Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477916 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı tangaz

Yazık sana yazık değil yanlış anlama bunların tadını bilmemen ve asıl yenmesi gereken yerlerde yememiş olman yazık. Ama damak tadı tabiki herkezinki aynı olmuyor :) Eğer Ankara'daysan ve Kokoreç'i tekrar denemek istersen Gençlik caddesinde Kokoreçci Hacı var tavsiye ederim sizin belliki İzmirde yediğiniz kokoreç değilmiş.  :bandit:

teşekkür ederim hanımı götürürüm bir ara dediğin yere ben köfte ekmek yerim orada varsa tbii  :D
dedemin bi lafı vardı paranızla pok mu yiyeceksiniz die ben de onun tavsiyesinden gittim :)

işin şakası bir yana küçük bi çocukken evde kurban bayramında işkembenin bağırsağın temizlenmesine şahit oldum hayatımda böyle midemin kalktığını hatırlamam tiksiniş o tiksiniş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bende ilk fırsatta italyaya gitmek istiyorum abi

ben italyaya 2 defa 2 ayrı şirketle gittim fransaya da gene eski şirketle 1 defa gitmiştim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskiden ne King oynardık be

Çevrimdışı raichu

Yenir mi? @Mehmet Ali C.  :D
sen geçen gün "yemeden ne anladığınıza bağlı" demiştin sanki  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

teşekkür ederim hanımı götürürüm bir ara dediğin yere ben köfte ekmek yerim orada varsa tbii  :D
dedemin bi lafı vardı paranızla pok mu yiyeceksiniz die ben de onun tavsiyesinden gittim :)

işin şakası bir yana küçük bi çocukken evde kurban bayramında işkembenin bağırsağın temizlenmesine şahit oldum hayatımda böyle midemin kalktığını hatırlamam tiksiniş o tiksiniş...

Ne demek önemli değil tam sizlik yerde Kokoreçci Hacı'nın yanında profesör kokoreç'in köftecisi var ordan istediğiniz meşhur köfteyi gönül rahatlığıyla ve tadında yiyebilirsiniz tavsiyem tereyağlı ekmek arası olan köftedir. Yanlız Kokoreçci Hacı'dan kokoreçi isterken iri kıyım ve fırınlanmış olsun lokum lokum :)

Siz işkembenin temizlenişine bakmayın yararlarına bakın Kanser hücrelerinin bölünmesi ve çoğalmasını engellemek, Grip, Bağışıklık gibi şeylere etkisi vardır işkembenin ayrıyetten tadıda yabana atılmayacak kada lezzetlidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne demek önemli değil tam sizlik yerde Kokoreçci Hacı'nın yanında profesör kokoreç'in köftecisi var ordan istediğiniz meşhur köfteyi gönül rahatlığıyla ve tadında yiyebilirsiniz tavsiyem tereyağlı ekmek arası olan köftedir. Yanlız Kokoreçci Hacı'dan kokoreçi isterken iri kıyım ve fırınlanmış olsun lokum lokum :)

Siz işkembenin temizlenişine bakmayın yararlarına bakın Kanser hücrelerinin bölünmesi ve çoğalmasını engellemek, Grip, Bağışıklık gibi şeylere etkisi vardır işkembenin ayrıyetten tadıda yabana atılmayacak kada lezzetlidir.
Kokoreç bira mı yapıyorsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kokoreç bira mı yapıyorsun

Kokoreçin yanında bişey içmem tadını alabilmek için ama içkiden sonra gidip yemişliğimde çok olmuştur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen geçen gün "yemeden ne anladığınıza bağlı" demiştin sanki  :D

O yüzden topu ona attım o ne anlıyo acaba diye :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O yüzden topu ona attım o ne anlıyo acaba diye :evillol:
İlk okul yıllarım geldi aklıma ahahaja

Çevrimdışı mylife1903

biz üniversite 1.sınıfta en çok ekmek arası tukaş marka ketçap yerdik  :D
Ekmek arasi efsanedir yahu. Sigaradan sonra birakamadigim aliskanlik. Eve poca acma aliyorum onlari bile yariyorum icine katiyorum.

Favorim yarim ekmek arasi 3 halleydir.

Çevrimdışı mylife1903

Bende abi kokoreç, sakatat, midye falan yemem Ama Karides,kalamar falan çok severim
Sakatat yenmez zaten, sakatliktan dolayi bozulmustur et, saglikli at yiyeceksin az pahali olur ama efsanedir.

Çevrimdışı mylife1903

Dun sinirden uyuya kalmisim erkenden. Simdi okuya okuya bitirdim forumu, az hevesim ve keyfim yerine geldi, sonra cocugu kaldirdim, kahvalti hazirlayacam sinirim patladi gene.
Bir daha da ne hanimi ne cocugu turkiyeye tatile gonderirim ulan cocugunu kacirsalar, muhatap yok, tecavuzu kanuna uydurdular.

Ulan 11 12 yasinda hamile cocuk gelinler var turkiyede, bu cocuklari bu bebeleri hic dinleyen oldu mu, arap bir kizin, yemenli kitabini okumustum igrencti.
Boyle kanun cikartmaya calisiyorsun sonra avrupa birligi. Ulan amerikada falan bu kanun teklifini verenler bugun istifa etmisler, banka hesaplari falan arastiriliyordu cunku normal insan rusvet falan almadiysa ya da birisini korumak falan istemiyorsa boyle bir teklif vermez. Bu teklifi verenler de arizalidir benim icin

Iste ulkeyi takunyali, cahil, kalitesiz, akilsiz, egitimsiz, ogretimsiz, din adamlarina teslim edersen boyle olur. Zaten milletimizin yarisi egitimsiz ve dar goruslu bir ust akil olmayinca boyle boku cikiyor.

Her zaman soyluyorum, ogretimden yana bazi sikintilarimiz var, ogretimin sikintilari cozulebilir sikintilar, ogretimi veriyoruz ama uygulayici olamiyoruz. Mesela benim hanim hukukcudur gordugu 2-3'seferlik fizik dersiyle bile benden daha bir iyi gorusu var. ha bana bir suru sey ogrettiler ama sinavda problem cozme disinda onlari kullanamiyorum.
Kalan problem egitimsizlik ve kalitesizliktir.
Egitimsizlik zor cozulur, kulturun degismesi lazim bunun icin cok calismak gerekir.

Ulkede inanilmaz bir kultur, egitim ve terbiye farki var. bunun kazanilan parayla da alakasi yok. Sscb cografyasinda insanlar arasinda cok buyuk irk farklari var ama egitim, kalite ve ogretim olarak fark cok cok az. Bu seviyeye gelmemiz lazim kurtulus icin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sakatat yenmez zaten, sakatliktan dolayi bozulmustur et, saglikli at yiyeceksin az pahali olur ama efsanedir.
Profil fotomu gördün mü abi sendende raketçiyi koymanı bekliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Profil fotomu gördün mü abi sendende raketçiyi koymanı bekliyorum
Aman ben profil fotosu yaparsam fbye falan gider o

Çevrimdışı tangaz

bu menacerler raketçiyi bize getirecekler sonunda hissedebiliyorum  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aman ben profil fotosu yaparsam fbye falan gider o
Fb nereye alıyor abi, bonservis ödeyecek durumu yok bir de şu var senede kaç tane stoper alacak bunlar sürekli stoper alıyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Fb nereye alıyor abi, bonservis ödeyecek durumu yok bir de şu var senede kaç tane stoper alacak bunlar sürekli stoper alıyorlar
Daha ismael oynamadi, ismael oynadikca stoper ihtiyaci dogacak. Yetiskin bir ismael bir sezonda en az 3 stoperi mundar eder.

Çevrimdışı raichu

Daha ismael oynamadi, ismael oynadikca stoper ihtiyaci dogacak. Yetiskin bir ismael bir sezonda en az 3 stoperi mundar eder.
doğal ortamında değil henüz  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi elin dicki oynatır mı, ismael yedek klubüsünde çürüyecek gibi görünüyor, o da olumlu

Çevrimdışı Berat

4 saat sonra baba bir sınavım var, enerjinizi yollarsanız sevinirim :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi elin dicki oynatır mı, ismael yedek klubüsünde çürüyecek gibi görünüyor, o da olumlu
Oynasa cok faydali olacak, bize

Ismael dedigin zaten dosta korku dusmana guven veren bir futbolcumsu tiplemesidir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 saat sonra baba bir sınavım var, enerjinizi yollarsanız sevinirim :D
Forumda takılarak iyi hazırlandın  neymiş bu ders iyi sallamalar şans yanında olsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oynasa cok faydali olacak, bize

Ismael dedigin zaten dosta korku dusmana guven veren bir futbolcumsu tiplemesidir
O zaman hassan alinin sakatlanması ya da kırmızı kart görmesi lazım dick bey oynatmaz onu yoksa

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe