Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484303 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ülkede yaşamak istemiyorum. bundan sonra hiçbir şeyin benim istediğim gibi olmayacağını biliyorum  :bawling:

Çevrimdışı Berat

bu ülkede yaşamak istemiyorum. bundan sonra hiçbir şeyin benim istediğim gibi olmayacağını biliyorum  :bawling:
Gülse Birsel bir yazı yazmış bir göz at derim.

Çevrimdışı tangaz

Mayıs 2016 da kaldırılmıştı :)

haberlerden bi haber olduğum nasılda belli  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Lucesku ne buyuk adammis. 13 sene evvel demisti, burasi chavushesku romanyasi oldu, diye

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gülse Birsel bir yazı yazmış bir göz at derim.
Mükemmel yazmış, hislerime tercüman olmuş  :)
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 13:04:56 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Bishamon

Gerçek suçlular dışarıda zenginleşsin...

Çevrimdışı mylife1903

açık adres ver reis şimdi gugıla depocu firma ameriga yazdırtma bana
Shipito.com abi
Benim uyeligim var harika bisi. Amerigada bir cok inline magazin yurtdisina gondermiyor ya da cok pahali kargo oluyor.
Bu adresimengonderiyorum sonra adamlara diyorum mesela 10 paketim var acin hepsini tek pakete koyun az yer tutuyor ya sadece urun hop aliyorum burdan kargoylan.
Araba bile getirtmistim amerigan ahahha

Çevrimdışı tangaz

Lucesku ne buyuk adammis. 13 sene evvel demisti, burasi chavushesku romanyasi oldu, diye

dün uel röportajı vardı çok keyifliydi giuliano die bi herif almış zenite sadece 7 milyon ödemiş ofansif orta saha 16 maç 12 gol 8 asist daha evvelde dniprodaymış çocuk ordan tanıyordum güvendim hulk gidince yerine adam lazımdı bunu seçtim demiş seneye 40a satar biyerlere
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 13:06:42 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Gerçek suçlular dışarıda zenginleşsin...
Ne guzel ileri demokrasi var ne agliyonuz. Adam oldur, kadin tekmele, vergi verme kimsenin bisi dedigi yok. Daha ne istiyonuz yahu dunyanin en ozgur ulkesi.

Sadece seni gebertirlerse cozumu yok. Efsane

Çevrimdışı tangaz

Ne guzel ileri demokrasi var ne agliyonuz. Adam oldur, kadin tekmele, vergi verme kimsenin bisi dedigi yok. Daha ne istiyonuz yahu dunyanin en ozgur ulkesi.

:kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:lol: :lol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Popkorn yapiyom evde ne guzel, buralarda tuzlu popkorn satilmiyor. Herifler karamelli cilekli falan yiyorlar. Cocugun da genler bizim gibi bozuk oldugundan tatli popkorn yemiyir, turk heryerde turk. Evde patlatiyom amerigadan getirttim tuzlu. 3dakikada hazirlaniyor valla

Geyik sardi.

@Mehmet Ali C. Sen hangi parfumu sikiyorsun!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Popkorn yapiyom evde ne guzel, buralarda tuzlu popkorn satilmiyor. Herifler karamelli cilekli falan yiyorlar. Cocugun da genler bizim gibi bozuk oldugundan tatli popkorn yemiyir, turk heryerde turk. Evde patlatiyom amerigadan getirttim tuzlu. 3dakikada hazirlaniyor valla

Geyik sardi.

@Mehmet Ali C. Sen hangi parfumu sikiyorsun!
davidoff coolwater ve armani black code bu 2 parfümü değişmeli kullanıyorum

Çevrimdışı mylife1903

davidoff coolwater ve armani black code bu 2 parfümü değişmeli kullanıyorum

Kuulvatir iyidir, sen kayseride narcicegi yagi kullan, terfi alirsin bak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kuulvatir iyidir, sen kayseride narcicegi yagi kullan, terfi alirsin bak
Son zamanlarda pek kayseride kalmıyorum abi son 15 günde 3 gün kaldım 10 gün yokum gene, sonra 1 hafta durcam ondan sonrada 15 gün ankaradayım abv kayserinin lanet olsun öyle insanlara.... İyiler hariç tabi

Çevrimdışı OrhanAker

gene noldi? ben 1,5 yıldır hiç haber seyretmiyorum okumuyorum sadece maç ertesi günleri bjklı yazarları okuyorum bir de bu foruma giriyorum onun dışında internetle haberle falanla hiç işim yok.
En güzeli abi bende haber filan izlemem boşuna sinir stres oluyor bu bugünlerde.

Çevrimdışı mylife1903

En güzeli abi bende haber filan izlemem boşuna sinir stres oluyor bu bugünlerde.
Aynen hic ilgilenmeyin, cebinize bakin
Turkiyede paran kadar ozgursun

Paran varsa vergi borcunu bile silerler bir khkya bakar, sankimodeyecek durumun yok vergini silerler

Garibani da hapse atarlar sigortasini odeyemiyor, diye
Harika, mutus, super

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen hic ilgilenmeyin, cebinize bakin
Turkiyede paran kadar ozgursun

Paran varsa vergi borcunu bile silerler bir khkya bakar, sankimodeyecek durumun yok vergini silerler

Garibani da hapse atarlar sigortasini odeyemiyor, diye
Harika, mutus, super

Abi 4 bin tl yetmiyor.geçinemiyorum para atamıyorum hiç

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

4000 nasıl yetmiyor yuh  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Yuh ulen :D

Çevrimdışı mylife1903

Ohaaa az ye ulan 4000tl ye millet uc cocuk okutup dort kariya bakiyor

Pipine armani popona davidof sikarsan yetmez tabii, normal.

@Mehmet Ali C. Sen hemen tokiden iki tane ev al, para gelirken sonra onlari kiraya ver, kendi kendilerini odesinler, sonra iki tane daha alirsin 4 tane ev 40 yasinda emekli olursun.

Skmdi ben cok pismanim zamaninda bizim buralarda evler 300/400dolara satiliyordu. Benim maaslan 15 tane falan ev alinirdi. 60-70 tane ev alsaydim simdi aylik gelirim 20000dolar olurdu. Ohhhhh %3 vergimi verir, keyfime bakardim. Ulaaannn ahhh

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yuh ulen :D
4000 nasıl yetmiyor yuh  :D
Valla o mutsuzluğa çekilmez, gider çok; kenarda bir şeyim yok ondan yani çok geziyorum sanırım ondan. İzmir'e geçince acayip rahatlarım

Çevrimdışı Berat

@Mehmet Ali C. abi n'aptın sen? :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ohaaa az ye ulan 4000tl ye millet uc cocuk okutup dort kariya bakiyor

Pipine armani popona davidof sikarsan yetmez tabii, normal.

@Mehmet Ali C. Sen hemen tokiden iki tane ev al, para gelirken sonra onlari kiraya ver, kendi kendilerini odesinler, sonra iki tane daha alirsin 4 tane ev 40 yasinda emekli olursun.

Skmdi ben cok pismanim zamaninda bizim buralarda evler 300/400dolara satiliyordu. Benim maaslan 15 tane falan ev alinirdi. 60-70 tane ev alsaydim simdi aylik gelirim 20000dolar olurdu. Ohhhhh %3 vergimi verir, keyfime bakardim. Ulaaannn ahhh
Kayseride almam ağzına zıçayım abi illallah ettim. Darbe beni mahvetti ya yoksa kraldım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. abi n'aptın sen? :evillol:
Gider çok maça geldim belimi doğrultamadım :evillol:  memnunum ama işimden. Bir de izmire geçeyim benden iyisi yok....

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe