Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482767 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Kapkarakartal

Doktor, hemş felan fişman bişey varmı aramızda 3 gün önce orta parmakla işaret parmağı arasına orta parmağın tam bittiği yere dikine bıçak girdi damarda kan pompalanır ya öyle kan her pompalanışta fışkırıyordu damara girdi galiba eczane ve hastaneye gitmeyi pek gerek görmediğimden tampon yaptım kan durdu batikon döktüm ordaki kan kurudu ama o parmağın etrafı sarımsı bir morluk darp morluğu gibi oldu ilerde bi sıkıntı yaratırmı bu parmakta.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 04:14:48 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mylife1903

Doktor, hemş felan fişman bişey varmı aramızda 3 gün önce orta parmakla işaret parmağı arasına orta parmağın tam bittiği yere dikine bıçak girdi damarda kan pompalanır ya öyle kan her pompalanışta fışkırıyordu damara girdi galiba eczane ve hastaneye gitmeyi pek gerek görmediğimden tampon yaptım kan durdu batikon döktüm ordaki kan kurudu ama o parmağın etrafı sarımsı bir morluk darp morluğu gibi oldu ilerde bi sıkıntı yaratırmı bu parmakta.
Ah be abijini oraya nasil bicak sokturdun, kenan evran sikiyonetiminde asayis sube mi yakaladi, nedir?
Tecrubelerime gore morluk darbeden, bicak lokum gibi girmedi oraya sonucta, dikis atilmasi gerekir belki, ben olsam bir doktora gorunurdum, parnaklari oynatabiliyorsan belkim ciddi degildir. Muhim olan aciyi kategori edebilmek bence, orada bicak girisi, kemik, kas, sinir her turlu agri olabilir. Gecmis olsun yahu

Çevrimdışı OrhanAker

Geçmiş olsun.
Nasıl becerdigini sorabilirmiyim :D
Ben iki haftadır hastanede sürünüyorum bir muayene için gelmeyin tünelin ucu bom bok bir yere çıkıyor :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

@mylife1903 @OrhanAker @tangaz   Sağolun hiç sormayın kendi salaklığım kafa güzelken cevizi bıçakla açmaya çalışırken oldu  :)

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 @OrhanAker @tangaz   Sağolun hiç sormayın kendi salaklığım kafa güzelken cevizi bıçakla açmaya çalışırken oldu  :)
Videosu var mi olayin, bisi denicemde

Çevrimiçi Kapkarakartal

Videosu var mi olayin, bisi denicemde

Aynı şekilde yapmanı sağlarsam videonu çekip onda deneyebilirsin.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Aynı şekilde yapmanı sağlarsam videonu çekip onda deneyebilirsin.  :bandit:
Sabaha kadar denesen olmaz o bir daha. Bir milyon tik alirdik yahu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sabaha kadar denesen olmaz o bir daha. Bir milyon tik alirdik yahu
Tüh kaçırdık abi geçen Sivasta bıçakçı veliden bıçak aldım, bir kesiyor anlatamam; elimi kestim.

Çevrimdışı mylife1903

Tüh kaçırdık abi geçen Sivasta bıçakçı veliden bıçak aldım, bir kesiyor anlatamam; elimi kestim.
Dikkat et yahu bu yastan sonra fenni sunnetci olma. Kemal "@Mehmet Ali C." Ozkan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dikkat et yahu bu yastan sonra fenni sunnetci olma. Kemal "@Mehmet Ali C." Ozkan
Billur kebabı yapmayı öğreneceğim abi

Çevrimdışı mylife1903

Oh oh suyundan da koy oh oh

Yeni telefonu yuklemeye basladim simdi. Bu yasta bu teknojilik jihazlarla ugrasmak gina getiriyor. Eskisini @tangaz reise gonderecem.

Çevrimdışı tangaz

Oh oh suyundan da koy oh oh

Yeni telefonu yuklemeye basladim simdi. Bu yasta bu teknojilik jihazlarla ugrasmak gina getiriyor. Eskisini @tangaz reise gonderecem.

tuşlu telefon oh miss  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

tuşlu telefon oh miss  :bandit:
Yahu @tangaz reis bak seni agilli telefona alistirmak icin yeni proce yaptim.
Yavas yavas sindire sindire adapte olasin diye

Çevrimdışı tangaz

Yahu @tangaz reis bak seni agilli telefona alistirmak icin yeni proce yaptim.
Yavas yavas sindire sindire adapte olasin diye

ooo tam benlikmiş patron

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/kacamayankacak/status/798120602066452480

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gulsem mi aglasam mi, ben guleyim arkadas, yuhhhh
Bir tanede helikopter dayi vardi, yerde donuyordu topac gibi. Bir de turkler var canli yayinda kufur edenler sonra sivasli abim var nereye sicacaklar, ilk ucum boyleydi bu ablayi babasinin hatirina ilk 5e aday aliyorum. Kim inanir sana ulan kim inanir desem, kadir inanir diyecek.

Neyse, bizim kogusta herkes tamam da komsu kadinlar kogusuna bir sorduyarim, eksik var mi

Çevrimdışı mylife1903

Coban lazim ulkeye, boyle toplayacak birlestirecek. Yaninada coban kopee

Sonra beyin gocu, ya cok uzuluyorum piril piril cocuklar oksijen yetmezligi cekiyor asiri yuklenmeden.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Coban lazim ulkeye, boyle toplayacak birlestirecek. Yaninada coban kopee

Sonra beyin gocu, ya cok uzuluyorum piril piril cocuklar oksijen yetmezligi cekiyor asiri yuklenmeden.
Eşek abi bunlara müstahak  her şey

Çevrimdışı mylife1903

Ahahahaj bu ne toktor altıma zıçtım zuhahahahaha
Kadir inanirin degil banu alkanin da kizi, kombo yapiyor. Avrupada falan olsa program bitmeden alirlar bunu, benim yan kogusa kapatirlar. Biz kendimizi deli saniyoruz, bu baska bir seviye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kadir inanirin degil banu alkanin da kizi, kombo yapiyor. Avrupada falan olsa program bitmeden alirlar bunu, benim yan kogusa kapatirlar. Biz kendimizi deli saniyoruz, bu baska bir seviye.
Bu neyin kafasını yaşıyor abi kaç kere doğum yaptığını bilmiyor ahahah bunun seviyesine biz gelemeyiz kadir inanırın teyzesinin kızında kalıyormuş adıda kadriye diyor kadın isimden akrabalık bağı kuruyor zuahahahha

Çevrimdışı mylife1903

Bu neyin kafasını yaşıyor abi kaç kere doğum yaptığını bilmiyor ahahah bunun seviyesine biz gelemeyiz kadir inanırın teyzesinin kızında kalıyormuş adıda kadriye diyor kadın isimden akrabalık bağı kuruyor zuahahahha
Yazik falan diyemiyorum, gulerken dusunduruyor iste hangi hastaneye kapatilmasi gerek, diye

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe