Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484672 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı mylife1903

AMma konu disi yaptiniz ha.
Yemek tariflerini 2015-2016 sezonu basliginda konusuyoruz

Ts macina kimi verirler?

Cucu?

Çevrimdışı tangaz

Ts macina kimi verirler?

Cucu?

ali palabıyık özgür yankaya halis özkahya bu üçlüden biri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ali palabıyık özgür yankaya halis özkahya bu üçlüden biri

derken meteyi vermişler kesin bir penaltımızı yer totoş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Totos u fetos okudum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Totoş bülodur, cünodur, fırattır abi bu sefer iyi yönetir vodafone arenada ilk defa maç yönetecek.

Çevrimdışı tangaz

Totos u fetos okudum

o da aynı şey işte superkupada fetoşcuları tutan fetoştur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts macina kimi verirler?

Cucu?
O laleyi vermezler abi anca gs maçına

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts macina kimi verirler?

Cucu?
O laleyi vermezler abi anca gs maçına

Çevrimdışı mylife1903

Ts maci diye mete vermislerdir, fb macina mete yemez mesela. Firati verirler o maca, fbnin kadrolu hakemtraki

Çevrimdışı OrhanAker

@Yusuf Tekeli şimdi iyi bi tereyağından yapılmış köy yumurtalı omaç (oğmaç) olsa yanında çayla iyi giderdi be
Daha dün gömdüm dürüm şeklini ama ekmek tutmuyo tandır ekmeğini tabi.

Çevrimdışı tangaz

Daha dün gömdüm dürüm şeklini ama ekmek tutmuyo tandır ekmeğini tabi.

ooo dürüm şeklinde olanı hemde alırım bi dal hatta 2 dal ya da en iyisi 3 dal yapalım şunu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Totos u fetos okudum
Abi fetos soruşturması yapan savcıda fetoscuymuş

Çevrimdışı OrhanAker

ooo dürüm şeklinde olanı hemde alırım bi dal hatta 2 dal ya da en iyisi 3 dal yapalım şunu :)
:D :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi fetos soruşturması yapan savcıda fetoscuymuş

Ahaha simdi bu isin tam turk usulu olmasi icin fetonun fetocu olmamasi gerekiyor. Feto, fetocu cikmazsa mutis bir sinema filmi cikar bundan.

Çevrimdışı Berat

Futbol başlığında konu dışı bu başlıkta futbol konuşuyorsunuz ne güzel. :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne sekli ne durumu, ne diyorsunuz. Hanim zaten bir tavuk hazirladi, hayatimda yedigim en igrenc yemekti, midem kalkti. Bunlar komple tavugu tuza batirip firina sokmus, tavuk da kotu tabi, off midem agridi. Allahtan burger kingde kacak et kesimi yaptim, yoksa sinirdim kendimi seederdim, balkondan atardim yani.

Çevrimdışı mylife1903

Futbol başlığında konu dışı bu başlıkta futbol konuşuyorsunuz ne güzel. :evillol:
Futbol basliginda futbol mu konusulur yahu isyankariz hepimiz, duzene isyan ediyoruz ki duzulen olmayalim

Çevrimdışı Berat

Futbol basliginda futbol mu konusulur yahu isyankariz hepimiz, duzene isyan ediyoruz ki duzulen olmayalim
Bunu stattaki ledlere yazdıralım. :D

Çevrimdışı mylife1903

Bunu stattaki ledlere yazdıralım. :D
Tuvalete yaz stadta ama silinen kalemle yaz, sonra masraf cikmasin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ajahajajaj

Çevrimdışı OrhanAker

Ahaha simdi bu isin tam turk usulu olmasi icin fetonun fetocu olmamasi gerekiyor. Feto, fetocu cikmazsa mutis bir sinema filmi cikar bundan.
:kop:

Çevrimdışı tangaz

Abi ne sekli ne durumu, ne diyorsunuz. Hanim zaten bir tavuk hazirladi, hayatimda yedigim en igrenc yemekti, midem kalkti. Bunlar komple tavugu tuza batirip firina sokmus, tavuk da kotu tabi, off midem agridi. Allahtan burger kingde kacak et kesimi yaptim, yoksa sinirdim kendimi seederdim, balkondan atardim yani.

@mylife1903 hiç omaç yemedin mi şimdi sen. yaa düşündümde dürüm omaç işine mi girsek acaba parayı burdan kaldırabiliriz. ekonomik bi yemek olur patlar walla  :money:

Çevrimdışı tangaz

o değilde dün lens totoşu ne gol attı öyle o açıyla topa gelip frikikten gol attığını gördüğüm üçüncü adam biri ronaldinho diğeri çalhanoğlu birde bu

Çevrimdışı mylife1903

o değilde dün lens totoşu ne gol attı öyle o açıyla topa gelip frikikten gol attığını gördüğüm üçüncü adam biri ronaldinho diğeri çalhanoğlu birde bu
Golleri gormedim abi. Iyi oldu utd a hic sevmem gsye benzetiyorum o herifleri. Insallah kume duserler

Çevrimdışı tangaz

Golleri gormedim abi. Iyi oldu utd a hic sevmem gsye benzetiyorum o herifleri. Insallah kume duserler

bende sewmem aynı cincon gibi popüler kültürün h(p)içleri bunlar ama lens iyi topçu bizimkiler açıklama yapmıştı nasriden haber beklerken lensi kaçırdık die alsaymışız iyi olurmuş. üstelik bize satınalma opsiyonlu kiralıyolarmış fenere gelince hadi lenn neyinize güvenip satınalacaksınız kiralık yeter size demişler opsiyon koymamışlar

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe