Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484784 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi abi bu muhabbet gayfesi basligini ziyaretciye kapatsak, diyorum. hatta 1000 mesaj alti uyeler ile 18 yas alti uyelere de gapasak, nasil olur

simdi belki bir cok kisinin sosyal medya seysileri vardir ama benim gibi okuzlerde var, internet ile tek iliskisi bu forum olan.

boyle gaynassak bu baslikta ve konu disilari ile futbol basligini mesgul etmesek,
Güzel fikir Tuttum bu fikri

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

@tangaz abim özel siparişim geldi seni anıyorum :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abim özel siparişim geldi seni anıyorum :D

ooo afiyet olsun @Berat bu markanın sahibinin kızıyla lise yıllarında....  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ohaaa konu disinin dibine vurmusunuz.

Konu disi yapmayalim yahu

Simdi bu trabzon macinda cenki dinlendirsek mi?

Çevrimdışı Berat

Ohaaa konu disinin dibine vurmusunuz.

Konu disi yapmayalim yahu

Simdi bu trabzon macinda cenki dinlendirsek mi?
:evillol: Odun kırma yöntemlerini buraya yazabilirsin. :D

Çevrimdışı tangaz

bu sayfa tam benlikmiş aslında bir de bu sayfaya özel küfürlü konuşmak da serbest olabilir en azından bazı zamanlar mesela haftaiçi 08:00 - 24:00 arası  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

bu sayfa tam benlikmiş aslında bir de bu sayfaya özel küfürlü konuşmak da serbest olabilir en azından bazı zamanlar mesela haftaiçi 08:00 - 24:00 arası  :D
No küfür :D Sağol abi bu arada. Orduevi'nde oturan arkadaşım 1 aydır bekletiyordu beni. :D

Çevrimdışı tangaz

No küfür :D Sağol abi bu arada. Orduevi'nde oturan arkadaşım 1 aydır bekletiyordu beni. :D

küfür dediysek masum şeyler şenol hocanın kulübede mırıldandıklarından  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

berat nasıl geçti sınavlar  :D @mylife1903 abi cenk'i ıslak odunla dövmek lazım  :evillol:

Çevrimdışı Berat

berat nasıl geçti sınavlar  :D @mylife1903 abi cenk'i ıslak odunla dövmek lazım  :evillol:
Gayet iyiydi, sizden gazı alarak girdim zaten :D Kupada da Kayseri düşmüş hemen aklıma sen geldin :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün kutsal Keskin topraklarına yolculuk ediyorum inşallah :D @tangaz abi sana bol bol Keskin havası yollayacağım o mis gibi bozkırlardan :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bugün kutsal Keskin topraklarına yolculuk ediyorum inşallah :D @tangaz abi sana bol bol Keskin havası yollayacağım o mis gibi bozkırlardan :evillol:

@Yusuf Tekeli boşver keskin havasını sen bana keskin tavası yolla   :acim:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli boşver keskin havasını sen bana keskin tavası yolla   :acim:

Gerek yok abi onu her yerde yiyebilirsin :D Bizim oranın "bunu burda yicen işte" diyebileceğin ünlü bi mamülü yok :D

Benim için de sadece havası var işte o da kan çektiğinden :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Gerek yok abi onu her yerde yiyebilirsin :D Bizim oranın "bunu burda yicen işte" diyebileceğin ünlü bi mamülü yok :D

Benim için de sadece havası var işte o da kan çektiğinden :D

@Yusuf Tekeli şimdi iyi bi tereyağından yapılmış köy yumurtalı omaç (oğmaç) olsa yanında çayla iyi giderdi be

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli şimdi iyi bi tereyağından yapılmış köy yumurtalı omaç (oğmaç) olsa yanında çayla iyi giderdi be

Oyyoyyoy :D Abi işini biliyon ha :evillol:

Bi de şöyle lezzetli, doğal bi köy domatesi olacak nefiiis :D

Çevrimdışı Berat

Benim bile ağzım sulandı. :D

Çevrimdışı mylife1903

Aciz ulan ac. Ayiptir. Neyse cocugu piyani dersine sokup burger kinge kacam hemen. Milletin boy
Boy metresi var kacak et kesiyorlar. Benim yaptigim kacakcilik vupir. Bi gariplik var

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aciz ulan ac. Ayiptir. Neyse cocugu piyani dersine sokup burger kinge kacam hemen. Milletin boy
Boy metresi var kacak et kesiyorlar. Benim yaptigim kacakcilik vupir. Bi gariplik var

Ben napıyım abi 2 bekar adam evde ekmek kemiriyoz :D

Çevrimdışı Berat

Patso keyfi yakındır.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Patso keyfi yakındır.  :evillol:

Buzlukta 4 poşet patates vardı. Patates yemekten harap düştüm nişasta manyağı oldum 1 haftadır :evillol:

Çevrimdışı Berat

Buzlukta 4 poşet patates vardı. Patates yemekten harap düştüm nişasta manyağı oldum 1 haftadır :evillol:

Meyve,sebze bir şeyler karıştır dostum.   :icool:

Çevrimdışı tangaz

böyle rostoluk lop eti alıyosun die başlayan bir tarif göndereyim mi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O da sizin hatanız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gayet iyiydi, sizden gazı alarak girdim zaten :D Kupada da Kayseri düşmüş hemen aklıma sen geldin :D
Süper berat Necmi abide kayseri çıkacak dedi kayseri çıktı kayseriye bayağı bir ara vericem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Meyve,sebze bir şeyler karıştır dostum.   :icool:
Şarap ekmek falan yemesi lazım her gün patates nereye kadar kilo alır

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe