Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481392 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı OrhanAker

Kahraman kazan ney ya

Nasreddin hocanin 3 tencere doguran kazani mi?
:D Kalkışma filan varya abi akıncılar üssü kazanda işte ondan :D

Çevrimdışı yigitcan1903

sanırım resmileşmiş ilçe girişindeki yol tabelası da hero hazan die değiştirildi  :D
Hayırlı uğurlu olsun o vakit vatana millete  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haklısın abi Elmadağın eteklerindeyiz :D
ben 2 Yaşındayken Mutlu Mahallesi mi ne öyle bir yerden taşınmışız. orası mı Natoyolu  :)

Çevrimdışı mylife1903

aynen yiğit can resmi gazetede yayınlanmış  :evillol: @mylife1903  abi 15 temmuzdaki kalkışma girişiminin önlenmesini sağlamışlar bunlar muhtar uçak kalkmasın diye piste bir şeyler yapmış :D
Ne super isler oluyor yahu. Simdi ben bir mektup yazam diyemki putini aradim,acayip hareketlenme kalkismalari hissettim sanal ortamda sanrilarim oldu ve kalkisma seysini engelledim. Bir khk ile belki beni milletvekili yaparsiniz. Sonra gelsin besiktasin sampiyknluklari

Çevrimdışı OrhanAker

ben 2 Yaşındayken Mutlu Mahallesi mi ne öyle bir yerden taşınmışız. orası mı Natoyolu  :)
Yok natoyolu üstte kalıyor muhtemelen dereboyu veya akderedir.
Bende resmi olarak mutlu mahallesindeyim ama bir sokak ötesi natoyolu gn.zeki doğan mahallesi :D sınırdayım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok natoyolu üstte kalıyor muhtemelen dereboyu veya akderedir.
Bende resmi olarak mutlu mahallesindeyim ama bir sokak ötesi natoyolu gn.zeki doğan mahallesi :D sınırdayım.
az önce babama sordum arkadaş ekmek fabrikasının oradaymış evimiz 93'de taşınmışız oradan  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne super isler oluyor yahu. Simdi ben bir mektup yazam diyemki putini aradim,acayip hareketlenme kalkismalari hissettim sanal ortamda sanrilarim oldu ve kalkisma seysini engelledim. Bir khk ile belki beni milletvekili yaparsiniz. Sonra gelsin besiktasin sampiyknluklari
Gayseriden şüpheleniyorum de abi kalkışma girişim hareketleri oldu de haritadan silsinler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bu basitlik bu kalitesizlik moda oldu turkiyede. Kahraman kazan nedir yaaa.

Zaten is gorusmelerin soylw diyaloglar oluyor ulkede

Vasiflariniz
Durust,caliskan,disiplinli vs.

Ulan mal ne vasfi bunlar zaten fabrika ayarlarin olmali diyen yok.

Kahraman kazan. Kicimin kenari. Gerizekalinin kalkismasi da boyle olur iste. Kici kirik muhtarin diline dusururler sanli turk ordusunu. Allah gani gani belalarini versin. Fetoymus bilmemneymis olan orduya oldu.
Ulan koskacq turk ordusu darbe yapacak 3-5 tane muhtar darbeyi engelleyecek mumkun mu ya
Sinirim bozuldu simdi.

Çevrimdışı mylife1903

Gayseriden şüpheleniyorum de abi kalkışma girişim hareketleri oldu de haritadan silsinler  :evillol: :evillol:
Valla gayseride herturlu kayseri sekilde olabilir. Istikbal falan yakalamislardi galiba. Kapital sessiz sedasiz bir kez daha el degistirdi.

Bizim ne zaman yerli mali motorumuz olacak?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi sakin ol bu şrfsizlerin abv, millette ayrı bir mal yahu adam tankın önüne atlıyor, iman gücü diyor. Askerlik yapanlar bilir G3'le adamlar bir tarasa delik deşik eder milleti....

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi sakin ol bu şrfsizlerin abv, millette ayrı bir mal yahu adam tankın önüne atlıyor, iman gücü diyor. Askerlik yapanlar bilir G3'le adamlar bir tarasa delik deşik eder milleti....
Iman gucuyle tank dursaydi ooooooo

Tankin soforu frene bastiti icin durur tank, baska durmaz.

Çevrimdışı OrhanAker

az önce babama sordum arkadaş ekmek fabrikasının oradaymış evimiz 93'de taşınmışız oradan  :D
Akdere işte biliyorum orayı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Iman gucuyle tank dursaydi ooooooo

Tankin soforu frene bastiti icin durur tank, baska durmaz.
Tankı bırak
Adam f16 ya atlamayı düşünmüş :D
Okşayıp sakinleştirecekti herhalde binebilseydi

Çevrimdışı Kalyoncu

Tankı bırak
Adam f16 ya atlamayı düşünmüş :D
Okşayıp sakinleştirecekti herhalde binebilseydi
Ve sessizce Dracarys diyecektir :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

aasdhahsdhashdas https://twitter.com/TaylanKulacogIu/status/796719399478628352
Abijim kelle koltukta yasiyorsunus turkiyede. Simdi buna iki kelime laf etsek uc tane troll cikar ama amerigada da okul basiiiler, basimizdakini elestirme,derler.

ne desem bos. Kalitesizlik

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abijim kelle koltukta yasiyorsunus turkiyede. Simdi buna iki kelime laf etsek uc tane troll cikar ama amerigada da okul basiiiler, basimizdakini elestirme,derler.

ne desem bos. Kalitesizlik
abi bu ülke öyle bir ülke ki insan dışında her şey var. Ama insana rastlamak çok zor, kaçmak istiyorum bu ülkeden.

Çevrimdışı tangaz

ooo abi bende Batıkent bebesiydim :D Babamların hala Eryaman 3.Etapta evleri var @tangaz abi Eryaman merkeze çok ters ama ben sevmiyorum pek  :D

@Mehmet Ali C. ben bekarken evim tunalıdaydı gece hayatıydı alemlerdi falan filan yürüme mesafesindeydi evlenip çoluk çocuğa karışınca eryaman süper sakin dingin evler yeni site ortamı otopark derdi yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yav su Yunus Malli yi kime benzetiyorum diyordum, simdi Camii onunde resmini gorunce aydim, ayni Kertenkele deki Hicabi :D

https://goo.gl/images/dGw7Sw

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaş bu nakil işlemleri ne kadar pahalı ya digitürk nakil için 60 tl, süperonline 100 tl alıyor  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

arkadaş bu nakil işlemleri ne kadar pahalı ya digitürk nakil için 60 tl, süperonline 100 tl alıyor  :bandit:

den ağustosta digiye 30 tl verdim bunlar tutturduğu şekilde mi sokuşturuyorlar superonline 5 taksit yapıyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

den ağustosta digiye 30 tl verdim bunlar tutturduğu şekilde mi sokuşturuyorlar superonline 5 taksit yapıyor  :D
İnternetten 60 dediler digiye  servis aradı 45 dedi abi superonline sağlam geçirdi abi beşe bölse nolacak

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe