Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481688 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen iç ve doğu anadoluda özellikle yol manzarası berbat. Özellikle kuzey Egede yol manzarasını görsen aklın hayalin durur

Köprüköy'den geçmemişsin :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Soguk iyidir cozumu var
Abi nasıl var -40 falan aşırı soğuk. Aralık ayında Erzuruma gideceğiz ne yapacağım onu düşünüyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Abi nasıl var -40 falan aşırı soğuk. Aralık ayında Erzuruma gideceğiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
Lahana style :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

O degilde bu apple ne gerizekali bir firma

Sinirdem atacam twlefonu. Ulan yeni telefonu aciyorum wifi baglanmadan acilmiyor gerzek telefon. Wifi baglayamiyorum modemde mac filtresi var, telefon acilmadigindan mac adresini bilmiyorum. Gotumun arasindan iki kolumu sokup, capraz kulak memesi tutturuyor, beyinsiz herifler.

Duzgun firma eger lazim olursa nah buraya tiklattir falan yazar yani, te allam 2 saattirmugrasiyorum

Çevrimdışı Bishamon

O degilde bu apple ne gerizekali bir firma

Sinirdem atacam twlefonu. Ulan yeni telefonu aciyorum wifi baglanmadan acilmiyor gerzek telefon. Wifi baglayamiyorum modemde mac filtresi var, telefon acilmadigindan mac adresini bilmiyorum. Gotumun arasindan iki kolumu sokup, capraz kulak memesi tutturuyor, beyinsiz herifler.

Duzgun firma eger lazim olursa nah buraya tiklattir falan yazar yani, te allam 2 saattirmugrasiyorum
Neden ayfon aldın abi gereksiz bir telefon bence

Çevrimdışı mylife1903

Neden ayfon aldın abi gereksiz bir telefon bence
Benim butun aygitlar elmali baskasi dayanmiyor. Parcasi ucuz. Mesela zamzung alip kirsa, toplamasi daha pahali

Bana anca ayfon dayaniyor, mesela abu golu kaciriyor, benim telefon ucuyor duvara, cenk cins cins dolasiyor sahada ayped ucuyor evde. Baska cihaz dayanmiyir.

Bizim buralarda ucuz turkiyede olsa eski modelden takip ederdim. Ben de ayfon5 vardi 4g baglanmiyordu telefon o yuzden degistirmek zorunda kaldim. 3 senelik telefondu pili de bitiyordu.

Kaybetme unutma huyumda var. buluyorum telefonu

Çevrimdışı mylife1903

Sabahin koru oldu hala bekap bekliyorum ulan uyuz oldum bugun. Daha yatacam 2 saat sonra kalkacam, kar temizleyecem, kaavemi icecem, afyonum patlayacak, laaaaa

Çevrimdışı Bishamon

Benim butun aygitlar elmali baskasi dayanmiyor. Parcasi ucuz. Mesela zamzung alip kirsa, toplamasi daha pahali

Bana anca ayfon dayaniyor, mesela abu golu kaciriyor, benim telefon ucuyor duvara, cenk cins cins dolasiyor sahada ayped ucuyor evde. Baska cihaz dayanmiyir.

Bizim buralarda ucuz turkiyede olsa eski modelden takip ederdim. Ben de ayfon5 vardi 4g baglanmiyordu telefon o yuzden degistirmek zorunda kaldim. 3 senelik telefondu pili de bitiyordu.

Kaybetme unutma huyumda var. buluyorum telefonu
Ben hatice kullanıyorum bayağı memnunum ayfon falan oldum olası sevmem

Çevrimdışı mylife1903

Ben hatice kullanıyorum bayağı memnunum ayfon falan oldum olası sevmem
Htc vardi bende dayanmadi sonra motorola vardi atrix cok severdim kendisini 3 gun dayandi. Butun cihazlarin applesa cok rahat. Mesela calisiyorsun biri ariyor tik, bilgisayardan konusuyorsun, telefon baska oda da sarja takili, kosup gitmiyon odaya, ya da benim gibi wcde oturuyon mesela telefon mutfakta, tik aypedden aliyon cagriyi, androidde de vardir elbet tek kotu yani kadin devamli kontrol ediyor arkadas, iki metre uzaklasamiyon telefondan. Ustune fotograf ceksen kadina da gidiyor fotograf otomatik. Cocuk cekince fotolari bana geliyor o guzel tabi

Çevrimdışı Bishamon

Htc vardi bende dayanmadi sonra motorola vardi atrix cok severdim kendisini 3 gun dayandi. Butun cihazlarin applesa cok rahat. Mesela calisiyorsun biri ariyor tik, bilgisayardan konusuyorsun, telefon baska oda da sarja takili, kosup gitmiyon odaya, ya da benim gibi wcde oturuyon mesela telefon mutfakta, tik aypedden aliyon cagriyi, androidde de vardir elbet tek kotu yani kadin devamli kontrol ediyor arkadas, iki metre uzaklasamiyon telefondan. Ustune fotograf ceksen kadina da gidiyor fotograf otomatik. Cocuk cekince fotolari bana geliyor o guzel tabi

Abi uyku tutmadı mı seni hala 2 saate uyancam diyordun yazık valla  :uyucam:

Çevrimdışı mylife1903

Abi uyku tutmadı mı seni hala 2 saate uyancam diyordun yazık valla  :uyucam:
Uyandim uyandim. Kurt uykusu bendeki zaten. Tek goz acik. Hanim bogazimi falan keser, onu kesiyorum tek gozle.

Neyse cozum basit, buyrun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi https://twitter.com/meryemgayberi/status/798191970472620033 ülke tam bir troll ya şuna bak ahahahah, bir de asıl bomba geçen arkadaş yolladı tivorlu ismail diye biri var onu dinle paylaşıyorum şimdi adhsahhdahsd
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2016, 09:15:40 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu pizzagate ile ilgili sayfalar patlamış genelde okuyabileceğim bi yer var mı kapsamlı şekilde

Çevrimdışı atalay

Foça ve mükemmel kelimesini aynı cümle içinde kullanmayı nasıl başardın?! @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Bu pizzagate ile ilgili sayfalar patlamış genelde okuyabileceğim bi yer var mı kapsamlı şekilde

https://www.reddit.com/r/pizzagate/

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Foça ve mükemmel kelimesini aynı cümle içinde kullanmayı nasıl başardın?! @Mehmet Ali C.
Seviyorum çünkü tamam daha iyileri olabilir ama güzel anılarım var

Çevrimdışı tangaz

Seviyorum çünkü tamam daha iyileri olabilir ama güzel anılarım var

gönderdiğin fotoyu gören biri foçaya gidecekse vazgeçer  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 04:42:34 atalay ]

Çevrimdışı yigitcan1903

https://www.reddit.com/r/pizzagate/
Teşekkürler sanırım bulunduğum yerde engelli sayfa
Birkaç sayfa buldum açılan

Çevrimdışı Bishamon

Teşekkürler sanırım bulunduğum yerde engelli sayfa
Birkaç sayfa buldum açılan

Baya karmaşık tüm bilgiler tam bir kaos var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Baya karmaşık tüm bilgiler tam bir kaos var.
Ürpertici gerçekten

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burası Köprüköy diye geçiyo bizim orda. Köprünün adı Çeşnigir. Selçuklulardan kalma. Zamanında Yavuz Mimar Sinan'a tekrar yaptırmış.
Biz ordayken çoğu zaman geçmek mümkün olmuyodu. Barajın kapaklarını bi açıp bi kapattıklarından suya gömülüyodu çoğu kısmı.

Ayrı bi havası var. Küçüklüğümden beri çok seviyorum o kayalıkları ve arasından geçen ırmağı.

İlerde karşılıklı 2 tepe var. Bir gün biz sol taraftaki tepede piknik yaparken sağ tarafta avcılar kuş avlıyodu. Birisi bizim oraya düşüp yemeğimize katkıda bulunmuştu :evillol:

Ayrıca çok deli turnası vardır buranın. Baya lezzetlidir. Avcı balık sonuçta :icool: Zamanında baraja salmışlar. Pek tutan olmadığından büyümüşler de. Dalgıçlar korkmuş diye bi efsanesi de vardır :D Sonra sonra ünlenince Ankara'dan şurdan burdan gelen balıkçılar anasını ağlattı, ağlatıyolar.

Onun dışında baya da can almıştır burası.

Özledim valla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Burası Köprüköy diye geçiyo bizim orda. Köprünün adı Çeşnigir. Selçuklulardan kalma. Zamanında Yavuz Mimar Sinan'a tekrar yaptırmış.
Biz ordayken çoğu zaman geçmek mümkün olmuyodu. Barajın kapaklarını bi açıp bi kapattıklarından suya gömülüyodu çoğu kısmı.

Ayrı bi havası var. Küçüklüğümden beri çok seviyorum o kayalıkları ve arasından geçen ırmağı.

İlerde karşılıklı 2 tepe var. Bir gün biz sol taraftaki tepede piknik yaparken sağ tarafta avcılar kuş avlıyodu. Birisi bizim oraya düşüp yemeğimize katkıda bulunmuştu :evillol:

Ayrıca çok deli turnası vardır buranın. Baya lezzetlidir. Avcı balık sonuçta :icool: Zamanında baraja salmışlar. Pek tutan olmadığından büyümüşler de. Dalgıçlar korkmuş diye bi efsanesi de vardır :D Sonra sonra ünlenince Ankara'dan şurdan burdan gelen balıkçılar anasını ağlattı, ağlatıyolar.

Onun dışında baya da can almıştır burası.

Özledim valla.
Ya o kopru neden beyazlamis oyle. Aspendos mermeri mi kullanmislar

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi https://twitter.com/meryemgayberi/status/798191970472620033 ülke tam bir troll ya şuna bak ahahahah, bir de asıl bomba geçen arkadaş yolladı tivorlu ismail diye biri var onu dinle paylaşıyorum şimdi adhsahhdahsd
Mukemmel super
Gayberi beri beri gaybari taip edecem bu vatadasi cok degisik bir yaklasim.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe