Sadece Ben değil Büyük Besıktaş taraftarının çoğu bilenmiş durumda
Yapmadıklarını görüyoruz çünkü tribünler geçen seneden beri zor sabrediyordu , inanmıyorsan @Necmi abiye sor adam her maç tribünde , Oğuzhana tribünde ki tepkileri sor bi
Bu elbet patlayacakdi ve bu maça denk geldi ama şundan emin ol TRİBÜNLER bu maçtan çok çok daha önce patlayacakti Oğuzhana , sabir sabir bir yere kadardı..
Ben de eleştiriyorum bu adami. Ozellikle fizik konusunda kendini geliştirmiyor ikili mucadele de zayif sol ayagi inanilmaz kotu. Bacak kaslarini gelistirmek icin calismiyor bile ama oyun gorusu sahane ötesi.
Oguzhan'in ayagina top gelmeden topu nereye atacağını biliyor bu adam. Oyun gorusu ust duzey. Fakat son 2 senedir çöktü. Çünkü 2 senedir takimda 10 yok.
Oguzhan'dan 10 denediler olmadi. Kendi de diyor zaten ben 8 oynamak istiyorum diye. 10 oldugu zaman geriden top almaya geliyor ataktan uzak kaliyor. Oyun kanatlara yigilinca 10 olarak kayboluyor.
8 oluyor bu sefer de 10 olmadigi icin topu cikartacak adam bulamıyor. Yine oyunda kayboluyor.
Bu adamin ilaci pas yapan 10 numara. Ben bu sebeple Kagawa istedim ama olmuyor. Kagawa tam Oguzhan'a goreydi. Ben pas yapan bir 10 ile Oguzhan'in cok fark yaratacagini dusunuyorum hala.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi