Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Sadece Ben değil Büyük Besıktaş taraftarının çoğu bilenmiş durumda

Yapmadıklarını görüyoruz çünkü tribünler geçen seneden beri zor sabrediyordu , inanmıyorsan @Necmi abiye sor adam her maç tribünde , Oğuzhana tribünde ki tepkileri sor bi

Bu elbet patlayacakdi ve bu maça denk geldi ama şundan emin ol TRİBÜNLER bu maçtan çok çok daha önce patlayacakti Oğuzhana , sabir sabir bir yere kadardı..
Ben de eleştiriyorum bu adami. Ozellikle fizik konusunda kendini geliştirmiyor ikili mucadele de zayif sol ayagi inanilmaz kotu. Bacak kaslarini gelistirmek icin calismiyor bile ama oyun gorusu sahane ötesi.

Oguzhan'in ayagina top gelmeden topu nereye atacağını biliyor bu adam. Oyun gorusu ust duzey. Fakat son 2 senedir çöktü. Çünkü 2 senedir takimda 10 yok.

Oguzhan'dan 10 denediler olmadi. Kendi de diyor zaten ben 8 oynamak istiyorum diye. 10 oldugu zaman geriden top almaya geliyor ataktan uzak kaliyor. Oyun kanatlara yigilinca 10 olarak kayboluyor.

8 oluyor bu sefer de 10 olmadigi icin topu cikartacak adam bulamıyor. Yine oyunda kayboluyor.

Bu adamin ilaci pas yapan 10 numara. Ben bu sebeple Kagawa istedim ama olmuyor. Kagawa tam Oguzhan'a goreydi. Ben pas yapan bir 10 ile Oguzhan'in cok fark yaratacagini dusunuyorum hala.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

🔥 Loris Karius, çıktığı ilk antrenmanda teknik ekipten tam not alırken, yapılan çift kale maçtaki performansı ile arkadaşlarından alkış aldı.

👉 25 şut / 22 kurtarış
👉 10 birebir / 9 kurtarış
👉 Ani refleks 8.9 (Fabri 7.8, Tolga 7.6)

doru mu bu ?
bu kadar da değildir yav, kaleci yerine superman mi aldık yoksa :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

🔥 Loris Karius, çıktığı ilk antrenmanda teknik ekipten tam not alırken, yapılan çift kale maçtaki performansı ile arkadaşlarından alkış aldı.

👉 25 şut / 22 kurtarış

doru mu bu ?

Wanted filmindeki gibi dokuma tezgahinin icine elini sokup cikariyomus :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bu kadar da değildir yav, kaleci yerine superman mi aldık yoksa :D

Wanted filmindeki gibi dokuma tezgahinin icine elini sokup cikariyomus :D

:D-

Çevrimdışı Orhan_

Bu nedenle Şenol Hoca'da hata arıyorum, ama bulamıyorum. Hatta o kadar ki, şu takımda başka bir hoca olsa, ilk 3 haftadan puan çıkarabilir miydik, UEFA'da play off'a kadar gelebilir miydik, onu bile bilmiyorum...

Biz Şenol Güneş döneminin büyük bir bölümünde rakibin en iyisinden en kötüsüne kadar, baskı yediğimizde topla çıkamadık. Bunun için 1 tane bile düşünülmüş organizasyonumuz yok, senelerdir. Ama sorunu oyuncu yeterliliği ile ölçmeye kalkarsak tabi ki hata görmeyiz hocada. Kendisi de böyle düşündüğü için sürekli geriye giden bir takıma ve hedef tahtasına oturan oyunculara sahip oluyoruz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Biz Şenol Güneş döneminin büyük bir bölümünde rakibin en iyisinden en kötüsüne kadar, baskı yediğimizde topla çıkamadık. Bunun için 1 tane bile düşünülmüş organizasyonumuz yok, senelerdir. Ama sorunu oyuncu yeterliliği ile ölçmeye kalkarsak tabi ki hata görmeyiz hocada. Kendisi de böyle düşündüğü için sürekli geriye giden bir takıma ve hedef tahtasına oturan oyunculara sahip oluyoruz.

Aynen, Senol hoca cok guzel kelle kesiyor. Adam hicbir zaman kendinde hata aramiyor. 3 sezonda gelinen nokta.

Hoca hatalarin en buyugu senin oynatmaya calistigin cagdisi futbol, kendine gel. (Yonetim, oyuncu performansi bir yana)

Surda bir kisi Senol hocanin mactan sonra yaptigi konusmalardan tatmin oluyor mudur ?

Çevrimdışı mylife1903

👉 25 şut / 22 kurtarış

doru mu bu ?
Arkadas topa pekto negro falan vuruyor kurtarir tabi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Benim anlamadigim hazirlik maclarinda surekli pas oyunu oynadik. Hatta caner nasil orta yapmiyorda yerden ileri sert pas atiyor demistik. Hersey cok guzeldi ta ki resmi maclar baslayana kadar..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Hiç mi kaçırma hakkı yok hep atsın mı :D
O zaman Gs maçındaki q7 nin kaçırdığı pozisyonlar ne olacak :D
Bak yanlış yerden ve duygusal yaklaşıyorsun tamam seviyorsun q7 anlıyorum ben de seviyorum en azından nefret etmiyorum fakat bu oyunda bir istatistik var o expected goals . Bizim orta kafa oyunuyla girdiğimiz pozisyonlar net pozisyonlar değil bunu ben değil istatistik söylüyor.  Oraya kimi koysan istersen benzemaya getir atamaz golleri sorun topun oraya gole hazır şekilde gelmesi. Kaleye 30 metre yandan orta yaparak mı gol atmak daha kolay cepheden kaleye giderek atmak mı daha kolay ? Ya da kaleye 15 metre yandan yerden pas vererek orta yapmak mı daha gol atma olasılığını arttır 30 metre topu içeri atarak mı ?

en son ne zaman lig de gol attı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Arkadas topa pekto negro falan vuruyor kurtarir tabi

boşuna ruh ikizi değiliz dur şuna yorum yapayım dedim reis önden yapmış gerekeni
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

boşuna ruh ikizi değiliz dur şuna yorum yapayım dedim reis önden yapmış gerekeni
Tolga utku falan olunca kalede antremani izlesen santrafor falan almazsin tabi

Çevrimdışı tangaz

Tolga utku falan olunca kalede antremani izlesen santrafor falan almazsin tabi

utku demişken utkudan hiç bişey olmaz

zaten almıyoruz santrafor reis takma kafana biz önce başkan almalıyız nasılsa tüzük değişecek maaşa bağlanacak parasıyla değil mi veririz parasını getiririz bekenbaurı filan

başkanlık yoluna çıkan ormanla şimdiki orman arasında gece gündüz kadar fark var. yola çıktıklarında önder özeni getirmişti isim doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir plan vardı takımın 1/3ü uluslararası oyuncu 1/3ü tr altyapılı 1/3ü kulüp altyapılı şeklinde inşaa edilecek deniyordu noldi sıfır koskocaman bir sıfır orta ve uzun vadeli tek bir adım göremedik ki bunu yapabilecek ortam vardı ama yapılmadı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

utku demişken utkudan hiç bişey olmaz

zaten almıyoruz santrafor reis takma kafana biz önce başkan almalıyız nasılsa tüzük değişecek maaşa bağlanacak parasıyla değil mi veririz parasını getiririz bekenbaurı filan
başkanlık yoluna çıkan ormanla şimdiki orman arasında gece gündüz kadar fark var. yola çıktıklarında önder özeni getirmişti isim doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir plan vardı takımın 1/3ü uluslararası oyuncu 1/3ü tr altyapılı 1/3ü kulüp altyapılı şeklinde inşaa edilecek deniyordu noldi sıfır koskocaman bir sıfır orta ve uzun vadeli tek bir adım göremedik ki bunu yapabilecek ortam vardı ama yapılmadı

Maaşlı çalışan olursa o zaman tatilleri de düzene girer. İlk yılı doldurunca 14 gün izin hakkı kazanır :D Ama bi saniye başkan 50 yaşında değil mi? 50 yaş üstüne 20 günden az izin verilemez kuralı vardı bakmak lazım İş Kanunu'na..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dayanin izdirap bitiyor iki gün kaldi.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Maaşlı çalışan olursa o zaman tatilleri de düzene girer. İlk yılı doldurunca 14 gün izin hakkı kazanır :D Ama bi saniye başkan 50 yaşında değil mi? 50 yaş üstüne 20 günden az izin verilemez kuralı vardı bakmak lazım İş Kanunu'na..
Maasli baskani kovarsak tazminat odeyecez mi?
Sozlesmeyi nasi yapacaz, kiralik alip opsiyon koysak

Güncel Dünya Teknik Direktörleri
Sıralaması

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Medyası yok!
Algı yapan gazetesi yok, muhabiri yok!
VAR Herkese VAR, Beşiktaş'a YOK!

Kısacası Beşiktaş'ın bizden başka kimsesi yok! #KenetlenBaşkaBeşiktaşYOK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Medyası yok!
Algı yapan gazetesi yok, muhabiri yok!
VAR Herkese VAR, Beşiktaş'a YOK!

Kısacası Beşiktaş'ın bizden başka kimsesi yok! #KenetlenBaşkaBeşiktaşYOK
Sen karisma bu islere taraftarligini yap

🗣 Loris Karius: "Klopp beni takımda tutmak istedi ama ben Beşiktaş'a gelmek istedim."

Çevrimdışı atalay

Snooker, curling, triatlon hepsi olur. @Osvaldonun Saçı   

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma Antalyaspor maçında 50. kez asist yaptı !

Quaresma’nın Beşiktaş kariyeri 👇

Maç 👉 190

Gol  👉  40

Asist 👉 50

Sarı Kart 👉 55

Kırmızı kart 👉 8
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Karıus Antrenmanda ilk Golu Quaresmadan yemiş :D