Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477458 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı mylife1903

4 saat sonra baba bir sınavım var, enerjinizi yollarsanız sevinirim :D
Kopya cekeceksin yahu, dersi gecene kadar ogren sonra is hayatinda hicbi isine yaramayacak ogrendiklerin

Çevrimdışı tangaz

Kopya cekeceksin yahu, dersi gecene kadar ogren sonra is hayatinda hicbi isine yaramayacak ogrendiklerin

kopya iyidir abi bizim okulda kopya çekmek imkansıza yakındı eşşek kadar 16tane sıra vardı sınıflarda her biri 2 metre falan öndekini görmen biraz mümkün yandaki herif kıtalararası mesafede resmen sınıftada 4 köşede 4 asistan sınava girerdik hafif bakmaya kalksan bişeylere anında enselerlerdi ancak sınavın bitimine yakın birileri kağıt verirken hafif bir karmaşa olacakta o arada bişeyler yapacan pehhh
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kopya iyidir abi bizim okulda kopya çekmek imkansıza yakındı eşşek kadar 16tane sıra vardı sınıflarda her biri 2 metre falan öndekini görmen biraz mümkün yandaki herif kıtalararası mesafede resmen sınıftada 4 köşede 4 asistan sınava girerdik hafif bakmaya kalksan bişeylere anında enselerlerdi ancak sınavın bitimine yakın birileri kağıt verirken hafif bir karmaşa olacakta o arada bişeyler yapacan pehhh
Ben bazı derslerde iyi kopya çekerdim, yardımcı olurdum bir keresinde mattan 85 aldım testti arkadaş benden bakmış abi 18 soru sonra kalan 2 soruyu da eksik kalan şıkları işaretlemiş adam 95 alıp çan yapmıştı ahajajaj vizeler 25 25 final 95 di adamın

Çevrimdışı mylife1903

Cok efsane kopayciydim abi hatta hic kopya cektirtmeyen tarih ogretmenine kumpas yapmistim universitede. Kagitlari dagitmislardi sinav sonuna kadar bekledim, hic dokunmadim kagida, yepisyenimkagit, ad soyad falan da doldurmadim. Kagitlari toplarken cocuga katlayip verdim en uste koydum, iki hafta hala benim sonuc yok, ucuncu hafta gittim odasina, dedim hocam benim sonuc nedir,
Valla unuttum ben senin kagidi herhalde, aksam bakarim
Hocam aman cok onemli ders benim cok calismistim, aa getirmem lazim ortalama icin
Tamam tamam telaslanma karisti herhalde diger siniflarla
Tamam hocam

Ertesi gun
Hocam baktiniz mi benim durum nedir
Aferin olm cok iyiydi yazin da guzel senin 83
83u mu hocam ben 90 civari bekliyordum, bir kez daha baksaniz

Mak mal bakti kadincagiz, tamam yavrum kontrol ederim bir daha dedi, 92 acikladi

Çevrimdışı tangaz

Cok efsane kopayciydim abi hatta hic kopya cektirtmeyen tarih ogretmenine kumpas yapmistim universitede. Kagitlari dagitmislardi sinav sonuna kadar bekledim, hic dokunmadim kagida, yepisyenimkagit, ad soyad falan da doldurmadim. Kagitlari toplarken cocuga katlayip verdim en uste koydum, iki hafta hala benim sonuc yok, ucuncu hafta gittim odasina, dedim hocam benim sonuc nedir,
Hocam aman cok onemli ders benim cok calismistim, aa getirmem lazim ortalama icin
Tamam hocam

Ertesi gun

Mak mal bakti kadincagiz, tamam yavrum kontrol ederim bir daha dedi, 92 acikladi

ben üniversitede hiç kopya çekmedim çekemedim sınıflar dediğim gibiydi birde köpek sürüsü gibi akademik kadro vardı her sınavda 15 öğrenciye 4 asistan falan sınava girerdik ama efsane bir anım vardır. termodinamik 2 final sinavına gireceğiz hoca meşhur prof.dr. tahir karasu (d.ı.c.) herif sürekli eski soruları soruyor AA almam lazım sınavdan ortalama yapcaz 4 kredilik ders neyse bi arkadaşla beraber son 10 yılın bütün sorularını v çözümlerini toplamaya başladık çözümleri ezberleyip sınava girecez 70-80 tane falan soru bulduk hepsinin çözümlerini toparlıyoruz ama 4 tane sorunun çözümü yok bizde çözmekle kasmadık sınav sabahı hocanın asistanına gittik hocam dedik çok çalıştık bir sürü soru çözdük şu 4 soruyu çözemedik bir yardımcı olsan falan filan tamam bırakın sınavdan 1 saat önce gelin alın dedi. sınava 1 saat kala gittik aldık onlarıda ezberledik sınava girdik asistan sou kağıtlarını o anda görüyor daha hoca geldi eline tutuşturdu dağıt kağıtları sınav başladı dedi bu kağıtları dağıttı bir baktım o 4 soru  :) herif dağıttıktan sonra masaya geçti bi soru kağıdına baktı bi bana baktı göz göze geldik herif herif resmen dişlerini sıkarak bakıyor bana 20 dk sonra verdim kağıdı 100 aldım herif kudurdu kudurdu final sınavını bildiğin asistana çözdürdük  :lol:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 11:13:39 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamam hocam

Ertesi gun

Hangi üniversite ?

Çevrimdışı raichu

4 saat sonra baba bir sınavım var, enerjinizi yollarsanız sevinirim :D
bütün enerjimi sana transfer ediyorum  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Tamam hocam

Ertesi gun

Bu taktik fenaymış aga :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu taktik fenaymış aga :D
Her turlu kopyayi her turlu duzenekle cekmisimdir. Iskambil kagitlarina beyaz kagit yapistirir kopya cekerdim sonra silgiyle siler tekrar ayni taktigi uygulardim. Kitabi katlar uzun kollarim sayesinde ondekinin sirtina sokardim dayanakli kopya. Aynen yazardim. Ters bir durumda ondekinin masasina atardim kitabi. El bombasi dusmus tepkisi verirdi ogrenci.
Makara kopyam vardi turev integral icin otamatim acilip kapanirdi.

Isin iyi yani kopyayi hep hazirlardim hazirlarken ogrenirdim cogu zaman gerek kalmazdi.

Ailem cok destek olmustur babam kopya kalemi bile vermistir yanindan kagit cikartan.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis senin olayin coZumunu buldum.
Dandik bir android tablet al abi fatsaapi kurdun mu ona direk onlayn iceriz, kokakolayi. Senin tuslu telefon cebinde kalir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis senin olayin coZumunu buldum.
Dandik bir android tablet al abi fatsaapi kurdun mu ona direk onlayn iceriz, kokakolayi. Senin tuslu telefon cebinde kalir.

@mylife1903 walla süper fikir patron

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 walla süper fikir patron
Aynen abi cin mali bisi al en ucuzundan eve giderken. Wayfay verdin mi tamamm. Tuvalette yanina alirsin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Whatsapp için hat takılabilir olması gerekmiyor mu?

Ya da eskidendi o.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Whatsapp için hat takılabilir olması gerekmiyor mu?

Ya da eskidendi o.
Yok yahu sms atiyor fatsap onu giriyon aciliyor hemen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yahu sms atiyor fatsap onu giriyon aciliyor hemen

Benim eski tabletle zoru neydi acep :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Benim eski tabletle zoru neydi acep :alala:
Konu disi yapmasana yaaa
Git teknoloji basligina yaz allalala
@Altuğ kosup aciklama yapiyor hemen ahaha

Çevrimdışı tangaz

Konu disi yapmasana yaaa
Git teknoloji basligina yaz allalala
@Altuğ kosup aciklama yapiyor hemen ahaha

:lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı mylife1903

motor önemli tabi  :D
Turk motorundan bisi olmaz pancar motor, ustelik kalitesine gore sarfiyati cok yuksek

Boyle ingiliz motoru olacak, isvec motoru olacak rus motorlari da avrupali motorlari kopyalamaya basladi soguk calisiyor, isinmiyor motor.

Çevrimdışı raichu

Turk motorundan bisi olmaz pancar motor, ustelik kalitesine gore sarfiyati cok yuksek

Boyle ingiliz motoru olacak, isvec motoru olacak rus motorlari da avrupali motorlari kopyalamaya basladi soguk calisiyor, isinmiyor motor.
macar ve letonya motorları da çok iyi abi hem onlar ucuzda
az yakıyorlar çok iş görüyorlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

macar ve letonya motorları da çok iyi abi hem onlar ucuzda
Hangi  motordan bahsediyoruz

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hangi  motordan bahsediyoruz

Valla ben masumum
Turk motoru pancar
Ingiliz motoru jaguar
Isvec motou saab skanya

Rus moturu ваз газ паз уаз

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla ben masumum
Turk motoru pancar
Ingiliz motoru jaguar
Isvec motou saab skanya

Rus moturu ваз газ паз уаз
Abi o değilde gs leş gibi kadroyla çıkıyor, delecekler gs'yi

Çevrimdışı atalay

Barcelona'nın canlılığını, rahatlığını ve hareketliliğini seviyorum. Yoksa dediğin gibi olduğundan daha fazla göstermemek lazım. @mylife1903
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 23:13:29 atalay ]

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe