Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740596 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Fuat

Erken bir yol kazası oldu.
Gerekli dersler çıkartılırsa
Hayırlara vesile olacaktır

Saygılar

Ne yol kazasi abdusta abi resmen rezil futbol. Doldur bosalt sirf orta orta orta, bi ilk 15dk birsey denediler onun disinda hicbirsey yok.
Bu zamana kadar oynadigimiz her mac vasatin altinda ne bir ruh ne bir mucadele anca geriye dustugumuzde deli danalir gibi kostur dur.
Senol hoca zaten yanlis kadroyla basladi benim anlamadiyim niye halen hatalarini tekrarliyor. Kac kere medel tolgay oguzhan ya sen dorukhani bosa mi aldin cocugun iyi kumasi var bilemedin sag beke koy kac kere adrianoyu oraya koyduysa vasat oynadi ne bir hucum ne bindirme.
Baskan transfer yapsa bile senol oynatmaz onlari bu senede birsey olmaz abi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

böyle böyle gs sampiyon oluyor işte. fb ve biz resmen adamları gaza getiriyoruz baska bisey degil. şu maçi alsan rakiplerinden birine daha 3. hafta 6 puan fark atmiş olacaksın. gs haftaya trabzon deplasmanına gidecek. şanssızlık ne diyelim..

yazdım ama yine yazayım. böyle maçlar olur bazen. ne yaparsan yap olmaz, rakip kaleci devleşir, rakip savunmacı harika oynar. yenilirsin..

2015 2016 sezonunda icerdeki akhisar maçi
2017 2018 sezonunda icerdeki akhisar macı
2016 2017 sezonunda icerdeki kayserispor maçi

bu 3 maçın hepsi aynı mantık.. ne yaparsak yapalım olmadı..

Çevrimdışı 38life

Yapılacak en büyük transfer Şenol Güneşi göndermek olur fakat 3 senedir bu takımı 10 numarasız oynattıran yönetimden böyle bir vizyon bekleyemem. %0,1 ihtimal bile yok.

Çevrimdışı Savaş

Futbolcuya falan yazmam abi ben bu oyunu. Hocaya yazarim. İki senedir taktikaiz oynayan bir takim. İki senedir!

59 orta nedir abi? Bu nasil bi istatistik? Bu ne saçmalık. Her atak orta kesilmiş neredeyse. Benim aklım almıyor ya.

Bir takimda degisen bir tane bişey olmaz mi abi? Geçen sene süpermişiz gibi ayni devam ediyoruz. Şaka gibi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Yönetim ve Hoca elele kulübü uçurumdan aşağı yuvarlıyor, Futbolcular ise direniyor.

Yönetim ve Hoca Gayet moralli, vurdumduymaz, hiçbirşey olmuyormuş gibi bir tavırla, herşey yolundaymış gibi bir tavırla yapıyorlar bunu.

Çevrimdışı bordele

Beşiktaş maçı 60 şuursuz orta ve olmayan bir oyun kurgusu bitirdi. Bugün aslında son iki sezonun özeti. İzlemeyenler için 1960'ların İngiltere'sini nostalji olarak izleten şahsı kutlamak gerek. Teknik direktörüne rağmen karakter koyan oyuncuları kutluyorum! Uzun zamandır bunu yapıyorlar ve hiç kolay iş değil. Yazılacak her şeyi yazdığım için ekstra bir şey yazmayacağım.

organize baskı yapıp 2. golü bulmamıza rağmen taktik dehası önceden karar verdiği değişiklikten vazgeçmedi, daha 60. dk olmadan doldur boşalta geçti
Av zamanı

Çevrimdışı 38life

Futbolcuya falan yazmam abi ben bu oyunu. Hocaya yazarim. İki senedir taktikaiz oynayan bir takim. İki senedir!

59 orta nedir abi? Bu nasil bi istatistik? Bu ne saçmalık. Her atak orta kesilmiş neredeyse. Benim aklım almıyor ya.

Bir takimda degisen bir tane bişey olmaz mi abi? Geçen sene süpermişiz gibi ayni devam ediyoruz. Şaka gibi.

"Yok abi olur mu öyle şey! Attığımız goller hep ortayla!" diyorlar ya hani... Kafamı duvarlara vurarak parçalayıp öldürmek istiyorum kendimi.

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle oyuncular bunun sorumlusu, ben şunu farkettim şenol güneş istemiyor bu futbolu, en azından dk 15'e kadar merkezi zorlayıp sonrasında bu iğrenç "şey"i hiç bir teknik adam istemez. Elinde babel ve quaresma kanatları olduğu sürece bu takım mahkum böyle oynamaya evet tek sebebi futbolcu yapısı. Babel'in belki 20 kere ayağına gelen topu sağa çekip aptalca şut atması bir kez soldan çizgiye inmemesi, quaresma'nın sürekli orta düşünmesi ve elindeki santraforların merkezden gelen topları alıp dönecek yeterlilikten çok uzak oluşları bu takımı bu oyuna mahkum ediyor. En büyük pişmanlığım şu babel'i 7m euroya satamamamız. Bu takım tekrardan şampiyonluk istiyorsa babel ve quaresmadan kurtulmalı. Herkesin dilindeki 15/16 sezonu olcay ve töre kanatlarının takım oyununa katkisini düşünün bir de bu elimizdekilerin yaptıklarını, gayet çağ dışı modern futbolda asla olmaması  gereken 60 tane kenar ortası niye? Çünkü mahkumsun çünkü topu alıp ceza sahasına katedecek oyuncun yok, forvet oyuncuların aşırı statik ve tek derdi oyunu kanatlara yönlendirmek orta beklemek, sorun tolgay değil oğuzhan da değil sorun sol bek ve iki kenar oyuncusu. Caner'in yaptigi o anlamsız ve aptalca uzun toplarının Beşiktaş takımına verdigi zararlar gole dönüşen ortalarından 10 kat daha fazla.

Ön alan baskısı yapan takımlara karşı oluşan mahkumiyetin sorumlusu hoca, biz aynı şekilde önde pres yaparken özellikle medel'in alan kaybetmesinin de sorumlusu hoca, ama asıl büyük problem olan rakibi sadece kenar ortasiyla mağlup etmeye çalışmanın sebebi oyuncu yapısı.

Çevrimdışı worns

Futbolcular gayet iyi mücadele etti. Hatta gerçekten çok iyi niyetli ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Mevcut oyun planında yine iyi bile iş yaptılar. Az kalsın maçı da kazanıyorlardı. bu oyunculara yazık olduğunu düşünmeye başladım.

Bence bu yenilgi iyi bile oldu. Bizde skor her şeyin üstünü örtüyor genellikle.

Çevrimdışı frantic

Taraftarla ugrasacagina hakemleri halletsin baskan

sahadaki oyun vasat, hakem rezalet ama eleştirince fırçayı biz yiyoruz. şov yapılırken, videolar hazırlanırken en büyük taraftar, en efsane kutlamalar bizde deniyor ama taraftar bu rezilliklere homurdanınca "ayar" çekiliyor. mhk ye, hakemlere çıt yok!   

Çevrimdışı celiker1

Ülkenin en iyi 8 numarası Oğuzhan başka yerde oynamaz,en iyi sol beki Adriano başka yerde oynamaz,defans Pepe-Medel harici olmaz,orta gol oyumu olmaz,bu forvetlerle olmaz,Babel sol ön harici olmaz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bana biri 60da ortasahayı eksiltip 2 pivot santrafora geçmenin mantığını açıklasın. Açıklasın biri ya deli olacam! Burası 3.cü lig mi arkadaş? Biri açıklayacak bunu!

"Sen Şonol hocodon doho mo iyi biloyosooon?"  Evet ulan evet!

Çevrimiçi levitate

mod yerim ama söylemek istiyorum

vida overrated maalesef, 15 m verseler satmalıydık
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman ve Şenol Güneş el ele gitmeli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı bordele

Şenol Güneş: Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık.
Av zamanı

Çevrimdışı Savaş

60a kadar futbolcular karakter koymus. Baskiya almis sen ne diye orta sahayi bosaltip cift pivota donuyosun? O dakikadan sonra ne oynamayi dusunuyosun? Neden takimi orta futboluna mahkum ediyosun.

Ulan zaten sagli sollu geliyoruz. Golu de atmisiz baski var. Arkadas neden bosalttin orta sahayi? Neden takimi mahkum ettin orta acmaya? Ya boyle bisey olabilir mi abi yeter valla yeter ya.

Çevrimdışı 38life

Pepe'nin ayaklarından öpmek istiyorum. Rezil hücumumuzun rezilliğini azaltan tek unsur. Ve bu adam stoper!

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle oyuncular bunun sorumlusu, ben şunu farkettim şenol güneş istemiyor bu futbolu, en azından dk 15'e kadar merkezi zorlayıp sonrasında bu iğrenç "şey"i hiç bir teknik adam istemez. Elinde babel ve quaresma kanatları olduğu sürece bu takım mahkum böyle oynamaya evet tek sebebi futbolcu yapısı. Babel'in belki 20 kere ayağına gelen topu sağa çekip aptalca şut atması bir kez soldan çizgiye inmemesi, quaresma'nın sürekli orta düşünmesi ve elindeki santraforların merkezden gelen topları alıp dönecek yeterlilikten çok uzak oluşları bu takımı bu oyuna mahkum ediyor. En büyük pişmanlığım şu babel'i 7m euroya satamamamız. Bu takım tekrardan şampiyonluk istiyorsa babel ve quaresmadan kurtulmalı. Herkesin dilindeki 15/16 sezonu olcay ve töre kanatlarının takım oyununa katkisini düşünün bir de bu elimizdekilerin yaptıklarını, gayet çağ dışı modern futbolda asla olmaması  gereken 60 tane kenar ortası niye? Çünkü mahkumsun çünkü topu alıp ceza sahasına katedecek oyuncun yok, forvet oyuncuların aşırı statik ve tek derdi oyunu kanatlara yönlendirmek orta beklemek, sorun tolgay değil oğuzhan da değil sorun sol bek ve iki kenar oyuncusu. Caner'in yaptigi o anlamsız ve aptalca uzun toplarının Beşiktaş takımına verdigi zararlar gole dönüşen ortalarından 10 kat daha fazla.

Ön alan baskısı yapan takımlara karşı oluşan mahkumiyetin sorumlusu hoca, biz aynı şekilde önde pres yaparken özellikle medel'in alan kaybetmesinin de sorumlusu hoca, ama asıl büyük problem olan rakibi sadece kenar ortasiyla mağlup etmeye çalışmanın sebebi oyuncu yapısı.
Canere sinirden gülüyorum artık adam bir ara otomatiğe bağladı. Caner kesinlikle yanlış tercihler yaptı. Ama onunda kullanışlı olduğu oyunlar var. Ama bu oyun kesinlikle değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Takım ilk yarı ortalarında çift forvete döndü, tüm toplar 2 sn düşünmeden kenarlara atılmaya başlandı. Skor erkenden 3-2 olmasına rağmen Vida-Larin gibi garip bir değişiklikle Negredo-Larin ikilisine dönüldü. Sonra Pepede gitti. Kenarda başka uzun oyuncu olsa muhtemelen o da girerdi. 59 orta yaptı takım. Teknik kulübe bu oyunu destekleyecek ne kadar önlem alabilirse aldı.

Bu maçtan sonra Şenol Hocanın bu oyunu istemediğini söylemek hocaya biraz fazla iyimser bakmak demek bence.

Elimizdeki kadro sorunlu olsa da Antalyaspor gibi oldukça problemli bir takıma karşı daha farklı hücum opsiyonlarıyla oynatılabilir. Düşündüğün kadar bu oyuna mahkum olduğumuzu da sanmıyorum.

Çevrimdışı mrred

olur böyle maclar arkadaslar. ne yaparsan yap olmaz bazen. gecen sezonki 0 0 biten akhisar maçı gibi.

antalyanın bizim yarı sahamıza gectigi her atak gol oldu neredeyse.

yalnız bugunki macta medel necip baslasak gollerin hicbirini yemezdik.
Medelle hiç bir orta saha kurgusu olmaz adam alan tutmayı bilmiyor. Medel en iyi defansta oynar orda da çok riskli müdahaleler yapıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

mod yerim ama söylemek istiyorum

vida overrated maalesef, 15 m verseler satmalıydık

Parmaklarım kırılırcasına yazdım. Vida 10 milyonu reddedebileceğimiz bir stoper değil. İstisnasız herkes pişman olacak dedim. Daha durun birşey görmediniz... Herkes ikna olacak buna, herkes...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Geçen senenin puan kaybı rekoru kıran takımo bu sene de puan kayıplarına erken başlado
Hoca ve başkan bu ikili gitmeden düzelmez
Geçen senenin dördüncü olan takımı

Yine başladılar puan kaybetmeye

Ben geçen senenin aynısını yaşamak istemiyorum
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 18:14:58 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı yoruk

Babel'in yavaş yavaş kesik yemesi lazım.
Atiba-Medel ve transferli bir düzen orta saha düzeni oturmamız lazım.
Negredo'yu daha efektif nasıl kullanırız ona bakmak lazım.

Dengemiz çok bozuk.Öyle bir adam gelmeli ki her tarafı tutsun yapışkan görevi görsün.Ama olur mu ? Zor ? Sorun x oyuncu z oyuncu değil.Sorun takımın yapısı bütünlüğü.Orta alana 2 yıldır 2.5 yıldır hangi üçlüyü koyarsan koy 2 maç oynuyor 3.maç olmuyor işte.2 sene önce şampiyon takımda da vardı bu tür sorun.

Larin'in girmesi dengeyi çok bozdu.Ama başka hamle de yoktu.Çünkü orta sahan yok.

Çevrimdışı EMİR EMRE

sahanin en şanssizi Utku tribünün en sanssizi da Karius. beni en cok yaralayan Şenol Güneş'in çözüm üretememesi bagira bagira yenilmemiz oldu.

Babel her topu ayagina aldiginda sagini kapatip topu ayagindan aldilar b plani yok.Bu acidan her ne kadar son yarim saatte sacmalasa da Quaresmayi tum takimin orta sahalarindan ayri yere koyarim. Üst seviye.

Çevrimdışı 38life

Çıkıp "ne oynadın?" diye sorabilecek bir muhabir olsaydı keşke. Çok merak ediyorum, anlatabilir mi acaba hoca takıma ne oynattığını.