

Tolgay-Babel hiç oynamasın mümkünse Quaresma'da sonradan oyuna girsin mümkünse.

Atiba geri dönsün ilk 11'e girsin mümkünse sağ kanat'ta lens olsun yine mümkünse.

Milli maç dönüşü şöyle bir 11 dönmek lazım mümkünse.

Karius

Gökhan         Pepe       Vida(medel)      Adriano

Oğuzhan    Atiba

Lens                    Ljajic                        Töre

Negredo

Tam destekleyecektim ki, Negredo'yu forvete yazdigini gordum.

Bu kadro Negredo haric (Larin bile idare edebilir belki, hatta Babel daha iyi olur oraya) Besiktas'in eldekilerle cikartabilecegi en iyiye yakin kadrodur.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş'in diğer hocalara göre en büyük artısı

1-Beşiktaşın büyüklüğünü biliyor olması
2-Futbolcuları cesaret verip hücumu düşünmelerini sağlaması

idi...Evet Hoca geçen süre içinde belki öğreticiliğini kaybetmiyor ama özellikle cesaretinden çok şeyler kaybediyor. Dün akşam Tolgayın çıkıp yerine Necipin girmesi Hocanın bugüne kadar Beşiktaşa kattıklarının inkarıdır.Hocanın bazı şeyleri yeterli görmesi, bazılarında inat etmesi Beşiktaşın futbolunu gün geçtikçe kötüleştiriyor. Hani nerede kaldı Hocanın her zaman üstüne basa basa vurguladığı zevk veren, güzel futbol? Fenerbahçe maçı Hocanın son şansıdır.Belki o maçı kaybettiğimizde istifa etmez veya ettirilmez ancak o kayıpla Beşiktaşın şampiyonluk şansının daha ilk yarıdan azalacağı aşikar ve oradan toparlaması mümkün olmayacak.Yol yakınken Fikret Ormanın bütün alternatifleri şimdiden düşünüyor olması lazım. Hoca geçen sene yaptığı hatalarda ısrar ediyor aksayan yönlere çare bulamıyor. Bu durumda ısrar daha fazla zarar getirecek.Teknik Direktör de aramaya gerek yok. Gutinin futbol aklı, geçmiş futbol tecrübesi bana kalırsa yeterlidir.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2018, 15:57:23 kyiv ]

Tam destekleyecektim ki, Negredo'yu forvete yazdigini gordum.

Bu kadro Negredo haric (Larin bile idare edebilir belki, hatta Babel daha iyi olur oraya) Besiktas'in eldekilerle cikartabilecegi en iyiye yakin kadrodur.

negredo'yu besleyemiyoruz ki adama neden laf ediyoruz onu anlamadım ? Dün ki maçta kendi çabası ile defans oyuncusunu çalımladı 40 metre sürdü pozisyona girmeye çalıştı.2.ci yarının başında 1 tane oğuzhan pas verdi işte o da kaleye çekti 1 tane pozisyona soktuk adamı başka yok!

Larin daha Beşiktaş'ın ilk 11'in de oynayacak seviyede değil.Love ve pektemeği zaten geç.

Babel hiç olmaz orda.

Negredo'yu bi de arkasında adem var ken izliyelim.

Çevrimdışı f_madida

takıntılı bence Quaresma iyi oynadı öte ki maçlarda onu kesersem küser darılır diye düşünüyor olabilir.

Ama hiç bir şey oynamayan babel'in yerine lens'i koy o zaman hocam o da yok!

Babel de arada gidiyor gol atiyor iste, dun Babel ne kadar durgun da olsa bizi gole goturen tek oyuncuydu. Zaten ancak Babel defansin arkasina kosarsa pozisyon buluyoruz, Negredo gidene kadar adamlar defansa duvar oruyor ustune dikenli tel cekiyor, o kadar yavas ki gectigi adami tekrar gecmek zorunda kaliyor maalesef durum bu. Negredo kaliteli oyuncu, futbol zekasi var, yetenegi de fena degil ama bu hizda oynayan adamin gol atmasi ancak onu bombos bir pozisyonda sut sansi/kafa sansi gelirse olur. Rakip defansin en ufak markajindan bile kurtulmasi cok cok zor, hele oyle hareketli gidip, goturup atma ihtimali yok. 

Çevrimdışı Orhan_

Twitterdan alıntı;

Oyuna katkıda -defansif-orta sahayı diri tutma-ne derseniz deyin- bulunması için oyuna alınan Necip'in istatistikleri;

Topu ayakla uzaklaştırma 0
Engellenen şut girişimi 0
Pas arası 0
Tackles 0

Gol ve Necip değişikliğine kadarki arada Bursaspor 1 şut çekmiş... Necip girdikten sonra 5!

Bu bir Necip eleştirisi değil!

Çevrimiçi Necmi

yalnız çok iyi bir kaleci kazandık bana çok güven verdi
kalede duruşu bile kalede kaleci var dedirtiyor.
çizgi kalecisi özelliklerinde diye düşünmüşdüm ama ceza sahası kalecisi
gerçekten a klas ile elit arasında bir kaleci
kariusu alabilmemiz büyük iş

yalnız çok iyi bir kaleci kazandık bana çok güven verdi
kalede duruşu bile kalede kaleci var dedirtiyor.
çizgi kalecisi özelliklerinde diye düşünmüşdüm ama ceza sahası kalecisi
gerçekten a klas ile elit arasında bir kaleci
kariusu alabilmemiz büyük iş

o da kendini salar abi takım gördükten sonra.

Çevrimdışı Orhan_

Twitter'da gördüğüm bir paylaşım.. Pepe neden uzun oynuyor diyenlere cevap olmuş. Adamdan pas alacak biri yok ki..

Yahu bu görüntü yeni değil ki. Sosa-Gomez-Olcay lı seneden sonra bunu hep gördük. Bu sadece stoper orta saha bağlantısı değil ayrıca bütün sahada bu görüntülerden rahat bulabiliriz. Şenol Güneş'in elinde farklı türden malzemeler var o hep hamsi baklavası yapmaya çalışıyor. Görmeyi-tatmayı geçtim düşüncesi bile kusturuyor artık.

Çevrimdışı atalay

Hem de uzak ara bizde. Maksat yoğurdum ekşimesin. Ben ekşidiğini hiç görmedim. @underworld

Çevrimdışı kyiv

o da kendini salar abi takım gördükten sonra.

Kendini ilk salacak Lens  :isad:...Sıraya girsin önce! Hadi geçen sene yüzünden bile umursamadığı belliydi. Kızdık formayı haketmiyor dedik defalarca küfür bile ettim yalan yok. Amaaaaaa bu sene başı itibarıyla bir kenara atılmayı haketmedi. Yazıktır günahtır. Adalet diye birşey vardır değil mi?Quaresmaya tanınan ayrıcalığı takım görmüyor mu? Belki de şuanda takımın mental olarak hazır olamamasının sebeplerinden birisi de takımın Hocanın adaletine olan inancının sarsılmasıdır...

Çevrimdışı celiker1

Takım boyu çok uzun kalıyor.Sebebi bence Vida.Pepe-Medel yapmadığımız sürece bu böyle devam edecek.Medel stoperken defansı öne atabiliyor.Vida ise defansı geriye yaslıyor.Acilen Pepe-Medel,Atiba-Oğuzhan-ljajic,Babel-Töre yapmamız lazım.Ayrıca bu kadar yanlışa  rağmen maçı 2-0 yapıp koparacak penaltımızı vermeyen hakemide,VAR sisteminin başındakileride bir güzel ..........!!!!Net 3 puanımız çalındı dün gece :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

negredo'yu besleyemiyoruz ki adama neden laf ediyoruz onu anlamadım ? Dün ki maçta kendi çabası ile defans oyuncusunu çalımladı 40 metre sürdü pozisyona girmeye çalıştı.2.ci yarının başında 1 tane oğuzhan pas verdi işte o da kaleye çekti 1 tane pozisyona soktuk adamı başka yok!

Larin daha Beşiktaş'ın ilk 11'in de oynayacak seviyede değil.Love ve pektemeği zaten geç.

Babel hiç olmaz orda.

Negredo'yu bi de arkasında adem var ken izliyelim.

Negredo olayini cok yanlis anliyor insanlar. Bakin Larin yetenek olarak yetersiz dedik mesela ki tartisilir ama bizim seviyemizde olmadigi acik. Buna ragmen Larin'in oynadigi maclarda oyuncu markajda bile olsa topu alip donebiliyor, dagitabiliyor, ileriye tasiyabiliyor. Yine markajda bile olsa kafa vuruyor, sut cekiyor. Niye? Cunku nispeten hizli bir oyuncu, hamlede gec kalmiyor, rakip defans tutsa bile bir adimi once/ekstra atip topa vurabiliyor cunku kendine gelen pasta ilk hamleyi Larin yapiyor. Negredo oyle degil, 20 tane pas attilarsa dun, bunun 4 tanesini zar zor aldi da dondu, biri faul oldu, biri kanada gitti, oburunde de gectigi defans tekrar yetisti vurdurmadi, en son bosta vurdu onu da kaleci cikartti. Hic top gitmedi demek de gercekci degil. Tamam ortasaha yetersiz kaldi mi, kaldi ama top ileriye de gitti, ikinci yari daha cok, ilk yari da belli dakikalar icerisinde acikca Negredo'yu arayan cok sayida deneme oldu. Bu paslarin bir kismi kaleye yakin degildi, ben zaten golluk paslardi demiyorum, toplam paslardan bahsediyorum. En uctaki oyuncunun bu toplari alip takimi ileriye cekebilmesi gerek, Adebayor nasil yapiyorsa Basaksehir icin, Demba Ba, Gomez vakti zamaninda nasil yaptiysa bunu pivotumsu forvet oyuncunun yapmasi lazim. Abou tarzi oyuncuysa zaten at, kostur defans arkasina sarksin hata yaptirsin. Negredo'da ikisi de yok.

Babel'e de Negredo'ya atilan tarz paslar kanatta arkasi donuk markajdayken gidiyor, aliyor donuyor iceriye kat ediyor en azindan veya arkadan gelen adamla sete ceviriyor hucumu. 

Ideal forvetimiz Babel de degil, bariz bir forvet eksikligimiz var ama bu alternatifler varsa ve kanatta fazladan koyabilecegimiz Lens gibi, Tore gibi oyuncular varsa forvete en yakin adam olan Babel'i koymak arkasina Adem-Oguzhan baglantisini kanatlardan Tore ve Lens'le desteklemek gerekir. Negredo icin acikcasi uzuluyorum. Kaliteli ve iyi niyetli bir adam ama fizigi belli ki istedigi isleri yapmasina izin vermiyor. Yani dun rakibi eksiltip vuracakken tekrar ayni adamin mudahelesine maruz kalmasi hakkaten kabul edilebilir birsey degil. Bu noktadan sonra hiz antremani vs yapsa bir ise yarar mi onu da bilemiyorum.