Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çatır çutur oynatır hemide sistemli bir şekilde
Avcıyı çok abartıyorsunuz, yıllardır hicbir baskı altında olmadan ilmik işlenen bir sistemin içinde adam. Burada ise sıfırdan şapkadan tavşan çıkarması istenecek bunu yapamayınca tekme tokat gönderilir. Şenol güneş gidince takımları hep rezil olmuştur çünkü hoca nasılsa oynatır diye kadro planlamasindan bihaber yöneticiler birbiriyle alakasız oyuncuları doldurup durmuşlardır. Ha Şenol güneşin hiç mi payı yoktur tabii ki vardır ancak bu adam giderse ben takimin ilk 4e bile gireceğini düşünmüyorum. Göreceğiz bunu nasıl olsa muhtemelen sezonu tamamlayamayacak böyle giderse.

Çevrimdışı Necmi

Önder Özen;

"Ligin favorisi olan ekipler, deplasmanda öne geçtikten sonra 2 ihtimal vardır...
1.si;  2-3-4-5 gidersiniz;

2.si; Topu verme, taraftara rakibini ıslıklat...

Var mı bu kalite? Var...

Necip oyuna girince taraftara da rakibe de umut verdi. Llajic'in oyuna girmemesini doğru bulmuyorum."

Şenol Güneş;

"Oyuncular kötü oynadı."

5 sene önce Samet Aybaba;

"Bu oyuncularla bu kadar."

madem kötü oynadı oyuncular oyuncu değişikliğini 85 demi yapmak aklına geldi
70 de 85 de yapıyorsun değişikliği ligin başından beri orta sahayı rakibe veriyorsun
adı oyuncular kötü oynadı oluyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

atiba nın derhal ilk 11 e girmesi lazım tekrar. yaşlı falan ama hâlâ mevkisinde en iyisi o takımımızda..

stoper ikilisi pepe medel olmalı..

Çevrimdışı caner.eryigit

taraftarlık kariyerimde,MedeL kadar takım savunmasının dengesini bozan bir defansif orta saha görmedim
mücadelesi o kadar gözleri boyuyor ki MedeL'in zararlarını izah etsek de çoğunluğa kabul ettiremiyoruz
bir defansif orta saha rakip top kovalaMAZ,ALAN KAPLAR misal Atiba :)
Tespit gibi tespit.
Bak bunu da çok Gözardı ediyoruz defans önü ile alakalı her maç aynı terhane..
2 senedir forvet kadar elzem olduğunu yazdım yaşlı Atiba nın yerine alan hakimiyrti olan bir defansif orta saha diye almadık.l
Zehir ettiler yine bir hafta sonunu...

Çevrimdışı Necmi

kimsenin beğenmediği vida olmasa şimdi 3 tane yemiş dönüyor olurduk :bandit:
yavaş yavaş takıma ısınıyor

Çevrimiçi yaço58

atiba nın derhal ilk 11 e girmesi lazım tekrar. yaşlı falan ama hâlâ mevkisinde en iyisi o takımımızda..

stoper ikilisi pepe medel olmalı..
bugun vida pepeden daha çok güven verdi bana

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Takim ici problem var. Babel aptalca bisey soylemektense birsey soylemesem daha iyi diyor. Parayla alakali degil. Para olayi olsa hicbirsey umrunda olmaz, aciklama falan yapmazdi.

Çevrimdışı underworld

Bu takımı sistem dahilinde oynatacak tek kişi Avcı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bugun vida pepeden daha çok güven verdi bana
pepe nin savunma yönünde sadece adı var ama hücumda iyi bu sezon..

nerede real de rakipleri korkudan tir tir titreten pepe nerede şimdiki pepe.

Çevrimdışı Orhan_

Tümer Metin gereksizi bile doğru şeyler söylüyor, daha doğru konuşuyor. Şenol Güneş için bütün olay "oyuncu iyi oynadı-oyuncu kötü oynadı". 80'lerin kafasına girdi iyice. 2 senedir çıkışı olmadığını da kanıtlıyor. Hazır milli takım arası geliyorken hızlıca hocayı göndermek lazım. Emekliliğini yaşasın Trabzon'un güzel bir köyünde. Bu şekilde bizi de kanser eder kendi de kanser olur. Bu destek ızdıraba dönmeden yolların ayrılması lazım.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sağlam bi töre ve lens ile dikine oynarsın Lensin kanatlardan içeriye yerden kestiği o fantastic ortaları hiç saymıyorum bile

Bu işi çok iyi yapıyor. Quaresma ve Babel vadesini miladını doldurdular bana göre yani heveslerini almışlar gibi bıkkınlık belirtisi sergileyen bi yüz ifadeleri var
Bunları bugün söyledim ama negatif enerji veren ilan edildim sürekli olumsuz konuşuyorsun diye suçlandım

Biz bişey söylüyorsak bişeyi biliyoruz ki konuşuyoruz

ezbere konuşmuyoruz Beşiktaşın başarılı olması için gerekli olanları burada dile getirmekten başka ne yaptık?

Öyle değilmi @Necmi @HasanTahsin

Hepimiz Beşiktaşlıyız bu kulüp hepimizin yegane temennimiz başarıya giden yoldaki eksikliklerin ayıklanıp yolumuza rahatça devam edebilmek

Hayırlı geceler  Allah size rahatlık versin :)

Çevrimdışı underworld

taraftarlık kariyerimde,MedeL kadar takım savunmasının dengesini bozan bir defansif orta saha görmedim
mücadelesi o kadar gözleri boyuyor ki MedeL'in zararlarını izah etsek de çoğunluğa kabul ettiremiyoruz
bir defansif orta saha rakip top kovalaMAZ,ALAN KAPLAR misal Atiba :)
Tespit gibi tespit.
Bak bunu da çok Gözardı ediyoruz defans önü ile alakalı her maç aynı terhane..
2 senedir forvet kadar elzem olduğunu yazdım yaşlı Atiba nın yerine alan hakimiyrti olan bir defansif orta saha diye almadık.l
Zehir ettiler yine bir hafta sonunu...

+1903

Çevrimdışı Ömer Kaan

Takim ici problem var. Babel aptalca bisey soylemektense birsey soylemesem daha iyi diyor. Parayla alakali degil. Para olayi olsa hicbirsey umrunda olmaz, aciklama falan yapmazdi.
Evet bu da pek konuşulmamış ama içerde çok ciddi problem var.

Çevrimdışı Librarius

Elindeki kadro ligin anasini aglatir bizim hoca kullanmayi bilmiyor.. Birseyde diretmenin kimseye faydasi olmuyor gecen sezon bu taktigi 34 macta denedin olmadi iste.. Insanin bi b plani olmaz mi bizim hocanin yok.. Tek adamli oyuna orta oyununa devam.. Valla biz biktik kendisi nasil zevk aliyorsa artik.. Yeter yahu vallla bilic zamanini arar oldum..

B planı olmaz mi? Hocanin B planı takimin icine ve oyununa etmek.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı EMİR EMRE

ben çok begendim. golde belki hatasi vardir bilmiyorum ama 2 3 tane net mudehalesi var 1 tanesi yuzde 99 luk pozisyondaki tereyagindan kil ceker gibi... toplari da iyi kullanmaya basladi. yalniz asiri agir Karius un kurtardigi pozisyon baslangicinda cok cok cok agir kaldi. aynisindan bu sezon en az 3 4 tane gordum malesef.

Çevrimdışı Librarius

Önder Özen;

"Ligin favorisi olan ekipler, deplasmanda öne geçtikten sonra 2 ihtimal vardır...
1.si;  2-3-4-5 gidersiniz;

2.si; Topu verme, taraftara rakibini ıslıklat...

Var mı bu kalite? Var...

Necip oyuna girince taraftara da rakibe de umut verdi. Llajic'in oyuna girmemesini doğru bulmuyorum."

Şenol Güneş;

"Oyuncular kötü oynadı."

5 sene önce Samet Aybaba;

"Bu oyuncularla bu kadar."

Getirsinler Ersun Yanal'i bakalım neler oluyor. Bu takim Şenol Güneş'e 1 gömlek buyuk geliyor. Yanina genc ve dinamik 2 kanat varken dili dışarda, yürüyecek mecali kalmamış Quaresma'yi oyunda tutuyor. Bunu aciklayamiyorum ben.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bir daha oynayacagı ilk hızlı ve çabuk forvete karşı etkisiz kalacaktır yine..

Çevrimdışı Sedat.Y

Madem Layiçi çok istiyordun niye oynatmıyorsun hocaaaaaaaa?
Nedir bu hırsın bu inadın?

Çevrimdışı Orhan_

B planı olmaz mi? Hocanin B planı takimin icine ve oyununa etmek.

A planı ne ola ki?

Çevrimdışı Culpable

Abicim. Oraya 15 yasinda cocuk da koysan sunu yapardı. 60dan sonra yoruldu mu tolgay. Tamam gel kardesim gir oyuna Ljajic. Gel oğuzhan 8'e. Gel lenscim cik q7..
Bunu yapsa Skor 0-3 du  ve  bizlerde rahat rahat uyuyor olurduk

Çevrimdışı zbrnsky

Yazmayalı uzun zaman oldu.Kısa net yazacağım.Şenol GÜNEŞ dönemi bitmiştir,acil değişiklik şart.Her hafta quaresma izlemek zorundamıyız.Genç yaşta katara gönderdiğimiz adamdan 35 yaşında ne bekliyoruz mantıklı açıklaması var mı?Quaresma otururken gol yedik.

Çevrimdışı Sedat.Y

Taraftarın Şenol Güneşe güveni çok büyük şekilde sarsıldı.....

Çevrimdışı Librarius

madem kötü oynadı oyuncular oyuncu değişikliğini 85 demi yapmak aklına geldi
70 de 85 de yapıyorsun değişikliği ligin başından beri orta sahayı rakibe veriyorsun
adı oyuncular kötü oynadı oluyor.

Abi artık cildirtiyor insani. Yahu Necip, Larin takviyesi nedir ya? Yeni transferi oynatmazmış. Hadi ordan!

Çevrimdışı Savaş

Taraftarın Şenol Güneşe güveni çok büyük şekilde sarsıldı.....
Sabir sabir bir yere kadar. Sabrediyoruz fakat hicbirsey değişmiyor. Dua etsin haftaya maç yok da taraftar yatışır. Yatain kalksin dua etsin milli ara yetisti imdadina.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Zaten hoca seneye burada olmayacak orası kesin.önünüzde koca 1 sene var şimdiden planınızı programınızı yapın sevgili yönetim kurulu.mukavelesi bitecek yığınla adam var şimdiden yazalım.