Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3727746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sezon başında Quaresma pepe negredo babel adriano GG gönderilmeli dedik
Yok efendim sen nasıl bütün takımı yollarsın
Başladılar eleştirmeye isim vermiyeyim şimdi
Bu takım baştan aşağı değişmeden bu hoca gitmeden olmaz bu iş dediğimizde negatif enerji veren insan ilan edildik lakin bir bildiğimiz vardı bunları söylerken beşiktaşın başarısız olmasını istediğimiz için söylemedik.

Bu kadro ve hoca sıfır.

Çevrimdışı fani madida

kenarda lajiç, töre, lens var oyuna aldığı adamlara bak ya :s20: bilerek mi yapıyosun sen bu işleri ya deliricem artık bu adam hoca moca değil
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Orhan_

Birkaç paylaşımda görmüştüm Şenol Hoca UEFA elit teknik direktörler toplantısına çağrılmış bu hafta gidecekmiş.. Mourinho, Guardiola, Sarri vs kim ararsan varmış. Pardon ama bizim hoca orada ne anlatacak ki? Nasıl defansta her top şişirilir, nasıl her maç orta rekoru kırılır, nasıl kolay gol yenir vs mi? Adam modern futbolda ne yapilmamasi gerekiyorsa onu yaptırıyor. Herhalde söz hakki gelince ben ne yapıyorsam tersini yapın der dürüst adamdır dicem ama farkinda bile değil ki ne yaptığının.

Oğuzhan'ı 2 senedir nasıl kullanmaya çalıştığını anlatsın, seçicileri anında kovarlar.

Çevrimiçi yaço58

yazık günah rakipler kaybetmiş 4.hafta geçen hafta evinde yenilmişşşin babelle kötü oynarken golü bulmuşşun ya iki değişiklik sadece iki değişiklik topu bizde tutardı quaresmayla babeli çıkarıp ademle lensi almak varken gidip saçma sapan değişiklikler yapılırmı koca 90 dakika quaresma ne oynadı hep böyle cizgiye yapışıyor ne içeri giriyor ne bişe karşında latovlevici var del geç şenol hocayı severiz ama kendine çeki düzen vermesi gerekir takım zorda olsa gol atmış al ademle lensi quaresma kaç maçtır neden 90 dakika sahada ne yapıyor bu adam gelmiş 35 yaşına gerçekten hocanın manevi evladı dediler doğru bugun ne yaptı koca 90 dakikada sahada tutuyorsun bu maç hocaya yazar yönetimde ucuzda olsa bir sağ bek kiralamadı enzo rocoyu alcağına bir sağbek kiralasana adriano olmuyor orda her seferinde aynı gol adri sağ bek olunca bu maçtan çok ümitliydim rakipler kaybetmiş senin kazanman lazım sen napıyorsun saçma sapan değişiklikler necibi alıyor alsana ademi top tutalım alsana lensi arkaya kaçsın iki kere arkaya kaçtık birinde babel gol yaptı diğerinde negredo vurdu kaleciden döndü umudum kesiliyor şenol hoca elindeki kadroya ihanet ediyor lens var al ne kaybedersin arkaya kaçar bişe yapar ayrıca sıktı bu yeni geleni oynatmama muhabbeti adamlar soktu sakhoyu gol attı alsana ademi gitti larini aldı larinmi kurtarıcımız güzel bir hafta geçircektik kazanıp tam tersi oldu

Çevrimdışı Mehmet57

Karius
Dorukhan-Vida-Pepe-Adriano
Medel-Oguzhan
Lens-Ljajic-Töre
Babel

Umarim birkere en azindan bu sekil cikariz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sezona firtina gibi baslayan Lens yedek oturuyor. Manevi evladi Q7 "DEPLASMANDA" sahada.

Babel'in gol attigi pozisyonda, Q7'i 100 kere koysan 100 kere o kosuyu atmaz, kenarda top beklerdi.  Oguzhan bu mac saglam durdu, gozume batmadi.

Bize rakipleri analiz edecek, ezbere futbol oynatmayacak hoca lazim.

Çevrimdışı underworld

Çare belli Abdullah Avcı!

Yönetim ne yapsın etsin başakla hoca takasına girsin.

Çevrimdışı AmaralGürses

Uzun bir aradan sonra 2.dublemi efkardan yudumlerken siz değerli gönüldaşlarımın önüne çıkıyorum.

Arkadaşlar yediğimiz golü maalesef amatör kümeden yemezler gibi bir gerçek var.

Attığımız gol bundan sonra atacağımız/attığımız deplasman golü şablonunu ortaya koyuyor. Bu bir +dır.
Milli arada elbet toparlayacağız, ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz.

Balık hafızalıyız pek çok konuda. Esas olan şu ki;
Hocamızın arkasında ne olursa olsun durmalıyız, 10 yıl da olsa ŞENOL GÜNEŞ!
Çekeceğiz, üzüleceğiz, stres olacağız ama daha iyisini bulamayacağımız gerçeğini anlayıp hocamıza sahip çıkalım!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sezona firtina gibi baslayan Lens yedek oturuyor. Manevi evladi Q7 "DEPLASMANDA" sahada.

Babel'in gol attigi pozisyonda, Q7'i 100 kere koysan 100 kere o kosuyu atmaz, kenarda top beklerdi.  Oguzhan bu mac saglam durdu, gozume batmadi.

abdullah avcıyı çok güzel tarif etmişsin  :ok:

Çevrimdışı underworld

Pepe gibi oyuncu maç boyu çok çalım yedi ama o golde lakayt bir şekilde ağırdan alması yakışmadı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yunus bunu bugün söylemiştim Lens oynasın diye yok efendim sakatlıktan yeni çıkan adam oynatılırmı
Cevapda vermedim mesajına sonucu kendin gör diye
Kanat oyuncuları arasında en istikrarlı olan Lens

Quaresma babel ne yaptı yunus ? Sahada ruh gibi gezmek dışında
Lens bu haliyle oynasa quaresma ve babeldem daha nekadar kötü oynayabilirdi ?
Neyse
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 23:59:29 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı frantic

necip ve larin in oyuna girdikten sonra yaptıkları tek olumlu hareket yok.. pas dahil...

Çevrimdışı Karabay

“Senin Gokhan ile alip veremedigin ne”
“Sagbek konusunda yeterliyiz”
“Gokhan bizi goturur”

Bile bile lades dedik. Bu takima en azindan bir santrofor ve sagbek alinsaydi su an farkli yerlerde olurduk. Bu puan kayiplarinin hepsi yonetim, ardindan hocaya yazilir.
olurmu hocam ffp var. Yok ama var biz bilmiyoruz. Haberimiz yok dünyadan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pepe gibi oyuncu maç boyu çok çalım yedi ama o golde lakayt bir şekilde ağırdan alması yakışmadı.
pepenin zaten sadece adı var geçen sezon ligin 2. devresinden bu yana.

Çevrimdışı worns

Zaten takımın yapısı bozuk, bir an önce hocanın değiştirilmesi gerektiğini üstte de yazdım. 45-60 arası bir parça derli toplu gözükmenin de orta sahada oyun aklı olan bir kaç oyuncunun kıpırdanmasına yoruyorum. Zaten sağolsun hoca onu da sekteye uğratmayı becerdi devamında. Müdahaleler de tamamen ezbere ve kendisinin istediği sonuca da yaramayacak değişikliklerle gerçekleşiyor.

Necip niye giriyor mesela. Ne işe yarıyor bu oyuncu? Top rakipteyken onlar da görece diyebileceğimiz markaj, alan kapatma, top kapma özellikleri var. Defansif bir hamle olarak bu yapılıyor. Tamam da Bursa zaten topla mı oynuyor? Orta sahada yoğun pas trafiği yapıp bizi mi bunaltıyorlar? Zaten adamlar bütün tehditlerini bizim arızalı pas yapımızı bozup top kapmak ve kanatlara hızlıca aktarmak üzerine kurmuşlar.  Sen Necip-Medel orta sahasına dönüyor takımın topla ilişkisini daha da kalitesiz hale getirip rakibin tehdit oranını düpedüz arttırıyorsun. Adam 4 kez tehlikeli bölgede top kaybetti. Basit pasları bile veremiyor. Bu kadar düz bir bakışla bu takımın hiç bir problemini çözemezsin. Bu sadece basit bir örnekti.

Caner'i de bu arada umarım iyi izliyorsunuzdur. Bu oyuncunun niye İnter'den daha sezon başı kampının ardından postalandığını sadece 70. dakikadaki bir pozisyondan anlayabilirsiniz. Ceza sahası sol yanından içeri bir top kesti. İçerde sadece Negredo vardı. Bursa savunması topu uzaklaştırdı ve akabinde sol kulvardan akın gerçekleştirmeye başladı. Vida rakibi karşıladıktan sonra merakla Caner'in ne zaman döneceğini bekledim. Savunma yerini aldı, orta saha dizildi, Ozi bile geldi. Caner yok nerdeyse 30 saniye geçti hala yok. Nihayet elini kolunu sallaya söylene göründü. Meğerse Negredoyla pozisyonu tartışıyormuş kendisi. Bunun disiplinsizliğinden verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok, kimsenin de sanki durumdan haberi yok. Hala ideal 11lere filan yazılıyor. Sağ bek transferini en çok da Adriano'yu sağa kaydırıp solda Caner'e mahkum kalacağımız için istiyordum. Takım daha iyi durumlardayken de bu değişiklik takımın dengesini bozuyordu. Ama kimse umursamadı bunu da 2 sene oldu Beck gideli hala 2. sağ bek yok takımda. Hem de 1.si 40. dakikada ruhunu teslim edecekmiş gibi yerlerde sürünürken her maç.

Bir kaç oyuncu dışında kadromuz iyi. Olabilecek en kötü oyunu oynuyoruz şu ekiple. Dahası düzelmez bu iş. 4. senesine böyle başlamışsa teknik kulübe ve bir yılı aşkın süredir aynı sonuçları veren şeyleri yapmakta ısrar ediyorsa işlerin iyiye gitmesini beklemek saçmadır. Aksine yüksek ihtimalle sert bir düşüş izleyeceğiz bu oyun yapısıyla. Orta saha oyuncuları da giderek verimsizleşecek. Şu oyun şekliyle bundan sonra kazandığımız her maç pirus zaferidir bizim için.

Şu an bu takımın ihtiyacı felaketin gelmesini beklemeden gerekli radikal değişikliği yapacak bir yönetsel akıldır.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2018, 00:03:31 worns ]

Çevrimdışı frantic

şef scout ve ekibi beck kadar bir oyuncu da mı bulamadılar 1 senedir? para yokmuş, kur farkıymış gidip 10-20milyona sağbek alınsın diyen yok, beck in geldiği fiyatı biliyoruz o kadarlık bir oyuncu bile yok mu piyasada

Çevrimdışı Librarius

Besiktas artık Senol Güneş'e buyuk geliyor malesef. Adamin futbol bilgisi gercekten cok kisitli.

1. Yeni gelen transfer oynamaz mantigini neresinden uyduruyor?

2. Isler kotu gidince ortasahayi tamamen boşaltarak neyi amaçlıyor?

3. Yuruyemeyen Quaresma'yi 90 dakika sahada tutarak neyi amaçlıyorsun?

4. Gol yememek icin Necip müdahalesinden baska bir planın yok mu?

5. Daha 1 hafta once Torino'nun Inter macinda son yarim saatte oyuna girip Torino'nun cehresini değiştiren Ljajic Larin'den daha etkili olmaz miydi ?

6. Bursa gol bulmak icin kabak gibi acilmişken yanında ki Lens ve Tore gibi 2 hızlı kanat oyuncusunu neden hiç düşünmüyorsun?

Hoca sen bu ise kucuk gelmeye başladın. Ligi domine edebileceğimiz fırsatların ırzına geciyorsun malesef. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çare belli Abdullah Avcı!

Yönetim ne yapsın etsin başakla hoca takasına girsin.

Su kadroyu Ersun'a ver. Ucurur uçurur.
Klubüde macı çevirebilecek adam var biz hala Necip'i oyuna alıyoruz. Tek kelime ile rezillik.

Çevrimdışı Sercan62

Babel'in derdi ne? Golü atıyor sevinmiyor. Röportajda acayip acayip triplere giriyor. Son senesinde ne yazık ki ben pek katkı vereceğini düşünmüyorum. Sıkıntının sözleşme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki -her ne kadar golü de atsa- sezon içinde bize pek katkı vereceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı eaglekartal

2 yıldır diyordsum ta sezon başı gene dedim şenol güneş devam ettiği sürece bir geleceğimiz olmayacak.1 sene beklemenin anlamı yok,olmuyor gitmiyor bu rezil futbolu 1 yıl daha izlemeye mecburmuyuz ya,emekliler takımı olduk,ne dinamizm ne hırs ne oyun planı iştahı hiçbirşey yok.başkan olucam bu gece genç dinamik hırslı bir adam getirirm takımın başına yeter artık bu kabız oyun 2 yıldır.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Artik babel ve q7 kesik yemeli g.tore bide lens girmeli..

Sen o layici neden aldin ki.. Gecen hafta maca cikti adam al oynat 15 20 dk necibi alacgina layici al.. Inat yuzunden adamlari küstürecez

Çevrimdışı Savaş

Uzun bir aradan sonra 2.dublemi efkardan yudumlerken siz değerli gönüldaşlarımın önüne çıkıyorum.

Arkadaşlar yediğimiz golü maalesef amatör kümeden yemezler gibi bir gerçek var.

Attığımız gol bundan sonra atacağımız/attığımız deplasman golü şablonunu ortaya koyuyor. Bu bir +dır.
Milli arada elbet toparlayacağız, ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz.

Balık hafızalıyız pek çok konuda. Esas olan şu ki;
Hocamızın arkasında ne olursa olsun durmalıyız, 10 yıl da olsa ŞENOL GÜNEŞ!
Çekeceğiz, üzüleceğiz, stres olacağız ama daha iyisini bulamayacağımız gerçeğini anlayıp hocamıza sahip çıkalım!
Cikmiyorum hocaya sahip mahip! Ayni seyleri yapip farkli seyler bekleyen adama hoca moca demem ben.

Yetti artik. Ona sahip cik buna sahip cik. Yapamayan beceremeyen ceksin gitsin arkadasim biktim ben!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Zaten takımın yapısı bozuk, bir an önce hocanın değiştirilmesi gerektiğini üstte de yazdım. 45-60 arası bir parça derli toplu gözükmenin de orta sahada oyun aklı olan bir kaç oyuncunun kıpırdanmasına yoruyorum. Zaten sağolsun hoca onu da sekteye uğratmayı becerdi devamında. Müdahaleler de tamamen ezbere ve kendisinin istediği sonuca da yaramayacak değişikliklerle gerçekleşiyor.

Necip niye giriyor mesela. Ne işe yarıyor bu oyuncu? Top rakipteyken onlar da görece diyebileceğimiz markaj, alan kapatma, top kapma özellikleri var. Defansif bir hamle olarak bu yapılıyor. Tamam da Bursa zaten topla mı oynuyor? Orta sahada yoğun pas trafiği yapıp bizi mi bunaltıyorlar? Zaten adamlar bütün tehditlerini bizim arızalı pas yapımızı bozup top kapmak ve kanatlara hızlıca aktarmak üzerine kurmuşlar.  Sen Necip-Medel orta sahasına dönüyor takımın topla ilişkisini daha da kalitesiz hale getirip rakibin tehdit oranını düpedüz arttırıyorsun. Adam 4 kez tehlikeli bölgede top kaybetti. Basit pasları bile veremiyor. Bu kadar düz bir bakışla bu takımın hiç bir problemini çözemezsin. Bu sadece basit bir örnekti.

Caner'i de bu arada umarım iyi izliyorsunuzdur. Bu oyuncunun niye İnter'den daha sezon başı kampının ardından postalandığını sadece 70. dakikadaki bir pozisyondan anlayabilirsiniz. Ceza sahası sol yanından içeri bir top kesti. İçerde sadece Negredo vardı. Bursa savunması topu uzaklaştırdı ve akabinde sol kulvardan akın gerçekleştirmeye başladı. Vida rakibi karşıladıktan sonra merakla Caner'in ne zaman döneceğini bekledim. Savunma yerini aldı, orta saha dizildi, Ozi bile geldi. Caner yok nerdeyse 30 saniye geçti hala yok. Nihayet elini kolunu sallaya söylene göründü. Meğerse Negredoyla pozisyonu tartışıyormuş kendisi. Bunun disiplinsizliğinden verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok, kimsenin de sanki durumdan haberi yok. Hala ideal 11lere filan yazılıyor. Sağ bek transferini en çok da Adriano'yu sağa kaydırıp solda Caner'e mahkum kalacağımız için istiyordum. Takımın daha iyi durumlardayken de bu değişiklik takımın dengesini bozuyordu. Ama kimse umursamadı bunu da 2 sene oldu Beck gideli hala 2. sağ bek yok takımda. Hem de 1.si 40. dakikada ruhunu teslim edecekmiş gibi yerlerde sürünürken her maç.

Bir kaç oyuncu dışında kadromuz iyi. Olabilecek en kötü oyunu oynuyoruz şu ekiple. Dahası düzelmez bu iş. 4. senesine böyle başlamışsa teknik kulübe ve bir yılı aşkın süredir aynı sonuçları veren şeyleri yapmakta ısrar ediyorsa işlerin iyiye gitmesini beklemek saçmadır. Aksine yüksek ihtimalle sert bir düşüş izleyeceğiz bu oyun yapısıyla. Orta saha oyuncuları da giderek verimsizleşecek. Şu oyun şekliyle bundan sonra kazandığımız her maç pirus zaferidir bizim için.

Şu an bu takımın ihtiyacı felaketin gelmesini beklemeden gerekli radikal değişikliği yapacak bir yönetsel akıldır.

Çok doğru.

Şenol Güneş maç sonu yorumu: Oyuncular kötü oynadı!. Planla ilgili zerre sıkıntısı yok. Geleceğimizi yiyor Şenol Güneş. Yönetimin ciddi bir revizyona gitmesi lazım teknik ekip konusunda.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Artik babel ve q7 kesik yemeli g.tore bide lens girmeli..

Sen o layici neden aldin ki.. Gecen hafta maca cikti adam al oynat 15 20 dk necibi alacgina layici al.. Inat yuzunden adamlari küstürecez
Bunuda bugün söyledim Quaresma ve Babel oynamamalı diye yine linç yedim  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şenol Hocamin guven zehirlenmesi oldu. Arkasinda duracak kimse kalmayana kadar boyle devam edecek galiba. Antalya macinda bir cok kisiyi kaybetti bu aksam da malesef beni... Koskoca Güneş e kovir misen ağam hareketleri yakismadi. Sanki bilerek yapiyor.