Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484797 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne yapıyorsun  hayırsız sormuyorsun da @ALI RIZA  :money:
Dogru diyorsun aradığımda ac iste gevezelik edelimm

Çevrimdışı aşığımsana

Passoya göre ts ile antep küme düşmüş haberimiz yok  :bandit:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok mutluyum be sonunda izmire dönüyorum inşallah

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

beyler telefon al/sat işiyle uğraşan bi arkadaşım varsa ulaşabilirmi?
Kartal iletişim var.  Konu dışı bölümünde gorebilirsin.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

arkadaşlar 1.2 tsi motorlu araç almak üzereyim. ne dersiniz kullananı var mı acaba forumda ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ohooo son mesaj taa Mayıs'ta yazılmış sonra niye konu dışı yapıyosun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Bu forumda dualariyla her zaman yanimizda olan tum kartal yurekli dostlarima selam olsun ..
oglum dunyaya geldi hersey yolunda sizleri cok seviyprum dostlar iyi ki varsiniz senol hocaya cok yuklenmeyin her sey cok guzel olacak ..

Çevrimdışı mylife1903

Bu forumda dualariyla her zaman yanimizda olan tum kartal yurekli dostlarima selam olsun ..
oglum dunyaya geldi hersey yolunda sizleri cok seviyprum dostlar iyi ki varsiniz senol hocaya cok yuklenmeyin her sey cok guzel olacak ..
Ooo tebrikler kac kg kac cm
Aslan burcu mu olacak simdi

Çevrimdışı Kalyoncu

Allah analı babalı büyütsün :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah analı babalı büyütsün Hayırlı bir evlat olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurturan

Sagolun arkadaslar insallah..
mylife abi basak olacak babasi gibi detayci gıcık Beşiktaşlılardan :evillol: 3.180 gr 50 cm oldu abi..

Çevrimdışı mylife1903

mylife abi basak olacak babasi gibi detayci gıcık Beşiktaşlılardan :evillol: 3.180 gr 50 cm oldu abi..
Guzel guzel masallah

Çevrimdışı Tolga

Ohooo son mesaj taa Mayıs'ta yazılmış sonra niye konu dışı yapıyosun :D
Eee yazmazsanız tabi buralar boş kalır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sergen348

Arkadaşlar varmı muğlada okuyan oturan ? Muğla üniversitesinde oturuyorum bak zirve yapabiliriz  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başaklar adamdır :D Sağlıklı sıhhatli güzel bi yaşam sürsün sizlerle abi gözün aydın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başaklar adamdır :D Sağlıklı sıhhatli güzel bi yaşam sürsün sizlerle abi gözün aydın :)
Bende başağım diyorsun yani :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah analı babalı büyütsün çoçuk oldu foruma pek girmezsin artık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı onurturan

Allah analı babalı büyütsün çoçuk oldu foruma pek girmezsin artık

Günün 24 saat oldugunu ogrendim  :evillol:

Çevrimdışı cihat37

forumun whatsapp  grubu var mı?

Çevrimiçi murat

forumun whatsapp  grubu var mı?
illaki watsaptan haberleşenler vardır ama forumun genel bir wattsapp hesabı yok @cihat37

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi bu muhabbet gayfesi basligini ziyaretciye kapatsak, diyorum. hatta 1000 mesaj alti uyeler ile 18 yas alti uyelere de gapasak, nasil olur

simdi belki bir cok kisinin sosyal medya seysileri vardir ama benim gibi okuzlerde var, internet ile tek iliskisi bu forum olan.

boyle gaynassak bu baslikta ve konu disilari ile futbol basligini mesgul etmesek,

Çevrimdışı yigitcan1903

----Konu dışı (Ankarada yaşayanlar)------

Tandoğan Kızılay Sıhhiye çevresinden pursaklara minibüs var mı?
Varsa saat kaçta başlıyor?

En erken bulabildiğim otobüs 7.07 de ama varış 8.15 olması lazım pursakların içinden de biraz yol var
Pursaklar mesleki ve teknik anadolu lisesine ulaşmak istiyorum tam olarak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu muhabbet gayfesi basligini ziyaretciye kapatsak, diyorum. hatta 1000 mesaj alti uyeler ile 18 yas alti uyelere de gapasak, nasil olur

simdi belki bir cok kisinin sosyal medya seysileri vardir ama benim gibi okuzlerde var, internet ile tek iliskisi bu forum olan.

boyle gaynassak bu baslikta ve konu disilari ile futbol basligini mesgul etmesek,
ziyaretciye niye kapatalım görüp sohbete katılmak isteyen olur @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

ziyaretciye niye kapatalım görüp sohbete katılmak isteyen olur @mylife1903
Yok abi ozelimizi niye gorsunler, genel genel basliklar var oraya baksin ziyaretciler

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe