Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482281 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@mylife1903 @OrhanAker @tangaz   Sağolun hiç sormayın kendi salaklığım kafa güzelken cevizi bıçakla açmaya çalışırken oldu  :)

Abi emniyetini alsana :D Geçmiş olsun çok.

Ucunu sokup çeviriyosun çıt açılıyo nasıl pırttı anlamadım :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu durumda olan var mı

Çevrimdışı mylife1903

Bu durumda olan var mı
:alala:

Sen cok fazla edebiyata bulasma, bunalima girecen, berbere git yarin bir tras ol, az otur bir cay ic, sohbet et.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Foça mükemmel gerçekten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:alala:

Sen cok fazla edebiyata bulasma, bunalima girecen, berbere git yarin bir tras ol, az otur bir cay ic, sohbet et.
Çok seviyorum ama edebiyatı şuan grip dışında bir sıkıntım yok abi   ben bu durumda değilim yanlış olmasın

Çevrimdışı OrhanAker

Foça mükemmel gerçekten
Ulan memleketin her yeri çorak az ağaç dikin şuralara.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulan memleketin her yeri çorak az ağaç dikin şuralara.
Bu açıya aldanma Foça yemyeşildir Balık iyidir bayağı.  Tam Rakı-balıklık yer

Çevrimdışı mylife1903

Resmen kis geldi suan eksi -27 sokak

Arabayi da yikattim, servise soktum bugun. Kapilar donacak kesin, bagajdan girecem sabah arabaya o da bagaj acilirsa.
10gun boyunca eksi30. Nehir donana kadar, soguktan ve nemden gebertecek. Bu sabah arabayi bulamadim yahu gece nasil yagdiysa kar.  Yarim saat kar temizledim. Masallah

Bu sene game of thrones kisi geldi resmen. Eksi 50yingorecez boyle giderse

Çevrimdışı Bishamon

Foça mükemmel gerçekten

Bu güzelse kötüsünün durumu ne acaba ?  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arabayi da yikattim, servise soktum bugun. Kapilar donacak kesin, bagajdan girecem sabah arabaya o da bagaj acilirsa.
10gun boyunca eksi30. Nehir donana kadar, soguktan ve nemden gebertecek. Bu sabah arabayi bulamadim yahu gece nasil yagdiysa kar.  Yarim saat kar temizledim. Masallah

Abi ben hiç sevmem soğuğu uyum sağlamak epey zor olmuştur. Winter is coming diyorsun yani nehir donduktan sonra eğlenceli olur ama üstünde arabayla gezersin, mangalda at eti pişirirsin abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu güzelse kötüsünün durumu ne acaba ?  :alala:
Bu açıya bakma şuan elde bu vardı arabanın resmini görüp duruyordum ondan şey ettim yani. Foça gerçekten güzeldir.

Çevrimdışı OrhanAker

Oy oy tam benlik :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oy oy tam benlik :D
Neden ahaha buz ankarada da -20'yi görürsün bence berbat soğuk hava hiç sevmem

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mylife1903

Abi ben hiç sevmem soğuğu uyum sağlamak epey zor olmuştur. Winter is coming diyorsun yani nehir donduktan sonra eğlenceli olur ama üstünde arabayla gezersin, mangalda at eti pişirirsin abi
Tirstim simdi
Sabah cok zorlasam kapiyi su goruntu olacak

Çevrimdışı OrhanAker

Bu açıya aldanma Foça yemyeşildir Balık iyidir bayağı.  Tam Rakı-balıklık yer
Yok foça özelin de söylemedim zaten memleketin büyük çoğunluğu çorak.

Çevrimdışı mylife1903

Sorma, bekliyorum buzun ustunde ralli, buzu kesip balik tutup hemen mangal oracikta.

Bu sene bu hamburger mi ne diyonuz ondan aldim yuvarlak, topac gibi, arabanin arkasina baglayacam cocugu kaydiracam.
Nem olmasa, eksi 30 harika sicaklik, nem cok bir de ruzgar var soguk soguk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorma, bekliyorum buzun ustunde ralli, buzu kesip balik tutup hemen mangal oracikta.

Bu sene bu hamburger mi ne diyonuz ondan aldim yuvarlak, topac gibi, arabanin arkasina baglayacam cocugu kaydiracam.
Nem olmasa, eksi 30 harika sicaklik, nem cok bir de ruzgar var soguk soguk
hissedilen -60 falandır abi nem ve rüzgarda hissedilen sıcaklık çok düşük oluyor, İzmirde 2 3 derece adamı acayip üşütüyor.

Çevrimdışı Bishamon

hahaha kardeşime şu http://hizliresim.com/1VmpGB mesaj gelmiş şimdi beni telefonumu kapatmaya ikna etmeye çalışıyor hahahaha

Çevrimdışı mylife1903

hissedilen -60 falandır abi nem ve rüzgarda hissedilen sıcaklık çok düşük oluyor, İzmirde 2 3 derece adamı acayip üşütüyor.
Soguk iyidir cozumu var

Çevrimdışı OrhanAker

Neden ahaha buz ankarada da -20'yi görürsün bence berbat soğuk hava hiç sevmem
Severim soğuğu daha doğrusu kış şartlarını.
Gece kar yağar ben sabah 6 7 de yürüyüşe çıkarım :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok foça özelin de söylemedim zaten memleketin büyük çoğunluğu çorak.
Aynen iç ve doğu anadoluda özellikle yol manzarası berbat. Özellikle kuzey Egede yol manzarasını görsen aklın hayalin durur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hahaha kardeşime şu http://hizliresim.com/1VmpGB mesaj gelmiş şimdi beni telefonumu kapatmaya ikna etmeye çalışıyor hahahaha

:lol:

Resmileşti dikkat :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe