Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732534 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı scarfright

Çok mu zor ki ? Devre arasında ücretini yarı yarıya karşılamak suretiyle başakşehire veya herhangi bi istanbul takımına veririm zaten son senesi
Başakşehirin pektemeğe tekrar talip olduğu haberi çıkmıştı devre arası böyle bişey olursa en az 750-900 bin euro civarı bi kaarın olur.

Bonservis felanda almayıver yeterki kurtul bu adamdan ve maliyetinden orda yer açılsın.
Peki başakşehirin bundan haberi var mı?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Bu akşam ki maça hoca inşallah Adem'i ilk 11 e koyar. Daha önce leri yaptığı gibi yedek bekletmez birkaç hafta

Çevrimdışı İhsan

Bu adamla hiç kimse istemezken hangi yönetim kontrat uzattı o zaman?

Kontrat uzatıldığında Pekto ilk onbir oyuncusuydu ve FB istiyorud onu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı WOTGATE

Karius

Gg pepe vida adriano

Medel tolgay

Q7 adem Lens

Negro

Çevrimdışı scarfright

Kontrat uzatıldığında Pekto ilk onbir oyuncusuydu ve FB istiyorud onu
Benim bildiğim daha çok yedekten giriyordu. Çevremdeki kimseden duymadım çok yararlı oyuncu diyeni. Cenk oynasa daha iyi demiştir sanırım buradaki herkes. Yani demem o ki abi bu adam bilicin ilk onbiri olabilir ama taraftarın hiç olmadı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lensi tam kazanmışken Quaresma sevdası ve korkusu yüzünden yine küstürecek Canerin ne işi var orda ? Koy Lensi

Orta yaptıracak bu oyun bize ters çok ters beşiktaşın bu şekil bi oyun mantalitesi yoktu

Bıktık artık vallahi orta orta orta orta canerin solda oynamasının bi mantığı yok.
Ya Erdem bazen gerçekten suyunu çıkarıyorsun işin

Sakatliktan yeni çıkmış üstelik sakatlandığı günden beri ilk kez ilk 18 e alinmiş adam DİREKT 11 başlatılıp 90 dakika oyatılır mi ? Azicik mantıklı ol ya
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 16:48:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemeğin sözleşmesi ni 2020 ye kadar uzatacakmış yönetim

:) :)
Vurun beni , Allah için biri beni vursun :akuma: :s20: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vurun beni , Allah için biri beni vursun :akuma: :s20: :steamed: :steamed: :steamed:
Nediyor Mustafa kemal paşa?
Geldikleri gibi giderleeerrr  :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 17:07:23 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Adem Ljajic sürprizi olabilirmi
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 17:40:23 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pektemeğin sözleşmesi ni 2020 ye kadar uzatacakmış yönetim

Şu haberlere kaynak yazar mısınız?

Pektemek 500-600K oynayamacaksa eyw yok 1.2-1.5 isterim derse. Good Bye Anadolu Takımlarına.

Çevrimdışı abdusta

Adem Ljajic sürprizi olabilirmi

Şenol Hoca Taliscayı  15 gun sonra Karabük maçında sahaya sürdü 2ci gole asist yapmasına ragmen  2ci yarı oyundan almıştı.

beklentim milli maç arası pişirip sonra sahaya sürer.

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Hoca Taliscayı  15 gun sonra Karabük maçında sahaya sürdü 2ci gole asist yapmasına ragmen  2ci yarı oyundan almıştı.

saygılar

bugün maçın gidişatına göre oyuna girebilir.

saygılar

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

saygılar

Bence Senol Hoca bu mentaliteden vazgecmeli. BJK'ye gelene kadar cok ust duzey kadrolarla calisma firsati bulamadigindan her yeni gelene vasat oyuncu muamelesi yapiyor fakat boyle bir sey yok Besiktas'ta. Adem, Karius gibi adamlar gelir, cikar, oynar. Hele oyle 1 ay 2 ay bekletmek akillara ziyan.

Çevrimdışı alimm

Adem çıksın çatır çatır oynasın.... Olmayan on numaradan daha kotu oynayamaz ki....her türlü artı yazar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi sEuL

Senol hoca Medel - Tolgay - Oguzhan ile baslarsa buyuk bir sorun var demektir.
Bu orta saha ile cikarsa yine dakika 30-35 arasi degisiklige gider.
Yalvariyorum hocam farkli birsey dene, ayni denklemde israr edip her seferinde farkli bir sonuc beklemeye son ver hocam lutfen.
Caner sevdanda Allah rizasi icin vazgec, bak Adri'yi oynattin sol bekte gecen mac adamlar bir kere sol kanadimizdan gelemediler.
Elinde Lens, Tore, Babel varken sol kanada Caner yazilmaz, yazilmamali.
Allah rizasi icin sasirt bizi, koy Ljajic'i 11'e, Adriyi sol beke, Babel/Tore/Lens'ten birinide Adrinin onune.
Rahat rahat macimizi izleyelim..
Bol sans Besiktas'im!

Çevrimdışı levitate

Senol hoca Medel - Tolgay - Oguzhan ile baslarsa buyuk bir sorun var demektir.
Bu orta saha ile cikarsa yine dakika 30-35 arasi degisiklige gider.
Yalvariyorum hocam farkli birsey dene, ayni denklemde israr edip her seferinde farkli bir sonuc beklemeye son ver hocam lutfen.
Caner sevdanda Allah rizasi icin vazgec, bak Adri'yi oynattin sol bekte gecen mac adamlar bir kere sol kanadimizdan gelemediler.
Elinde Lens, Tore, Babel varken sol kanada Caner yazilmaz, yazilmamali.
Allah rizasi icin sasirt bizi, koy Ljajic'i 11'e, Adriyi sol beke, Babel/Tore/Lens'ten birinide Adrinin onune.
Rahat rahat macimizi izleyelim..
Bol sans Besiktas'im!
kazandığı sürece bir şey değiştirmez
bipbipbupbup

Çevrimdışı abdusta

Ademi sahaya sürdü
Uyumsuz oynadı
Beşiktaş puan kaybetti
Ne yazılacak burada?
Tahmin etmek zor degil
Bence Ademli beklenti yapmayalım
Hazır degil.hatta bildigimiz Senol hoca
Utkuyla başlarsa şaşırmam

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bursasporlu Süha Gürsoy : bursalı oyuncular beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyor hafta boyunca bu maça hazırlandılar bursaspor için beşiktaş maçları çok önemli

Çevrimdışı Orhan_

Bursasporlu Süha Gürsoy : bursalı oyuncular beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyor hafta boyunca bu maça hazırlandılar bursaspor için beşiktaş maçları çok önemli

Ne zaman çok önemli olmadı ki bizim maç bunlara? Ne zaman sabırsızlıkla beklemediler ki? Adamlar geçen sene taraftar transfer ettiler bizim maça özel. Yine bildiğimiz pis bir taraftar kitlesi olacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bursa çocugusunuz heryerde aynısınız....

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Orta saha çok yumuşak
Atiba nerdesin

Çevrimdışı Necmi

Boyle boyle efsane yaratiyoruz
Ula neydi kelime cemaat kaldirmaz murit kaldirir mi ne onun gibi bisi
efsaneyi yaratan biz değiliz renkliler :D