Tolga için bir çift sözüm var bu güne kadar ikinci kaleciliğini savundum
ama bugün gördümkü en ihtiyaç duyduğumuz anda kalede yoksa
Beşiktaşdada olmamalı. Bunu daha öncede yaptı. sakatım diye çıkmadı
günaya bıraktı bizi. o zamanda sakat olmadığına adım gibi emindim şimdide sakat olmadığına
eminim. Bu akşam gencecik çocuğu yakabilirdi utkunun şansı yaver gittide pozisyon vermedik
bu günden sonra benim için tolga bitmişdir. Ne zaman ihtiyaç duysak sakat olan bir kaleciyi biz ne yapalım.
Fikret orman yonetime alsin, takimin abisi yapsin, maasindan kurtulur diyecem de bi kehake ile maas da baglanabilir.
Utku sanssiz basladi, dun ruslar verdi maci onlardan agzim acik sekilde takip ettim maci.
2 eleman butun maci acayip yorumladilar sanki kgbden turkiye masasi sefi ile besiktas futbol sorumlusu gibi, herifler abdullah gulu falan gectim tolga zengini bile tanidi.
Inanilmaz isabetliydi, love alanyaya gitti dedi ustune tutmamasi buyuk supriz oldu bizim loveun dedi sonra burak yilmaz transferi bitti galiba dedi. Burak patlayamamis parlayamamis oyuncuydu bunu kenardan ortaya alip santrafora donusturen senol gunesti dedi spiker
Bizim spor yazarlari oyle yazi yazamaz 90 dakika adamlari dinledim
Utku icin sunu dedi, antalya macinda hatasi gozukmemis de olsa buyuk takim taraftari ilk macinda 3 gol yiyen kaleciyi unutmaz, sanssiz baslangic