Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737173 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ali Koç kayseri soyunma odasına gidip oyuncuları tebrik etmiş. Güzel hareket yapmış. Bu aziz gittikten sonra bizim başkanla ikisi ortamı sakinleştirince , dostluk görüntüleri çizince diğeri (Mustafa Cengiz) bize baya hoş görünmeye çalışıyordu demek ki Love 'ı bedava almak içinmiş bir süre FB ile kavgayı bırakıp gizliden işbirliği yapıp bunları bitirmeliyiz sonra FB ile çekişiriz . Beter olun beter. Bizim camia olarak tek rakibimiz var o da GS'dir. PARAtor denilen TD Aziz'den daha tehlikelidir. himmetçi₁ olmalarını saymıyorum bile. Bunlar galibiyet için herşeyi yapan bir camia. Bunları tarihe gömmemiz gerekiyor.

Mustafa Cengiz'in vs. dostluk havalarinin sebebi Love move degil. Kendileri zor durumdalar, hukumet destegiyle sampiyonlugumuzu caldilar. Muhtemelen onun icin ortaligi germekten kaciniyorlar, birileri muhtemelen sampiyon yapilacaklarini ama havalara girip ortaligi karistirmamalarini soyledi gibi gorunuyor. Bu sene de belli ki ortaligi germemek icin normale yakin bir lig oynatilacak.

FB'ye gelince. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler. Yillarca haksizlikla, dayak atarak, penalti cukurlari kazarak, elle gol kicla top kontrolu yaparak herkesin bedduasini aldilar. Iste o negatif enerji hep bunlar. Kimi alsalar adam cenabet kesiliyor, mundar oluyor. Daha bu boyle gider en az 5-10 sene.

Çevrimdışı celiker1

Kadrodaki herkesi sağlıklı olarak düşündüğümüz zaman bu takımın kalecisi Karius'tur,sağ beki Gönül'dür,stoperleri Pepe-Medel'dir,sol beki Adriano'dur,6 numarası Atiba'dır,8 numarası Oğuzhan'dır,10 numarası ljajic'dir,sol açığı Babel'dir,sağ açığı sırasıyla Töre,Lens,Quresma'dır,santraforu Negredo,Larin,Love'dur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

yarin insAllah güzel bir galibiyet aliriz

o kadar alay ettik renklilerle basimiza bir sey gelir mi acep  :D
Ben her türlü sonuca hazırlıklılım.Olası galibiyette şampiyonluk meşalelerini yakın derim.Ya bir galibiyette bu kadar şişirmeyin diyenler olacak..Biz yarın kazanacaksak bunun imzasini atacak oyuncu Oğuzhan veya ljajic'in gol veya asistiyle atacak oyuncu olacak.Bu iki oyuncudan biri naçi aldi mi bur daha bize kaeada ölüm yok :super:Fikret Orman'ı sevmemle beraber çok kızgınım.Ülkenin Juve'si olacakken renklilere umut verdik.Kadronun olmuş 11 ini bozmamak için tün sartkari zorlatacaksin.Bu arada Fener'in 4 haftada 3 maglubiyet alması "kral çıplak"ın ilanıdır.Fb seneleece pamuk ipliğinin kopnası haline defalarca geldi.Adım gibi eminim her seferinde Aziz Yildirim'in sikesiyle o vieajlari donduler.Iste bu yuzden VAR Ive Koç'u! sonuna kadar destekliyorum
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 01:41:31 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Yarın ki maç için
Bursanın hem kayseri hem de konya ile yaptığı maçları inceledim
Bir kere takım boyları baya bir kısa kompakt duruyorlar. Sahada oyuncular çok dengeli dağılıyorlar. Muhtemelen bizim stoperlere top aldırcaklar fakat 2. bölgede baskı yapacaklar. O yüzden göbek kesinlikle medel oğuzhan hatta topun bizde olması onları yoracağı için göbek tolgay oğuzhan bile olabilir yoksa yine defans oyuncuları uzun vurmaya başlıcak. Bu maçta oğuzhan kilit rolde çünkü topu savunmadan çıkartıp defans arkasına iyi ara pası atabilir zira bursanın defansı tek hat üzerinde oynuyor o yüzden arka tarafta baya bir derinlik var. Babel veya lens oynarsa ikisinden birinden gol bulabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://www.sporx.com/galatasaray-forvet-transferinde-sinifta-kaldi-SXHBQ729795SXQ
Levent Tüzemen Beşiktaş Gs yi uyuttu Erene mahkum etti diyor. Beter olun. Gs nefretim hiç bir şeyden fazla değil.
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz , Ağlıyorlar :evillol: :kop: :kop:

Levent Tüzemen :

"Beşiktaş'ın Love için Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro istemesi, bilerek transferin engellenmesiydi. Aleni Galatasaray Beşiktaş tarafından uyutuldu. Dört tane santraforu olan Beşiktaş resmen Galatasaray'ı Eren'e mahkum etti"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdemm

O Beşiktaş size en etkili forvetlerinden M.Pektemek'i bedava verecekti.
Sizi yine düşünmüştü..  :)
gerçi siz Andre Silva, Falcao, Sturridge, Mario Gomez, Niasse yi alıyordunuz yaz dönemi..
Ne zaman Beşiktaş'ın yedeklerine mahkum kaldınız..
Beter olun ..... pardon  :D

Levent Tüzemen :

"Beşiktaş'ın Love için Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro istemesi, bilerek transferin engellenmesiydi. Aleni Galatasaray Beşiktaş tarafından uyutuldu. Dört tane santraforu olan Beşiktaş resmen Galatasaray'ı Eren'e mahkum etti"

Çevrimdışı Necmi

Levent Tüzemen :

Başkan bir rakibi resmen saf dışı bıraktı millet gömmek için love a verdiğimiz maaşı
konuşuyor hiç kimse love gibi bir forvetin sürekli beslendiği yerde neler yapacağının hesabını yapmıyor
bedelsiz versen 20 gol attığında bu seferde neden verdik diye kıyamet koparırlardı
bu akşam gördük forvetsiz oynayınca sürekli top atmak için forvet arayan oyuncular
başı kesik tavuk gibi dolanıp durdular bir süre sonrada oyundan düştüler böyle maçları çok izleyeceğiz
topu getiren adamlar golcü değil illaki son vuruş ustasına paslamak zorundalar böyle bir nokta
olmayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar erene bir tek havadan orta açarlarsa işe yarar ama gomis nedeniyle
yapılanmaları bu şekilde olmadı hep yerden oynuyorlar
bu transfer dönemi tam çaylak kazığı yediler bizdende fenerdende. bunlar devre arasıda forvet alamazlar
iyice ittik ffp nin kucağına
bu fenerdende bir şey olmaz bir maç eser gürler iki maç tokat yer başak gene sessiz sessiz gelir biz onlara dikkat
edelim bu sene şampiyonluk çok yakın. Avrupa ligi bizi yormaz. ama bu sefer başak maçlarını kazanmak lazım

Çevrimdışı onurturan

iyi geceler tatlı rüyalar Büyük Beşiktaş'ın güzel taraftarı..
En kötü geceniz böyle olsun sıcak diye ceryanda yatmayın yarın maç var tutulup kalmayın..
Cimbom hep görmek istediğim gibiydi bugün maçı izledim durumları Allahlık inşallah daha da beter olurlar..
Fenerin maçını izleyemedim ama özetini izledim o da keyifli üçüncü gol guti golü Harun çok güzel yemiş tebrik ederim gün yüzü görmesinler ..
Biz de eğer ademi almasaydık bugünkü maçları izlerken nasıl sigara tüketirdik tahmin edemiyorum. .
Forvet hattımız da inşallah bir şekilde üretkenlik gösterecek ve şampiyonluk bizim olacak bu gözüküyor. .

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hemen gaza geliyorsunuz. 2 senedir kotuye giden bir takim anlayisimiz ve performansimiz var. Bunun en buyuk sorumlusu Senol Gunes’tir.

Hoca yanlis yerlere sapti, hedefini sasirdi. Hocam senin hedefin fener degil, hedefin Besiktas’in sampiyonlugu. Sen baska yerlere kafa yormada kendine gel.

Hic oyunculardan sikayet etme, Besiktas’ta elde ettigin kadroyu, taraftar destegini hayatinda goremezdin. Onun icin.Besiktas’a minnettar ol. Bizim sana minnettar olmamiz getektigini sanma. Baskanin sana bir ayar cekmesi lazim bu kafayla devam edersen.

Simdi Adem geldi diye gaza gelmeyin, hele bir bakalim ne yapacak, hoca nasil bir degisime gidecek. Ben pek umitli degilim. Adam cok iyi baslayan Lens’i kesti manevi evladi q7 icin.

Q7 isterse her mac asist yapsin bu adam bu takimda oldugu surece istenilen futbolu oynayamayiz. Hocanin ilk yapmasi gereken q7’yi hamle oyuncusu yapmak. Kesinlikle ilk 11 ve sistem oyuncusu degil.

Çevrimdışı Necmi

Yaşı o kadar yüksek olupta bir halta yaramayan o kadar gereksiz oyuncu varken Sosa nın yaşı neden göze batsın ki ? Sosa oynatıyor en azından Sosa bizde olsa yaşı sorun edilecek en son adam o olurdu bence
bir halta yaramayan boş boş konuşan taraftarları ne yapacağız
kaç defa uyarmamız gerekiyor bu başlık transfer başlığı değil bu başlıkta Beşiktaşa oyuncu bile tavsiye edersen
ceza alırsın.Bu başlık Beşiktaş oyuncularını aşağılama başlığıda değil bu forumda Beşiktaş oyuncusunu aşağılarsan rakip takımlarla mukayese ederek hemde direk forumdan gidersin bunu sana son uyarı olarak kabul et.
bir tane düzgün mesajın yok takım galip oldu özellikle mesajları okudum iyi bir şeyler yazarsın belki diye
ama ortada görünmedin
sana tavsiyem Eleştirinide sevincinide bir Beşiktaş taraftarı gibi göstermen ve bu başlıkta konuşulan transfer
ve renklilerden bahsetmek affedilmeyecek burası Beşiktaş başlığı sadece konu Beşiktaşla alakalı olursa renklilerden yada başka bir takımdan bahsedilir. Beşiktaş oyuncusu rakip oyuncularla mukayese edilip aşağılanmaz
heleki 33 yaşındaki bir oyuncuya yaşlı çeksin gitsin deyip yerine 33 yaşındaki bir oyuncu tavsiye edilmez.
bu forumda paylaşımlarına devam etmek istiyorsan yazdığın her mesajı bir kaç kez okuyup öyle yollamanı tavsiye ediyorum
psikolojin bozulmuş olabilir ama bu başkalarınında psikolojisini bozma hakkı vermez sana
burdaki amacımız Beşiktaşla ilgili bilgi paylaşmak bilgi öğrenmek  bizimle aynı düşünen insanlarla birlikte sevinmek
birlikte üzülmek. Ama burda kimse sürekli Beşiktaşı aşağılayan yönetimini aşağılayan oyuncusunu aşağılayan
mesajlara muatap olmak istemez transfer başlığında 6-7 mesajın varki o mesajlardan birini bile buraya atsan bu forumda bir daha yazamazsın sadece oranın esnekliği nedeniyle pas geçtik özellikle transfer döneminin sonu olması
insanların sinirlerinin tavan yapması nedeniyle hoş görülü olmaya çalışıldı ama sen orayı buraya taşıyorsun buna izin verilmeyecek
bunu son uyarı olarak kabul et artık sana herhangi bir uyarı yapılmayacak sınırları çok aştın.
bu mesajı pm den atmama nedenim bu başlığın transfer başlığı yada renklileri konuşabileceğimiz bir başlık olmadığını
forumun özellikle yeni üyelerinin bilmesi ve bu konuda esnek olmadığımızı anlaması için
renkliler sadece Beşiktaşla direk ilgili bir konu içinde burda yer alabilir
sosyal medyada istediğinizi yazabilirsiniz ama bu forumun sınırları var burda yazmak o sınırlara uymak demektir.
burda küfür edilemez gizli kapaklı bile edilemez hakaret edilemez Beşiktaş oyuncusu aşağılanamaz
rakip oyuncuları örnekleyip ezilemez bunun karşılığı sorgusuz sualsiz forumdan ihraçtır. @Erdem Ayaz

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Gecen haftafa yazdim. Bizine gs gibi sacma sapan kulupten. 6-0 kazanmista ne  olmus. Biz kendimize bakalim. Antalya gibi futbolcularin parasini odeyemeyen takimdan kendi sahanda bir yarida 3 gol yedin. Yok kicina carpti, yok ofsayti. Her seye bir mazeret var zaten.

Bugun renklilerin aldigi kotu sonuclarla hepiniz dort kose olmussunuz. Benim hic umrumda degil.

Çevrimdışı Necmi

Hemen gaza geliyorsunuz. 2 senedir kotuye giden bir takim anlayisimiz ve performansimiz var. Bunun en buyuk sorumlusu Senol Gunes’tir.

Hoca yanlis yerlere sapti, hedefini sasirdi. Hocam senin hedefin fener degil, hedefin Besiktas’in sampiyonlugu. Sen baska yerlere kafa yormada kendine gel.

Hic oyunculardan sikayet etme, Besiktas’ta elde ettigin kadroyu, taraftar destegini hayatinda goremezdin. Onun icin.Besiktas’a minnettar ol. Bizim sana minnettar olmamiz getektigini sanma. Baskanin sana bir ayar cekmesi lazim bu kafayla devam edersen.

Simdi Adem geldi diye gaza gelmeyin, hele bir bakalim ne yapacak, hoca nasil bir degisime gidecek. Ben pek umitli degilim. Adam cok iyi baslayan Lens’i kesti manevi evladi q7 icin.

Q7 isterse her mac asist yapsin bu adam bu takimda oldugu surece istenilen futbolu oynayamayiz. Hocanin ilk yapmasi gereken q7’yi hamle oyuncusu yapmak. Kesinlikle ilk 11 ve sistem oyuncusu degil.
bu mesaj biraz erken ve haksız olmuş Adem geldi dün bir bu gün iki bakalım ne olacak bir görelim
lens kesilmedi lens sakatlandı yırtık var sanırım buda iki üç hafta demek
mesela partizan maçının kadrosunu aldığımızda staddaydım kadroyu görünce ilk söylediğim şey ayıp ya sırf orta açmak için caneri kanata çekmiş oldu. ama maç başladığında hep birlikte gördükki orta oyunu oynanmadı caner nerdeyse orta açmadı ve pas oyununun iyi bir elemanı olabileceğinide gösterdi quaresma içe kat etti açtığı ortalarıda ceza sahası çizgileri içinde yaptıki o ortalar gerçekten ölümcül oluyor ortada değil al at pası oluyor. Ben böyle oynayan quaresmayı 11 e direk yazarım maçın sonunda rakip oyuncu atak yaptı topla birlikte arkasından depar atıp ceza sahasında engelleyen quaresmaydı maçın son anlarıydı sanırım.
haksız eleştiri olmuş doğmamış bebeğe don biçmişsin. özellikle yazma ihtiyacı duydum çünkü bu konulardan iki yıldır eleştiren benim zaten seninle paralel düşüncelere sahip olduğum halde bu eleştiriyi haksız buldum.
Amacımız Kendimizi haklı çıkartmak değil Beşiktaşın daha iyi nasıl olması gerektiğini tartışmak ve yaşanan olayları doğru tahlil etmek senin yaptığın gibi ön yargıyla haraket edersek gerçekleri göremeyiz göremediğimiz şeyin eleştirisini bile yapamayız kendi kendimizi çıkmaz sokağa hapsetmiş oluruz.

Çevrimdışı mrred

Başkan bir rakibi resmen saf dışı bıraktı millet gömmek için love a verdiğimiz maaşı
konuşuyor hiç kimse love gibi bir forvetin sürekli beslendiği yerde neler yapacağının hesabını yapmıyor
bedelsiz versen 20 gol attığında bu seferde neden verdik diye kıyamet koparırlardı
bu akşam gördük forvetsiz oynayınca sürekli top atmak için forvet arayan oyuncular
başı kesik tavuk gibi dolanıp durdular bir süre sonrada oyundan düştüler böyle maçları çok izleyeceğiz
topu getiren adamlar golcü değil illaki son vuruş ustasına paslamak zorundalar böyle bir nokta
olmayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar erene bir tek havadan orta açarlarsa işe yarar ama gomis nedeniyle
yapılanmaları bu şekilde olmadı hep yerden oynuyorlar
bu transfer dönemi tam çaylak kazığı yediler bizdende fenerdende. bunlar devre arasıda forvet alamazlar
iyice ittik ffp nin kucağına
bu fenerdende bir şey olmaz bir maç eser gürler iki maç tokat yer başak gene sessiz sessiz gelir biz onlara dikkat
edelim bu sene şampiyonluk çok yakın. Avrupa ligi bizi yormaz. ama bu sefer başak maçlarını kazanmak lazım
Bazıları bunu anlamasa da rakibine transferde kitlemek de bir transfer başarısıdır. Başkan bu işleri iyi beceriyor bunların yüzüne gülüp arkalarından kibar kibar geçirecen. Başkan sercan dikmeye röpartaj vermişti 5 gün önce falan ayne şöyle dedi "Abdürrahim bana Mustafayı sordu . Yardımcı oluruz dedim ." Tabi tabi hallederiz diyip oyaladı meğersem asıl hedefleri Lovemış bak şu sinsilere. Emreye 4 milyonu verince bittiler O bölgede oyuncuları iyice şişti planlama yok. Press oyunu yaparlar diye bekliyordum öyle bir oyunları da yok. O kadro press yapmazsa çok yumuşak bir kadro . Beter olsunlar Gs den çok nefret ediyorum.Bu mafya bozuntusu Rasim Kara'nın çok hakkını yedi çok efendi çok düzgün adamdı...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bize yapılan press oyunlarına uzun çıkarak değil de ayağa çıkarak bir çözüm bulmamız gerekiyor. Bir de deplasman maçlarında maça karakter koymamız istememiz gerekiyor. Yoksa hayal kırıklığı olur. Çok hırslı olmamız gerekiyor parçalamamız gerekiyor rakibi. Doygun umursamaz oyuncuya asla taviz vermemeliyiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Gecen haftafa yazdim. Bizine gs gibi sacma sapan kulupten. 6-0 kazanmista ne  olmus. Biz kendimize bakalim. Antalya gibi futbolcularin parasini odeyemeyen takimdan kendi sahanda bir yarida 3 gol yedin. Yok kicina carpti, yok ofsayti. Her seye bir mazeret var zaten.

Bugun renklilerin aldigi kotu sonuclarla hepiniz dort kose olmussunuz. Benim hic umrumda degil.

antalya maçına kalecisiz çıktık defans bile bu noktada rahatsızdı bir çok şey bu nedenle yaşandı
yol kazasıydı bazen ufacık bir değişiklik büyük etkilere neden olur on numara geldi biraz şans tanı belki bütün balans ayarını düzeltecek
belki gerçekten bazı arkadaşların dediği gibi merkez orta sahanın bozuk olması hücumun kör topal gitmesi on numara eksikliğinden kaynaklıydı birden herşey değişecek bunu önce görmemiz lazım takımda değişim var bunu ben görüyorum hatta bu değişim geçen sene ikinci yarı itibariyle başladı. sen saplandın belkide göremiyorsun o nedenle biz bu sene hiç orta oyunu oynamadık orta elbet açılır önemli olan bunun tek seçenek olmaması aslında attığımız goller bile dikine ortalar ben uzun zamandır böyle dikine orta açtığımızı görmüyordum
orta sayımız çok düştü antalya maçı kaleci sorunu dengemizi bozdu bu maçta görünüyordu takım çok geriye yaslandı
hatlar koptu orta sahayı bu nedenle rakibe verdik. yol kazası diyelim

Çevrimdışı mrred

Başkanda en sevdiğim özellik, beşiktaşa yapılan kötülüğü asla unutmuyor ve affetmiyor ama iyiliği de asla unutmuyor. Adam bekliyor bekliyor uygun zamanda geçiriyor. Bunlara böyle yapacaksın. Hemen sıcağı sıcağına tepki vermeyeceksin. Bu hakem olaylarında da başkanın medya önünde susmasının bir nedeni vardır perde arkasında orayı da dizayn ediyordur eminim.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 03:25:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca laf edenler cocu'ya bakıyorlar demi ?

Hatta imPARator'a da baksınlar ? İyi kadro ile show yaparken kötü kadro ile nasıl dökülüyor gs.Stoperleri zayıf santraforları yok nasıl reziller.

Biz şenol hoca kaç zamandır sağ bek veremedik geçen senelerde stopersiz bıraktık kalecisiz bıraktık.

2 kez iyi kadro verdik.gomez'li sosa'lı.Bide Aboubakar'lı talisca'lı şampiyon yaptı.UEL'de çeyrek final(fabri yüzünden final belki kupa kaçtı),Cl'de nağmalup lider en çok puan.

Bu ligin en iyi hocası şenol güneş'tir.Boşuna elit teknik adamlar arasına çağrılmadı uefa tarafından. :bandit:
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 03:30:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necmi abi sen stadda izliyorsun, ben tv de elle tutulur bir degisim gormeden inanmam degisime. Gecen sezonda degisim var dedin ama 4. bitirdik. :). Benim yapimds ilk hatayi aramak oldugu icin aradaki ufak tefek dogrulari goremem. Dogrularin, hatalardan fazla olmasi lazim. Dediklerinde haklisin. Elestirmek icin erken. Forumda beni en iyi anlayan sensindir heralde ;)
antalya maçına kalecisiz çıktık defans bile bu noktada rahatsızdı bir çok şey bu nedenle yaşandı
yol kazasıydı bazen ufacık bir değişiklik büyük etkilere neden olur on numara geldi biraz şans tanı belki bütün balans ayarını düzeltecek
belki gerçekten bazı arkadaşların dediği gibi merkez orta sahanın bozuk olması hücumun kör topal gitmesi on numara eksikliğinden kaynaklıydı birden herşey değişecek bunu önce görmemiz lazım takımda değişim var bunu ben görüyorum hatta bu değişim geçen sene ikinci yarı itibariyle başladı. sen saplandın belkide göremiyorsun o nedenle biz bu sene hiç orta oyunu oynamadık orta elbet açılır önemli olan bunun tek seçenek olmaması aslında attığımız goller bile dikine ortalar ben uzun zamandır böyle dikine orta açtığımızı görmüyordum
orta sayımız çok düştü antalya maçı kaleci sorunu dengemizi bozdu bu maçta görünüyordu takım çok geriye yaslandı
hatlar koptu orta sahayı bu nedenle rakibe verdik. yol kazası diyelim

Çevrimdışı mrred

Hatta imPARator'a da baksınlar ? İyi kadro ile show yaparken kötü kadro ile nasıl dökülüyor gs.Stoperleri zayıf santraforları yok nasıl reziller.

Biz şenol hoca kaç zamandır sağ bek veremedik geçen senelerde stopersiz bıraktık kalecisiz bıraktık.

2 kez iyi kadro verdik.gomez'li sosa'lı.Bide Aboubakar'lı talisca'lı şampiyon yaptı.UEL'de çeyrek final(fabri yüzünden final belki kupa kaçtı),Cl'de nağmalup lider en çok puan.

Bu ligin en iyi hocası şenol güneş'tir.Boşuna elit teknik adamlar arasına çağrılmadı uefa tarafından. :bandit:
Van'da lehimize verilmeyen penaltı, Gs lehine çalınan abuk subuk penaltılar bunlar hep 1996 sezonundaki olaylar. Genç arkadaşlar bilmeyebilir belki okumuşlardır bizden büyükler her ne kadar FB yi rakip olarak görseler de, FB nin çirkefliği bunlarınki yanında delikanlı kalır. O yüzden bu Gs nin 1996-2000 arası ve özellikle 1996-1998 arasındaki 2 şampiyonluğu çok şaibelidir. FETÖ bunlara direkt destek vermiştir. Gün gelir FETÖ gerçekten bu ülkede yargılanırsa o dönemki şampiyonlukları dava açıp geri aldırabilen bir yönetici benim gözümde Cenk Koray kadar değerli olacaktır.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 03:41:00 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Bazıları bunu anlamasa da rakibine transferde kitlemek de bir transfer başarısıdır. Başkan bu işleri iyi beceriyor bunların yüzüne gülüp arkalarından kibar kibar geçirecen. Başkan sercan dikmeye röpartaj vermişti 5 gün önce falan ayne şöyle dedi "Abdürrahim bana Mustafayı sordu . Yardımcı oluruz dedim ." Tabi tabi hallederiz diyip oyaladı meğersem asıl hedefleri Lovemış bak şu sinsilere. Emreye 4 milyonu verince bittiler O bölgede oyuncuları iyice şişti planlama yok. Press oyunu yaparlar diye bekliyordum öyle bir oyunları da yok. O kadro press yapmazsa çok yumuşak bir kadro . Beter olsunlar Gs den çok nefret ediyorum.Bu mafya bozuntusu Rasim Kara'nın çok hakkını yedi çok efendi çok düzgün adamdı...
zaten abdürrahim ve terimin büyükler birbirinden oyuncu almalı demesinin altında love yatıyordu
istedikleri oydu emre yi alma planları vardı hatta aldık gözüyle bakıyorlardı love onun ekürüsü
Başkan iyi manevra yaptı okumuş demekki olayı fenerde emrenin fiyatını yükselterek iyi iş yaptı
sapacak hiç bir yerleri kalmadı artık kira ile bile oyuncu alamazlar satmadıktan sonra. hem şl girdi hem lig
rakibini sadece sahada yenemezsin Başkanın yaptığını kimse anlamadı burda transfer bittiği anda söylemişdim
şimdi anca renkliler uyandı konuşmaya başladı biz dediğimizde iyimser yönetimi kolluyor gibi ithamlar gelmişdi
burak olayıda asla almayı düşünmüyorduk Başkanında hocanında hiç bir girişimi olmadı ikiside söyledi zaten
Başkan seçim kararı aldı bu başkanlık seçimi değil yönetim değişecek karşısına aday bile çıkmayacak
neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu. Herkes Çebi diyor hayır çebi değil aldığım bilgiye göre Başkan ilk teklifi çebiye yapacakmış
ama yönetim içinde temizlenmesi gereken kanser hücreleri var kesin bilmesemde karadenizle birlikte haraket ettiklerini düşünüyorum
isim vermek istemiyorum bu algı yaratmak olur. Burak işinide bir iki aydır bunlar zorluyor biliyorlar
taraftar istemiyor. emri vaki yapsalar oturup anlaşıp ts ile başkanın önüne koysalar alacak ts yi zorda bırakmamak için taraftarla
karşı karşıya gelecek almasa bu seferde transferin son anında forvetsiz kaldık diye yırtınan bir takım taraftarın
saldırısına maruz kalacak daha önce ilgimiz yok diye açıklansın diyenler oluyor ama diğer tarafta en önemli rakibinide
kucağa oturtmuşsun Burak alacaksın sanıyorlar açmışlar ağızlarını love bekliyorlar ha negredo versen love dan daha çok isterlerdi
belkide bence çok iyi manevra yaptılar. maçlar sahada kazanılıyor ama şampiyonluklar masada kazanılıyor.
bence bu son saat manevrası gs yi şampiyonluktan etti onu bırak şl dende etti bu takım bu defansla bu forvetsizlikle
şlde bile sıfır çeker oynadığı her maç 2 M kayıptır. şl de başarısız oldukça çıkmaza girecekler taraftar saldırısı başlayacak
ffp deki bir takımın başına gelmemesi gereken her şey gelecek başlarına gerisi bize kalmış bir durum bence
nokta transferler yaptık oyun sistemimizdeki değişiklik forvetlerimizide işler hale getirecek zaten negredoda görmeye başladık oynadığı her maçta gol attı. artık top hocada. seçiminde erken olması bizi sarsmadan geçmesini sağlar.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Valla ne Terim ne Cocu umrumda degil. BAKMIYORUM onlara. Iyimsersiniz, ben degilim. Ben Senol hocaya bakiyorum ve kafa olarak baska yerlerde gezdigini goruyorum. Dogru yolu bulur umarim.

Çevrimdışı mrred

zaten abdürrahim ve terimin büyükler birbirinden oyuncu almalı demesinin altında love yatıyordu
istedikleri oydu emre yi alma planları vardı hatta aldık gözüyle bakıyorlardı love onun ekürüsü
Başkan iyi manevra yaptı okumuş demekki olayı fenerde emrenin fiyatını yükselterek iyi iş yaptı
sapacak hiç bir yerleri kalmadı artık kira ile bile oyuncu alamazlar satmadıktan sonra. hem şl girdi hem lig
rakibini sadece sahada yenemezsin Başkanın yaptığını kimse anlamadı burda transfer bittiği anda söylemişdim
şimdi anca renkliler uyandı konuşmaya başladı biz dediğimizde iyimser yönetimi kolluyor gibi ithamlar gelmişdi
burak olayıda asla almayı düşünmüyorduk Başkanında hocanında hiç bir girişimi olmadı ikiside söyledi zaten
Başkan seçim kararı aldı bu başkanlık seçimi değil yönetim değişecek karşısına aday bile çıkmayacak
neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu. Herkes Çebi diyor hayır çebi değil aldığım bilgiye göre Başkan ilk teklifi çebiye yapacakmış
ama yönetim içinde temizlenmesi gereken kanser hücreleri var kesin bilmesemde karadenizle birlikte haraket ettiklerini düşünüyorum
isim vermek istemiyorum bu algı yaratmak olur. Burak işinide bir iki aydır bunlar zorluyor biliyorlar
taraftar istemiyor. emri vaki yapsalar oturup anlaşıp ts ile başkanın önüne koysalar alacak ts yi zorda bırakmamak için taraftarla
karşı karşıya gelecek almasa bu seferde transferin son anında forvetsiz kaldık diye yırtınan bir takım taraftarın
saldırısına maruz kalacak daha önce ilgimiz yok diye açıklansın diyenler oluyor ama diğer tarafta en önemli rakibinide
kucağa oturtmuşsun Burak alacaksın sanıyorlar açmışlar ağızlarını love bekliyorlar ha negredo versen love dan daha çok isterlerdi
belkide bence çok iyi manevra yaptılar. maçlar sahada kazanılıyor ama şampiyonluklar masada kazanılıyor.
bence bu son saat manevrası gs yi şampiyonluktan etti onu bırak şl dende etti bu takım bu defansla bu forvetsizlikle
şlde bile sıfır çeker oynadığı her maç 2 M kayıptır. şl de başarısız oldukça çıkmaza girecekler taraftar saldırısı başlayacak
ffp deki bir takımın başına gelmemesi gereken her şey gelecek başlarına gerisi bize kalmış bir durum bence
nokta transferler yaptık oyun sistemimizdeki değişiklik forvetlerimizide işler hale getirecek zaten negredoda görmeye başladık oynadığı her maçta gol attı. artık top hocada. seçiminde erken olması bizi sarsmadan geçmesini sağlar.
Bütün bunlar doğru fakat bizim gerçekten güçlü alternatifli bir oyun oynamamız artık şart. Eze eze oynamalıyız domine etmeliyiz. Oğuzhana kızanları bir derece anlıyorum ama bugün belhandayı görünce Oğuzhanın takımı sahiplenmesini , en azından sorumsuzca davranmaması, protestoları kendine dert edip bunlara sahada cevap vermeyi  "düşündüğünü" görünce pamuklara sarmak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi sen stadda izliyorsun, ben tv de elle tutulur bir degisim gormeden inanmam degisime. Gecen sezonda degisim var dedin ama 4. bitirdik. :). Benim yapimds ilk hatayi aramak oldugu icin aradaki ufak tefek dogrulari goremem. Dogrularin, hatalardan fazla olmasi lazim. Dediklerinde haklisin. Elestirmek icin erken. Forumda beni en iyi anlayan sensindir heralde ;)
dostum değişim ikinci yarı oldu biz şampiyonluğu ilk yarı verdik biz ikinci yarı kaç senedir almadığımız rekor puan aldık
fenerle yaşananlar yaşanmamış olsaydı şampiyonda olurduk
tabi bu değişim çok net değildi ben ikinci yarının başında söylemişdim bunu orta oranımız düşmüşdü
ama takım birazda alışkanlıkların etkisinde oynuyor hoca ile alakalı değil sıkıştıklarında uzun topa dönüyorlar
quaresmayı arıyorlar hemen antalya maçındada oldu bu.
pepe büyük oyuncu sorumluluğunu almaya başladı kimse dikkate almıyor ama vida artık Beşiktaşın bir parçası oldu
çok iyi oyun çıkarıyor insanlar çoğunlukla sahada olanı değil kafalarında yarattıkları algıyı görüyorlar.
bu sene hissediyorum caner Gökhan pepe Beşiktaşın oyuncusu olmuşlar. sahada o elektiriği alıyorsun hemen
quaresmada değişti bu sene en çok eleştiren kişi olarak söylüyorum bunu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Karius
Utku
Gökhan G.
Roco
Pepe
Vida
Fatih
Adriano
Caner
Medel
Necip