2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646031 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Mustafa Pektemek eğer gitmezse tüm liglerde transfer sezonu kapandıktan sonra sözleşmesi feshedilsin. Zaten önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyor. fesih de etsek bitmesini de beklesek aynı parayı ödeyeceğiz diye biliyorum. Fesih edelim, ortada kalsın. Ona da bu yakışır. Parasını koysun cebine, 1 sene aylak aylak gezsin.

Çevrimdışı cursedofdragon

orkan çınar adana demir spor'da.(Kiralık)

Çevrimiçi sefaköykartali

Vagner Love gitmiyormuş. Büyük ihtimalle forvet transferi yapmayacağız. Bu sezon Vagner Love ve Mustafa Pektemek çok beddua alacak gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Ademin transferinde pürüz çıkması halinde sezonu ofansif ortasahasız geçirecektik. Böyle bir risk hiçbir paraya alınamaz. "Ucuza aldık" diye bir bahaneyi ben asla kabul etmiyorum. Hem alınan risk hem oyuncunun geç katılması buna değmez.

Ne desem boş olur. Sürece şahit olmadım. Ancak futbol adına transferlerin daha erken bitmesi bu işin doğrusu. Mali konularda bu işin gerçeği. Belirsiz şeyler olduğu için yönetim savunması değil dedim. Ama taraftarın her koşulda her anda söyleyecek bir şeyleri olması da garip (:

Çevrimdışı underworld

Şapkadan modeste çıkar mı?

Çevrimdışı 38life

Ne desem boş olur. Sürece şahit olmadım. Ancak futbol adına transferlerin daha erken bitmesi bu işin doğrusu. Mali konularda bu işin gerçeği. Belirsiz şeyler olduğu için yönetim savunması değil dedim. Ama taraftarın her koşulda her anda söyleyecek bir şeyleri olması da garip (:

Eleştirmek için eleştiren tonla insanın olduğuna katılırım. Ama bu konuda benim fikrim az önce söylediğim gibi.

Çevrimdışı mrred

Adem'i önce alsak   ------> 14 milyon euro
Karius'u önce alsak ------> 10 milyon euro

Bu kadar parayı verip önceden transferleri bitirsek muhtemel tepkiler;

Biraz daha bekleyin, parayı çarçur etmeyin, yedi yetimin hakkı vs. vs.

Son ana kadar bekleyip transfer yapılınca;

Talisca 8 ay önce gitti, Fabri 3 ay önce gitti, Erdal Torunoğulları vs. vs.

Bu yönetim savunusu değil, taraftar (bazıları) eleştirisidir.
:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı KAP

7 maç da

6 Asist - 1 Gol atan adam yedeğe cekilince neden sırıtacaksin onu anlamadım

Seversiniz sevmezsiniz ama Bu adam 11 oynar bu kadar basit

Birincisi takımını oyun anlayışı değişecek sahada Q7 varken tek pas oynamıyoruz oyun yavaşlıyor başka şekillerde gol atabilecekken ortalarına muhtaç kalıyoruz.

İkincisi malum yaşı makul bonservis alabileceksek kan değişikliği iyi olur .
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orkan a demirspor kiralik diyor

talisca geliyodu ama attirmiyordu o da bir sey diyemiyordu  :D

bakalim adem öyle kolay kolay birakacak mi  :bandit:
Frikiklerde Talisca ile Caner topa Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorlardi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sercan62

Vagner Love eğer gitmiyorsa direkt paf takıma yollayalım antremanlarına orada devam etsin. Edeceğimiz zararı zaten ettik. Kendisini bonservis ile satma ihtimalimiz de yok. Adamı Beşiktaş forması altında görünce sinirlerimiz zıplıyor. Madem öyle gitsin paf takıma en azından yüzünü görmeyiz. İdmanlara çıkıp milyon euro para almak zoruna gitmeyecekse yapacak bir şey yok zaten.

Bu adama bel bağlayıp kurtarıcı olarak getirildiği gün ben bize hiçbir katkısı olmayacağını görebiliyordum. Alanya'nın forveti olmak ile Beşiktaş'ın forveti olmak aynı şey değildi. Bu adam da eskisi gibi değil tüm gücünü kaybetmiş bir adam zaten. Anadolu kulüpleri ne yazık ki Alanya'ya oynadığı gibi Beşiktaş'a karşı oynamıyordu. Yönetim bunu göremedi ve ne yazık ki büyük bir hata yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

Muhasebe açısından da, mantıken de bu yılın bilançosunda göstermenin anlamı yok.
3 maç bile oynama zorunluluğu olsa oyuncunun, atıyorum çıktı ilk antremanda sakatlandı(Allah korusun)...
Bu işlemin tersi, stadımda 41903 koltuğum var o zaman bu sene bu koltuk sayısı X bilet ücreti kadar gelir elde edeceğim diye gelir kalemi yazmak gibi olur.

Öte yandan Medel' i alandan Allah razı olsun.
Dün ilk defa Larin' i canlı izleme şansı buldum. Hakikaten en fazla Cenk(kötülemek için söylemiyorum) olur bu çocuk.
Bir de dünkü oyunu görünce kesinlikle "orta oyunu" diye tanımlanan şeyin hocanın tercihi olduğuna inandım.
Adem de camiamıza hayırlı olsun. Yemin ediyorum benim bile umudum kalmamıştı transferden.
Beşiktaş kanserim nüksetti bu transfer sezonu.
Hoca gidecekse bile sezon sonunda umarım "efsane" olarak gitmeyi koymuştur kafasına.
Hadi inşallah dinimiz amin.
Butce yaparken yazarsin abi hedeflenen koltuk sayisindan gelecek bir miktar
Ayrica zorunlu opsiyon olse de adamin parasini vereceksin torinoya sanki iki taksitli alim gibi bu sene 1 milyon seneye 6 milyon veriyon gibi dusunmek gerekmez mi

Çevrimdışı 38life

Bu arada Adem ve Medel eski takım arkadaşı.

Mustafa Pektemek eğer gitmezse tüm liglerde transfer sezonu kapandıktan sonra sözleşmesi feshedilsin. Zaten önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyor. fesih de etsek bitmesini de beklesek aynı parayı ödeyeceğiz diye biliyorum. Fesih edelim, ortada kalsın. Ona da bu yakışır. Parasını koysun cebine, 1 sene aylak aylak gezsin.
Mantikli :ok:

Birincisi takımını oyun anlayışı değişecek sahada Q7 varken tek pas oynamıyoruz oyun yavaşlıyor başka şekillerde gol atabilecekken ortalarına muhtaç kalıyoruz.

Şu durumda baktığımız zaman Yedeğe çekilecek oyuncu Quaresma değil Babel ama kim oynayacak soru bu ?

Lens çok iyi başladı ama sakatlandı şimdi tekrar form tutmasını bekleyeceğiz biraz da hoca tekrar sakatlanmasın diye hemen 11 e koymaz ki bu doğru olan bişey

Töre desen onda da risk var

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı caner.eryigit

Pektemek ve love gitmeden yeni forvet gelmeden son 11 saat mevzileri terketmeyelim lütfen

Çevrimdışı mylife1903

Hangi şartlarla gelmesi lazım sence ?
Beles gelsin
Yol yemek sigorta askeri ucret bi de birazirs sifresi veririz onun bunun karisina kizina sarkmasin
Bu ademin karisina falan bakarsa bu ariza cikar
Cok fena cok fena seyler olabilir
Bosnakmis sirpmis falan isler karisik ozanin derisini yuzebilir yancilariyla beraber

1-2 saate yengenin fotolar duser zaten abi acayip o cephe

Çevrimiçi Özgür Gültekin

5 milyon imza parası + 5 milyonda maaş istiyor diyor bütün duyumcu ve medya

Senin en sevdiğin dimi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Soru mu şimdi bu :alala:

Q7 varken kimse Frikik atamaz adam direkt topu eline alıp herkesi uzaklaştırıyor etrafından :D
Dingonun ahiri mi burasi
Senol gunes kimi yazarsa o atiyor
Yazilan anca hissetmesse verir arkadasina ona da kirampon sokar hissiyati artsin diye hoca

Degil karijma ronaldo gelse senol gunes vur demeden vuramaz onu hirpalar soyunma odasinda

Diğer yandan 2015 - 2016 sezonundaki oyunun benzerini veya aynısını görmek istiyorsak hazır Adem de gelmişken ideal kanatlarımız LENS - TÖRE olmalı ki bu sene olmasada önümüzdeki sene bu kanatları göreceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı oblomov

Butce yaparken yazarsin abi hedeflenen koltuk sayisindan gelecek bir miktar
Ayrica zorunlu opsiyon olse de adamin parasini vereceksin torinoya sanki iki taksitli alim gibi bu sene 1 milyon seneye 6 milyon veriyon gibi dusunmek gerekmez mi

Bütçe ile bilanço ayrı şeyler üstad. Atıyorum önünü görebilmek adına 5 yıllık bütçe projeksiyonu yapıyorsan yazarsın elbet.
Ama henüz oluşmamış ve oluşması bir ihtimale bağlı mali yükümlülüğü bilançoda yazmazsın.
FFP süreçlerinde taksitlendirme, opsiyon koydurma  gibi olayları bu nedenle sıkça kullandık.  O yılın bilançosunda gider artışına neden olmasın diye.  Bir tür etrafından dolaşma taktiği.
Yazılanlar üzerinden varsayım yapıyorum,  20 maç 45 dk oynarsa ön koşul var.
Bu ihtimal gerçekleştiğinde önümüzdeki yılın bilanço dönemine girmiş olacağız ve koşulun gerçeklemesi durumunda bilançoya yazacağız.
Ki sözü edilen parayı da o zaman ve o koşullarda ödeyeceğiz.
ASAP

Çevrimdışı 38life

Sezgilerim Burak Yılmaz hayırlı olsun diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Adem Ljajic profil olarak Sosa' ya da benziyor. İkisinin de kanat oynamışlığı var, oyun stilleri de benzer. Bu transferin Oğuzhan, Tolgay ve Negredo' ya da yarayacağını düşünüyorum. Bence çok iyi bir transfer yaptık tabii ki geç kaldık orası ayrı. Bu duruma alışmamız gerekecek sanırım.
Sosanin yaptigi bianda donup basma olayi yok ademde ama ayrica sosa sinen adam degildi, yilmaz savasciydi ama daha dalgalinperformansi vardi. Hepi topu 6 ay top oynadi zaten
Tekmeye tekme yumruga yumruk gozu kara dalan adamdi sosa bizim lig icin onemli

Çevrimdışı mylife1903

Girmezki o sapkaya
Hokus pokus tiralala benzema cikacak supriz

Etiketler: