Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Ofansif ortasaha transferi yapılmazsa ve Oğuzhan o bölgenin oyuncusu olarak belirlenirse bu Oğuzhanın sonu olur. Ben olsam kendimi sakatlar sezonu kapatırım.

Çevrimdışı 38life

katılmıyorum her maçı negredoyu oynatmak adama ceza olur diğer oyuncuyuda kaybedersin.(33 yaşında)

Çift kulvar Negredo oynadı ligde sürekli larin oynamadı larin cezalandırıldı mı  o zaman ligde ?

Ayrıca görüntülerde negredo hiç cezalanmış gibi hissetmiyor gibiydi.

Bursa maçında negredo oynar .

Milli araya girdik. Çift kulvar falan bahane. Negredonun oynayıp gol atması lazım. Larinin ilk 11'i hak etmiyor ki onu oynatmamak ceza olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli araya girdik. Çift kulvar falan bahane. Negredonun oynayıp gol atması lazım. Larinin ilk 11'i hak etmiyor ki onu oynatmamak ceza olsun.

neden haketmesin asist yaptı bugün ?

Hem genç oyuncu oynasın kendini geliştirsin diye çırpınırız hem oynatınca larin birşey yapamıyor ki neden oynuyor oluyor ?

Oynamadan nasıl geliştiricek adam kendini ?

Hikaye filan değil oyuncuların yaşı oldukça yüksek bazıları dinlenirken bazıları oynayacak.

Benim için ;

1-)Karius
2-)Utku
3-)Ersin

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı EMİR EMRE

+Suni galibiyet. Maç özelinde değişen bir şey yok.

bu sefer hucumda kanatlarin uzerindeki gereksiz yuk azalmis gibi gordum. ortadan oguzhan ve medelle zorladik. tolgay hep ayni al gulum ver gulum. on numara diye tabir edilen alana adi gecen sahislardan biri gelirse bu oyun sanki ust seviyede oynanabilir. oguzhan medel tolgay sahada olsa bile orta saha etkinligimiz yok mecburen bir sure sonra quaresma uzerine donuyor oyun @atalay

bu sefer hucumda kanatlarin uzerindeki gereksiz yuk azalmis gibi gordum. ortadan oguzhan ve medelle zorladik. tolgay hep ayni al gulum ver gulum. on numara diye tabir edilen alana adi gecen sahislardan biri gelirse bu oyun sanki ust seviyede oynanabilir. oguzhan medel tolgay sahada olsa bile orta saha etkinligimiz yok mecburen bir sure sonra quaresma uzerine donuyor oyun @atalay

katılıyorum  :tabe:

Yarın kura çekiminde gruplara 1.ci torbadan katılıyoruz bu bir ilk  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

10 numaralı futbolcumuz 1 Golle yine ZİDANE yapılmış hiç sasirmadim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

10 numaralı futbolcumuz 1 Golle yine ZİDANE yapılmış hiç sasirmadim :bandit:
Zizu gibi atti
Daha naapsin

Çevrimdışı EMİR EMRE

Benim için ;

1-)Karius
2-)Utku
3-)Ersin

bi tane daha kaleci vardi sanki kimdi o :D :D

Çevrimdışı 38life

neden haketmesin asist yaptı bugün ?

Hem genç oyuncu oynasın kendini geliştirsin diye çırpınırız hem oynatınca larin birşey yapamıyor ki neden oynuyor oluyor ?

Oynamadan nasıl geliştiricek adam kendini ?

Hikaye filan değil oyuncuların yaşı oldukça yüksek bazıları dinlenirken bazıları oynayacak.

Şuan kıçı kurtarma derdindeyiz, genç oyuncu geliştirme için uygun dönemde değiliz. Negredo milli arada yeterince dinlenecek. Bu maçta dinlenmeye ihtiyacı yoktu. Pepe kaç yaşında? Sahanın iki ucuna gidip gidip geliyor maç boyu. Negredo kanat veya bek falan değil, Santrafor. Yönetim santrafor almadı. Alması lazımdı ama almadı. Oyüzden eldeki en iyi santraforun formu bizim kaderimizi belirleyecek.

bi tane daha kaleci vardi sanki kimdi o :D :D
O Gönüllerimizin 1.ci kalecisi :D

Ama Takımın degil :D

El Grande Capitano TolGEA

Çevrimdışı mylife1903

Şuan kıçı kurtarma derdindeyiz, genç oyuncu geliştirme için uygun dönemde değiliz. Negredo milli arada yeterince dinlenecek. Bu maçta dinlenmeye ihtiyacı yoktu. Pepe kaç yaşında? Sahanın iki ucuna gidip gidip geliyor maç boyu. Negredo kanat veya bek falan değil, Santrafor. Yönetim santrafor almadı. Alması lazımdı ama almadı. Oyüzden eldeki en iyi santraforun formu bizim kaderimizi belirleyecek.
Negredonun santraforlugu tartismali bir konu

Negredo sakat geldi takımla kamp yapmadı bireysel olarak hazırlandı ? 33 yaşında lig maçlarında oynadı hafta sonu önemli bir bursa maçımız var.Bu maçı içerde oynuyoruz gayette larinde oynuyabilir hem deneyim kazanır hem negredo dinlenmiş olur.

Pepe stoper oynuyor yalnız stoper ile santrafor aynı değil bu maç özelinde gitti geldi pepe ilk defa onu böyle gördüm normalde pas verir sadece arada bir çıkardı baktı ki orta saha çok durağan oynuyor kendisi bol bol çıktı.

Son olarak dediğim gibi bu maç kader maçı değil daha kader maçı olan hafta sonu oynayacağımız bursa maçı içerde ki puan kaybını o maçta telefi etmemiz gerekiyor milli araya iyi girmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Negredo sakat geldi takımla kamp yapmadı bireysel olarak hazırlandı ? 33 yaşında lig maçlarında oynadı hafta sonu önemli bir bursa maçımız var.Bu maçı içerde oynuyoruz gayette larinde oynuyabilir hem deneyim kazanır hem negredo dinlenmiş olur.

Larin bu takimda 11 cikacak seviyede degil. Negredo yoksa Babel cikmali forvette.

Çevrimdışı mylife1903

Pepe stoper oynuyor yalnız stoper ile santrafor aynı değil bu maç özelinde gitti geldi pepe ilk defa onu böyle gördüm normalde pas verir sadece arada bir çıkardı baktı ki orta saha çok durağan oynuyor kendisi bol bol çıktı.

Son olarak dediğim gibi bu maç kader maçı değil daha kader maçı olan hafta sonu oynayacağımız bursa maçı içerde ki puan kaybını o maçta telefi etmemiz gerekiyor milli araya iyi girmemiz gerekiyor.
Oyle diyorsun da
Uefa kupasini kazanmak lig sampiyonu olmaktan daha gercekci ve yakin bir hedef bizim icin
Baya baya kader maciydi bu
Gelecek seneler icin puan da kazanilmali
Rahat gruplara dusmek icin
Biz gs degiliz torba atlamamiz lazim

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

o değilde gs den daha zor kura çekebiliriz .

Çevrimdışı 38life

Negredonun santraforlugu tartismali bir konu

Takıma yeni bir santrafor katılmazsa (ki katılmayacak) Negredo oynayacak.

Torbalar bellimi

Biz 1.ci torbadayiz :D

İlk kez bir Türk takımı Avrupa kupalarında 1.ci torbada :bandit:

Çevrimdışı 38life

Negredo oynayabilecek durumda, dinlenmeye ihtiyacı yok. Kamp eksiği var ve bu açığı kapatmak için bol bol oynaması lazım. Pepe her maç gidip geliyor bu sezon. İyi seyredememişsin. Kaldı ki Her halükarda bir pivot santrafor ile stoperi karşılaştırırsan stoper çok daha yorucu bir mevkiidir. Bu maç kader maçıydı. Oğuzhan yaratıcılığını konuşturmasa ilk golü onlar atsa çok farklı bir durum ortaya çıkardı. Ki bu dediğimi az önce Şenol Güneş dedi basın açıklamasında.

Biz 1.ci torbadayiz :D

İlk kez bir Türk takımı Avrupa kupalarında 1.ci torbada :bandit:
Çok kolay grup cekelimki, Avrupa’da yedek ağırlıklı oynayalim. Lige konsantre olmak gerekiyor.