Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743993 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

kazanmak istesek kazanirdik risk almadik bence de gerek yoktu su asamada. Larin cabaliyor futbolu da biliyor ama biraz zaman lazim hala direkt oyuncu olamaz gibi duruyor. Tore de uzatmalarla 15 dakika zaman buldu daha etkili olmasini beklerdim pres bile yapmadi. grup asamasi seviyesinde iki takimla oynadik. Linz de Partizan da Avrupa Ligine renk katabilecek seviyede takimlar. Kötu kuraya denk geldiler.

Çevrimdışı cursedofdragon

kazanmak istesek kazanirdik risk almadik bence de gerek yoktu su asamada. Larin cabaliyor futbolu da biliyor ama biraz zaman lazim hala direkt oyuncu olamaz gibi duruyor. Tore de uzatmalarla 15 dakika zaman buldu daha etkili olmasini beklerdim pres bile yapmadi. grup asamasi seviyesinde iki takimla oynadik. Linz de Partizan da Avrupa Ligine renk katabilecek seviyede takimlar. Kötu kuraya denk geldiler.

katılıyorum lask bizle değilde başka takımla karşılassa UEFA Avrupa liginde gruplara kalırdı.

Pepe rahatsızlanmış o yüzden çıkmış.

Çevrimdışı mrred

00.12 saniyeden itibaren iyi bakıldığında son maçta 3 tane defansif orta saha ile oynamamıza rağmen neden gol yediğimiz daha net anlaşılacaktır.
1. Medel alanını terk edip kafa topunu almaya çalışıyor oysa orda başka bir beşiktaşlı futbolcu var
2. Medelin kaybettiği alana rakibin orta sahası sızıdır ve sağ kanadımızdaki boşluğu görüyor.
3. Sonrasında gökhan yetişemiyor
4. Vida santraforun fakeini yiyor.

Sonuç olarak beşiktaş taraftarının çok sevdiği medel aslında alan savunması konusunda atibanın çok gerisinde bu şekilde yedirdiği 3. gol oldu daha önce de kasımpaşa maçında trezuguet nin golünü bu yüzden yemiştik. Aynı hataları Tolgay da çok yapıyor. Topa basayım derken alanını kaybediyor. O yüzden atibanın sözleşme yenilemesi kesinlikle olumlu bir hareket. Medelin böyle bir zaafı var malesef.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Taraftarın gözünü boyayan bazı şeyler var bunlardan biri de medelin koşu temposu
Medel bir defansif orta saha oyuncusu, defansif orta saha oyuncusun birincil görevi alan tutmaktır. Medelin birincil görevlerinde sorun var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Taraftarın gözünü boyayan bazı şeyler var bunlardan biri de medelin koşu temposu
Medel bir defansif orta saha oyuncusu, defansif orta saha oyuncusun birincil görevi alan tutmaktır. Medelin birincil görevlerinde sorun var.
Güzel tespit

+ çok stoperlerin arasına giriyor

Çevrimdışı mrred

Fakat bu sorunu çok maç izleyerek ve yüksek konsantrasyon ile çözebilir. Çözümü olan bir sorun.
Ayrıca geçen sene deplasmanda şampiyonluğu kaybettiğimiz galatasaray maçında da buna benzer bir gol yemiştik

yediğimiz ilk golü 1.18 saniyeden itibaren izleyin

1.Pepe kafaya çıkıyor topu alamıyor fakat defans kurgusunda bir sorun yok kademe var
2.Rodrigues topu alıyor sürmeye başlıyor o sırada nagatomo q7 nin arkasında
3.Nagatomo depar atmaya başlıyor fakat q7 buna karşılık vermiyor
4.Nagatomo topu içeri kesiyor ve gol

Aynı şekilde yediğimiz bir çok gol var maalesef @Yunus Emre Dökmeci
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Fakat bu sorunu çok maç izleyerek ve yüksek konsantrasyon ile çözebilir. Çözümü olan bir sorun.
Ayrıca geçen sene deplasmanda şampiyonluğu kaybettiğimiz galatasaray maçında da buna benzer bir gol yemiştik

yediğimiz ilk golü 1.18 saniyeden itibaren izleyin

1.Pepe kafaya çıkıyor topu alamıyor fakat defans kurgusunda bir sorun yok kademe var
2.Rodrigues topu alıyor sürmeye başlıyor o sırada nagatomo q7 nin arkasında
3.Nagatomo depar atmaya başlıyor fakat q7 buna karşılık vermiyor
4.Nagatomo topu içeri kesiyor ve gol

Aynı şekilde yediğimiz bir çok gol var maalesef @Yunus Emre Dökmeci
Bir cok derken zaten hepi topu 25-30 arasi gol yiyeceksin
Sen atamadiklarini atmaya calisacaksin
1 ortalamanin altinda gol yiyeceksin sampiyon olmak icin 2.5 ortalamanin ustunu atacaksin

Çevrimdışı mrred

Bir cok derken zaten hepi topu 25-30 arasi gol yiyeceksin
Sen atamadiklarini atmaya calisacaksin
1 ortalamanin altinda gol yiyeceksin sampiyon olmak icin 2.5 ortalamanin ustunu atacaksin
İnsanların kafasında 3 defansif orta saha ile oynadığımızda daha az gol yeriz düşüncesi var bunun böyle olmadığını söylüyorum. Ayrıca q7 nin defansif zaafını uygulamalı göstermek için en önemli maçımızı aldım. En önemli maçta bile bu hata yapılıyorsa diğer maçları göstermeye gerek yok . Maçtan önce bize o kanattan geleceklerine emindim ve öyle de oldu. İki maçımızı seyreden bir takım Half Space bölgesinde ne kadar çok açık verdiğimizi anlar ve hep oraya oynar. Fizik kalite , koşu temposu elbette önemli ama futbul zeka ile oynanıyor. Örnek olarak  atiba, oğuzhan, adriano ve negredo bunlar gerçekten zeki oyuncular.  Atiba ve oğuzhanla belki fizik kalitemiz düşüyor ama alan kapatmayı ikisi de çok yaptığı için defansif olarak çok fazla zaaf yaşamıyoruz. Eğer alacağımız 3.orta saha oyuncusu da bu profilde olursa şampiyon oluruz. Bizim takımdaki zeki oyuncuları arttırmamız gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

İnsanların kafasında 3 defansif orta saha ile oynadığımızda daha az gol yeriz düşüncesi var bunun böyle olmadığını söylüyorum. Ayrıca q7 nin defansif zaafını uygulamalı göstermek için en önemli maçımızı aldım. En önemli maçta bile bu hata yapılıyorsa diğer maçları göstermeye gerek yok . Maçtan önce bize o kanattan geleceklerine emindim ve öyle de oldu. İki maçımızı seyreden bir takım Half Space bölgesinde ne kadar çok açık verdiğimizi anlar ve hep oraya oynar. Fizik kalite , koşu temposu elbette önemli ama futbul zeka ile oynanıyor. Örnek olarak  atiba, oğuzhan, adriano ve negredo bunlar gerçekten zeki oyuncular.  Atiba ve oğuzhanla belki fizik kalitemiz düşüyor ama alan kapatmayı ikisi de çok yaptığı için defansif olarak çok fazla zaaf yaşamıyoruz. Eğer alacağımız 3.orta saha oyuncusu da bu profilde olursa şampiyon oluruz. Bizim takımdaki zeki oyuncuları arttırmamız gerekiyor.
3 tane ile istersen 5 tane ile oyna gene 30 gol yiyeceksin
Attigina bakacaksin bu ligde
En az gol yiyen 90da falan sampiyon oluyordu

Çevrimdışı mrred

3 tane ile istersen 5 tane ile oyna gene 30 gol yiyeceksin
Attigina bakacaksin bu ligde
En az gol yiyen 90da falan sampiyon oluyordu
Onu diyorum işte hangi orta saha ile daha çok gol atarız necip medel mi atiba oğuzhan mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Onu diyorum işte hangi orta saha ile daha çok gol atarız necip medel mi atiba oğuzhan mı
Bu santraforla istersen fabregaz vidal oyna daha cok atamazsin

Çevrimdışı mrred

Bilmiyorum belki de hocanın aklında bilmediğimiz bir şey var görücez
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Bilmiyorum belki de hocanın aklında bilmediğimiz bir şey var görücez
daha fazla orta?
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

daha fazla orta?
Bilmiyorum ama sahadaki oyun onu gösteriyor. Neden ısrarla medel necip orta sahası yapıyor anlamış değilim
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Bilmiyorum ama sahadaki oyun onu gösteriyor. Neden ısrarla medel necip orta sahası yapıyor anlamış değilim
dönen topları toplayıp tolgaya pas atsınlar diye

tolgay da kanatlardan birine atacak babel'e gelirse içeri girecek q7'ye gelirse topu iki dürtüp orta açacak

top arada beklere gelirse onlarda şansını deneyecek yada tekrar kanatlara verecek

2 yıldır yaptığımız bu

not: ozzynin formsuzluğunu eklemeyi unutmuşum
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

dönen topları toplayıp tolgaya pas atsınlar diye

tolgay da kanatlardan birine atacak babel'e gelirse içeri girecek q7'ye gelirse topu iki dürtüp orta açacak

top arada beklere gelirse onlarda şansını deneyecek yada tekrar kanatlara verecek

2 yıldır yaptığımız bu

not: ozzynin formsuzluğunu eklemeyi unutmuşum
+ olarak hocanın Orkan a sebepsiz karşıt olması ve Dorukhan ı da denemeye teşebbüs etmemesi. Orkan ı 10 numara olarak hiç denemedi ki bence denenmeli, ama hoca bu konularda çok katı.

Çevrimdışı levitate

+ olarak hocanın Orkan a sebepsiz karşıt olması ve Dorukhan ı da denemeye teşebbüs etmemesi. Orkan ı 10 numara olarak hiç denemedi ki bence denenmeli, ama hoca bu konularda çok katı.

+1903

hatta dorukhan'ın yedekte kalması üzüyor maçlarda çok iyi iş çıkardı

bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

00.12 saniyeden itibaren iyi bakıldığında son maçta 3 tane defansif orta saha ile oynamamıza rağmen neden gol yediğimiz daha net anlaşılacaktır.
1. Medel alanını terk edip kafa topunu almaya çalışıyor oysa orda başka bir beşiktaşlı futbolcu var
2. Medelin kaybettiği alana rakibin orta sahası sızıdır ve sağ kanadımızdaki boşluğu görüyor.
3. Sonrasında gökhan yetişemiyor
4. Vida santraforun fakeini yiyor.

Sonuç olarak beşiktaş taraftarının çok sevdiği medel aslında alan savunması konusunda atibanın çok gerisinde bu şekilde yedirdiği 3. gol oldu daha önce de kasımpaşa maçında trezuguet nin golünü bu yüzden yemiştik. Aynı hataları Tolgay da çok yapıyor. Topa basayım derken alanını kaybediyor. O yüzden atibanın sözleşme yenilemesi kesinlikle olumlu bir hareket. Medelin böyle bir zaafı var malesef.
Bunu hepimiz biliyoruz zaten bunu @atalay da çok söyledi

Atiba ile Medel çok farklı karakter ve farklı oyuncular

Medel dünya çapında bir 6 numara ama alan oyunu iyi değil bu doğru

Atiba ise Alan savunması ve oyun görüşü olarak çok iyi

Yani birbirinin muadili oyuncular değiller
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Bunu hepimiz biliyoruz zaten bunu @atalay da çok söyledi

Atiba ile Medel çok farklı karakter ve farklı oyuncular

Medel dünya çapında bir 6 numara ama alan oyunu iyi değil bu doğru

Atiba ise Alan savunması ve oyun görüşü olarak çok iyi

Yani birbirinin muadili oyuncular değiller

Alanı kontrol etmeyince dünya çapı olmuyor işte süper lig çapı oluyor
The great gig in the sky

⚡Lyon - Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2 yıl tedbirli men cezası alan iki kulübün cezası 15 aya düşürüldü.

Çevrimdışı levitate

⚡Lyon - Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2 yıl tedbirli men cezası alan iki kulübün cezası 15 aya düşürüldü.
ceza bitti o zaman?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bitmiş olması lazım, kesin mi?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ceza bitti o zaman?
Güzel haber.  Ama deplasmana taraftar götürmeme olayına devam etmeliyiz bence.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Güzel haber.  Ama deplasmana taraftar götürmeme olayına devam etmeliyiz bence.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1903
bipbipbupbup