Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481399 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Bu ulkede bir yerlere gelebilmek icin birilerinin adami olman gerekiyor malesef.özel sektorde bile durum boyle.kilowatt megawatt hesabi yapamayip devlette mühendis olani var.aslinda muhendislik guzel meslek ama turkiyede pek guzel degil.burada isler cok farkli yuruyor.

Benim dayim 15 milyon € luk ise 17 milyon € teklif veriyor.yani aslinda dip fiyat bu.ama adamin biri ihaleyi 13 milyon € ile kazanıyor.nasil kszaniyor?rusvetle.sartnamedeki mallari kullanmayacak.siemens yerine cin mali takacak.turkiyede isler boyle yuruyor..
Bu ülke nasıl ne şekilde bu hale gelmiş cidden anlam veremiyorum.  :akuma: Bu sıkıntılar düzelir mi yoksa daha kötüye mi gider hiç bilemiyorum. Umarım yaşanabilirliğini daha fazla yitirmez ülke yoksa  :by2:

Çevrimdışı Deniz

Bu ülke nasıl ne şekilde bu hale gelmiş cidden anlam veremiyorum.  :akuma: Bu sıkıntılar düzelir mi yoksa daha kötüye mi gider hiç bilemiyorum. Umarım yaşanabilirliğini daha fazla yitirmez ülke yoksa  :by2:
Bu ulke hep boyleydi.bizde isler tanidik ustunden yurutulur.pis ve kirli adamlar hep iyi yerlere gelir.adanada tcdd de butun guvenlik gorevlileri kozanli.niye?cunku muduru kozanli.belediyelere bak.siyasi parti ayirmaksizin hepsi kendi adamlsrini topluyor.adamlar hicbir is yapmadan para kazaniyor.

Neresinden tutsan elinde kaliyor bu ulkede..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz @yigitcan1903 @Yakup buraya gelin fırça yiyecez yoksa  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Bu ulke hep boyleydi.bizde isler tanidik ustunden yurutulur.pis ve kirli adamlar hep iyi yerlere gelir.adanada tcdd de butun guvenlik gorevlileri kozanli.niye?cunku muduru kozanli.belediyelere bak.siyasi parti ayirmaksizin hepsi kendi adamlsrini topluyor.adamlar hicbir is yapmadan para kazaniyor.

Acaba diğer ülkelerde hiç mi yok böyle şeyler. Her şey tamamen sistemli düzene uygun şekilde mi yürüyor. Sanmıyorum bizim ki kadar kötü olmasa da onlar da temiz değil ama  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Acaba diğer ülkelerde hiç mi yok böyle şeyler. Her şey tamamen sistemli düzene uygun şekilde mi yürüyor. Sanmıyorum bizim ki kadar kötü olmasa da onlar da temiz değil ama  :akuma:
Bizimkinin yaninda onlar tertemiz kalıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Kadirli Kozan  :D
Öyle örgütlenme görmedim başka

Çevrimdışı Abdullah

Bizimkinin yaninda onlar tertemiz kalıyor..
Azerbaycan da rüşvetin inanılmaz boyutlarda olduğunu duymuştum. Bizden kötü olanlarda yok değil fazla da şey yapmayalım kendimizi  :evillol:

Çevrimdışı Yakup

Azerbaycan da rüşvetin inanılmaz boyutlarda olduğunu duymuştum. Bizden kötü olanlarda yok değil fazla da şey yapmayalım kendimizi  :evillol:

arkadaşlar azerbaycan ile mukayese edilmeyecek kadar temiziz. orada paranızın olması her şey için yeterli  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

arkadaşlar azerbaycan ile mukayese edilmeyecek kadar temiziz. orada paranızın olması her şey için yeterli  :ok: :ok: :ok:
Abi bazı ülkelerde tamamen parayla üniversite diploması veriyorlarmış duyunca şok oldum  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Kadirli Kozan  :D
Öyle örgütlenme görmedim başka
Aynen oyle :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ismailin o calimi yemesine hic sasirmadim.calimi yedin bari adami indir sati kart ye.adamda o bile yok..
baksana nasıl sola çekiyor ismail  :evillol: :evillol: :evillol: hayıtında ilk kez böyle çalım gördü ondan şaşırıp zıplıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah gelsene buralar çok güzel  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

hayırdır taş mı düştü sen buraya yazar mıyıdn  :alala: @Abdullah  ne diyor bu mevki sahibi oldu konularda yazıyor artık  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

hayırdır taş mı düştü sen buraya yazar mıyıdn  :alala: @Abdullah  ne diyor bu mevki sahibi oldu konularda yazıyor artık  :iscrewy:
malının çalınmasını istemiyorsan hırsıza emanet edeceksin :evillol: :evillol: @ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Günde 350 mesaj silen adam diyor bunu  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Ya olum dur şu stadı bir bitiriyim yaa  :D

Çevrimdışı Abdullah

Abi valla çok değişti keşke ilk başta yapsaydınız denetçi  :D

Çevrimdışı Abdullah

malının çalınmasını istemiyorsan hırsıza emanet edeceksin :evillol: :evillol: @ALI RIZA
@Deniz  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi vurdu gol oldu

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi vurdu gol oldu
Beni denetçi yaptıysa sana forumun anahtarını vermeli  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Abdullah

Sus sabah emekçi kara kartalım diye şekil yapıyordun hani nerede kara kartal Deniz nerede denetçi Deniz  :iscrewy:
Yok yok makam mevki insanı çok değiştiriyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

1 tane tercih hakkım var @Abdullah yönetici yapacagım  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

1 tane tercih hakkım var @Abdullah yönetici yapacagım  :kop:
Aidatları o mu toplayacak  :kop: :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe