Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737470 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Özyakupun golü ve sevinci tüm beyinsizlerin gö.üne girsin.

gözüne. yanlış anlaşılma olmasın  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Neredeyse tüm Beşiktaşlıların 2-0 dan çok Oğuzhanın golüne sevindiğine eminim.

Çevrimdışı cursedofdragon

özlemişiz :)

Çevrimdışı 38life

Ben son haftalarda attığımız gollere fiziksel reaksiyon vermeyi bırakmıştım. Seviniyordum ama içimden. İlk defa fiziksel reaksiyon gösterdim bir gole.

Çevrimdışı mylife1903

Ben son haftalarda attığımız gollere fiziksel reaksiyon vermeyi bırakmıştım. Seviniyordum ama içimden. İlk defa fiziksel reaksiyon gösterdim bir gole.
Ts macinda atiba atinca biraz yumruk sikmistim sevincten bi de bugun

Çevrimdışı Gökhan Almar

Halinin ustunde dizlerimin ustunde haykirdim sen de diyorsun :)

Çevrimdışı Gökhan Almar

Kesinlikle ayni durumdayim

Çevrimdışı atalay

Klasik ikili oyunları ve imza golü. Bunu merkez ve koridor üzeri oynamak yerine kolay oyunu oynamaya devam edin. Kenardaki üzülmüştür.

Çevrimdışı mylife1903

Halinin ustunde dizlerimin ustunde haykirdim sen de diyorsun :)
Onu koray kadikoyde sokunca yapmistim gozumden yaslarla

Çevrimdışı Gökhan Almar

Klasik ikili oyunları ve imza golü. Bunu merkez ve koridor üzeri oynamak yerine kolay oyununu oynama devam edin.
Biz bu kadar ozlemisken, bunlari ariyorken belki de bu gol onlarin da ozlemini hatirlatir.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Onu koray kadikoyde sokunca yapmistim gozumden yaslarla
Abi o maci radyodan dinlemistim hic unutmam. Psikolojim bozulmustu, koltuktan koltuga ucmustum

Çevrimdışı 38life

Klasik ikili oyunları ve imza golü. Bunu merkez ve koridor üzeri oynamak yerine kolay oyunu oynamaya devam edin. Kenardaki üzülmüştür.

Sahanın iç kenarındaki de, dış kenarındaki de üzülmüştür.

Çevrimdışı atalay

Bağlantı lazım. O sebeple ön bölgede hareket ve derinlik vurgusu yapıyorum. Alan lazım. Sadece pas açısı buldu. Caner önce genişlikte sonra merkezde. Larin'den iyi bir bağlantı, sonrası ikili oyun becerisi onda zaten. Bunun aynısını özellikle 15/16 hatta 16/17'de kaç defa izledik. Bunu düzenli yaptığınızda düzenli izleyeceksin. Geniş oynarsanız gole kadar olan pasları izlersiniz. @Gökhan Almar 
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 22:13:31 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Final aksiyonun öncesinde taç çizgisi kenarında Adriano'dan pas alamadığı için üzüldü zaten. @38life

Çevrimdışı Gökhan Almar

Bağlantı lazım. O sebeple ön bölgede hareket ve derinlik vurgusu yapıyorum. Alan lazım. Sadece pas açısı buldu. Caner önce genişlikte sonra merkezde. Larin'den iyi bir bağlantı, sonrası ikili oyun becerisi onda zaten. Bunun aynısını özellikle 15/16 hatta 16/17'de kaç defa izledik. Bunu düzenli yaptığınızda düzenli izleyeceksin. Geniş oynarsanız gole kadar olan pasları izlersiniz. @Gökhan Almar
Galiba o 1 kisi olmasa bu oyuna daha fazla sans gelicek gibi

Çevrimdışı atalay

Partizan'ın yüksek toplarda ve duran top eşleşmelerinde defolarını ilk maçta görmüştük fakat Pepe, ileri uçun altı adayından da daha iyi pozisyon alıp-yüksek topa çıkıyor.

Çevrimdışı atalay

+Suni galibiyet. Maç özelinde değişen bir şey yok.

Çevrimdışı solar

+Suni galibiyet. Maç özelinde değişen bir şey yok.

İlk maça 3 defansif orta saha ve üç bek ile başlamıştık, bu maça da öyle başladık. Bu formül tutuyor demek ki, sonraki maça da öyle başlarız. Bir de Oğuzhan kız gibi.

Çevrimdışı levitate

30-45 arası iyiydik geri kalanı vasat altı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Negredo neden cezalandırıldı? Bunu merak ediyorum.

Negredo neden cezalandırıldı? Bunu merak ediyorum.

niye cezalandırılsın nedir seni böyle düşündüren ?

2 kulvardayız negredo dinlensin bursa maçında oynar :)

Mübarek defans değil forvet gibi maşallah..
Pepe: 7 maç, 4 gol, 1 asist
Ricardo Quaresma: 7 maç, 1 gol, 6 asist

Çevrimdışı 38life

niye cezalandırılsın nedir seni böyle düşündüren ?

2 kulvardayız negredo dinlensin bursa maçında oynar :)

Adam form tutmuş atıyor, golcüler attıkça form tutar. Böyle bir dönemde onu kesmek cezalandırmaktır.

Adam form tutmuş atıyor, golcüler attıkça form tutar. Böyle bir dönemde onu kesmek cezalandırmaktır.

katılmıyorum her maçı negredoyu oynatmak adama ceza olur diğer oyuncuyuda kaybedersin.(33 yaşında)

Çift kulvar Negredo oynadı ligde sürekli larin oynamadı larin cezalandırıldı mı  o zaman ligde ?

Ayrıca görüntülerde negredo hiç cezalanmış gibi hissetmiyor gibiydi.

Bursa maçında negredo oynar .

Çevrimdışı mylife1903

Form tutmus hali buysa oynamamasi gayet normal