Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722939 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ljajic tek başına sorunları çözmeye yetmez. Takımdaki atletizm sorunu had safhada. Yazık...
Kesinlikle
Sağ bek zaten tam bir facia sağ bek yol geçen hanı

Çevrimdışı worns

Skorlara bakmaksızın acil müdahale gerekiyor bu takıma. Bu sezona berbat başladı hoca. Artık mental açıdan kendisini yenileyemiyor demek ki. Şu oyunu, takımın çıkışını, karşılamasını, hiç bir kulvarda cezasız kalmayacak sorunlarını göre göre hala aynı şeyi deneyip durmasına tahammül etmenin bir esprisi yok artık. Ekstrem oyuncu performansları devreye giriyor bir biçimde takım gol atabiliyor diye henüz yeterince sarsıcı sonuçlarla karşılaşmadık. Bu maçta da kaleci iki top daha çıkarır, duran toptan atar maçı kazanır geliriz belki. Ama görünen o ki hiç bir şey değişmeyecek. Artık umudumu yitirdim. Başkan biraz futboldan anlıyorsa radikal bir değişikliğin peşine düşer. Takımın başında 4. sezonuna giren bir hocanın şu halde olması korkunç. Geleceğe dair umut vermiyoruz. Üzerinden ilerleyebilecek bir oyun yapısına sahip değiliz. 15-16'da ve 16-17'de bölüm bölüm gerçekleştirdiklerimiz de çok geride kalmış durumda ve içine düştüğümüz girdap takımı yakında bir enkaza dönüştürecek. İşin kötüsü elde zaten kötü bir takım var potansiyel vaat etmiyor desek şu kadroya haksızlık ederiz. Elde hala ligin en üst seviyesinde oyuncular var. Oyun bilgisi, hafızası olan isimler var. Şu taktiksizlik içinde Antalya maçında oyunu rakip kaleye yığan ve şanssızlıkla maçı elinden kaçıran yine onlardı. Takımın içinden çıkılmayacak bir yığına dönüşmesini beklemeden yeni bir planlamaya girmek gerekiyor. Aksi halde bunu çok daha kötü bir durumdayken gerçekleştirmek zorunda kalacağız. Caner kurtarıcı olarak oyuna girerken sözlerimi noktalıyorum. :)

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
alıntı yapılan: atalay - 06 Kasım 2017, 00:16:44
Bu takımın devre arası en net transfer ihtiyacı sağ bek.

Bir senedir bunu görememek apayrı bir başarı. 

Çevrimdışı atalay

25'de bir deneme var. Orta saha bek-stoper arasına derin pas atıyor. Kenar, bek-stoper arasına koşu atmak yerine ayağına isteyince pas hatası oluyor. Belki yine de rakip pas arası yapacak. Lakin koşu gösterse oyuncu ile koşmak zorunda kalıp topu değil onu takip edecek. Böylelikle bunun adı deneme değil pozisyon olacak.

Koşuyu atan ödülünü alır. Sahada bu topraklarda bu pası en iyi atan isim var: Oğuzhan. Kullanmayan da kulübede. O koşuyu atmayanın kim olduğunu söylememe gerek var mı?

Çevrimdışı Orhan_

Koşuyu atan ödülünü alır. Sahada bu topraklarda bu pası en iyi atan isim var: Oğuzhan. Kullanmayan da kulübede. O koşuyu atmayanın kim olduğunu söylememe gerek var mı?

6 asist 1 gol!

Çevrimdışı atalay

Elindeki oyuncuları tanımıyor. Sorun bu.

Öylesine bilmiyor ki 45-60 arası sol iç-koridor performansını muhtemelen yine göremeyip-yanlış rol verecek.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Taraftarın gazına gelerek o baskıyla karar veren hakemler den bıktık artık
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 17:51:18 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Sercan62

Hiçbir şey oynamazsan sonuç alamazsın. Takım 1-0 sonrası hiçbir şey oynamadı. Bence ligin ilk yarısı için çok büyük umutlara kapılmaya gerek yok. Rakipler de kötü zaten. Ligin ilk yarısı liderin 3,4 puan gerisinde bitiririz. İkinci yarısında işleri yoluna koyacak hamleler yapıldı yapıldı. Yapılmazsa şampiyon falan olmak zor. Takım sanki zorla sahaya çıkarılmış gibi. Bu bizim oyunumuz değil.

Çevrimdışı Sercan62

Bu kadar kolay oas hataları olmaz. Bu kadar acemice gol yenmez. Madem kötü oynayarak da olsa öne geçtin bari bir şekilde skoru koru.  Şu Yusuf erdoğanlı, latovlevicili takım ligi en fazla 13,14. sırada bitirir. Bu kadar boş bir takıma puan kaybedilmez.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Senol hocaya Trabzon'a One-way ticket rica ediyorum.

Takimin basinda Atalay olsa Senol hocadan daha iyi yonlendirirdi takimi.

Çevrimdışı 38life

Kötü kötü takımlara puan kaybediyoruz. Bakalım Başakşehir, Kayseri Trabzon gibi takımlara karşı ne yapacaz. Hala polyannacilik oynayanlar kaçıncı hafta uyanacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Senol hocaya Trabzon'a One-way ticket rica ediyorum.

Takimin basinda Atalay olsa Senol hocadan daha iyi yonlendirirdi takimi.

Yürüyerek gitsin bi zahmet!

Çevrimdışı Mehmet57

Igrenc otesi futbol oynuyoruz. Gol yedik, Caner topu orta sahadan rastgele ileri vuruyor.

Oyun sablonu denek birsey yok. Oyunda derinlik yok, herkes top ayagima gelsin diye bekliyor.

Bu takim 0 isik veriyor, koca bir 0.

Çevrimdışı Sinan66

yarin insAllah güzel bir galibiyet aliriz

o kadar alay ettik renklilerle basimiza bir sey gelir mi acep  :D

Çevrimdışı Orhan_

Haftaya oyun mu değişir, oyuncu mu bu "şeye" bir şeyler katar?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

puan kaybı olacagına emindim.

cidden bu takımın deplasmanda maç kazanabilecegini düşünen var mı?

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu sezon 34 macin yarisini kazanirsak op de basina koy sezonu.

Çevrimdışı celiker1

Necip'i sahada gördüğüm her an sinirlerim fırlıyor.Ayrıca bir takım pres ile bir tane top kapamaz mı ya?Her.hafta böyle,yalandan rakibe baskı ve bir tane top kapma yok
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Orta sahayı ele almış uzun zaman sonra topu yere indirip-pas açıları ve büyük alanlar bulmuşken yapılan Necip hamlesine bayıldım! Tebrikler!

Çevrimdışı fani madida

hazır 15 günlük ara varken artık şenol güneşi gönderin kendisi gitmiş zaten sadece fiziki olarak kenarda duruyor. yoksa bu sezon çöp olacak
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Blackmd1

Einstein'ın aptallık ile ilgili ele ayağa düşmüş bir sözü vardır. Elden ayaktan düşmeden aptallığa dur demek lazım.
+1903

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yusuf erdoğan yine kariyer maçını oynadı bize karşı

Çevrimdışı Mehmet57

“Senin Gokhan ile alip veremedigin ne”
“Sagbek konusunda yeterliyiz”
“Gokhan bizi goturur”

Bile bile lades dedik. Bu takima en azindan bir santrofor ve sagbek alinsaydi su an farkli yerlerde olurduk. Bu puan kayiplarinin hepsi yonetim, ardindan hocaya yazilir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Birkaç paylaşımda görmüştüm Şenol Hoca UEFA elit teknik direktörler toplantısına çağrılmış bu hafta gidecekmiş.. Mourinho, Guardiola, Sarri vs kim ararsan varmış. Pardon ama bizim hoca orada ne anlatacak ki? Nasıl defansta her top şişirilir, nasıl her maç orta rekoru kırılır, nasıl kolay gol yenir vs mi? Adam modern futbolda ne yapilmamasi gerekiyorsa onu yaptırıyor. Herhalde söz hakki gelince ben ne yapıyorsam tersini yapın der dürüst adamdır dicem ama farkinda bile değil ki ne yaptığının.