negredo'yu besleyemiyoruz ki adama neden laf ediyoruz onu anlamadım ? Dün ki maçta kendi çabası ile defans oyuncusunu çalımladı 40 metre sürdü pozisyona girmeye çalıştı.2.ci yarının başında 1 tane oğuzhan pas verdi işte o da kaleye çekti 1 tane pozisyona soktuk adamı başka yok!
Larin daha Beşiktaş'ın ilk 11'in de oynayacak seviyede değil.Love ve pektemeği zaten geç.
Babel hiç olmaz orda.
Negredo'yu bi de arkasında adem var ken izliyelim.
Negredo olayini cok yanlis anliyor insanlar. Bakin Larin yetenek olarak yetersiz dedik mesela ki tartisilir ama bizim seviyemizde olmadigi acik. Buna ragmen Larin'in oynadigi maclarda oyuncu markajda bile olsa topu alip donebiliyor, dagitabiliyor, ileriye tasiyabiliyor. Yine markajda bile olsa kafa vuruyor, sut cekiyor. Niye? Cunku nispeten hizli bir oyuncu, hamlede gec kalmiyor, rakip defans tutsa bile bir adimi once/ekstra atip topa vurabiliyor cunku kendine gelen pasta ilk hamleyi Larin yapiyor. Negredo oyle degil, 20 tane pas attilarsa dun, bunun 4 tanesini zar zor aldi da dondu, biri faul oldu, biri kanada gitti, oburunde de gectigi defans tekrar yetisti vurdurmadi, en son bosta vurdu onu da kaleci cikartti. Hic top gitmedi demek de gercekci degil. Tamam ortasaha yetersiz kaldi mi, kaldi ama top ileriye de gitti, ikinci yari daha cok, ilk yari da belli dakikalar icerisinde acikca Negredo'yu arayan cok sayida deneme oldu. Bu paslarin bir kismi kaleye yakin degildi, ben zaten golluk paslardi demiyorum, toplam paslardan bahsediyorum. En uctaki oyuncunun bu toplari alip takimi ileriye cekebilmesi gerek, Adebayor nasil yapiyorsa Basaksehir icin, Demba Ba, Gomez vakti zamaninda nasil yaptiysa bunu pivotumsu forvet oyuncunun yapmasi lazim. Abou tarzi oyuncuysa zaten at, kostur defans arkasina sarksin hata yaptirsin. Negredo'da ikisi de yok.
Babel'e de Negredo'ya atilan tarz paslar kanatta arkasi donuk markajdayken gidiyor, aliyor donuyor iceriye kat ediyor en azindan veya arkadan gelen adamla sete ceviriyor hucumu.
Ideal forvetimiz Babel de degil, bariz bir forvet eksikligimiz var ama bu alternatifler varsa ve kanatta fazladan koyabilecegimiz Lens gibi, Tore gibi oyuncular varsa forvete en yakin adam olan Babel'i koymak arkasina Adem-Oguzhan baglantisini kanatlardan Tore ve Lens'le desteklemek gerekir. Negredo icin acikcasi uzuluyorum. Kaliteli ve iyi niyetli bir adam ama fizigi belli ki istedigi isleri yapmasina izin vermiyor. Yani dun rakibi eksiltip vuracakken tekrar ayni adamin mudahelesine maruz kalmasi hakkaten kabul edilebilir birsey degil. Bu noktadan sonra hiz antremani vs yapsa bir ise yarar mi onu da bilemiyorum.