Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742405 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlk yarı ıslıklanan Ozi 2. yarı sahanın en iyisi soyunma odasında yediği dayak veya fırça ile mi değişti... Hayır Larin girene kadar Babel geçti forvet arkasına ozi de rakip sahayı karşına aldı geriden kurdu oyunu...Ozi ye kızanlar kaçırdığı iki gol için kızıp bu takımda görmek istemiyorsa anlarım Beşiktaş ın topçusu stoper bile olsa o ikisinden biri gol yapacak ama oyunu için eleştiriliyorsa yanlış yoldalar anladıkları bir spora baksınlar tavsiyem... Suç önc yönetim de sonra hoca dadır. haftaya ıslıklanan babel olur öbür hafta caner öbür hafta adri öbür hafta pepe vs... Ya elindekilere göre oyun planı yaparsın ya kafandaki plana göre oyuncu alırsın bu kadar basit...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Orta kafa gol oynayacaksak top kontrolü elit seviye isabeti kötü q7 bir kanatta oynar diğer kanatta da orta isabeti daha iyi bir oyuncu alırsın içeri 2 tane hava hakimiyeti olan oyuncu koyarsın forvet de olması şart değil pepe-marcelo larin-negredo dan çok atar... Dönen topları toplayacak 2 atiba veya 1 atiba 1 ozi bir tanesi pas bağlantısı kursun istersen beklerin çift ciğerli olacak 2 deli ibo stoperin biri hava hakimiyeti iyi marcelo gibi diğeri medel olur yardırsın süpürsün rakibe bassın kaleci de libero olsun yeter ayağı düzgün...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yok hızlı pas oyunu oynayıp varyasyonlu hücum yapacaksan...
Karius daha göremedik ama şuan elde o var kalede... Ön alan baskısını kırmak için Pepe-Medel tandemi önlerinde Atiba Sol bek Adriano baskı anında iç gibi girip pas alışverişinde olacak. Sağ bek GG hırsı mücadelesi bu seneyi sakatlanmazsa çıkarır. Atiba nın yanında Ozi geriden pas bağlantısını kurup hücuma top taşıyacak (bu fizikle 45 dk yapar max verimde) Önlerinde artık Kaqawa mı Adem mi kim gelirse hücumcu orta saha şut kilit pas duran top oyunun yönünü değiştirme vs görevini üstlenecek. Sol açık Babel gerekirse dribling ile götürüp içe dışa çekip şutlayacak (bu aralar ciddi formsuz) Sağ açık Töre (şu an form da değil ama Lens sol kenar oyuncusu) Töre ile topu ileri hızlı taşıyıp çizgiye inip kutuya girenlere veya Golcü ye kesecek. Şutu vs zayıf savunma da gg ye de yardım etsin yeter. En önemlisi ileri de 2 seçenek var  sırtı dönük top alacak dönüp vurabilecek rakip savunmayı yıpratacak driblingi olan bir forvet (aboubakar gibi) ya da benim işim gol atmak topu getirin bana ben atarım her türlü giyen saf bir golcü (Gomez-Falcao-Huntelaar-Bergkamp tipinde)... Ben olsam golcü tercih ederdim... Oyun iyi de olsa skor alınamaz sa q7 ve nayir i alıp doldur boşalt a dönülebilir...

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneşi hep geç oyuncu değişikliği yaptığı için eleştirirdim ama hata etmişim. Bugün hoca hiç oyuncu değişikliği yapmasa maçı cok çok büyük ihtimalle kazanirdik. Ortasahayi eksiltip 2 tane pvot santraforla oynamaya çalışınca maç bitti. Ve bunu 60da yapti. 2 tane pivotu anca doldur boşalt için sahada tutarsın. 30 dakika doldur boşalt mı yapmayı hedefledi hoca? Bu kadar mı ümitsiz kendinden? Ben ondan umitsizim de sanırım hoca kendi kendisinden daha da umitsiz
Caneri ya da q7 yi çıkarıp gökhan töreyi alması gerekiyordu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Yazdığın iki oyuncu da doğru. Hatta üç. Bunu iki senedir yazıyorum. Ve takımın teknik direktörü iki senedir bu iki oyuncudan bir saniye olsun vazgeçmiyor. İsteksizlik? @tolga1903 | Kesinlikle. @bordele | Topu ısrarla yere indiren ve ne yaptığı bilen nadir oyunculardan birini, bilmediğini bilmeyen şuursuzlar ıslıkladılar. Ve uzun süredir problemi oyuncu da zannediyorlar. Yine de eğer bugünden sonra bu aptal yapıda kalırsa ona en çok kızan kişi olacağım. @Orhan_
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 00:26:59 atalay ]

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş geçmişi bitirmişti, geleceği yemeye başlamıştı. Son sürat devam ediyor. Transferden daha önemli problemlerimiz var. 2 oyuncuyu heba etti 2 haftada. Maç sayfasında yazılanlar bunun ispatı. Yazık!.

Çevrimiçi Sinan66

Bu takim bu kadar sabote edilmez

Bir taraftan yönetim hazir takimin üstüne takviye yapmak yerine, eldekileri satip yerine adam kovaliyorlar onuda transferin son haftasina kadar bekliyorlar gelenler ise gidenlerin yerini tutmuyor.

Diger taraftan hoca CL hariç futbol oynatmiyor. Biliç bize yamuk yapmasaydi güzel futbol oynatiyordu. Senol günes geldiginden beri futbolumuz erozyona ugradi. Elindeki kadro kötü de degil..

Her iki tarafta hatali.

Oguzhan isliklandi, umarim takimi etkilemez. Ve transfer yapilmazsa sonun baslangici olur bu bizim için

Çevrimdışı levitate

negredo'ya helal olsun istenmediği halde adam 3 maçtır yazıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Acaba yine maç sonu Şenol hocayı tribüne çağırıp alkışlamışlar mıdır.

De - li - ri - cem !

Çevrimdışı mrred

O değilde oğuzhan ne döndü maçın 2. dakikasında inanılmazdı. Adamda nasıl bir bel, hayal gücü ve motorik zeka varsa... İkinci yarı bide babele ceza sahası önünde fake atıp attığı bir pas vardı çok iyiydi...
The great gig in the sky

Çevrimdışı balkan-kartal

Geçen senenin puan kaybı rekoru kıran takımo bu sene de puan kayıplarına erken başlado
Hoca ve başkan bu ikili gitmeden düzelmez
Geçen senenin dördüncü olan takımı

Yine başkadılar puan kaybetmeye
Fikret orman iyilik yapmak istiyorsan istifan ile mutlu et bu forum ahalisini

Ben geçen senenin aynısını yaşamak istemiyorum
Simdiye dek sadece yonetim kotuydu, hoca iyi bile dayaniyordu
bir mac yenildik diye hocada kotu oldu
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş geçmişi bitirmişti, geleceği yemeye başlamıştı. Son sürat devam ediyor. Transferden daha önemli problemlerimiz var. 2 oyuncuyu heba etti 2 haftada. Maç sayfasında yazılanlar bunun ispatı. Yazık!.
Abdullah Avcıyı scout eden var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol Hoca takımı bozma derken bozan, erken transfer istiyorum kampa yetişsin derken tam aksini yapan başkan da suçlu, iki yıldır orta açmak dışında taktik üretmeyen, elinde dünyanın en iyi defans oyuncularından birkaçı bulunurken defans yaptırmayı beceremeyen Şenol Hoca da suçlu, 4 yıldır vücuduna 1 gram kas eklemeyen, sorumluluk almayan, yattığı yerden para kazanan, Beşiktaş'ın kıymetini bilmeyen bazı oyuncular da suçlu.. Tek masum biz taraftarlarız..

Facia resmen geliyorum diyordu geldi. Lask maçında ipten döndük, Erzurum nasıl fiyasko olmadı hala anlam veremiyorum, Partizan maçında hiçbir şey yapamadık, Antalya'yla patladık.. Olacağı belliydi keşke kendi stadımızda olmasaydı.. Sorun büyük ve transferle kapanacak gibi de değil. Yine de bitsin şu dönem de daha rahat eleştirelim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Savaş

Ben Oguzhan'a kizmiyorum. Takimda en akli basinda oynamaya calisan adam oguzhan. Hoca'nin taktigini hice sayip oynamaya calisan adam neredeyse. Fakat taktik oyle leş ki adam takimdaki en leş oyuncu görünüyor.

Belli bi yerden sonra top oyle bir sismeye basliyor ki aha bu adam da oyundan kayboluyor. Idmansizmis celimsizmis zayifmis onlar baska. Ama bu oyunda oguzhan'a haksizlik yapiliyor.

Takim 10 kisi mi kaliyor? Evet. Kimin sucu? Kesinlikle Oguzhan'in degil. Bu taktikle oraya Hazard'i koy yine vasati asamaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Yazdığın iki oyuncu da doğru. Hatta üç. Bunu iki senedir yazıyorum. Ve takımın teknik direktörü iki senedir bu iki oyuncudan bir saniye olsun vazgeçmiyor. İsteksizlik? @tolga1903 | Kesinlikle. @bordele | Topu ısrarla yere indiren ve ne yaptığı bilen nadir oyunculardan birini, bilmediğini bilmeyen şuursuzlar ıslıkladılar. Ve uzun süredir problemi oyuncu da zannediyorlar. Yine de eğer bugünden sonra bu aptal yapıda kalırsa ona en çok kızan kişi olacağım. @Orhan_

Kalmaması gerekiyor. Belki bu kararı daha önce vermeliydi. Teknik ekip bir yana, futbolu "herifçiliğe" indirgeyenlerin yorumları dahi şuur kaybı noktasına geldi. Gerçek veriler dahi reddediliyor artık.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

mod yerim ama söylemek istiyorum

vida overrated maalesef, 15 m verseler satmalıydık
bunu anlatamadık.

Çevrimdışı mrred

Acaba yine maç sonu Şenol hocayı tribüne çağırıp alkışlamışlar mıdır.

De - li - ri - cem !
Adam yaşlandıkça muhafazakarlaştı kendini inkar etti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bordele

2. Değişiklik 57. dk
3. Değişiklik 89. dK

Tribünden herhangi birinin oyuna daha şuursuzca müdahale edeceğini düşünmüyorum
Av zamanı

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcıyı scout eden var mı ?
Bu adam bizi 3 senedir aynı planla yeniyor ya :D en önce çözen de bu oldu  :D Bizim hoca hala çözemedi
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Takım ilk yarı ortalarında çift forvete döndü, tüm toplar 2 sn düşünmeden kenarlara atılmaya başlandı. Skor erkenden 3-2 olmasına rağmen Vida-Larin gibi garip bir değişiklikle Negredo-Larin ikilisine dönüldü. Sonra Pepede gitti. Kenarda başka uzun oyuncu olsa muhtemelen o da girerdi. 59 orta yaptı takım. Teknik kulübe bu oyunu destekleyecek ne kadar önlem alabilirse aldı.

Bu maçtan sonra Şenol Hocanın bu oyunu istemediğini söylemek hocaya biraz fazla iyimser bakmak demek bence.

Elimizdeki kadro sorunlu olsa da Antalyaspor gibi oldukça problemli bir takıma karşı daha farklı hücum opsiyonlarıyla oynatılabilir. Düşündüğün kadar bu oyuna mahkum olduğumuzu da sanmıyorum.

Ben de diyorum ki mahkum teknik kulübe buna. Oğuzhan çok güzel 3 4 dikine yay çevresine pas attı ve larinle negredo topu kontrol ettiler, dönüp rakip stoperleri ekarte etmelerini beklemiyorum adamlar zaten hantal ama oluşan durum aynen şuydu; forvet topu alıyor çevresine bakıyor quaresma sağ kanatta çizgide gökhan onun arkasında, solda babel ve caner yapışık, adriano ve medel orta sahanın ortasında pası da atan oğuzhan. Nasıl gireceksin merkezden? Topu alıp döndükten sonra aralara sızan bir tane oyuncu yok çünkü bu adamlar hayatları boyunca bunu yapmamış biri 35 biri 31 yaşında genç de değiller. Statikler sadece top ayaklarında olduğu zaman rahat ediyorlar. Bakınız bu takımın hocası sarri olsun iddia ediyorum bu adamlarla oluşturduğu futbol aklını birleştiremez geçtim şenol güneş'i. Bu takıma caner quaresma ve babel'den biri bile fazlayken üçü birden süre alıyor evet hoca suçluysa bu adamlara sabrettiği için suçlu @atalay'ın dediği gibi, onun dışında asla değişmeyecek bunlar oynadığı sürece kabullendim ben.

Çevrimdışı bordele

Çıkıp "ne oynadın?" diye sorabilecek bir muhabir olsaydı keşke. Çok merak ediyorum, anlatabilir mi acaba hoca takıma ne oynattığını.

Çıkıp, hocam aslında tam olarak oynadığınız oyunun karşılığını almış olabilir misiniz diyen de bi muhabir çıksaydı keşke.
Av zamanı

Çevrimdışı Librarius

Geçen burda Lask Linz maçı için yazmıştım: Şenol Güneş ortasahayı boşaltarak büyük hata yapıyor. Bunu işler kötü gitmeye başlayınca sektirmeden yapıyor. Birisi ona ortasaha olmadan maç almak, skor üretmek çok zor desin.

Orta meselesini artık yazmayacağım bile. Artık ilkel boyutlara ulaştı bu orta saçmalığı.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 01:21:27 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı worns

Bu adam bizi 3 senedir aynı planla yeniyor ya :D en önce çözen de bu oldu  :D Bizim hoca hala çözemedi

Hem de hafta içi tvde nasıl yeneceğini anlatıp yeniyor. Onu bile izlemiyorlar sanırım :d

Çevrimdışı Fuat

Yapılacak en büyük transfer Şenol Güneşi göndermek olur fakat 3 senedir bu takımı 10 numarasız oynattıran yönetimden böyle bir vizyon bekleyemem. %0,1 ihtimal bile yok.

Aynen bunu ben diyince kim gelicek yerine diyorlardi. Su takima abdullah veya ersunu getir senoldan kat kat iyi yonetirler