Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742297 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

En son boyle sevindigimde code 3. Torbadaydik 4. Torbadan da almanya sampiyonuni cekmistiki
geçen senede 4. torbadan almanya ikincisini çektik  :bandit:
iki maçtada yendik :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Tolga için bir çift sözüm var bu güne kadar ikinci kaleciliğini savundum
ama bugün gördümkü en ihtiyaç duyduğumuz anda kalede yoksa
Beşiktaşdada olmamalı. Bunu daha öncede yaptı. sakatım diye çıkmadı
günaya bıraktı bizi. o zamanda sakat olmadığına adım gibi emindim şimdide sakat olmadığına
eminim. Bu akşam gencecik çocuğu yakabilirdi utkunun şansı yaver gittide pozisyon vermedik
bu günden sonra benim için tolga bitmişdir. Ne zaman ihtiyaç duysak sakat olan bir kaleciyi biz ne yapalım.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga için bir çift sözüm var bu güne kadar ikinci kaleciliğini savundum
ama bugün gördümkü en ihtiyaç duyduğumuz anda kalede yoksa
Beşiktaşdada olmamalı. Bunu daha öncede yaptı. sakatım diye çıkmadı
günaya bıraktı bizi. o zamanda sakat olmadığına adım gibi emindim şimdide sakat olmadığına
eminim. Bu akşam gencecik çocuğu yakabilirdi utkunun şansı yaver gittide pozisyon vermedik
bu günden sonra benim için tolga bitmişdir. Ne zaman ihtiyaç duysak sakat olan bir kaleciyi biz ne yapalım.
Fikret orman yonetime alsin, takimin abisi yapsin, maasindan kurtulur diyecem de bi kehake ile maas da baglanabilir.
Utku sanssiz basladi, dun ruslar verdi maci onlardan agzim acik sekilde takip ettim maci.
2 eleman butun maci acayip yorumladilar sanki kgbden turkiye masasi sefi ile besiktas futbol sorumlusu gibi, herifler abdullah gulu falan gectim tolga zengini bile tanidi.
Inanilmaz isabetliydi, love alanyaya gitti dedi ustune tutmamasi buyuk supriz oldu bizim loveun dedi sonra burak yilmaz transferi bitti galiba dedi. Burak  patlayamamis parlayamamis oyuncuydu bunu kenardan ortaya alip santrafora donusturen senol gunesti dedi spiker
Bizim spor yazarlari oyle yazi yazamaz 90 dakika adamlari dinledim

Utku icin sunu dedi, antalya macinda hatasi gozukmemis de olsa buyuk takim taraftari ilk macinda 3 gol yiyen kaleciyi unutmaz, sanssiz baslangic

Çevrimdışı yoruk

Bursa maçına puan kaybı hesaplamıştım ben.
Keşke Antalya karsısında kaynetmeseydık , bu süreci iyi atlatmış olacaktık . Devre arası gelıyor transfer geldi oyuncular daha hazır olacak .Şenol hoca erken form tutmamız ıcın hazırlamıstır takımı .

Çevrimdışı goktasoktay

Fikret orman yonetime alsin, takimin abisi yapsin, maasindan kurtulur diyecem de bi kehake ile maas da baglanabilir.
Utku sanssiz basladi, dun ruslar verdi maci onlardan agzim acik sekilde takip ettim maci.
2 eleman butun maci acayip yorumladilar sanki kgbden turkiye masasi sefi ile besiktas futbol sorumlusu gibi, herifler abdullah gulu falan gectim tolga zengini bile tanidi.
Inanilmaz isabetliydi, love alanyaya gitti dedi ustune tutmamasi buyuk supriz oldu bizim loveun dedi sonra burak yilmaz transferi bitti galiba dedi. Burak  patlayamamis parlayamamis oyuncuydu bunu kenardan ortaya alip santrafora donusturen senol gunesti dedi spiker
Bizim spor yazarlari oyle yazi yazamaz 90 dakika adamlari dinledim

Utku icin sunu dedi, antalya macinda hatasi gozukmemis de olsa buyuk takim taraftari ilk macinda 3 gol yiyen kaleciyi unutmaz, sanssiz baslangic
Abi rusların futbola bizden daha fazla önem verdikleri, düzenledikleri dünya kupasından belliydi. Mükemmel bir organizasyon yaptılar. Her açıdan. Kameralar, çekim açıları falan bizim en az 25 sene ilerimizde adamlar..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi rusların futbola bizden daha fazla önem verdikleri, düzenledikleri dünya kupasından belliydi. Mükemmel bir organizasyon yaptılar. Her açıdan. Kameralar, çekim açıları falan bizim en az 25 sene ilerimizde adamlar..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Futbol degil sipor kulturu acayip ya
Futbol
Birinci sipor degil
5. Falandir adamlarda

Bende Zaten rus ligi paketi var izliyom yorumcular super ama besiktasi turkiyeyi boyle bilmelerine sasirdim
Adamlar gomezin falan kritigini yapti
Bu futbola odaklansalar daha da basarili olurlar
Adamlar icin hokey biyatlon falan daha onemli sonra sehrinw gore topla hokey basketbol ve voleybol geliyor hatta boksunnfalan da arkasinda futbol

En sevdigim yani devre arasi reklams gitmiyorlar tiribun goruntusu lzosiyon analizi falan var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu durumda baktığımız zaman Yedeğe çekilecek oyuncu Quaresma değil Babel ama kim oynayacak soru bu ?

Lens çok iyi başladı ama sakatlandı şimdi tekrar form tutmasını bekleyeceğiz biraz da hoca tekrar sakatlanmasın diye hemen 11 e koymaz ki bu doğru olan bişey

Töre desen onda da risk var

Quaresma hamle oyuncusu olmalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2015 - 2016 sezonu

Olcay        Sosa      Töre

Atiba   Oğuzhan

2018-2019 sezonu

Töre      Adem    Lens

Medel Oguzhan

Ön taraf oyuncu tiplemeleri olarak 2015 - 2016 sezonuna çok benziyor , on tarafımız bu şekilde olursa 2016 sezonundaki oyunun benzerini görebilmemiz mümkün
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 12:58:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

7 maç da

6 Asist - 1 Gol atan adam yedeğe cekilince neden sırıtacaksin onu anlamadım

Seversiniz sevmezsiniz ama Bu adam 11 oynar bu kadar basit

yunus emre beni yanlıs anlama kardesim ama kötü oynayınca sesiniz solugunuz cıkmıyor.. kötü oynadıgı macta 1 asist yapınca en iyi adammıs muamelesi oluyor..

evet severiz sevmeyiz ama bu adam 11 oynamaz.. eger 11 oynarsa o nefret ettiğiniz orta kafa gol oyunundan şikayet etmeye hakkınız olmaz..

yunus emre beni yanlıs anlama kardesim ama kötü oynayınca sesiniz solugunuz cıkmıyor.. kötü oynadıgı macta 1 asist yapınca en iyi adammıs muamelesi oluyor..

evet severiz sevmeyiz ama bu adam 11 oynamaz.. eger 11 oynarsa o nefret ettiğiniz orta kafa gol oyunundan şikayet etmeye hakkınız olmaz..
Oyuncu kafasına göre oyun oynamaz ona verilen rol önemli ve tabiki etrafındaki oyuncular önemli

2015 - 2016 sezonundaki Quaresmaya kim hayır diyebilir ? Ki Her maç 11 oynamadığı halde şampiyonlukta ciddi payı var

Yerı geliyor orta açıyor yeri geliyor top tutuyor yeri geliyor yerden tek pas oynuyordu

Hatta adam hayatı boyunca hic oynamadığı kadar pas oyunu oynadı o sezon :D

Çevrimdışı mylife1903

2015 - 2016 sezonu

Olcay        Sosa      Töre

Atiba   Oğuzhan

2018-2019 sezonu

Töre      Adem    Lens

Medel Oguzhan

Ön taraf oyuncu tiplemeleri olarak 2015 - 2016 sezonuna çok benziyor , on tarafımız bu şekilde olursa 2016 sezonundaki oyunun benzerini görebilmemiz mümkün
Golu kim atacak

Istedigin kadar arkasini yap
O takimda gomez diye bi gercek vardi
Negroyu o takima koy istedigin futbolu oyna gene 4. Olursun
Gomezi gecenseneki takima koy istedigin futbolu sec beyen oyna gene sampiyon olursun

Daha basit soyle diyelim
Fabri tali adriyani al gomezli kadroya koy uefa kupasi alirdin

Yahu tolga ve ismaelle sampiyon oldu takim
Tek ismaeli verdik fbye herifler toparlanamiyor aziz bile gitti

Abi neden kızayım Q7 babamın oğlu değil ama bir önceki sayfada da yazdım yine yazayım

Şuanda Q7 kesilecek durumda değil kesilmesi gereken Babel ama kim oynayacak orası sıkıntılı

Sezona çok iyi başlayan Lens sakat 2 haftadır yok , hoca riske etmemek adına direkt 11 e koymaz ki doğru olan bu

Töre desen oda aynı riske etmiyor hoca

Lens tamamen iyileşene kadar idare edeceğiz ama sonrasında Kesilen kişinin yine Quaresma olamayacağını düşünüyorum

Ya Babel kesilecek yada Q7 ile Lens dönüşümlü oynayacak görünen bu

Bana kalsa

Ben Lens - Töre oynayalım diyorum
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 13:07:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Oyuncu kafasına göre oyun oynamaz ona verilen rol önemli ve tabiki etrafındaki oyuncular önemli

2015 - 2016 sezonundaki Quaresmaya kim hayır diyebilir ? Ki Her maç 11 oynamadığı halde şampiyonlukta ciddi payı var

Yerı geliyor orta açıyor yeri geliyor top tutuyor yeri geliyor yerden tek pas oynuyordu

Hatta adam hayatı boyunca hic oynamadığı kadar pas oyunu oynadı o sezon :D

o zmnkine kimse hayır demezdi evet neyse ama zaman daha iyi bi referans olur.. inş. daha iyi oynarda derdimiz sampiyonluk sonucta.

Çevrimdışı cursedofdragon

1.ci torbadan katılmak o kadar güzel birşey değil bence :D

4.cü torbadan katılıp acaba güçsüz gruba düşmek için dualar etmek daha güzel :D

kura çekimi var ona odaklanalım :)

bu kura çekimini canlı nerden izlicez.

Çevrimdışı Dr.Zeck

kura çekimini hangi kanal veriyordu

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Liquidator

Kura çekimini cbc sport kanalından izleye bilirsiniz.
Türkiyede yayıncı yok sanırım o yüzden bir ceza almam sanırım. buyurun

http://canlitvizle.com/cbc-sport
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 14:20:13 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Beşiktaşımız I grupunda mücadele edecek.

Çevrimdışı abdusta

En zor gruplarına dustuk

Bakalım diger 3 takım kim olacak

Saygılar

Çevrimdışı Liquidator

ikinci torbadan Genk geldi. iyi iyi)))

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş