Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485534 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet K

teşekkür ederim aykut bir arkadaşımda dedi lg g2  al kullan diye bende onu alacam
1000 tl ye zorlarsan S5 bulursun. Kamerası harikulade bir telefon.

Çevrimdışı Efe

yaş ve gerçek isim yazmazınızı rica ediyoruz forum olarak kendi resminizi koyma zorunluluğu yok ama yaş ve isim konusunda lütfen kendinize ait olanları yazınız hem çok daha samimi bir ortam oluyor hemde size olan saygı artıyor forum 6 gün sonra 1 yaşında olacak herkese kendi ismini yazmasını ve gerçek yaşını yazmasını öneriyoruz nicklerinizi değitiriniz denetçilere özelden yazabilirsiniz yada

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/ bu linkten değişiklik talebi verebilirsiniz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

Forumda hd uydu alıcılarla ilgili bi başlık var mı? ben bulamadım da.

Çevrimdışı Jojo.Jack

1000 tl ye zorlarsan S5 bulursun. Kamerası harikulade bir telefon.
s5 yerine lg serisi daha iyi.lg kamera sistemi suanda dunyanın en ıyısı ...
Olursa Olur Olmazsa Rakı İçeriz...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@lavittoriasaranostra abi mesaja cevap veremiyorum sınırlama yüzünden burdan yazıyım.

Abi gastronomi benim bölümüm zaten turizm-mutfak mezunuyum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

@lavittoriasaranostra abi mesaja cevap veremiyorum sınırlama yüzünden burdan yazıyım.

Abi gastronomi benim bölümüm zaten turizm-mutfak mezunuyum :)

O zaman bilemiycem  :) ama lisans programı olarak mı okudun?
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman bilemiycem  :) ama lisans programı olarak mı okudun?

Liseden mezunum abi mutfak bölümünden :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Liseden mezunum abi mutfak bölümünden :)
Devam et o zaman bölümünde mutlaka avantajları vardır senin için :ok: :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devam et o zaman bölümünde mutlaka avantajları vardır senin için :ok: :ok:

Tabiki var abi ben şuan 19 yaşımdayım madalyalı, otellerde tecrübeli aşçıyım :) Ama bi türlü ısınamadım bölümüme. Sektöre atılınca iş çok zor :)

Tabiki var abi ben şuan 19 yaşımdayım madalyalı, otellerde tecrübeli aşçıyım :) Ama bi türlü ısınamadım bölümüme. Sektöre atılınca iş çok zor :)
Emin ol her iş zor, ama bu zorluklarıda çalışarak aşman gerekiyor hayatta, bölümünden memnun olduğunu düşünüyorum her ne kadar sektöre alışamadım desende madalyalı aşçıysan ve bu başarıyı gösterebildiysen demek ki iyi çalışmışsın bir insan bir işi sevmeden yaparsa başarılı olma olasılığı düşüktür ama sen başarılısın demek ki seviyorsun, bence sadece biraz sıkıldın anlayabiliyorum fakat sadece puanla belirliyeceğin bir meslek ömür boyu üstüne yapışacak olan bir parçan ve bunu puanla belirlemek yerine ben senin yerinde olsam sevdiğim işte ilerlemeye bakardım. Çünkü puan ile kazanıp okuyacağın sektör de yeni yeni zorluklar olucak ve bunları göze alman lazım :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emin ol her iş zor, ama bu zorluklarıda çalışarak aşman gerekiyor hayatta, bölümünden memnun olduğunu düşünüyorum her ne kadar sektöre alışamadım desende madalyalı aşçıysan ve bu başarıyı gösterebildiysen demek ki iyi çalışmışsın bir insan bir işi sevmeden yaparsa başarılı olma olasılığı düşüktür ama sen başarılısın demek ki seviyorsun, bence sadece biraz sıkıldın anlayabiliyorum fakat sadece puanla belirliyeceğin bir meslek ömür boyu üstüne yapışacak olan bir parçan ve bunu puanla belirlemek yerine ben senin yerinde olsam sevdiğim işte ilerlemeye bakardım. Çünkü puan ile kazanıp okuyacağın sektör de yeni yeni zorluklar olucak ve bunları göze alman lazım :ok:

Anladım abi çok teşekkürler tavsiyelerin için :)

Anladım abi çok teşekkürler tavsiyelerin için :)
Pek yardımcı olamasamda önemli değil :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük  :upto: :upto: :upto:
Yok ya internet kapattırdım pakette pek dayanmıyor giremiyorum @ALI RIZA   :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya internet kapattırdım pakette pek dayanmıyor giremiyorum @ALI RIZA   :money:
anladım... O zaman interneti açtır tekrar  :evillol: özettiriyorsun kendini
ne yaptın son durumlar nasıl  :alala: @Melekcik
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 01:20:17 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

anladım... O zaman interneti açtır tekrar  :evillol: özettiriyorsun kendini
ne yaptın son durumlar nasıl  :alala:
Bakalım. Son durumlar derken nerede kaldık hatirlayamadım pardon @ALI RIZA  :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakalım. Son durumlar derken nerede kaldık hatirlayamadım pardon @ALI RIZA  :alala: :alala:
o hoo geçmişe dönüp bakman lazım  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

o hoo geçmişe dönüp bakman lazım  :evillol:
Oyunu yaparsam asrın faturasını öderim zaten işinde bıraktım. Mutlu haberlerim var sana @ALI RIZA
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 01:26:59 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Oyunu yaparsam asrın faturasını öderim zaten işinde bıraktım. Mutlu haberlerim var sana @ALI RIZA
Hele anlat dinliyorum @Melekcik  :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Melekcik

Hele anlat dinliyorum @Melekcik  :nargile: :nargile: :nargile:
Evleniyorum sen ve forumu düğüne beklerim 10 eylülde halay çekeriz   :halay: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Evleniyorum sen ve forumu düğüne beklerim 10 eylülde halay çekeriz   :halay: @ALI RIZA
:halay: :halay: :halay: Çok Şükür  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

:halay: :halay: :halay: Çok Şükür  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:  :evillol: :evillol: :evillol:
Derken yani evdemi kaldın dedin bana  :upto: :kuserim :kuserim :angryrazz:

Çevrimdışı ALI RIZA

Derken yani evdemi kaldın dedin bana  :upto: :kuserim :kuserim :angryrazz:
Sanırım gibi galibA olabilir... Bu aralar evlenen evlenene  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Sanırım gibi galibA olabilir... Bu aralar evlenen evlenene  :upto: :upto: :upto:
Hıh bir kere ben evde kalmaeım tamam mı evlenmek istemedim  :kuserim :kuserim
Yoksa @Serkan7738 evleniyor  :kop: :kop: :ishock: @ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Hıh bir kere ben evde kalmaeım tamam mı evlenmek istemedim  :kuserim :kuserim
Yoksa @Serkan7738 evleniyor  :kop: :kop: :ishock: @ALI RIZA

ohoo ben onu tamamen unutmuşum hani benim gelin adayı @Melekcik  :D :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe