Bazıları bunu anlamasa da rakibine transferde kitlemek de bir transfer başarısıdır. Başkan bu işleri iyi beceriyor bunların yüzüne gülüp arkalarından kibar kibar geçirecen. Başkan sercan dikmeye röpartaj vermişti 5 gün önce falan ayne şöyle dedi "Abdürrahim bana Mustafayı sordu . Yardımcı oluruz dedim ." Tabi tabi hallederiz diyip oyaladı meğersem asıl hedefleri Lovemış bak şu sinsilere. Emreye 4 milyonu verince bittiler O bölgede oyuncuları iyice şişti planlama yok. Press oyunu yaparlar diye bekliyordum öyle bir oyunları da yok. O kadro press yapmazsa çok yumuşak bir kadro . Beter olsunlar Gs den çok nefret ediyorum.Bu mafya bozuntusu Rasim Kara'nın çok hakkını yedi çok efendi çok düzgün adamdı...
zaten abdürrahim ve terimin büyükler birbirinden oyuncu almalı demesinin altında love yatıyordu
istedikleri oydu emre yi alma planları vardı hatta aldık gözüyle bakıyorlardı love onun ekürüsü
Başkan iyi manevra yaptı okumuş demekki olayı fenerde emrenin fiyatını yükselterek iyi iş yaptı
sapacak hiç bir yerleri kalmadı artık kira ile bile oyuncu alamazlar satmadıktan sonra. hem şl girdi hem lig
rakibini sadece sahada yenemezsin Başkanın yaptığını kimse anlamadı burda transfer bittiği anda söylemişdim
şimdi anca renkliler uyandı konuşmaya başladı biz dediğimizde iyimser yönetimi kolluyor gibi ithamlar gelmişdi
burak olayıda asla almayı düşünmüyorduk Başkanında hocanında hiç bir girişimi olmadı ikiside söyledi zaten
Başkan seçim kararı aldı bu başkanlık seçimi değil yönetim değişecek karşısına aday bile çıkmayacak
neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu. Herkes Çebi diyor hayır çebi değil aldığım bilgiye göre Başkan ilk teklifi çebiye yapacakmış
ama yönetim içinde temizlenmesi gereken kanser hücreleri var kesin bilmesemde karadenizle birlikte haraket ettiklerini düşünüyorum
isim vermek istemiyorum bu algı yaratmak olur. Burak işinide bir iki aydır bunlar zorluyor biliyorlar
taraftar istemiyor. emri vaki yapsalar oturup anlaşıp ts ile başkanın önüne koysalar alacak ts yi zorda bırakmamak için taraftarla
karşı karşıya gelecek almasa bu seferde transferin son anında forvetsiz kaldık diye yırtınan bir takım taraftarın
saldırısına maruz kalacak daha önce ilgimiz yok diye açıklansın diyenler oluyor ama diğer tarafta en önemli rakibinide
kucağa oturtmuşsun Burak alacaksın sanıyorlar açmışlar ağızlarını love bekliyorlar ha negredo versen love dan daha çok isterlerdi
belkide bence çok iyi manevra yaptılar. maçlar sahada kazanılıyor ama şampiyonluklar masada kazanılıyor.
bence bu son saat manevrası gs yi şampiyonluktan etti onu bırak şl dende etti bu takım bu defansla bu forvetsizlikle
şlde bile sıfır çeker oynadığı her maç 2 M kayıptır. şl de başarısız oldukça çıkmaza girecekler taraftar saldırısı başlayacak
ffp deki bir takımın başına gelmemesi gereken her şey gelecek başlarına gerisi bize kalmış bir durum bence
nokta transferler yaptık oyun sistemimizdeki değişiklik forvetlerimizide işler hale getirecek zaten negredoda görmeye başladık oynadığı her maçta gol attı. artık top hocada. seçiminde erken olması bizi sarsmadan geçmesini sağlar.