Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480875 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Mesajlarimi silmeseydin çoktan gecmistim ben 1000 i ama iste başlığı tutturamiyoruz :evillol:
kısmet bir daha ki sefere tekrar deneyiniz  :evillol: @Abdullah

Çevrimdışı Yakup

@ALI RIZA @Abdullah sizden süper ikili olur  :lol: :lol: sabah şekerleri tadında @Necmi abi böyle bir konu açılabilir mi bunlara  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

kısmet bir daha ki sefere tekrar deneyiniz  :evillol: @Abdullah
Her gün deniyoruz zaten de o gün bir türlü gelmedi  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA @Abdullah sizden süper ikili olur  :lol: :lol: sabah şekerleri tadında @Necmi abi böyle bir konu açılabilir mi bunlara  :alala: :alala: :alala:
@Yakup nasıl bir konu abi anlamadım  :alala: anlamak istememiş olma ihtimalim de var tabii  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Onun ikisinden bayram şekeri bile olmaz :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

olsa olsa kızamık şekeri olur :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:olmaz :olmaz :olmaz :olmaz @Deniz ben burada çırpınayın @Necmi ile muhabbetini edeyim sen ne yapıyorsun  :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Deniz

:olmaz :olmaz :olmaz :olmaz @Deniz ben burada çırpınayın @Necmi ile muhabbetini edeyim sen ne yapıyorsun  :olmaz :olmaz :olmaz
Ders calismaktan beynim yandi idare et :lol: .yoksa sen bu forumun sekeri çiçeği bocegi herseyisin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ders calismaktan beynim yandi idare et :lol: .yoksa sen bu forumun sekeri çiçeği bocegi herseyisin :)
@Necmi abi bak 2 dk da nasıl 360 derece döndürüyorum  :fkr: :fkr: :fkr:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi bak 2 dk da nasıl 360 derece döndürüyorum  :fkr: :fkr: :fkr:
360 derece donen eski haline gelir :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

360 derece donen eski haline gelir :bandit:
   180 yukarda yazdığın ilk yorum...!
          sonra ben yazdım... !
   180 yukarda yazdıgın 2. yorum..!
+__________________________
   360   :bandit: :bandit: :bandit:

birde bu iki sol kanata bak
https://www.facebook.com/video.php?v=613348158792235

Çevrimdışı Deniz

180 yukarda yazdığın ilk yorum...!
          sonra ben yazdım... !
   180 yukarda yazdıgın 2. yorum..!
+__________________________
   360   :bandit: :bandit: :bandit:

birde bu iki sol kanata bak
https://www.facebook.com/video.php?v=613348158792235
@ALI RIZA ismailin o calimi yemesine hic sasirmadim.calimi yedin bari adami indir sati kart ye.adamda o bile yok..

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA ismailin o calimi yemesine hic sasirmadim.calimi yedin bari adami indir sati kart ye.adamda o bile yok..
Adam hayata küstü o çalımdan sonra nasıl indirsin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

bizde mühendis olduk @Abdullah o sistemle  :lol:  :evillol:
@Yakup abi peki şu an mühendislik yapabiliyor musun  :iscrewy:

Çevrimdışı Yakup

@Yakup abi peki şu an mühendislik yapabiliyor musun  :iscrewy:

evet şuan iski'de taşeron firmanın kontrol mühendisiyim. @Abdullah :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı Abdullah

evet şuan iski'de taşeron firmanın kontrol mühendisiyim. @Abdullah :ok:
@Yakup abi o manada sormadım. Hayalindeki mühendislik profilinde iş yapabiliyor musun?  :)

Çevrimdışı Yakup

@Yakup abi o manada sormadım. Hayalindeki mühendislik profilinde iş yapabiliyor musun?  :)

Türkiye'de hayalinde ki mühendislik profilini geçtim. okulu bitirip mesleğini icra edebilen % kaç bu soru sorulmalı bence  :eyes

Çevrimdışı Abdullah

Türkiye'de hayalinde ki mühendislik profilini geçtim. okulu bitirip mesleğini icra edebilen % kaç bu soru sorulmalı bence  :eyes
Bunu tercih döneminde iş işten geçmeden fark edebilmem hayatımdaki dönüm noktalarından biri herhalde.  :) Ama abi @Deniz in hırsıyla mücadelesiyle mühendis gibi mühendis olacağına inanıyorum ben. Kendini geliştirmek için mücadele ediyor sürekli  :)

Çevrimdışı Yakup

Bunu tercih döneminde iş işten geçmeden fark edebilmem hayatımdaki dönüm noktalarından biri herhalde.  :) Ama abi @Deniz in hırsıyla mücadelesiyle mühendis gibi mühendis olacağına inanıyorum ben. Kendini geliştirmek için mücadele ediyor sürekli  :)

sana o kadar çok örnek verebilirim ki bu konuda yeri burası değil. son ana kadar okursun son anda bir yasa çıkar ve bu seni etkiler. hani derler ya devlette sisitem geriye doğru işlemez o an anlarsın ki bunlar tamamen yalan. neyse konuyu dağıtmayalım. sen olsun diğer arkadaşlarımız olsun inşallah üniversiteyi bitirdiğinizde istediğiniz yerde istediğiniz işi istediğiniz şartlarda yapabilirsiniz. :eyes

Çevrimdışı Abdullah

sana o kadar çok örnek verebilirim ki bu konuda yeri burası değil. son ana kadar okursun son anda bir yasa çıkar ve bu seni etkiler. hani derler ya devlette sisitem geriye doğru işlemez o an anlarsın ki bunlar tamamen yalan. neyse konuyu dağıtmayalım. sen olsun diğer arkadaşlarımız olsun inşallah üniversiteyi bitirdiğinizde istediğiniz yerde istediğiniz işi istediğiniz şartlarda yapabilirsiniz. :eyes
ahh ah abi sen sistemin üzerimde oluşturduğu ne mağduriyetlerim var da dediğin gibi yeri burası değil. İnşallah abi en büyük temennim. Ygs-Lys hazırlanan kardeşlerime de tavsiyem tercih dönemi yemesinler içmesinler araştırma yapsınlar kendilerine uygun bölümleri tercih etsinler.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Saolasin @Abdullah duygulandirdin beni :).bence mühendis dedigin kendini gelistirmeli.her konuda fikir sahibi olmali.ben ne sadece elektrik ne de sadece elektronik uzerine yogunlasiyorum.kendimi sinirlamiyorum.elektrik konusunda da elektronik konusunda da max bilgiye sahip olmaya calisiyorum.hatta yazilim ve endustri konusunda da..saolsun stad sayesinde de az biraz insaat muhendisligi ogrendik :lol: .

çagimizin en degerli şeyi para altin vs degil.information yani bilgi.bilgin varsa yukardaki şeyler senin icin ufak bir arac olur sadece.para degerlidir ama parali insan degerli diyemezsin.bilgi degerlidir,bilgili insan daha degerlidir :)

Çevrimdışı Abdullah

Saolasin @Abdullah duygulandirdin beni :).bence mühendis dedigin kendini gelistirmeli.her konuda fikir sahibi olmali.ben ne sadece elektrik ne de sadece elektronik uzerine yogunlasiyorum.kendimi sinirlamiyorum.elektrik konusunda da elektronik konusunda da max bilgiye sahip olmaya calisiyorum.hatta yazilim ve endustri konusunda da..saolsun stad sayesinde de az biraz insaat muhendisligi ogrendik :lol: .

çagimizin en degerli şeyi para altin vs degil.information yani bilgi.bilgin varsa yukardaki şeyler senin icin ufak bir arac olur sadece.bilgi degerlidir,bilgili insan daha degerlidir :)
@Deniz En iyisini en doğrusunu aslında olması gerekeni yapıyorsun. Ama bu ülkemizde biraz da insanımızın kolaya kaçmayı sevmesinden dolayı çok gördüğümüz şeyler değil. Takdir edilesi bir çaban var saygı duyuyorum sana.  :tabe: Mühendislik alanında idolümsün  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz En iyisini en doğrusunu aslında olması gerekeni yapıyorsun. Ama bu ülkemizde biraz da insanımızın kolaya kaçmayı sevmesinden dolayı çok gördüğümüz şeyler değil. Takdir edilesi bir çaban var saygı duyuyorum sana.  :tabe: Mühendislik alanında idolümsün  :evillol: :evillol:
Bu ulkede bir yerlere gelebilmek icin birilerinin adami olman gerekiyor malesef.özel sektorde bile durum boyle.kilowatt megawatt hesabi yapamayip devlette mühendis olani var.aslinda muhendislik guzel meslek ama turkiyede pek guzel degil.burada isler cok farkli yuruyor.

Benim dayim 15 milyon € luk ise 17 milyon € teklif veriyor.yani aslinda dip fiyat bu.ama adamin biri ihaleyi 13 milyon € ile kazanıyor.nasil kszaniyor?rusvetle.sartnamedeki mallari kullanmayacak.siemens yerine cin mali takacak.sartnamade abb lcd ekran diyor yani 500€.adam gidiyor 150€ luk cin mali ekran takiyor.rusvet yiyen adam da bunu gormezden geliyor.boyle kirlenmis isler var malesef.

turkiyede isler boyle yuruyor..
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 10:33:26 Deniz ]

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe